104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
egyelőre akármit mondok neki nem tudok semmivel hatni rá, jó szarul is tolja, még próbálgatnom kell mire reagál jól -
Ezt mire erted? -
srácok mért van az h kiakarok Printelni egy képet és a program csak fekete képet jelenít meg?? Délelőtt még nem volt semmi baja :D -
látszik hogy nálad nincs ott Balotelli :D -
Ja es ott van a penzugyi atcsoportositas lathatod.....a csapatmegbeszeleseket sose en adom hanem az assistant ha erdekel. -
Meg is lepett volna ha nincs valami epito jellegu hozzaszolasod.
Es meg irjon ide azert az ember.
Nem minden meccset nezek meg de szerintem ez maganugy ugy erzem.
-
komoly taktikai megmozdulások, pénzügyi átcsoportosítások, és média nyilatkozatok történhettek
valószínűleg az asszisztens által, míg a Don hawaii-n nyomta a kokaint
-
ateszegry #81353 :D nekem nemment az U20as VB cím:((( -
Nem gyenge laptopom van egesz nap nyomtam megallas nelkul -
ezt így mind egy nap alatt? :o -
Azt meg kihagytam hogy u20-as vb-t nyertem a portugalokkal utana lemondtam egybol -
nah....nem lesz hét mana dzsere díj??? vagy nem mára ígérte Huni(gaz)?? -
Jó estét. Én megtartottam a szezon előtti főpróbát, védelem vékonyka lesz, de az már látszik hogy a Pastore - Gameiro kettős nem kispályázik.
-
tán nem értesz egyet??? :D -
Na jo estet uraim.
Ma elkezdtem egy uj jatekot a BRAGA csapataval Portugaliaban.
Adtak 2 millio eurot igazolni elkuldtem a fel csapatot csinaltam sok lovet es igazoltam sok jatekost majdnem az egesz kezdo uj jatekosokbol all.
Ime az igazolasok.
A csapat ez volt ilyen statokkal
Az ev igazolasa Marcelinho volt
A bajnoksag igy alakult.
Europa liga csoportkort nyertuk elso kiesesi korben kiestunk.
Portugal ligakupa nyerve
Penzugyileg aranylag rendben vagyunk 9 milla van a kasszaban jovore tobbre vagyom.Bl-ben minel tovabb es elso szeretnek lenni a bajnoksagban.
-
geo91 #81345 :DDDDDDDDDDDDD -
Rudee #81344 12.0.4-es patch után jó lesz, előtte más orvosságot nem találtam rá. -
ateszegry #81343 még egy apró kérdés:D alappal játszok,és az editort nemnyitja meg:D megoldás? -
ateszegry #81342 köszönöm szépen istenek vagytok:D:D áldjon meg titeket a csatkai Szüzmária:D -
Use skin cache mellől szedd ki a pipát -
ateszegry #81340 az mérvan,h megcsinálok mindent mint ahogy elővan irva és semmi??? -
ateszegry #81339 köszi ez is nagy segítség!:D -
hűha, nehéz feladat elé állítottál. a mez csomagom azt hiszem ez: http://www.fmhungary.hu/letoltes/fbkits_megapack
a logo pack viszont nem tudom honnan van. gyanítom az is fmhungary oldalról. nézz körül ott. bocsesz :/ -
ateszegry #81337 horrorpops tesó pls linkeld már be a mez meg logo csomagodat:D leköteleznél:D -
igen, B csapattal álltak ki, de kiaf*szt érdekel? 
Man Utd - Cardiff
Dzsudzsi rendesen megszopatott, mind a két góljuknál ő volt az előkészítő, de szerencsére mindig volt rá válaszom. -
-
spiczi91 #81334 

-
ateszegry #81333 ohh köszönöm:D:D amugy nektek mi a tapasztalatotok a játékba a chelsearől és neymarról?:D -
azt jelenti, hogy egy párhuzamos dimenzióban máshogy történtek a dolgok, mint a játékban....erre utal a Rave Lightning...ezért van, hogy sokan IRL helyett RL-t szoktak csak írni.... -
ateszegry #81331 értem:D és az mit tesz?:D -
azt jelenti, hogy Insane Rave Lightning -
ateszegry #81329 az IRL az mi?XDDD -
Végre behúztam a BL-t!!! :) Fradival még sosem nyertem, mostani mentésemben pedig 2x buktunk el az elődöntőben. De megvan, a veretlenségi sorozat is tovább tart: http://bit.ly/NwZd0u -
tovább bírta a sároslábú mint IRL :DDD aztán nehogy eltunyulj a nagy relaxba :D -
Egér' bát mennyire könnyen lehet kitúrni? FM11-ben nekem 5 NB1 bajnoki cím, Bl-negyeddöntő után sem sikerült. -
European Championship 2016 FRANCE
1. csoportmeccs Horvátország
2. csoportmeccs Svájc
3. csoportmeccs Skócia (with szívinfarktus)
Nyolcaddöntő Dánia
Negyeddöntő Montenegró
Elődöntő Spanyolország
Alapból úgy mentem neki az EB-nek,hogy akármi lesz,lemondok. Jó volt ez a kis kaland,nagyon sokan az én kezem alatt lettek igazi világsztárok(Corchia,Marvin Martin,Mamadou Sakho és még sorolhatnám...),Karim Benzema nálam lőtte meg az 50. válogatott gólját. 1 VB győzelem,2 EB elődöntő,szerintem nem vallottam szégyent :) Mivel már július van,így új bajnokságot nem tudok betölteni,szóval szerintem beajánlom magam egy francia csapathoz majd január környékén,addig relax a Cote'd Azur-ön
-
jah...sőt..valamelyik VB után távozott majd 4-5 év múlva újra leült a válogatotthoz...:DD -
ateszegry #81323 mit adsz nekik?ezek szednek valamit... -
Olyan gyorsan futnak hogy szélcsíkot húznak :) -
ateszegry #81321 nállam most csak a Spanyol...:D Ancelotti vette át a helyét...az U-20as VB-n végigmentem 27lőtt,5kapott góllal,a döntöbe a Brazilok ellen kaptam ki tizikkel...nagy fölénybe játszottam csak nembirtunk gólt lőni...tizenegyest meg végképp..:\ :D