104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
köszi. A képekkel meg majd jövök -
Itt a taktika: https://rapidshare.com/files/725704035/Málaga_4-2-3-1_ver._3.0__Málaga__Márc._2012_.tac Sok sikert !! -
Én kettőjük mellé Van Wolfswinkel-t nézem ki. Taktikát elfogadom :):):) -
Én Rondón-t és Van Nistelrooy-t cserélgetem (: nyáron bepróbálkozok egy Torresel :D a házi góllövő listát pedig Cazorla vezeti :D ha kell egy jó taktika akkor szólj és elküldöm (: nálam nagyon jól működik (: -
én egy jó csatárt akarok azon kívül pár fiatalt azt kész :) -
Még nem de majd nyáron bepróbálkozok valami nagy név leigazolásával. -
valami nagy név érkezett hozzád??? -
Én is velük kezdtem egyet :D -
pont egyre gondoltunk. Pont most agyaltam azon h kéne egyet kezdenem velük :D -
Málaga -
Kezdenék egyet csak fogalmam sincs kivel :D :D
Tippek??? Valami középcsapatra gondoltam ahol azért nincsenek anyagi gondok. -
Srácok, húzzatok bele, beszámolókat akarok olvasni :D -
Nálam is mai napig előjövő probléma. Bár már én se idegesítem fel magam mindig ezen. Igaz egy Leverkusenen könnyebben túl tenném magam, mint egy Mezőkövesden (akit széjjel sz*patnak a ligában). :) -
Utley #79899 Gondoltam csinálok egy MLS csapatot,de a tetves editor "átláthatatlan" lett..másnál volt ilyen? -
szeretem amikor van 31 lövésünk,abból természetesen 25 távoli,van 4 ziccerünk,ellenfélnek ellenben 7 lövés,abból 6 távoli,1 ziccer,labdabirtoklás mi javunkra billen,és az eredményt ugye ilyenkor nem is kell magyarázni: Bayern-Leverkusen 0-1 köszipuszi. régebben még felhúztam magam az ilyen meccseken,ma már csak legyintek,jöhet a következő meccs. -
nálatok volt már olyan,hogy valaki 6 aszisztot adjon? :DD nálam most Robben adott 6 gólpasszt,és lőtt 2 gólt a német kupa első fordulójában,9-0 lett a vége. -
Solt #79896 Egy ilyen jött már a múlt héten is, de akkor még nem sikerült megoldaniuk... most már viszont jó! :) -
Neoncsoves #79895 ma jött egy hotfix, 12.2.2 javítja a magyar ligás hibát. -
Új fajta offline bajnokság (challenge széria inkább) indult az fmhungaryn, ha érdekel valakit. :) -
Én sokszor továbbadom ingyen a kissebb értékű játékosaimat, csak, hogy fejlődjön a bajnokság! -
Purches-szel már ez volt a 3. klubunk...Swansea, Hull és Genoa...:D -
de a poén az,hogy én már jártam úgy,hogy utána a következő klubomhoz felakartam venni azt aki dolgozott velem még előző klubomnál,és azt mondta nem érdekli :DDD -
isten vagyok :D
-
Ó, már az első évben megnyertem mindent :Ddd (bl, el, eb, vb ... premierliga, serie a, spanyol bajnokság) -
karajjj #79888 nem tudom, hogy mennyire vagy tájékozott, de a magyar fociban nincs tartalék bajnokság, a tartalékok alacsonyabb osztályban indulhatnak, a Debrecené NB2-ben van, szóval kezdéskor -
Bitedanke! -
nekem már az első lépésnél megbukott a dolog,mert nem eredeti a játékom...próbáljam meg üriteni a cache mappát? :S -
nekem is volt hasonló....
de nálam ez segített...
"try going into Steam, right-click Football Manager 2012 --> Properties --> Local Files and Verify Integrity Of Game Cache. I had to do that twice, the last time my Save Game didn't load." -
szétbasz az ideg! még tegnap este kezdtem egyet a Chelseavel,ma reggel 8 óta toltam a gémet,ki se léptem,már novemberben járok,bajnokságban szépen szerepelünk,BL-ben is,ligakupában is állunk még,és az előbb kiléptem,visszamentem a játékba,és nem engedi betölteni...save game could not load ilyen buziságot ír ki...van erre valami megoldás? mert így egy egész délelőttnyi "munkám" megy ki az ablakon...basszameg 

-
Csabah0 #79883 Sziasztok! A Debrecennel játszom, de valamiért nincs tartalék bajnokság pedig a fiataloknak kellene, mivel fiokcsapatot sem engedélyeztek, miért van ez? Valahogy be lehet kacsolni hogy legyen tartalékbajnokság? -
nono28 #79882 Sziasztok!
Win 7-nél mikor a játékból fotózok ki azt hol tudom megnézni? -
karajjj #79881 egyéni beállításoknál minden játékosnál leveszed a távoli lövéseket a minimumra és nem fognak messziről kapuralőni, a pontrúgásokat meg be lehet állítani, hogy hova lőjjék, aztán mindenkinek az egyéni beállításánál meg lehet adni, hogy ő hova helyezkedjen -
3 pontra van csak a 11. hely, meglesz simán a bent maradás! -
Utley #79879 Húúú ez a Bundásliga II. nagyon erős számunkra.Tele vagyunk fiatal titánokkal,de a fejekbe nincs rend...
Még van 17 meccsünk,hogy elmozduljunk a 17.helyről.
-
Am, valaki tud rá választ adni? Nagyon hálás lennék. -
Lol, őket én is kipróbálom majd :D -
ott van wikin...
"current capacity is about 52,500, although Queen's Park's average league attendance is around 750."
Háát...nem is tudom... -
kiváncsi lennék rokonokat barátnőket,ismerősöket leszámítva hányan szoktak kinnt lenni a meccseiken abba az 52 ezres stadionban! -
de skótoknál én max rangers-nek bírtam volna eladni na őket meg utálom szóval azért se, meg úgy annyira nem is adogattam el mert semmi értékük nem volt(legjobb hooper 6mért külföldre is max 10ért adhattam volna el és nem is bírtam volna pótolni). ingyen hoztam mindig egy két nevet max aláírási pénzzel h tuti hozzám jöjjenek.
de ez főleg az ideibe baj, tavalyiba még jól is fejlődtünk meg volt pénz meg értékek ott főleg inkább szerencsém nem volt. de ideibe 1év után akár mit csinálsz hatalmasat ugrik vissza a skót bajnokság. -
Én az északír bajnokságnál azt csináltam, hogy igyekeztem a többi élcsapatnak eladni azokat, akik nekem nem kellettek, de nekik erősítést jelentettek és így egyre erősebb lett a többi csapat és így a bajnokság is egyre jobb lett.