104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Ricco87
    Most kezdtem egyet a Benfica-val,eddig Ő a gólfelelős egyértelműen :)
  • LasDen #81279
    annyira leigazolnám, de hát iszonyat szar...:DDD
  • Szycsu
    Lille-el vigyázz, nem adjuk magunkat :P :DDDD
    Am, látom K. Papadopoulos-t Te is leigazoltad. Nem tudom, hogy nálad hogy teljesít, de nálam mindig ott van, ahol kell.
  • Forza Italia
    hohóóóó :D a nagy city-t végre sikerült megleckéztetni :D:D

• LasDen #81276
    GO YID ARMY....:DDD
    gratula...látom egy hajszálon múlt...:DDD
  • finnman
    Üdv !

Premier bajnoka lettem Tottenham csapatával. Második évem végére sikerült heroikus közdelembe, év közepén volt hullámvölgyünk, de utána beindult a csapat. Bale élete formájában játszott ... eszméletlen. Adler aki év elején jött, az év kapusa lett, sokat köszönhetek neki, nagyon jó kapus, mindenkinek ajánlani tudom. Nem annyira az egyéni képesség döntött, hanem csapat munka volt ez a bajnoki cím, és remek idény. Defoe sokat volt sérült, Agbonlahor se játszott élete formájában, de lőttek gólokat rendesen azért. Izgalmas idény volt .... jövőre tényleg a Bl döntő a cél

Taktika

Bale élete idényet futotta

Adler

Tabella
  • Forza Italia
    Birminghami vereség után jó kis sorazatunk volt. 11 győzelem sorozatba. Erre nagyon nem számítottam. De még sok van hátra. Ki kell tartani.

• Huni92
    Hat honnan lenne? :D 20 ha volt.
  • horrorpops
    féltávnál így állunk. az utolsó két fordulóban a két közvetlen üldözőmet sikerült megvernem, mindkétszer 2-0 arányban. bizakodó vagyok. télen szereznem kell egy kkp-t, meg talán egy jhv-t. aztán -reméljük- irány a PL!
  • Casso7
    crash dumps :))) hihetetlen.... kölnel vezettem féltávnál mindent....

geo ha majd tudod walter montillot igazold le. első szezonban 25 gólpasszt adott és 15 gól lőtt. egy vadállat.
  • LasDen #81270
    és nincs???
  • Huni92
    Mekkora szar ez az sg mobilon :D Azt irja: kedvenceidhez 2075 uj hsz erkezett :D
  • LasDen #81268
    sehogyan se nem....azt a gép csinálja nem te :D
  • ateszegry
    generálni,h lehet játékost?:D
  • geo91
    1. FC Köln, 2013/2014 - 3. szezon

habár tripláztunk (bajnokság, kupa, szuperkupa) egyáltalán nem vagyok elégedett. bajnokságban megint egy rakat jól kaptunk, és a 7 vereséget is sokallom, 71 pontot szerezve szinte meg sem érdemeltük hogy bajnokok lettünk... kupadöntőben meg hiába játszottuk le a pályáról a cottbust, egy nyamvadt öngóllal nyertünk... az európai szereplésünk viszont egyenesen gyászos volt, bl-ben egy nem túl nehéz csoportban harmadikok lettünk, aztán az el-ben egyből kiestünk a lille ellen, egyszerűen nem értem... felforgatom a csapatot a nyáron...

csapat:
    igazolások (g=generált, értelemszerűen.)
    keret 1 / keret 2

bajnokság:
    tabella
    meccsek 1 / meccsek 2
    gólkirály

német kupa:
    meccsek
    döntő

bl/el:
    bl csoport
    el bukta...

• bexinho
    Már régóta keresek egy jó ferencvárosi stílusra hajazó "skin"-t, de ezidáig még nem találtam. Esetleg ha valaki tudna ajánlani (akár priviben), nagyon megköszönném!
  • bakkerman
    * az igazsághoz hozzátartozik,hogy az oroszok ellen próbaképpen csak otthon focizó srácokat hívtam be,de nem vallottak szégyent :) Mbaye Niang személyében pedig megtaláltam hosszú évekre az igazi "9"-est,20 éves,Caenban játszik,2 szezon alatt a bajnokságban 30 gólt lőtt,rendkívüli tehetség,de még nem szabad kimenni külföldre,félek hogy csak padozna még,és elkallódna
  • bakkerman
    Útban a hazai rendezésű EB felé!

vs Wales
    vs Argentína
    vs Elefántcsontpart
    vs Görögország
    vs Svédország
    vs Anglia
    vs Chile
    vs Oroszország

már 2016 tavasza van,az EB-ig még játszunk Argentínával,Szenegállal,Ukrajnával és Ausztráliával.
    a csoportunk az EB-n:
    -Horvátország,Svájc,Skócia

