104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Nos Uraim! Mostantól kezdve él a Hét menedzsere elnevezésű "verseny". Lényege, hogy minden egyes játékos, aki vasárnap délig postol ide képet eredményről, év végi beszámolót, netán egy karrierbemutatót, automatikusan részt vesz a játékban. Vasárnap déltől hétfő délutánig lehet majd szavazni az emberekre egy általam megadott linken keresztül. Értelemszerűen aki a legtöbb szavazatot begyűjti, azé a Hét menedzsere díj egy hétig. Ez egy vándordíj, de ha valaki annyira kiemelkedő teljesítményt nyújt, sorozatban többször is begyűjti ezt, úgy az megkapja véglegesen is a trófeát. :)

Ugyanakkor mostantól él a "Bagoly-verseny" is. Lényege, hogy az éjszaka játszók közül a legutolsó postoló kap egy baglyot a fejlécébe. Ez napi vándordíj, de itt is lehet szó végleges bagoly titulusról. Fontos tudnivaló, hogy értelmes kommentek játszanak csak, és csak akkor, ha az illető tényleg aktív volt a topikban. Az nem ér, ha hajnali 5-kor valaki beír két sort, közben pedig egész éjjel egyetlen hozzászólást sem láttunk tőle, aztán követeli a kitüntetést. Megjegyzem azt is, hogy 1 óra 30 perc utáni kommentek játszanak, tehát gyakorlatilag akkortól indul a verseny.
  • geo91
    nofene, lehet visszaköltözök a posztjaimmal ide is :D
  • geo91
  • Rudee
    Fent a kép alatt megtalálod az oda vezető utat.
  • ateszegry
    off topik?:D uj vagyok még itt:D
  • Rudee
    Off topikban találsz.
  • ateszegry
    fm12höz nincsene magyar alsóbb ligák?
  • Rudee
    A dán mentést megpróbáltam folytatni, de valamiért nem engedett tovább az a crash dump, így újat kezdhetek.
    Csináltam a minap egy lett aktivátort, így ki is próbálom a balti életet

Illetve nem én, hanem az eddig csak festményeiről híres lett Raimonds Staprans lesz az, aki a másodosztályú Metta/LU csapatának irányítását átvette 2012 márciusában. A vezetés célja a tisztes szereplés, amihez havi 4.000€-t biztosítanak a fizetésekre. Nem valami nagy összeg, de! Érdekesség, hogy havi 100€ alatti fizuval teljes idős szerződést írnak alá a helyiek. Ebből még akármi is lehet...
  • geo91
    nem szabad újratölteni a skint ha épp a mentésedben vagy, akkor szokott ez előfordulni. 1-2 főmenüs, tehát mentésen kívüli skinújratöltés után meg szokott javulni. (persze ezek után nem árt kikapcsolni az always reload skin-t és be a skin cache-et.)
  • hNeo
    sziasztok, most kezdtem egy game-t. kis magyar csapattal.
    de akkora a pályaköltség-fizetésem-egyéb költségek hogy havonta -100k euro a deficit.

nálatok is ez van?

talán 1-2 év mulva lesz olyan játékosom akit 20-100k euro ért adhatok el.

tanács? nálatok kis csapattal hogy volt ez?
  • geo91
    régi mentésem folytattam, nem a csapat miatt van, tényleg a skin hibája. fmbase-en is csak annyit sikerült kideríteni hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, megoldás nuku...
  • Casso7
    melyik csapattal kezdtél? biztos ,hogy a skin miatt van?

nekem is lenne egy kérdésem! azt tudom ,hogy ha skint töltök akkor eltűnik a menedzser kép. most is így történt és eltűnt a képem. nem lehet visszahozni valahogy?
  • Rudee
    Megnéztem, de én se látom. Csak a nézet beállításnál lehet benyomni, hogy mutassa a játékosokat onnan is.
  • geo91
    használ valaki neue2 skint? nem tudjátok hogy lehet ránézni a saját vagy bármelyik csapat tartalék- ill. ifikeretére? mert egyszerűen nem találom...
  • Fyrex
    ligakupa címvédést akarunk!
  • gabber_saviola
    van biza, csak lusta vagyok válogatni
  • gabber_saviola
    nem, az nem tetszik
  • Rudee
    Van sok jó a szabadon igazolhatók között
  • DONGUBA
    Hat az fmscout nem jo?Nem kotozkodes csak nem tudom mert nem hasznalom egyiket sem.En talalomra igazolok..scout aszongya jo akkor ranezesre eldontom jo-e:)
  • gabber_saviola
    dettó
  • Shelton
    én a mini scout-ja miatt használtam anno, amíg ingyenes volt..
  • gabber_saviola
    persze. miért, tudsz jobb szkáucsot?
  • DONGUBA
    Te ilyet hasznalsz?:)))
    Amugy nincs...fizetos sajna..amugy hany ft lenne a serial?
  • gabber_saviola
    FMRTE v5.2.4 szériálja nincs valakinek?
  • zyndar
    Engem is.

Egyébként meg hajrá Hunito.
  • Darthmushroom
    +
  • Magic Boy
    Engem is érdekel!
  • Huni92
    Támogató válasz: igen Mester! :D
  • Fabio Capello
    Tájékozódó kérdés: valakit érdekel itt egy FM06-os HSV karrier rendszeres beszámolója?
  • Huni92
    Elméletileg hétfőtől beindulnak itt a dolgok, addig viszont figyelmetekbe ajánlanám ezt a nyereményért zajló gólszépségversenyt :)
  • Steve Downie
  • Szycsu
    Én bal szélsőként szoktam használni (4-2-4), de dzsudzsák a középpályáról több gólpaszt adott mint ő. Gólt mindkettő 1-1et lőtt :D Valamit nagyon nem jól csinálok :D
  • lippet
    A támadó középpálya bármely posztján megállja a helyét nálam, de legtöbbször közép, a csatár mögött játszatom.

#80756: Bocsi, máskor jobban figyelek!
  • Darthmushroom
    ez nem bug.
  • Szycsu
    Milyen poszton játszatod és hogyan, ha érdeklődhetek? Am, védekezésre valami tipp? Jobb védők?
  • spiczi91
    Spori kilóra megvéve, de manapság ezen már ki akad fenn? :)
  • Forza Italia
    hát igen ez nekem is meglepő volt :D így sikerült megcsinálniuk :D
  • Rudee
    40 milliós kérdés lehetne, hogy hogyan szerepelhetett egy osztályban az első és második csapat
  • Forza Italia
    Nos a feljutás megvan. Simább szezont vártam de így sem rossz :D:D:D

• Huni92
    Kiírhatom ennél nagyobba is, de rontaná a banner összképét.
    A feltölthető maximális képméret: 750x563 pixel!

Kéretik betartani az elkövetkezendőkben. Köszönöm.