104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    nincs, alsóbb osztályokban indulhatnak a tartalékcsapatok, a honvéd, debrecen, győr, fradi, újpest az nb2-ben van, a többiek meg feljuthatnak
  • rvn
    Sziasztok!

Magyar bajnokságban a B csapatnak nincs tartalék bajnokság? és ha van oda hogy lehet nevezni?
  • Aqua regia
    Na a bajnokság 1/4edénél(9/36) tartok, eddig szárnyalunk, 3.helyen állunk. És csak 5 pontra van az első hely, bár az még korai lenne nekünk, mikor múltkor épp h bennmaradtunk, szal maga lenne a csoda, nagyobb mint a 3.hely. :) Féltávnál ha megtudjuk őrizni ezt a 3-4.helyet, annak már örülnék... az ifistákat akiket felhoztam jól szerepelnek, de főleg csereként van csak szükségem rájuk, vagy ha sérülés, eltiltás van.
  • Utley
    Olyat csinálok,mint még kevesen.Az "English Kent Premier Division" büszkeségével a Cray Valley Paper Mills csapatával haladunk a Premiership felé :) Na de ez nem lenne olyan nagy hír.Ellenben az már igen,hogy ezt saját nevelésű játékosokkal szeretném elérni:) Ergó a szürke embereimnek adtam szerződést,és az így kialakult kerettel igyekszünk bentmaradni a 9.ligába.
  • zorrobomber
    már van, és az se túl aktív
  • Eagleheart
    Akinek van kedve csatlakozzon:

https://www.facebook.com/fm2012hungary
  • bakkerman
    meg,de amíg Robben papa nem lőtte be a győztes gólt,addig eléggé magas vérnyomással ültem végig a meccset :DD a címvédésre nem sok esélyt látok,ha eljutunk az elődöntőig,az már nagy siker
  • LasDen #79985
    de meglett és ez a lényeg, nem e??? :DD grat...
  • bakkerman
    látszik kifújta a BL döntőt,7 sárga,a mi részünkről nem adott meg egy büntetőt,meg Fellaini egész meccsen rombolt,és csak 1 sárgával úszta meg,pedig legalább 5-6 szabálytalansága volt...
  • bakkerman
    Bayern München 2012/2013

Bajnokság
    Német Kupa
    Kupadöntő
    BL Meccsek
    BL Döntő

már szeptemberben járok,a 3. évet is megkezdtük,német szuperkupa megint megnyerve Dortmund ellen,európai szuperkupa megnyerve a Marseille ellen,még lesz a Klub VB,ha azis meglesz,akkor 9 trófeával fogok állni,és már csak 1 trófea kellesz hogy beérjem a Hitzfeld-Lattek kettőst,akik 10-10 trófeát gyűjtöttek be,ezzel a klub rekorderei,de én májusban átfogom venni a "vezetést" 11-el,mert megnyerjük ismét a bajnokságot,és a kupát is :) REMÉLEM :D na hali
  • Eagleheart
    grt, nekem még Fm 2010be volt egyszer 11:0 a vége, akkor a Barcával voltam és a spanyol kupában sorsoltak össze vmi huszadosztályúval :D
  • Eagleheart
    jól tetted :) üsd vágd a népet :D
  • LasDen #79980
    barátságos meg minden és nem nagy szám, de eddig nem nyertem még 10-0-ra...:D
  • Aqua regia
    na, eddig egész jól állok második szezonban... 3 győzelem 1 döntetlen 1 vereség... :)

Pedig kirúgtam minden sokat kereső játékosomat, igaz, nem is voltak kulcsjátékosok, és 5-6 ifit felhoztam helyettük. :)

Csak azt nem értem, tavaly 16 csapatból állt a bajnokság, most meg 10ből... egy előnye van, csak az utolsó esik ki... xD

• bakkerman
    hehe,a kis kopasz,érezte a vesztét,hogy nyáron kereshet magának másik csapatot szar fizuval,rögtön elfogadta a 475k-s ajánlatomat :))
  • bakkerman
    pff nem tudom mit képzel magáról Robben...most nyáron(2013) lefog járni a szerződése,egész szezonban nagyon maximum 2 meccset tudott zsinórban játszani,mert mindig lesérül,eddig a tavaszi szezonban egyetlen egy meccset nem játszott,pedig már volt 9 bajnoki,2 kupa,meg 2 BL meccs,nélküle is szuper a csapatom,és ő akar a jelenlegi 500k/hónap helyett 725k/hónapos fizut??????? március van,de még senki nem érdeklődött felőle,pedig már tárgyalhatna,de kutyának nem kell! majd június végefele beajánlok az eddigi fizuját,ha nem fogadja el,mehet Isten hírével,amit rajta megspórolok,odaadom Pedronak,és leigazolom végleg őt. Hiába nagy név,lazán kifogom baszni
  • gabber_saviola

