104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    egyelőre akármit mondok neki nem tudok semmivel hatni rá, jó szarul is tolja, még próbálgatnom kell mire reagál jól
  • DONGUBA
    Ezt mire erted?
  • Forza Italia
    srácok mért van az h kiakarok Printelni egy képet és a program csak fekete képet jelenít meg?? Délelőtt még nem volt semmi baja :D
  • zorrobomber
    látszik hogy nálad nincs ott Balotelli :D
  • DONGUBA
    Ja es ott van a penzugyi atcsoportositas lathatod.....a csapatmegbeszeleseket sose en adom hanem az assistant ha erdekel.
  • DONGUBA
    Meg is lepett volna ha nincs valami epito jellegu hozzaszolasod.
    Es meg irjon ide azert az ember.
    Nem minden meccset nezek meg de szerintem ez maganugy ugy erzem.
  • Fyrex
    komoly taktikai megmozdulások, pénzügyi átcsoportosítások, és média nyilatkozatok történhettek

valószínűleg az asszisztens által, míg a Don hawaii-n nyomta a kokaint
  • ateszegry
    :D nekem nemment az U20as VB cím:(((
  • DONGUBA
    Nem gyenge laptopom van egesz nap nyomtam megallas nelkul
  • horrorpops
    ezt így mind egy nap alatt? :o
  • DONGUBA
    Azt meg kihagytam hogy u20-as vb-t nyertem a portugalokkal utana lemondtam egybol
  • LasDen #81349
    nah....nem lesz hét mana dzsere díj??? vagy nem mára ígérte Huni(gaz)??
  • zorrobomber
    Jó estét. Én megtartottam a szezon előtti főpróbát, védelem vékonyka lesz, de az már látszik hogy a Pastore - Gameiro kettős nem kispályázik.
  • LasDen #81347
    tán nem értesz egyet??? :D
  • DONGUBA
    Na jo estet uraim.

Ma elkezdtem egy uj jatekot a BRAGA csapataval Portugaliaban.
    Adtak 2 millio eurot igazolni elkuldtem a fel csapatot csinaltam sok lovet es igazoltam sok jatekost majdnem az egesz kezdo uj jatekosokbol all.
    Ime az igazolasok.

A csapat ez volt ilyen statokkal

Az ev igazolasa Marcelinho volt

A bajnoksag igy alakult.

Europa liga csoportkort nyertuk elso kiesesi korben kiestunk.

Portugal ligakupa nyerve

Penzugyileg aranylag rendben vagyunk 9 milla van a kasszaban jovore tobbre vagyom.Bl-ben minel tovabb es elso szeretnek lenni a bajnoksagban.
  • geo91
    :DDDDDDDDDDDDD
  • Rudee
    12.0.4-es patch után jó lesz, előtte más orvosságot nem találtam rá.
  • ateszegry
    még egy apró kérdés:D alappal játszok,és az editort nemnyitja meg:D megoldás?
  • ateszegry
    köszönöm szépen istenek vagytok:D:D áldjon meg titeket a csatkai Szüzmária:D
  • zorrobomber
    Use skin cache mellől szedd ki a pipát
  • ateszegry
    az mérvan,h megcsinálok mindent mint ahogy elővan irva és semmi???
  • ateszegry
    köszi ez is nagy segítség!:D
  • horrorpops
    hűha, nehéz feladat elé állítottál. a mez csomagom azt hiszem ez: http://www.fmhungary.hu/letoltes/fbkits_megapack
    a logo pack viszont nem tudom honnan van. gyanítom az is fmhungary oldalról. nézz körül ott. bocsesz :/
  • ateszegry
    horrorpops tesó pls linkeld már be a mez meg logo csomagodat:D leköteleznél:D
  • horrorpops
    igen, B csapattal álltak ki, de kiaf*szt érdekel?
    Man Utd - Cardiff
    Dzsudzsi rendesen megszopatott, mind a két góljuknál ő volt az előkészítő, de szerencsére mindig volt rá válaszom.
  • LasDen #81335
  • spiczi91
  • ateszegry
    ohh köszönöm:D:D amugy nektek mi a tapasztalatotok a játékba a chelsearől és neymarról?:D
  • LasDen #81332
    azt jelenti, hogy egy párhuzamos dimenzióban máshogy történtek a dolgok, mint a játékban....erre utal a Rave Lightning...ezért van, hogy sokan IRL helyett RL-t szoktak csak írni....
  • ateszegry
    értem:D és az mit tesz?:D
  • LasDen #81330
    azt jelenti, hogy Insane Rave Lightning
  • ateszegry
    az IRL az mi?XDDD
  • bexinho
    Végre behúztam a BL-t!!! :) Fradival még sosem nyertem, mostani mentésemben pedig 2x buktunk el az elődöntőben. De megvan, a veretlenségi sorozat is tovább tart: http://bit.ly/NwZd0u
  • LasDen #81327
    tovább bírta a sároslábú mint IRL :DDD aztán nehogy eltunyulj a nagy relaxba :D
  • zorrobomber
    Egér' bát mennyire könnyen lehet kitúrni? FM11-ben nekem 5 NB1 bajnoki cím, Bl-negyeddöntő után sem sikerült.
  • bakkerman
    European Championship 2016 FRANCE
    1. csoportmeccs Horvátország
    2. csoportmeccs Svájc
    3. csoportmeccs Skócia (with szívinfarktus)
    Nyolcaddöntő Dánia
    Negyeddöntő Montenegró
    Elődöntő Spanyolország

Alapból úgy mentem neki az EB-nek,hogy akármi lesz,lemondok. Jó volt ez a kis kaland,nagyon sokan az én kezem alatt lettek igazi világsztárok(Corchia,Marvin Martin,Mamadou Sakho és még sorolhatnám...),Karim Benzema nálam lőtte meg az 50. válogatott gólját. 1 VB győzelem,2 EB elődöntő,szerintem nem vallottam szégyent :) Mivel már július van,így új bajnokságot nem tudok betölteni,szóval szerintem beajánlom magam egy francia csapathoz majd január környékén,addig relax a Cote'd Azur-ön
  • LasDen #81324
    jah...sőt..valamelyik VB után távozott majd 4-5 év múlva újra leült a válogatotthoz...:DD
  • ateszegry
    mit adsz nekik?ezek szednek valamit...
  • zorrobomber
    Olyan gyorsan futnak hogy szélcsíkot húznak :)
  • ateszegry
    nállam most csak a Spanyol...:D Ancelotti vette át a helyét...az U-20as VB-n végigmentem 27lőtt,5kapott góllal,a döntöbe a Brazilok ellen kaptam ki tizikkel...nagy fölénybe játszottam csak nembirtunk gólt lőni...tizenegyest meg végképp..:\ :D