104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sziasztok!magyar NB2-ben vitézkedem de egy valamit nem értek..itt nem jár a csapatoknak TV-s jogdíj vagy az év végén fizetik ki egy összegben?valamelyik csatorna csak közvetíti ezeket is:) köszi -
még szerencse, mert egy foshalmaz az a kepfeltoltes.hu
-
karajjj #80511 mert az sg-n direkt meg van tiltva, viszont katt -
Aqua regia #80510 Bajnokságban 15. helyen vagyunk, de ezért kárpótol az EL. :)
EL csoportkör
Egyébként, képfeltöltés.huról miért nem lehet ide linkelni képet? Csak kérdem, elnézést kérek, ha már kérdezték mások is. Csupán kíváncsi vagyok, ez minden. :)
-
elméletileg igen, ki lehet próbálni azon is. nem hinném, hogy ha tavaly jól reagált a játékos arra, ha azt mondtad, hiszel benne, akkor az idén ez felbaszná az agyát :D -
Ez "saccperkábé" 2011-hez is jó lehet, nem de? :) -
ateszegry #80507 na sziasztok:D tök raj ovlasgatni amiket irtok:D:P tök otthonos,családias alégkör:D
én kezdtem ezzel a bolgár "meglepetéscsapattal" Ludogoreccel,a bolgár kupadöntöben a Liteksz Lovecs ellen elvéreztem a hosszabítás 96.percében egy öngóllal..:( a bajnokságba nagy hajrá volt,3meccsel a vége előtt bebisztosítottam az európa liga indulást,amire nincs is szükségem,mert az utolsó meccset megnyerve bajnok lettem..:D jó kis csapat ..:D -
epic :DD -
-
weking #80504
mekkora....
-
ezt be kell tennem ide. óriási videó :D -
Solt #80502 

-
karajjj #80501 kúlság!
-
vicces hogy feljutóként/másodosztályúként indulni fogok az európa ligában :D -
Team talk rendszer az FM2012-ben, magyarra fordítva. -
nem kutya,grat!!
első évben kétszer is fingatni a Chelseat elég jóóó :D
-
90 ezer ember előtt megvan az első kupagyőzelem is! gyors volt :)
-
weking #80496 én a sheffiel utd-vel jártam be hasonló utat. Első szezonomban feljutottunk a champ-be, ahol rájátszást érő helyet sikerült elérni, de ott alulmaradtunk, szal jöhetett a következő szezon. Kiélezett csatában összejött az első hely, így megvalósult a nagy álom, a premier league. Hihetetlen mennyire más világ. Tartottam is tőle, hogy gondok lesznek, de sikerült jól erősíteni és végül a 8. helyen végeztünk. Örült mindenki, ám ekkor bejelentkezett a Chelsea, hogy vegyem át a csapat irányítását. Sokat hezitáltam, mert megszerettem a UTD-t de "Keith Richards"
példáját követve gondoltam ebben a játékban kipróbálom a "karrier" módot és nem egy-egy csapatra fókuszálok, hanem az edzősködésre.
Ráadásul egy nagy álom is összejött, ugyanis leülhettem a Magyar felnőttválogatott kispadjára is, ami elég komoly kihívásnak tűnik...
-
az igen :D -
oh yeah
-
az átigazolás utolsó napján meg tudtam szerezni Cléo mellé Kelvin-t a Portoból 3.5m ért + Alcácer jött kölcsönbe a Mu-tól. Így talán már nem lesznek csatár gondok. -
Nagyon kemény az idei másodosztály. Legalább 6 csapat esélyes a bajnoki címre.