• bakkerman
    nem hiába szokták mondani,a feljutási playoff döntőjére,hogy 30 millió fontos meccs...aki még csak 3. jut fel a PL-be,azis rögtön szezonkezdésnél már ennyit kap
  • Eagleheart
    üdv, saját blogom Fm 2012ről:

http://fm2012eagle.blogspot.com/
  • Darthmushroom
    ja még azt akartam, h azért vannak ilyen pénzek mert a helyezések meg tv jogokért sokkal többet kapnak a klubok mint a világon bárhol.
  • Darthmushroom
    én 2.évbe mikor feljutottam premierbe én is annyit kaptam (csapattól függetlenül) újonc létemre kiesés elkerülésére. alapból 20-30m repkednek 1év után minden csapatnál
  • LasDen #79971
    Úgy látszik mindig megtalálom a jól eleresztett klubbokat...Brightonban sincs pénzszűke 30 millával...pedig 14. helyen végeztek legutóbb...:D
  • Aqua regia
    Na lassan elkezdem második szezonomat, de a legdrágább játékosaimat kirúgtam, mert kezd siralmas lenni a pénzügyem... xD helyettük ifiket hoztam fel... szal az idei szezonom is mesés lesz... xD

• Aqua regia
    Rendben, és elnézést. :)

• LasDen #79968
    Nos miután ott hagytam a Genoat és az angolokkal lerendeztem az EB-t (majd őket is ott hagytam) 1 éves szünetre mentem. Aztán 2025 márciusában elkezdtem nézelődni hova kéne menni. Spanyol vagy angol csapat jöhetett csak szóba. Aztán megkeresett a Malaga, akik akkor rúgták ki Luis Enriquet, hogy nem mennék-e...nem mentem :D
    Végül a már 2 szezon óta a Premier Leagueben vitézkedő Brighton & Hove Albionra esett a választásom...
    Kaptam is egy hosszútávú szerződést a szezon végéig :D
  • bakkerman
    képméretre figyelj légyszíves,nem mindenkinél játszik a Diginet...
  • Aqua regia
    Nem volt valami sok sárga lapunk szezonban... piros pedig egy sem volt... xD

• Aqua regia
    X-szeltünk hősiesen a Bienne ellen(1-1), de így is sikerült bennmaradunk, hála a Will botlásának. xD Következő szezonban jó középmezőnyben végezni... xD

• Szycsu
    Jó, hogy nem kieső hely az első kettőig az összes... OMG :D Am, sok sikert!
  • Magic Boy
    Szorítok, hogy bennmaradj.
  • Aqua regia
    Utolsó forduló előtt, remélem sikerül bennmaradnunk valahogy... szoros lesz a Bienne ellen idegenben...

• bakkerman
    a nyáron kölcsönkért Pedro egy vadállat,pedig itt keményebb ellenfelei vannak mint a Barca-ban bajnokikon,de nagyon jó!! Óriási biznisz lesz jövő nyáron megvenni opicósan 10 misiért!! 12 bajnokin(ebből 7x volt kezdő) 6 gól,8 asziszt,óriási a srác!
  • bakkerman
    Bayern helyzetjelentés,2012 november vége

bajnokságban 13 meccs 12 győzelem 1 döntetlen,7 ponttal vezetünk Dortmund előtt,kupában még állunk,BL-ben 4 forduló után a csoportunk: Milan 8 pont,PSG 7 pont,Bayern 7 pont,BATE 0 pont,még játszunk a fehérruszkikkal otthon,és megyünk majd a San Siroba. még nyáron a német szuperkupát behúztuk a Dortmund ellen 7-0-ra
  • Láma!
    gabber ráér.... egész nap semmit se csinál... rendszerint a telefont se veszi fel, cserébe viszont nem hív vissza...

úgy hogy naphosszat fm-ezik :DD
  • Magic Boy
    3 év :O
    Jó sokat játszol akkor.

Én a kis csapattal, akivel kezdtem még csak az edzőmeccseknél tartok.
  • gabber_saviola
    oksa Misi, összedobok valamit az eddigi 3 évemről.
  • Magic Boy
    Majd légyszíves írj be ide vagy az Indexre (az is jó, ha privátba írod meg nekem :) ) időnkét pár gondolatot, hogy hogy boldogulsz a csapattal.
  • karajjj
    nekem anno voltak olyanok Barcikán, akiket a Bayern, a Sporting meg a Dinamo Kijev vitt el
  • LasDen #79954
    mondjuk én soha nem voltam nagy tehetség nevelde....korábbi játékokban nem igazán foglalkoztam vele kik kerülnek az ifikhez....a mostanioban a szarokat azé elküldtem és a jobbakat megtartottam :D
    azé volt pár játékos, aki ha nem is nálam nevelkedett kezdetektől, de az én kezem alatt ért válogatott játékossá (az ilyenekre büszke vagyok :D)...legjobb az volt mikor a brazil középpályásomat a lengyel válogatottban láthattam viszont :D
  • Solt
    Ja-ja... ezért szeretem a ligakupát... ott lehet tesztelni a gyöngyszemeket! :)