Majd jelentkezem,hajrá franciák!
  • bexinho
    1-0-ás hátrányát a City már a 3. percben ledolgozta, védelmem egész mérkőzés során botrányos volt. Voltak alap hiányzik, főleg a vkp és cs poszton látszott, meg az alap középhátvédem is hátrányba hozta a csapatot sérülésével. 89. percben kapott egy 11-est a City, amit hatalmas bravúrral védett az idén vásárolt kapusom. Úgy néz ki megint jól igazoltam KP posztra! Jöhetetett a hosszabbítás. Itt-ott veszélyes helyzetek, elfáradt játékosok, 11-es. 3-1 arányban megnyertük! Most már elmondhatom, ráéreztem a 11-es rúgásokra. 3 dolgot figyelek kijelöléskor. Hamarosan beszámoló...
  • bexinho
    imádom ezt a játékot. végre esély van arra, hogy BL döntőt játsszak (2 elvesztett bl elődöntő után), erre lesérül a gólvágó csatárom 3 hónapra az odavágón, illetve a hungarian celebstar középhátvédem 3 hónapra. Elődöntő - City ellen idegenben 1-0-ra nyertünk, remélem a visszavágón legalább X-re hozzuk (hazai pálya sosem az erősségem nemzetközi meccseken).

Sors fintora, hogy őket előző évben nagy meglepetésre a 16 között küldtük haza, idén pedig azt a Sevillát vertük meg a 16 között, akik tavaly az elődöntőben elválasztottak minket a döntőtől.
  • horrorpops
    gyorsan megoldottam ezt a problémát - nem sikerült megegyeznünk a szerződése részleteiről.
  • karajjj
    hát, nem rossz
  • horrorpops
    szerintetek ez a srác megfelelő egy nagyra vágyó angol másodosztályú csapathoz? cél egyértelműen a PL-be jutás, szóval hosszú távra keresek védőt.
  • karajjj
    a: körbeudvarolod
    b: leszarod és keresel másikat
  • ateszegry
    és azzal mi a teendő,h ha egy csapattal vagyok,és a kiszemelt játékos nemakar eljönni?:D
  • zorrobomber
    Az Arisz a legelső görög bajnok, és relatíve nem is kicsi a stadionjuk (22,800), hajrá!
  • ateszegry
    Szerintetek az Arisz Szalonikivel megyek valamire?:D vagy mondjatok már valami görög csapatot:D
  • Forza Italia
    Srácok nálatok Cardozo jól nyomja??? Mert nálam egy fos. Képtelen gólt szerzeni.
  • Nightwish006
    A klubnak van 800M ft a számláján erre kiszúrják a szemem szaros 7M-os fizetési kerettel, aztán meg szósem lehet emelésről :DD Kretén vezető
  • Nightwish006
    Üdv! Nos miután olvasgattam itt a beszámolókat és láttam sok mindenki nyom vándor karriert úgy gondoltam én is megpróbálkozom vele. Én speciel fm2005óta nyomom a játékot ,de összesen talán 2szezont nyomtam a Man Cityvel, azon kívül szintü mindig csak a Loki :) Nos, fél-profi futballistaként kezdtem, elég nagy adatbázissal. Jelentkeztem mindenhova, és végül Bulgáriában kötöttem ki a Cserno More Várna csapatánál. Nagy meglepetésre kaptam 130M ft-ot átigazolni, és még a keretben is vannak használható playák . A 6-ik helyre várnak minket, de szerintem lehet ez jobb is ;> Nem tervezem hosszú távra itt, amint megnyerem a bajnokságot lécelek is vhova máshova:D Majd írok mi a helyzet. :D gl mindenkinek
  • zorrobomber
    Tegnap generáltam egy kisebb adatbázist, és visszarázódásképp belekezdtem egy PSG-be. Az én szájízemnek elég szűk volt a keret, így egyelőre csak jöttek a népek, le is ment észrevétlenül a wage budget -100k-ra, remélem nem fog belerokkanni az elnök úr :). Barátságos meccseken pár hurkagyurka ellenfelet elvertem, egyelőre ennyi.
  • LasDen #81249
    akartam írni hosszabban róla, de szar meccsről nem lehet :DDD

Mineiro helyezkedése

América helyezkedése

Mineiro lehetőségek

América lehetőségek

a gaúl...

több gólt lőttek a védőim mint a csatárok....lehangoló :( :D
  • LasDen #81248
    lehetséges ez is, de egy idő után a gép előveszi a régi játékosokat és újragenerálja őket...láttam már Scholest is tizenévesként....személyesen meg Ferenczi regenjével találkoztam játékban....
  • Darthmushroom
    gondolom letöltöttél valami adatbázist. és abba a készítő berakta
  • Casso7
    amúgy jól tartja magát :DDDDDDDDDDDDD
  • Casso7
    emberek ez mi???? :DDDDDDDDDD
  • Rudee
    Pedig rejtett mappa, úgyhogy rakjál fel egy total commandert, abban látod, ha beállítod.
  • horrorpops
    Middlesbrough-Cardiff
    fordított helyzetben azt hiszem valami ilyesmi lett volna areakcióm. :D
  • LasDen #81242
    savaztam...bár nem értem mér nem vagyok benne :D nekem alanyi jogon jár :DDD
  • Huni92
    A szavazáshoz még annyit, hogy fölösleges nyomogatni egymás után a Vote gombot, mert mindenki csak egyszer szavazhat. :)
    Illetve az aktuális állás ezúttal nem publikus, majd kedden megmutatom a végeredményt. :)