104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• vortel
    ez a játék eszméletlen!! :D még csak most próbáltam ki, mivel eddig lekötött a fifa meg az mw3, és nagyon meglepődtem. 98 óta játszok a CM/Fm sorozattal, de ilyen kezdést még egyik játékban se produkáltam. Debrecennel kezdtem és minden féle infogyüjtés (recommended players, stb) nélkül 10 meccsből 9et nyertem (1 döntetlen) 37-6 a gólarányom. akárhogy rakom össze mindig nyernek :D előző játékokban első kezdéskor mindig küszködtem kicsit kisebb csapatokkal, de most szárnyalok :D qva jóó :)
  • geo91
    vitesse
  • Janika114
    Cagliarit ajánlom, bár első évben nincs nagyon sok pénz, 6-7 millió, de jó a keret nagyon, sok fiatal tehetség. Második évben 22 millió körül kaptam már igazolni.
  • LasDen #80109
    hollandoknál is van pénz....olaszba genoanál van azt tudom...
  • kiki888
    Jaigen, azt kihagytam, hogy PL undorom van már Egész eddig MU-val toltam szezonokat, már uncsi, bármi lehet, csak francia liga ne, attól hányok :) holland, portugál, spanyol, német, olasz mind játszik, sőt még a ruszkikat is bevállalnám :)
  • LasDen #80107
    premier league csapatok többségénél 10-30 milliók vannak szezononként....
  • kiki888
    Srácok, tudtok valami kis/középcsapatot, ahol van lóvé dögivel és érdemes kezdeni?
  • Szycsu
    Azt adom xD

• gilgames00
    Értem köszi a választ,de a magyar NB3-as csapatokat be lehet tenni a játékba?!
  • weking
  • Zenszkij
    akkor ezért ilyen kevés a hozzászólás, a sok mesternek be kéne iratkozni nyelvtanfolyamra :D
  • Magic Boy
    Nem működik.

Azért nem is fejezték be a Magyarosítást a készítők, mert az újabb patch-ek mellett nem működik a munkájuk és még nem jöttek rá, hogy hogy lehetne megoldani, hogy mégis működjön.
  • gilgames00
    Hi, működik a magyarosítás a legújabb patch mellett?eredeti a játékom!köszi
  • kiki888
    Csatárként talán Poacher, de nálam balszélsőként Inside forward - Attack szerepkörben jól tolta!
  • KoniZTE
    Én is Málagával vettem meg és kb. 20 meccsen ha 1 golt rugott.
  • lokika28
    Hali
    akinél játszott már muniain milyen szerepkörben játszattátok?? megvettem málagába de nem muzsikál fényesen:S
  • Fisicofan
    Üdv!
    Némi szünet után ismét nekiálltam a játéknak, a Fradival, 2 forduló van hátra a bajnokságból, a Loki sajnos már bajnok, de izgalmas lesz a vége így is, ilyen idényt még nem futottam mióta FM-ezek.
  • Szycsu
    Helyzetjelentés LOSC Lille Métropole 2010/2011
    7-tel a vége előtt 3 esélyes a bajnokság, BL-ben Man UTD - Chelsea, Roma - Real Madrid, EL-ben Juventus - Palermo, Tottenham - LILLE párharcok! Jó utolsó 2 hónapnak nézünk elébe!
  • horrorpops
    ahány játékos hiányzik a 4/8 listáról, annyival kevesebbet nevezel be.
    pl. ha 6 az országban nevelkedett van (tehát kettővel kevesebb, mint kéne), akkor nem 25, hanem csak 23 játékost nevezel be.
  • Fyrex
    akciógólt sztem még nem is kaptunk a szezonban
  • Fyrex
    kezdés
  • LasDen #80091
    velem is előferdült...én elmentem szabira :D
  • Rudee
    Tartalékok vagy ifik közül nevezz, azok közt biztos van saját nevelésű.
  • szigi14
    a vasassal vagyok, le kéne adnom a játékoslistát a BL-re és ott vannak olyan követelmények h 4 olyan játékos aki vasaba játszott nemtudom pontosan meddig, meg 8 olyan aki.... gondolom tudjátok mire gondolok.. na most nekem nincs meg a megfelelő számú játékos ehhez...mit tudok most tenni??? mert így nem is enged tovább a játék..
  • Szycsu
    Szerintem szép teljesítmény, akármelyik csapattal komoly eredményt elérni. De, ha ajánlanom kéne, akkor Angol 4. osztály, Swindon. Nagy kedvenceim
  • Fyrex
    nah végre kezdtem egy új gémet
  • peti1100
    Sziasztok! Tudtok olyan csapatot ami 4.-5. osztályban szerepel és sikerre lehet őket vezetni?:)
  • Mario Santana
    ja, a personal fülnél azt hiszem lent az ország mellett miután elérte a határt vártam hogy eltűnjön a WP felirat, de semmi.
    így újra kiküldtem még 1 évre, nagyon béna lehet a nyelvtanulási ability-je
  • weking
    Vazzzeee... Tényleg, igazad lehet...
    Bár azt akkor sem értem, hogy mért kell neki megint munkavállalási engedély, amikor nem országot, csak klubbot vált?!
  • zorrobomber
    Nem random, mert nem mindegy hogy MIKOR volt 46-szoros válogatott.
  • Fyrex
    csak nem lassan megéri újra fmezni? nehezítő patch? idevele!
  • weking
    Az még rendben is lenne, én is erre gondoltam, hogy így van, de akkor mért nem adják meg egy szenegáli, 46szoros válogatott játékosnak, akit a LIVERPOOLból igazolnék ingyen???

