104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    Kezdtem egyet az Arsenallal! 7 éve nem nyertek semmit,első évemben így legalább egy ligakupát elakarok hozni! :D Véget vetek a Wenger korszaknak,a legutolsó euro centet is játékosra fogom költeni,nálam nem fognak 18-19 éves szarosok futkorászni a pályán,én címeket fogok nyerni,kész,érett játékosokkal! Baines,Hazard,Pablo Hernandez a legnagyobb kiszemeltek,50 millióból meg is lesznek remélem!
  • karajjj
    nem az a probléma, hogy nem hallottuk, hanem az, hogy így a 12 éves kislányok beszélnek...
    egyébként most szólok először és utoljára, hogy ha személyeskedni fogsz és mindenkit kioktatni, akkor én meg törölgetni fogom a hozzászólásaid!
    ugye nem a menedzser nevű haverunk vagy újraregisztrálva?
  • Aqua regia
    Tehát javítva még az előbbi hsz-omat, "pont egy ilyen topic felhasználói nem találkoztak még ezzel a rövidítéssel".
  • Aqua regia
    Élőben még én se hallottam ezt elismerem... és ott én se használom.:)

De írásban már sokszor van, h azt használom, és nem csak én, sok más helyütt is látom.
  • LasDen #80389
    tudom, hogy mit jelent azzal nem volt problémám, de én még soha nem hallottam ezt a kifejezést...de ha hallottam volna is, biztos szájba rúgom utána :DD
  • Aqua regia
    *pont egy ilyen topic.
  • Aqua regia
    Na, az előbbit nem küldte el jól... na mindegy...

LasDen igen, csapit. Azért elég furcsa, hogy pont egy topic felhasználói nem hallották ezt a rövidítést. Csapi=Csapat. Oh, god...

"Melegesen"... na én meg ezt a szót nem hallottam még, oh god. Gyenge próbálkozás volt. :)
  • Forza Italia
  • Forza Italia
    komoly átigazolás zajlott

• Forza Italia
    kicsit melegesen hangzik :D:D:D:D
  • LasDen #80382
    csapit??? 0_O
  • Aqua regia
    Na, pár hónapos kihagyás után visszatértem. Kerestem egy új csapit, mert új szezont kezdek. Méghozzá a Stoke Cityvel kezdek ezúttal. xd Most semmi kedvem nincs 2.3.4. ligából indulni... így PL-ből választottam egy csapit, és hát az Európa Liga szereplés nagyon vonzó volt. És azért mégse olyan nagy csapatról van szó. Még a Fulham volt ilyen, de őket nem szeretem alapból, míg Stoke mindig is semleges volt a számomra a nem túl szép focijuk ellenére. xd Így őket választottam. xd Célok: Valahol a közepén végezni bajnokságnak, EL-ben meg ha búcsúzunk első körben már azon se lepődnék meg, de megpróbálunk minél tovább eljutni xd
  • Forza Italia
    viszont a magyar csatárom egész jól fejlődik. 2 éve hoztam 500k ért a vidiből most meg a mu a city arsenal trió akarja.
  • Forza Italia
    sztem az lehet benne h neymar dühöngött h menni akar meg 1 év volt a szerződéséből.
  • LasDen #80378
    jól leadták az igényeiket azé...:D
  • Forza Italia
    megegyeztünk 66m-ba + 10% ha eladom + felkészülési meccs.
  • Neoncsoves
    adj 40et + 40et 4 éves részletben
  • Forza Italia
    megy a huzavona neymar körül. Ő elakarja hagyni a klubbot de a santos 80m akar tőlem. azt várhatják :D max 60 at adok és akkor mondhatják h rendes vagyok velük :D:D
  • Forza Italia
    hát én most azzal vok bajba h kit igazoljak :D

Tevez elment annyira nem sajnálom mert rohadt nagy rinyagép:D:D
  • BBeno2
    én akit nem akarok eladni annak beállítom az eladási árnak pl. hogy 120 millió és az alatt minden ajánlat elutasítása és többet soha a büdös életben nem tesznek ajánlatot ez tuti.
  • LasDen #80372
    én anno mikor a Genoat kivakartam a geciből (és most hol tartanak ejj) akkor is ott legyeskedtek a csapatok a játékosaim körül...és mikor valamelyik pedzegette, hogy menne nagyobb klubhoz, akkor mindig azzal kecsegtettem, hogy nagyobb lesz majd a klub és általában ez bejött és maradtak...
    voltak, akik távozni akartak, de őket meg nem engedtem :DDD
  • Forza Italia
    az a gáz h van 115m igazolni de nem tudok dönteni. Kéne még egy védő is :D fogalmam nincs h kit hozzak :D
  • Forza Italia
    még nincs megnézem őt köszi. MEg amúgy Neymaron gondolkodok. Csak érte sokat kérnek
  • nono28
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy magyarositás hány százalékban készült el a játékhoz?Köszönöm a válaszokat.
  • tomzoo
    Leandro Damiao-t ajánlom, ha még nincsen valamelyik nagycsapatba. Nálam ontotta a gólokat a Juventusba:D
  • Forza Italia
    Nos kezdik szétszedni a csapatom. Kaptam erre az évre 50m igazolni de eddig csak mentek játékosok és még nem jött senki. Ba és Tevez épp most távozott, Tiote-t és Livermoolt folyamatosan bombázzák. Hát kíváncsi leszek mi lesz így.

