104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nos Uraim! Mostantól kezdve él a Hét menedzsere elnevezésű "verseny". Lényege, hogy minden egyes játékos, aki vasárnap délig postol ide képet eredményről, év végi beszámolót, netán egy karrierbemutatót, automatikusan részt vesz a játékban. Vasárnap déltől hétfő délutánig lehet majd szavazni az emberekre egy általam megadott linken keresztül. Értelemszerűen aki a legtöbb szavazatot begyűjti, azé a Hét menedzsere díj egy hétig. Ez egy vándordíj, de ha valaki annyira kiemelkedő teljesítményt nyújt, sorozatban többször is begyűjti ezt, úgy az megkapja véglegesen is a trófeát. :)
Ugyanakkor mostantól él a "Bagoly-verseny" is. Lényege, hogy az éjszaka játszók közül a legutolsó postoló kap egy baglyot a fejlécébe. Ez napi vándordíj, de itt is lehet szó végleges bagoly titulusról. Fontos tudnivaló, hogy értelmes kommentek játszanak csak, és csak akkor, ha az illető tényleg aktív volt a topikban. Az nem ér, ha hajnali 5-kor valaki beír két sort, közben pedig egész éjjel egyetlen hozzászólást sem láttunk tőle, aztán követeli a kitüntetést. Megjegyzem azt is, hogy 1 óra 30 perc utáni kommentek játszanak, tehát gyakorlatilag akkortól indul a verseny. -
geo91 #80795 nofene, lehet visszaköltözök a posztjaimmal ide is :D -
geo91 #80793 -
Rudee #80792 Fent a kép alatt megtalálod az oda vezető utat. -
ateszegry #80791 off topik?:D uj vagyok még itt:D -
Rudee #80790 Off topikban találsz. -
ateszegry #80789 fm12höz nincsene magyar alsóbb ligák? -
Rudee #80788 A dán mentést megpróbáltam folytatni, de valamiért nem engedett tovább az a crash dump, így újat kezdhetek.
Csináltam a minap egy lett aktivátort, így ki is próbálom a balti életet
Illetve nem én, hanem az eddig csak festményeiről híres lett Raimonds Staprans lesz az, aki a másodosztályú Metta/LU csapatának irányítását átvette 2012 márciusában. A vezetés célja a tisztes szereplés, amihez havi 4.000€-t biztosítanak a fizetésekre. Nem valami nagy összeg, de! Érdekesség, hogy havi 100€ alatti fizuval teljes idős szerződést írnak alá a helyiek. Ebből még akármi is lehet... -
geo91 #80787 nem szabad újratölteni a skint ha épp a mentésedben vagy, akkor szokott ez előfordulni. 1-2 főmenüs, tehát mentésen kívüli skinújratöltés után meg szokott javulni. (persze ezek után nem árt kikapcsolni az always reload skin-t és be a skin cache-et.) -
hNeo #80786 sziasztok, most kezdtem egy game-t. kis magyar csapattal.
de akkora a pályaköltség-fizetésem-egyéb költségek hogy havonta -100k euro a deficit.
nálatok is ez van?
talán 1-2 év mulva lesz olyan játékosom akit 20-100k euro ért adhatok el.
tanács? nálatok kis csapattal hogy volt ez?
-
geo91 #80785 régi mentésem folytattam, nem a csapat miatt van, tényleg a skin hibája. fmbase-en is csak annyit sikerült kideríteni hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, megoldás nuku... -
Casso7 #80784 melyik csapattal kezdtél? biztos ,hogy a skin miatt van?
nekem is lenne egy kérdésem! azt tudom ,hogy ha skint töltök akkor eltűnik a menedzser kép. most is így történt és eltűnt a képem. nem lehet visszahozni valahogy? -
Rudee #80783 Megnéztem, de én se látom. Csak a nézet beállításnál lehet benyomni, hogy mutassa a játékosokat onnan is. -
geo91 #80782 használ valaki neue2 skint? nem tudjátok hogy lehet ránézni a saját vagy bármelyik csapat tartalék- ill. ifikeretére? mert egyszerűen nem találom... -
ligakupa címvédést akarunk! 
-
van biza, csak lusta vagyok válogatni
-
nem, az nem tetszik -
Rudee #80778 Van sok jó a szabadon igazolhatók között
-
Hat az fmscout nem jo?Nem kotozkodes csak nem tudom mert nem hasznalom egyiket sem.En talalomra igazolok..scout aszongya jo akkor ranezesre eldontom jo-e:) -
dettó -
Shelton #80775 én a mini scout-ja miatt használtam anno, amíg ingyenes volt.. -
persze. miért, tudsz jobb szkáucsot? -
Te ilyet hasznalsz?:)))
Amugy nincs...fizetos sajna..amugy hany ft lenne a serial? -
FMRTE v5.2.4 szériálja nincs valakinek? -
Engem is.
Egyébként meg hajrá Hunito. -
+ -
Engem is érdekel! -
Támogató válasz: igen Mester! :D -
Tájékozódó kérdés: valakit érdekel itt egy FM06-os HSV karrier rendszeres beszámolója? -
Elméletileg hétfőtől beindulnak itt a dolgok, addig viszont figyelmetekbe ajánlanám ezt a nyereményért zajló gólszépségversenyt :) -
-
Én bal szélsőként szoktam használni (4-2-4), de dzsudzsák a középpályáról több gólpaszt adott mint ő. Gólt mindkettő 1-1et lőtt :D Valamit nagyon nem jól csinálok :D -
A támadó középpálya bármely posztján megállja a helyét nálam, de legtöbbször közép, a csatár mögött játszatom.
#80756: Bocsi, máskor jobban figyelek! -
ez nem bug. -
Milyen poszton játszatod és hogyan, ha érdeklődhetek? Am, védekezésre valami tipp? Jobb védők? -
spiczi91 #80760 Spori kilóra megvéve, de manapság ezen már ki akad fenn? :) -
hát igen ez nekem is meglepő volt :D így sikerült megcsinálniuk :D -
Rudee #80758 40 milliós kérdés lehetne, hogy hogyan szerepelhetett egy osztályban az első és második csapat
-
Nos a feljutás megvan. Simább szezont vártam de így sem rossz :D:D:D
-
Kiírhatom ennél nagyobba is, de rontaná a banner összképét.
A feltölthető maximális képméret: 750x563 pixel!
Kéretik betartani az elkövetkezendőkben. Köszönöm.