104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ez a játék eszméletlen!! :D még csak most próbáltam ki, mivel eddig lekötött a fifa meg az mw3, és nagyon meglepődtem. 98 óta játszok a CM/Fm sorozattal, de ilyen kezdést még egyik játékban se produkáltam. Debrecennel kezdtem és minden féle infogyüjtés (recommended players, stb) nélkül 10 meccsből 9et nyertem (1 döntetlen) 37-6 a gólarányom. akárhogy rakom össze mindig nyernek :D előző játékokban első kezdéskor mindig küszködtem kicsit kisebb csapatokkal, de most szárnyalok :D qva jóó :) -
geo91 #80111 vitesse -
Janika114 #80110 Cagliarit ajánlom, bár első évben nincs nagyon sok pénz, 6-7 millió, de jó a keret nagyon, sok fiatal tehetség. Második évben 22 millió körül kaptam már igazolni. -
hollandoknál is van pénz....olaszba genoanál van azt tudom... -
Jaigen, azt kihagytam, hogy PL undorom van már
Egész eddig MU-val toltam szezonokat, már uncsi, bármi lehet, csak francia liga ne, attól hányok :) holland, portugál, spanyol, német, olasz mind játszik, sőt még a ruszkikat is bevállalnám :)
-
premier league csapatok többségénél 10-30 milliók vannak szezononként.... -
Srácok, tudtok valami kis/középcsapatot, ahol van lóvé dögivel és érdemes kezdeni?
-
Azt adom xD
-
Értem köszi a választ,de a magyar NB3-as csapatokat be lehet tenni a játékba?! -
weking #80103
-
Zenszkij #80102 akkor ezért ilyen kevés a hozzászólás, a sok mesternek be kéne iratkozni nyelvtanfolyamra :D -
Nem működik.
Azért nem is fejezték be a Magyarosítást a készítők, mert az újabb patch-ek mellett nem működik a munkájuk és még nem jöttek rá, hogy hogy lehetne megoldani, hogy mégis működjön. -
Hi, működik a magyarosítás a legújabb patch mellett?eredeti a játékom!köszi -
Csatárként talán Poacher, de nálam balszélsőként Inside forward - Attack szerepkörben jól tolta! -
KoniZTE #80098 Én is Málagával vettem meg és kb. 20 meccsen ha 1 golt rugott. -
Hali
akinél játszott már muniain milyen szerepkörben játszattátok?? megvettem málagába de nem muzsikál fényesen:S -
Üdv!
Némi szünet után ismét nekiálltam a játéknak, a Fradival, 2 forduló van hátra a bajnokságból, a Loki sajnos már bajnok, de izgalmas lesz a vége így is, ilyen idényt még nem futottam mióta FM-ezek. -
Helyzetjelentés LOSC Lille Métropole 2010/2011
7-tel a vége előtt 3 esélyes a bajnokság, BL-ben Man UTD - Chelsea, Roma - Real Madrid, EL-ben Juventus - Palermo, Tottenham - LILLE párharcok! Jó utolsó 2 hónapnak nézünk elébe! -
ahány játékos hiányzik a 4/8 listáról, annyival kevesebbet nevezel be.
pl. ha 6 az országban nevelkedett van (tehát kettővel kevesebb, mint kéne), akkor nem 25, hanem csak 23 játékost nevezel be. -
akciógólt sztem még nem is kaptunk a szezonban -
kezdés
-
velem is előferdült...én elmentem szabira :D -
Rudee #80090 Tartalékok vagy ifik közül nevezz, azok közt biztos van saját nevelésű. -
szigi14 #80089 a vasassal vagyok, le kéne adnom a játékoslistát a BL-re és ott vannak olyan követelmények h 4 olyan játékos aki vasaba játszott nemtudom pontosan meddig, meg 8 olyan aki.... gondolom tudjátok mire gondolok.. na most nekem nincs meg a megfelelő számú játékos ehhez...mit tudok most tenni??? mert így nem is enged tovább a játék.. -
Szerintem szép teljesítmény, akármelyik csapattal komoly eredményt elérni. De, ha ajánlanom kéne, akkor Angol 4. osztály, Swindon. Nagy kedvenceim -
nah végre kezdtem egy új gémet
-
peti1100 #80086 Sziasztok! Tudtok olyan csapatot ami 4.-5. osztályban szerepel és sikerre lehet őket vezetni?:) -
Mario Santana #80085 ja, a personal fülnél azt hiszem lent az ország mellett miután elérte a határt vártam hogy eltűnjön a WP felirat, de semmi.
így újra kiküldtem még 1 évre, nagyon béna lehet a nyelvtanulási ability-je -
weking #80084 Vazzzeee... Tényleg, igazad lehet...
Bár azt akkor sem értem, hogy mért kell neki megint munkavállalási engedély, amikor nem országot, csak klubbot vált?! -
Nem random, mert nem mindegy hogy MIKOR volt 46-szoros válogatott. -
csak nem lassan megéri újra fmezni? nehezítő patch? idevele! -
weking #80081 Az még rendben is lenne, én is erre gondoltam, hogy így van, de akkor mért nem adják meg egy szenegáli, 46szoros válogatott játékosnak, akit a LIVERPOOLból igazolnék ingyen??? 
A kölcsönadással meg úgy szívtam meg, hogy én is a belga papírokban láttam a mentsvárat és leigazoltam egy DM-t, akit ugye nem tudtam játszatni a szezonban, viszont kölcsönben sem akart menni sehova, BÁRKI hívta... amikor meg eladtam, mert folyamatosan sírt a szája és csapta szét az öltözői hangulatot, akkor meg mindenki (szurkoló, vezető, játékostársak) elkezdett pampogni, hogy mért tettem?!
Szal egyelőre nekem ez randomnak tűnik...
-
karajjj #80080 és ezt így kiírta a program, hogy azért nem kapta meg? :D -
Mario Santana #80079 vaagy ha nincs még belga fiókcsapatod, akinek kölcsönadogathatnád míg meg nem kapja a belgapapírt, akkor igényelsz egyet. ha jól tudom 3 év után kaphatja meg
(nekem legutóbb az egyik játékos azért nem kapta meg 3 év után, mert még nem beszélte a nyelvet még alapfokon sem, kretén) -
karajjj #80078 kell X számú válogatott meccs hozzá minimum, akkor a fiatal tehetségeknek is meg szokták adni -
weking #80077 Én az alap játékkal nyomom és a Sheffield Utd-vel vagyok, a 4. szezonomat kezdem.
Első évben feljutottunk a Champions League-be, majd egy év újrapróbálkozás után sikerült megnyerni a bajnokságot és osztályt lépni! :)
Közben a tavasszal tulajdonosváltás is volt, így rendeződtek az anyagi dolgok, bár az új vezetés a bajnoki cím ellenére SAJÁT embert akart hozni, a szurkolók mentettek meg. (eddig nem tapasztalt életszerű formula volt ez a játékban :) )
Abban tudnátok esetleg ötletet adni, hogy a munkavállalási engedély megszerzésének vannak-e kritériumai? Mert eddig nem vettem észre semmi összefüggést... nem számít a kor, a válogatottságok száma, a nyelv, szal egyelőre úgy tűnik, hogy lutrira adják meg, szerintetek ez így van? -
Zenszkij #80076 Időközben rájöttem, hogy teljesen más taktikai hozzáállás kell a játékhoz. Sokkal mélyrehatóbban kell belenyúlni a taktikába mint eddig. -
na akkor nem lesz telepítve! :) -
Zenszkij #80074 játszhatatlan lett a game -
Zenszkij #80073 a legújabb 12.2-es