104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #79669 akkor a videokártya driverre gyanakodnék, nekem az szokott problémázni, ha a legfrissebbet teszem fel, nézd meg, hogy a tiédhez nincs-e valami javítás -
Solt #79668 i7k 4Ghz + 16GB memória + HD6990... Legfrissebb driverek, két különböző w7-n is csinálja úgy, hogy más szoftver jól működik. Játék is a legfrissebb...
Lehet, hogy a HT-t nem szeresse? -
karajjj #79667 az viszont nem jellemző, regélj egy kicsit a gépedről, hátha rájövünk a problémára -
Solt #79666 No és fagyás? Nem tudok lejátszani 2-3 meccsnél többet, mert kifagy meccs közben... belassul, aztán úgy marad... :S ( csak hard reset segít )
Más program elvileg működik rendesen... -
Solt #79665 Most tűnt fel... iszonyat idegesítő... -
karajjj #79664 előferdült már egyszer-kétszer -
Solt #79663 Nektek is csinál olyat, hogy elfelejti az ellenfél utasításokat? -
Ja igen, és az alsóbb ligákhoz van bővítés? -
karajjj #79661 NB1 és a két NB2 játszható, mint ahogy eddig is -
üdv! A 2012-es FM-ben, a magyar bajnokság mennyire van meg részletesen? NB1 és kész? A 2011-hez kellett bővíteni az adatbázist hogy kisebb ligák is benne legyenek, a 2012-höz van ilyen bővítés?
Köszi a választ -
Atifm #79659 Nem volt meg a motiváció.. ( fa kupa) 
-
geo91 #79658 Eintracht Frankfurt, 2012/2013
sokáig esélyesek voltunk a dobogó, ám elszúrtuk... olyan tömörülés volt még 1 fordulóval is a vége előtt hogy a 2. és az 5. hely között bármelyik helyen végezhetünk. sajnos a legrosszabb forgatókönyv következett be, így maradt az 5. hely és az európa liga selejtezők... kupában az elődöntőig jutottunk, ami nem rossz, inkább csak az hogy milyen szégyenteljesen kaptunk ott ki a hsv-től 6-1-re... 70 percet játszottunk 10 emberrel, de akkor is... jöjjenek a képek.
átigazolások
keret
meccsek 1 / meccsek 2 (jobb oldalt látható hogy nem tudtam külön kilistázni a bajnokságot, (fm szerint még mindig másodosztályú vagyok...), pedig direkt elvittem még a mentést az új szezon kiírásáig, hátha frissül, de nem... bugos fos...)
bajnokság (kurva sok gólt kaptunk...)
tabella stat
-
Igen erre a kettőre gondoltam! :) -
geo91 #79656 melyikre gondolsz? caen-t hirtelen felindulás miatt töröltem, a Honvédot meg félreraktam, mivel 8 szezont lenyomtam velük. -
A másik két mentéseddel mi lett? -
geo91 #79654 Eintracht Frankfurt, 2011/2012
hoztuk a kötelezőt, egy frissen kiesett csapattal ez volt a minimum.
igazolások
csapat
német kupa
bajnokság
meccsek 1
meccsek 2
stat
-
az thanks...nincs aposztróf...:D -
finnman #79652 Thank's
-
karajjj #79651 oda tökéletes igazolás szerintem -
finnman #79650 Cardiffba -
karajjj #79649 kérdés, hogy milyen csapatba -
finnman #79648 Mohamed Diarra (PSG) vélemény ? -
Ha realitás, akkor ez mi? Honvéd II - Veszprém (Vp-vel vagyok). Ők NB 2 Ny, tök utolsók 1 rúgott góllal, temérdek kapottal, én 7. helyen. Meccs végeredménye: 3-1 oda!! Fakkyea! Ja és 11. forduló. -
nezd meg juho makela -t (finn csatár) asszem az fc sidneyben van. Egészen a harmadosztályig el lehetsz vele. nekem a luton mentésemben szezononként 25-30 gól körül zárt. -
spiczi91 #79645 No, szóval, a geócsaló topikot szétoffolnám egy kis FM-el, persze csak ha megengeditek. Most már az 5. osztályban vitézkedek a Stalybridge csapatával, 13 meccs után 10 győzelem, 2 X, 1 vereség, viszont az utóbbi időben elég szarul játszottunk (1-2-1), legalábbis az év elejéhez képest. Év elején viszonylag szerencsés voltam, csak egy játékost vesztettem az amatőr szerződésnek hála, az 5. osztályban meg már ilyen gond nincs. A vezetőség adott egy valag pénzt fizura, amiből végülis csináltam magamnak egy ezen a szinten kellemes 75k-s átigazolási keretet és elég jól is sikerültek az erősítések. Mindhárom játékos stabil kezdő és jól is játszanak. Remélem kikecmergünk a jelenlegi gödörből és ezt az osztályt is megnyerjük, legalábbis ilyen kerettel illene. -
karajjj #79644 azt a játékos magatartásra írtam, a focis hasonlatot meg arra, hogy ki hogyan játszik vele -
geo91 #79643 asking price = minimum összeg amivel bejelentkezhetnek a klubok az xy játékosodért. a játékosok adatlapján megtalálod az egyik (hülyeséget nem akarok mondani, fejből meg nem tudom, nem vagyok robot.) legördülő menüben ezt a lapot, ahol be tudod állítani. -
most tényleg idéznem kell téged? :)
"ácsi, ez csak egy játék, ne hasonlítsuk már össze a valóssággal!" -
gooooliath #79641 jut eszembe, emlegeték páran h a javító patchek nehezítik a játékot! igaz lenne? mert akkor baromira patchelem
-
karajjj #79640 ez egy focis játék, nem értem mi a bajod, miről kellene példát írni, kiskacsákról? -
Juliano82 #79639 Geo!