Tevez eligazolásában pedig nem én döntöttem hanem a vezetőség. Mert h ezt az ajánlatot nem lehet visszautasítani. A kérdésem honnan a tökömből van az Arsenalnak ennyi pénze??? :D

Ja és most nagy roham indul egy jó csatárért.
  • Forza Italia
    Vége a 3. szezonomnak a Newcastle-vel

Bajnokság

BL-döntő (tavaly elbuktunk a MU-val szemben 1-0-ra)

és az idei sorozatok

• FMfan
    Real Sociedad-Inter

Első szezonban a 4.helyen végeztünk, így részt vehettünk a BL Play Off-ban, ahonnan a Lyon elég simán kivert minket. Így az Európa Liga csoportkörében találtuk magunkat, ahol a sors az Austria Wien, az Internazionale és a Spartak Moszkvával hozott össze. 3 meccs után 6ponttal az 1.helyen állunk. Részletesen beszámolót e szezon végén írok, egyszerre a két szezonról!Köszi ha olvastad!!
  • geo91
    az igen :D
  • LasDen #80363
    egy kis érdekesség a magyar bajnokságból...:DDD
  • bakkerman
    na,görögöktől ugye kiszoptunk 2-0-ra,de most Montenegro ellen összejött egy potya döntetlen,így 2 kör után görögök 6 pont,montenegro 2,belgium 1,magyar 1,ha verjük a belgákat,és a görögök nem kapnak ki a negroktól,akkor továbbmehetünk a következő körbe :DDD fájdalmas volt nézni ezt a Montenegro elleni meccsünket,végefele már inkább kacagtam :DDDDDD
  • bakkerman
    istenem hogy milyen néma ez a magyar u19-es válogatott...egy normális játékos nincsen...aki még a kora alapján beférne hozzánk,és jó játékos,az már az u20-ban meg u21-ben tolja...nagyon gyenge játékosokból lehet válogatni. Egyedül ez a Banai Dávid üti meg a címeres szintet,asszem az Újpest ifinek a kapusa,na ő egyedül,akire azt mondom hogy lehet belőle valami...ilyen nevesebb játékosok,mint Otigba,Szolga Máté,Adorján Krisztián,Tamás Krisztián,Serfőző Bence HULLADÉKOK. ahhoz képest milyen csapatoknál edződnek NULLÁK. még letolom a maradék két EB selejtezőt,és kezdek egyet szerintem valahol spanyolban
  • bexinho
    Lezajlott a Juve elleni nyolcaddöntő:

http://bit.ly/JpYBr7
  • bexinho
    Fradival első évben ugyan ez volt nálam is. Viszont ott a keret gyengesége volt a gond, meg a taktika kidolgozatlansága. Második évben jól igazoltam, és a taktikát is tökéletesítettem. 4-1-2-1-2 -vel viszem a csapatot, és külön minden játékosra oszotottam taktikát.
  • SNP
    Én a 2010-zel tolom mert elég régi gépem van. Kölnnel vagyok 3 évet játszottam le. Első évben 10. aztán két 3. helyezés. Viszont én nem tudom, hogy mit kell beállítani de 80%-ban arról szólnak a meccsek, hogy nézem ahogy az ellenfél támad, körbe passzolgatja a csapatot, aztán vagy távolról ellövik vagy beadják. Majd kipróbálom az emberfogásos védekezést hátha segít. Ha a labdabirtoklás eléri az 50%-ot már örülök, hiába mondom nekik meccsközben, hogy tartsák a labdát. Valami ötlet?
  • LasDen #80357
    7.-ek vagyunk a világranglistán szóval esélyesek vagyunk, bár kemény csoportunk van anglia, hollandia és guatemala mellett...viszont ha a brazilokkal (legutóbbi 3 tornát ők nyerték) találkozunk nemtudom mi lesz...:D
  • bakkerman
    2030-as VB...basszameg :DDDDDD
  • LasDen #80355
    mellette ghánával osztom az észt, szóval annyira nem visel meg...
    de az tény, hogy fm-es pályafutásom legrosszabb szezon kezdete...nemtudom mi romlott el. tény, sok játékost vettem a feljutás után, de sokan távoztak és kellett is az erősítés. de egyik igazolás sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, pedig még válogatott játékosok is voltak közöttük (és nem antigua meg ilyen szutykok, hanem francia meg angol stb)...persze nem sokra rá kirúgtak. Brighton ellen még megpróbáltam egy új taktikát, hátha (hisz rontani nem ronthat), de lenyomtak, így repültem....:D
    De így is ez csak a 2. alkalom volt, hogy kirúgtak és nem én távoztam...marad Ghána és a 2030-as VB....utána meg majd meglátom :DDD
  • bakkerman
    10 meccs 3.3-as kapott gól átlag? nálam ilyenkor 1 hónap fm pihi alsóhangon
  • sanyiute
    innen szép bentmaradni..:D