104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Solt #79750 Nem is ezen van a hangsúly... hogy őszinte legyek kicsit én is megbántam, hogy megvettem... irdatlanul idegesít ez az idegenlégiós bug.
De az még jobban, hogy nem tudok egy kurva képet csinálni!!! :D Print screen-re nem az FM-ből csinál képet... :D -
Solt #79749 Szó sem volt lecsukásról... ne túlozzunk!
"magyar ip címről, magyar bankkártyával, HAMIS cím megadásával vesztek olyan terméket ami EU-n kívüli, ergo az EU-n belüli felhasználása vámköteles lenne"
Ennyi lenne az észrevételem, mindenki úgy értelmezi és alkalmazza, ahogy jól esik neki! :) -
Neoncsoves #79748 én megvettem, igazából nem hiszem hogy bármi történne is, örülök hogy végre megvehettem. de nekem 20 eurot nem ér meg egy olyan játék amivel hetente 1x ha játszok és lehet sokat mondok! -
Solt #79747 Mert olyan játékot regisztrálsz rá EU-s ip címről, ami nem az EU-ban kiadott termék, ergo vámköteles lenne. Ennél érthetőbben nem tudom leírni...
Vegyétek... én csupán annyit mondta, hogy én nem tenném. -
geo91 #79746 minden rendben volt a légiósok körül, nem tapasztaltam ezzel kapcsolatban bugot -
Lol te valamit nagyon benézel! Miért lenne ebből a steam-nek kára?
Ez kb olyan hogy fogom magam becsattogok cd galaxisba megveszem az Alan Wak-et és regelem steam-re letöltöm!
Semmi kára nincs a steamnek ebből! -
Solt #79744 Igen ismerem... egyelőre még nyitva van ez a kiskapu is. -
Neoncsoves #79743 steam le se szarhatná jobban, pláne hogy nem az ő szoftverük az FM... :) egyébként teljesen legalis, ugyanis teszem azt kint vagyok amerikában (nyaralás, etc) rokonok vagy épp adott albérlet címét megadom regeléskor és oda rendelem és hazahozom EU-ba MO-ra és innen regelem, azért nem fognak lecsukni, az accomat főleg nem baszhatják le, max a játékot veszik le. de azt hiszem 1400 forintot megéri kockáztatni ezért :DD -
Solt #79742 Ne menjünk bele vámtételekbe! Más a vásárlás, más az ajándékozás, és más, hogy, ha kint dolgozol és hazahozod!
Az, hogy magyar ip címről, magyar bankkártyával, HAMIS cím megadásával vesztek olyan terméket ami EU-n kívüli, ergo az EU-n belüli felhasználása vámköteles lenne, a ti dolgotok...
Én nagyon azért nem lepődnék meg, ha egyszer az aktiválás nem sikerülne... -
nepszter1 #79741 A régió korlátos játékokat nem is engedik regelni steamre . VPN -el megoldják ezt a dolgot. -
Solt #79740 Nem az amazon kára, hanem a steam-é, ők pedig sokáig nem fogják ezt hagyni... Az a fogalom gondolom megvan, hogy régiókorlátozás.
De részemről vegyétek csak, engem hidegen hagy! :) -
Igen van cd key amit steam-en aktiválhatsz! -
nepszter1 #79738 Semmit nem tehet a steam ha bevan regelve a játék , gondolkozzatok egy kicsit mondjuk dolgoztatok kint USA-ban és a barátotok még mindig kint van és gondolod hogy megajándékozod egy FM 2012-vel ugye itthon Magyarországon veszed meg a játékot kinti címmel , nem lehet semmi baj van , több játékot is vettem már Amazonról és semmi se lett belőle . Ha volna belőle baj akkor nem csinálnák az emberek . -
1. Megértelek
2. Akkor vedd meg sokkal drágábbal
3. Engem nem érdekel hogy rizikós vagy sem, mivel nem lesz ennek semmi hátránya.Mivel az amazon nem 2 napja üzelem teljes mértékben tisztában vannak ezzel a kiskapukkal.De mivel sokezren csalnak így és ömlik a sokszázezer dollár így magasról LESZARJÁK.