Emmegmi???--->"sking price maxra állítása" tényleg nemtom. -
gooooliath #79638 összegezve...az idei FM el van szúrva! Ennyi...és joggal mondhatom ha a bayernt 0-5 re el lehet verni munchenben a honvéddel!-az egymásik dolog h valaki jó vagy nem...ez sok! egy simulator játékban ez túlzás! 80%aki játsza azért ül le hogy valósághű szezont toljon..a játék célja is az! báris annak kellene lennie..nézzétek csak meg mennyit törekednek h pontos legyen...a pontozások a játékosokról..a keretek a rengeteg infó..és ennek ellenére egy ekkora baklövést követnek el h gyengére hegesztik a játékmotort?! Ez a baj szerintem! -
Én pont nem azt írtam amiről beszélsz. (ha engem "idéztél") A játékok meg sosem a valóságot tükrözik, csak hajaznak rá. -
geo91 #79636 genie scout-ot én sem örömömben használtam a Honvédnál, csak szerettem volna leigazolni az elérhető legjobbakat, megspórolván így néhány évet a megcélzott bl győzelemig. más karrieremnél nem is használtam és nem is tervezem. de ha az ember a kedvenc csapatát irányítja, megnőnek magával szemben az elvárásai is.
a játékon belüli trükkökről (teamtalk sablonok (saját!), asking price maxra állítása) meg még mindig az a véleményem hogy a játék része. nem én tehetek róla hogy könnyűre sikerült az idei, a magam dolgát meg hülye leszek megnehezíteni.
ennyi. -
Juliano82 #79635 :)))Igen megint igazad van.
De mégtöbb és mégtöbb időt rááldozva megtalálnád a nagyrészét:) -
Jaja én sem vonom kétségbe geo eredményeit, nem állítottam egy pillanatra sem hogy csalt. A scout programról még annyit, hogy nem, egyáltalán nem biztos hogy nélküle megtalálom azokat a játékosokat amiket az kilistáz, mivel játékon belül ott van még egy szűrő, a scout judging player ability és potential értéke. -
Solt #79633 Vá-vá-várjunk csak! :) Részemről egy árva hanggal nem kételkedtem Geo eredményeiben, vagy módszereiben... csupán leírtam, hogy én úgy szeretek játszani, hogy nem használom ki a szerintem irreális lehetőségeket a játékban, és a játékon kívül! Ezzel nem azt kívántam mondani, hogy ő csal... :)
De, ha már játékos keresés... én például csak abból válogatok, amit a program kilistáz, vagy a scout-ok megtalálnak... nem töltök órákat azzal, hogy végignézem az afrikai csapatokat... :) -
mondom ezt ugy hogy én is használok progit játékos keresésre, de csak arra, időt spórolva magamnak.ez mint az eredményeimből is látszik, nem ad akkora pluszt.... :D -
Juliano82 #79631 :) igazad van részben. A Scout program mitcsinál???
2 percben kilistázza neked azokat a tehetségeket amiket TE is ugyanúgy megtalálnál de 4 óra hossza alatt. Nem nevezném ezt csalásna. Csak drága időt spórolok meg mert igy is 1 szezon nálam 12-14 óra játékidő (nemtom sok ez vagy nem, nincs viszonyitási alapom)
Ezen kívűl olyan nagy marhaságon megy a vita, h az hihhettetlen. 1 szó mint száz...Geo képes volt elérni simán az eredményit. Egyrész mert "ügyes" másrészt mert mint említtettük és bevallottuk az FM12 lett nagyon gyenge ami nem a júzer hibája. Inkább a vita helyettt kérünk screen-eket. Én is most kezdtem az Anderlecht-el. Nehezebb mint gondoltam..:((((még a 11-et tolom). -
ebben spec nem értek egyet.
van akit az motivál az életben egy kiscsapat élén, hogy minél jobb helyezést érjen el, de tisztában van vele hogy a bajnoki cím is esélytelen. azonban kis szerencsével elérhető a nemzetközi porond. pl anglia, Stoke City. Ha velük kezdenék FM-ben, soha nem nyernék BL-t ebben biztos vagyok. Persze közrejátszik az is hogy nem vagyok olyan jo játékos, hiszen még a Lyonnal sem sikerült 2018-ig... De a Stoke-kal ez sosem lenne cél, és boldog lennék ha évek alatt felküzdeném a csapatot az első 5be huzamosabb ideig...
Én is azok pártján vagyok akik arra törekszenek, hogy minél reálisabb legyen a játék.
Így nekem a Lyon-nal elért zsinórban 5 bajnoki cím nem irreális, hiszen az életben 7-et nyertek, az hogy 2-szer voltam BL elődöntős, szintén reális, ahogy az is hogy nem nyertem velük BL-t.