Swensea, Wigan, Birmingham, Newcastle, Nottingham, Cardiff. Jelenleg mi nem tartozunk ide. -
kicsit hiányzik a game, folytatom ahol abbahagytam
első idény, angol championship, Blackpool -
27k keresett ott. én 24 et tudtam neki adni és elfogadta. de eddig egy kalap szar :D:D:D -
Rudee #80489 A Guangzhou-ból? Ott tuti jól keres, nagy fizut fog kérni. -
most Cleó-val tárgyalok. Figyelőm ajánlotta valahol kinában játszik. Ára egész elfogadható kérdés meg tudom e szerezni. -
karajjj #80487 jaaa :D az már másik ügy -
hát a probléma az h nem igazán akart jönni senki :D -
karajjj #80485 ilyenkor már januárban figyelni kell, hogy kinek jár le a szerződése június végén, azokkal már fél évvel előtte lehet szerződést kötni, így lehet ingyen szerezni normális játékosokat -
köszi:)
jelenleg senkit se tudtam még hozni :D:D pedig kéne legalább 1 csatár meg egy jó középpályás :D -
Aqua regia #80483 Pedig de simán feljutottál... :)
Laza 114 ponttal és +78-as gólkülönbséggel. xd
Sok sikert a továbbiakban is! :)
-
Helyzetjelentés az én részemről. Bajnokságban 12.helyen állok a Stoke Cityvel, ligakupából kiestünk... EL-ben még nem állunk olyan rosszul. 3 meccsen vagyunk túl, W.Krakkót elvertük(o), S.Bucuresti ellen x-szeltünk(i), majd kikaptunk PSV ellen(o). Így 4 ponttal a 2. vagyunk, 3 ponttal a Krakkó van utánunk(románoknak 1 pontja van). Így sztem a Krakkó-Stoke meccsen dől el a továbbjutás.
i-idegenben
o-otthon -
Vége az első szezonomnak a Sheffield Wed.- kispadján. Hát mit mondjak ebből a keretből nem volt könnyű csapatot csinálni. Ingyen jött pár kiöregedő játékos és 400k ért hoztam André Alvest. A szezon előtt a média 2. helyre várt, ennek megfelelően a feljutást céloztuk meg. Jól indult a szezon, majd kezdődtek a sérülések. De ezen is túltettük magunkat így egy-két botlás és gyengébb teljesítmény is belefért. Előre megjegyzem ez a csapat nem alkalmas arra h a másodosztályból feljusson.
-
Megkezdtem 6. szezonomat, és sajnos kénytelen voltam megválni egyik legnagyobb tehetségemtől, akit az olasz bajnok igazolt le 75e £ -os heti fizetéssel, első számú kapusnak: http://bit.ly/KuXcDx -
Zenszkij #80480 a legújabb pacth jóval nehezebb, de a virágboltit nem tudták feltörni -
XLVII #80479 Soha nem tudtam (tudom) hogy lehet ezt elérni.Minden esetre gratula.Remélem a Debrecennel nem sorsolják össze ezt a csapatot. Bocsi az OFF-ért. -
szabesz91 #80478 Üdv újra !
Folytattam Benficas karrierem több-kevesebb sikerrel . A bajnokság jól indult , 4 meccs-ből 4 győzelem , ráadásul minden meccsen minimum 4 gólt lőttem , és max 1-et kaptam . A BL-selejtezőben az Udinese-t kaptam ellenfélnek , akiket otthon 2-0-ra sikerült legyőzni , idegenben viszont sajnos semmi nem jött össze , pedig nem játszottunk rosszul , végül 4-0-ra kikaptunk , így összesítésben az Udinese jutott tovább a csoportkörbe , mi pedig mehettünk az EL-be . Egyelőre itt tartok , viszont lenne 1 kérdésem . Picit unalmas így az egész játék , hogy viszonylag könnyű eredményeket elérni , és ezt szeretném megnehezíteni . Valamilyen adatbázis , vagy patch tudna ezen segíteni ? Ha igen , akkor melyik az pontosan , és honnan töltsem le ? Előre is köszönöm a segítséget ! :) -
"A Ludogorec alighanem egyedülálló iramban hódította meg a bolgár futball csúcsát, hiszen első komoly sikerét mindössze néhány nappal ezelőtt aratta a Bolgár Kupa döntőjében, amikor 2–1-re legyőzte a Lokomotiv Plovdivot."
és még a kupát is megnyerték,hát én összefosom magam...nyáron behúzhatják a bolgár szuperkupát is,az már a 3. trófea,és még mehetnek a BL-ben is,hihhetetlen! -
na ez nem semmi,akkor nyáron BL selejtezőt játszanak,1 éve ilyenkor meg még a 2. osztályban fociztak
ott valamit nagyon eltaláltak,30 meccsből 22-t nyerni +57-es gólkülönbséggel az nem jól elkapott szezon,hanem kibaszott jó a csapatuk
-
Aqua regia #80475 Tizenegyesekkel alulmaradtunk... még szerencsénk sincs a Tottenham ellen. Ez van. -
Aqua regia #80474 Még csak meccs előtt vagyok, de Tottenham eléggé lebecsül minket... jól láthatóan B csapattal állnak ki ellenünk, mondjuk egy 6-0ás győzelem után talán nem meglepő, de már csak ezért is jó lenne elverni őket.