104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho
    :D

Próbáld meg újratenni a videókártya drivert, vagy nézz utána, van-e frissebb.
  • DONGUBA
    Azon kivul hogy LÉZERSZEMUK VAN:DD
  • DONGUBA
    Valaki otlet ezek a csikok mik???

• bakkerman
    amúgy Pep a játékban mindig 2-3 év után mindig a spanyol válogatott edzője lesz :DD már megfigyeltem :D vagy úgy,hogy Barca+spanyol válogatott,vagy csak simán a válogatottal.
  • geo91
    12-esre
  • geo91
    megköszönném ha szavaznátok a gólomra ezen a linken :)

ez pedig maga a gól:

• ateszegry
    ja és ráadásul Guardiola lemondott a Barcától és a Spanyol válogatott szövetségi kapitánya lett(ketten indultunk a posztért),de őt vették fel:( kárpótlásként felkért,hogy a Spanyol U-20as válogatottat irányítsam:D szóval a válogatottal az U-20as VB-n indulunk:D
  • ateszegry
    na Chelsea..:felkészülési időszak eddig vagyes érdemeket hozott,volt ahol ifik játszottak,volt aho la felnőttek..utolsó meccsen pl. a Gillingham ellen 5:0ra nyertem a rendes kerettel..2 igazolásom: Pablo Alcácer és (nemtudom,hogy nekem tünik szenzációnak,hogy életemben először a játék története során eltudtam hozni NEYMART a Santosból) :D:D
    nektek sikerült leigazolni?igaz kurva sokba került,de remélem megérte...:) vélemény?:D
  • zorrobomber
    nem
  • ateszegry
    olyat nemlehet az fm-be mi,hogy válogatottal és klubcsapattal is egyszerre kezdesz:D?!
  • Utley
    Sajnos nem lesz Olimpia se...A végére nagyon elfogytunk!Az utolsó meccs 80.percében még 1-1 volt Új-Zéland ellen a meccs,és előtte mi vezettünk 1-0-ra.Gond nincs látom a potenciált a csapatomba
  • Szycsu
    Angol 4. osztály. Csapatok is kicsik meg a pénz is. Hajrá :D
  • Szycsu
    Akkor jól gondoltam. Tenkjú
  • DONGUBA
    Van 2 milla igazolni mindjart csapatot uritek lesz love... CEL A VEGTELENBE ES TOVABB
  • Solt
  • DONGUBA
    jogos.......mentem portugaliaba Braga lett
  • Solt
    Ezeket a "javasoljatok csapatot" dolgokat soha nem értettem... nem akarlak piszkálni, de nem jobb érzés, ha te választasz saját magadnak?

Ha ennyire nincs ötleted, akkor kezd el munkanélküliként...
  • DONGUBA
    De nagy a tolongas a kerdesemre
  • horrorpops
    még hogy esélytelenek vagyunk? ez az eredménye annak, ha valaki lebecsül valakit. az új igazolások remekül beváltak, csak az a fránya Franja azonnali pirosa rontja az összképet. imádom, ha egy terv sikerül.
  • zorrobomber
    Lehet úgy általában a gépet kellene rendberakni(lásd FAQ vége) :) Nálam évek óta nem volt már crash dumps.
  • Huni92
    Dehogy lesz. Nem eloszor szopta mar be igy es megsem allitotta be. :)
  • DONGUBA
    szasztok kene egy kiscsapat kicsi loveval azert:)))
  • Darthmushroom
    beállításoknál belehet állítani h automentés 3 különböző fájlba történjen. szóval mindig másikra. de ezt te is megtudod csinálni h mikor mentesz nem mindig ugyanarra mentes hanem pl lille v2 vagy lille v3ra h és ha egyik mentésed behal akkor nem sok időt vesztes mivel ott az előző mentés ami csak pár nappal korábbi (játékba lévő nappal)
  • Szycsu
    Nem akarom beszopni, hogy elszáljon a Lille-mentésem :D
  • Szycsu
    Valaki lenne kedves elmagyarázni nekem, hogy mi ez a "3 fájlba történő" mentés?!
  • ateszegry
    na akkor nyomassuk a Chelsea-vel:DDD
  • Solt
    Na vazze... úgy csinálsz, mint aki most játszik vele először! :D A három fájlba történő heti mentés alap! Gondolom ezen túl nálad is az lesz! ;)
  • horrorpops
    alapból elég szarul állok védők terén, erre a Watford elleni meccsen mind a három cserém védők sérülése miatt történt. kösz bro'.
  • Utley
    Na sikerült 2014 végére érnünk Cook Szigeteken.Ez a szezon fogjuk rá,hogy elmegy.Elvégre elvesztettem Cook Szigetek legjobb középpályását:Michael Varney 29 évesen visszavonult,és a pótlás nem egyszerű.Mellé még az egyik csatárom,Campbell Best is befejezte a labdarúgást.Szóval nem igazán lehet azt mondani,hogy a felkészülésünk sima volt.Az eredmények idén még nem voltak fontosak,de jövőre már pörögni kell nagyon,mert ha nem,lemaradunk az Óceánia Nemzetek Kupájáról,és ebben az esetben egész biztos,hogy 2018-as VB is nélkülünk lesz megrendezve.Szerencsémre van egy játékosom,aki ha játszik,életveszély az ellenfelek kapujára.Csak sajna ezt az ellenfelek észre is veszik,és szeretik a kórházba küldeni az allattomos belépőikkel...A világrangkista helyezésünk 156.hely,bár lehetne jobb,de rosszabb is.
    szezon:

Tuka Tisam:

• Huni92
    Sosem tanulsz. Nem is latom ertelmet 25. alkalommal is elmondani, hogy hasznald azt a tobbfajlos mentest...
  • Forza Italia
    Kezdem visszaszívni amit mondtam Cardozora. Úgy néz ki kezd magára találni.

• geo91
    nem... :/
  • finnman
    Sir Ferguson visszavonult, respekt neki. Engem tartanak a legesélyesebbnek a munkára, megtisztelő
  • Szycsu
    Am, Miguel Medina mennyire jó playa? 3. szezonban vagyok, most 19 éves, kölcsönben van nálam, de nem tudom. Ott van Sow, El Arabi, Lukaku. Rotálom őket, mindegyik rúgja a gólokat, Medinát benyomtam Grenoble elleni Ligakupa meccsen az uccsó 20 percre, vágott egy gólt. Kicsit túlzásnak tartanám, hogy rotáljak 4 csatárt. Érdemes lenne év végén elhozni végleg?
  • Solt
    Nem három fájlba mented?
  • Casso7
    NEM
  • Szycsu
    Am Fail a fejelés is. If you know what I mean ;) XDDDDD
  • Szycsu
    Nem volt még CD-om, de én minden kilépés után csinálok biztonsági mentést. Azzal ki vagyok segítve, ha netán beütne?
  • Casso7
    nálam ugyanez... sajnálom kár érte jó karrier volt. van ötleted milyen csapattal érdemes kezdeni?
  • geo91
    csúcs, oda a köln mentésem... betöltöttem hogy folytassam, eltelik két nap és crahs dumps. töröltem a dc mappát, újra megpróbáltam és megint. aztán még egyszer, de akkor is beütött a krach...