-
Piko888 #79736 Kaptál egy serial-t és azt írtad be a steamre, vagy hogy csináltad? -
Nem érdekel engem a game, nem tudok ezekkel játszani mive nem tudok normális eredményt elérni.
Csak van az akció így beírtam hátha valakinek megér ennyit ez a játék! -
Solt #79734 Jelenleg nincs...
Én biztos nem kockáztatnék egy közel 100000.-Forintos steam fiókot pár ezer Forintért! USA cuccok azért olcsóbbak, mert nem terheli őket az EU-s védővám. Ha kintről rendelsz valamit, akkor arra ráteszik még a vámot... ha kamu címet adsz meg, és megkerülöd a vám fizetést ilyen letöltős dolgoknál, akkor szerintem vám csalást követsz el...
Nyilván nem fognak tarkón lőni érte, de én biztos nem rizikóznék... -
nekem megvan a játék bakker....még képet is raktam az előbb, ennyire észrevehetetlen vagyok???? :DD -
Már megvettem és be lett regelve havernak semmi gond nincs vele! -
Solt #79731 Ha pedig esetleg netalántán a serial aktiválásánál kiderül, hogy EU-n kívüli serialt akarsz regisztrálni EU-s ip címről, és letiltják, akkor meg siránkozol... :) -
mivan?? :D -
Regisztrálsz! Kamu amerikai címet megadsz. Megveszed, regeled steamre, örülsz! -
Solt #79728 :D:D
Na mingyáááá linkelek... :)) -
nem hiszek neked...szerintem hazucc...:D -
Solt #79726 De, annak kezeli! Ha nem hiszel nekem, teszek róla képet! :) -
bár nem játszottam magyar csapattal de szerintem nem kezelik eu-n kívülinek az eusokat :D -
Piko888 #79724 Srácok, próbálta már ezt valaki? Hogy működik?
http://www.amazon.com/SEGA-40833anager-20121-Football-Download/dp/B005WLRO4M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1331240947&sr=8-1
-
Solt #79723 Neked sem tűnt fel a Honvédnál, hogy az EU-s játékosok idegenlégiósnak számítanak? Vagy, Te melyik verzióval toltad? -
geo91 #79722 nem vágom az ottani viszonyokat, de nem valószínű. iszonyat ez a +30 pont hátrány. -
ennek az 500 meccsnek csak a 49%-át nyertem meg...nem túl jó arány...
-
Solt #79720 Urak!
Egy páran toljátok a magyar bajnokságot... senkit nem zavar, hogy idegenlégiósnak számítanak az EU-s játékosok?? -
nepszter1 #79719 Sziasztok , magyarosítani probálom az eredeti FM-et de nem engedi kiválasztom a magyar nyelvet és nem rakja át ötletek esetleg ? -
Falatkenyér #79718 te bent tudnád tartani őket? ez kajak durva -
geo91 #79717 értem, köszi -
Falatkenyér #79716 jah nem nincs fent nekem se olvastam hivatalos changelistban itt :
http://www.fmscout.com/a-fm12-patch-1220.html
Switzerland
- Sion deducted 36 points.
-
geo91 #79715 danilo ott van? löksz róla egy képet? köszi! (nem tudom megnézni, mivel nem tettem fel az új patch-et és szerintem nem is fogom) -
Falatkenyér #79714 várom a beszámolóidat 

-
finnman #79713 Kihívás elfogadva 
-
Falatkenyér #79712 HOppá ilyen kihívást!!!
SION -36 ponttal indul! nah ki tartja bent őket, azt meghívom egy sörre
-
Aki sokalja a steam-es árat a 20 eurót az teheti is, ugyanis Amazon.com-on 1350Ft-ért lehet venni!