A kölcsönadással meg úgy szívtam meg, hogy én is a belga papírokban láttam a mentsvárat és leigazoltam egy DM-t, akit ugye nem tudtam játszatni a szezonban, viszont kölcsönben sem akart menni sehova, BÁRKI hívta... amikor meg eladtam, mert folyamatosan sírt a szája és csapta szét az öltözői hangulatot, akkor meg mindenki (szurkoló, vezető, játékostársak) elkezdett pampogni, hogy mért tettem?!

Szal egyelőre nekem ez randomnak tűnik...
  • karajjj
    és ezt így kiírta a program, hogy azért nem kapta meg? :D
  • Mario Santana
    vaagy ha nincs még belga fiókcsapatod, akinek kölcsönadogathatnád míg meg nem kapja a belgapapírt, akkor igényelsz egyet. ha jól tudom 3 év után kaphatja meg
    (nekem legutóbb az egyik játékos azért nem kapta meg 3 év után, mert még nem beszélte a nyelvet még alapfokon sem, kretén)
  • karajjj
    kell X számú válogatott meccs hozzá minimum, akkor a fiatal tehetségeknek is meg szokták adni
  • weking
    Én az alap játékkal nyomom és a Sheffield Utd-vel vagyok, a 4. szezonomat kezdem.
    Első évben feljutottunk a Champions League-be, majd egy év újrapróbálkozás után sikerült megnyerni a bajnokságot és osztályt lépni! :)

Közben a tavasszal tulajdonosváltás is volt, így rendeződtek az anyagi dolgok, bár az új vezetés a bajnoki cím ellenére SAJÁT embert akart hozni, a szurkolók mentettek meg. (eddig nem tapasztalt életszerű formula volt ez a játékban :) )

Abban tudnátok esetleg ötletet adni, hogy a munkavállalási engedély megszerzésének vannak-e kritériumai? Mert eddig nem vettem észre semmi összefüggést... nem számít a kor, a válogatottságok száma, a nyelv, szal egyelőre úgy tűnik, hogy lutrira adják meg, szerintetek ez így van?
  • Zenszkij
    Időközben rájöttem, hogy teljesen más taktikai hozzáállás kell a játékhoz. Sokkal mélyrehatóbban kell belenyúlni a taktikába mint eddig.
  • Roland10
    na akkor nem lesz telepítve! :)
  • Zenszkij
    játszhatatlan lett a game
  • Zenszkij
    a legújabb 12.2-es