104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fyrex
    szeretném megköszönni saját magamnak hogy ennyire jó vagyok, természetesen a verseny nem volt szoros mindenki rám szavazott, én meg random ip generátorral adtam bár szavazatot versenytársaimnak, hogy ne csüggedjenek

• Forza Italia
    Idei első kupa meg is van

• Forza Italia
    Azt hiszem megvan a nyár igazolása :D:D

• Casso7
    valaki legyen szíves az angol nyelvet feltölteni egy fájlmegosztóra!
  • bakkerman
    aztán csak módjával a "könyvekkel",a "szőlőkötésű" könyvekre nem jó "malátamagazint" olvasni,rontja a szemet!
  • Casso7
    itt a probléma a skinnél. a tulajdonságokat baszik mutatni.
  • Casso7
    de még mennyire ezért nem is értem bakker

valaki dobja már fel nekem az angol,német nyelvet egy fájlmegosztóra mert mikor feltettem a magyarosítást az összes többi nyelvet fogtam és kitöröltem. előre is köszönöm a puszilgatnivaló illetőnek.
  • Huni92
    mert csukva a szemed :D
    skin cache cuccok rendben vannak a beállításoknál?

közben új szavazás.
  • Casso7
    a plain skinnél miért nem látom a játékos tulajdonságait?
  • Huni92
    Na fiúkák. Nem szöszmötölök sokat, mondom a frankót, mert már várnak a kocs...akarom mondani könyvklubban.

Szoros verseny volt, de úgy gondolom megérdmeelten nyerte a Hét Menedzsere díjat Fyrex!
    Az átadásra a hajnali órákban kerül sor, ugyanis Rexi most épp eteti a lovait és nem ér rá.
  • bakkerman
    nekem elsőre Menez ugrik be,most hogy a francia válogatottal toltam :) AMR-re inside forward beállítással istenkirály a csávó,ha van mögötte középpályán fasza osztogató ember,akkor gól-gólpasszok tömkelegét hozza a srác!
  • zorrobomber
    oké
    http://noob.hu/2012/06/27/okay.jpg

@Szycsu
    Ezer oka lehet. Jobbszélre Ménez(?).
  • Szycsu
    Valaki jobbszélsőre pár Galaxison túlról származó atomplayat? Előre is thank you. Ja, meg hogy milyen taktikkal játszassam. Valami nem nagyon megy most nekünk, szezon első 6 meccsét simán hoztuk. Ha nem is 20 góllal, de mi voltunk fölényben. Most, amiket játszunk.... Alig van nálunk labda, ha nyerünk is csak úgy találjuk a gólokat. Valami tipp, hogy mi gajdult meg? Be le sem nyúltam a taktikába...
  • ateszegry
    mi a fasz...a Spanyol válogatott az országok listáján 8.helyra csuszott le..guardiola nagyon elbaszta az országát:D
  • Juliano82
    Sikerült a duplázás:))

http://kephost.hu/share-A006_4FEB2843.html
  • LasDen #81426
    Viviano mi király kapus...:DDD
    #81412-hez meg gratula...csak így tovább :DD

ja és csak úgy mondom...addig örüljetek a hét managere díjnak, amíg nem jövök a legújabb agysorvasztót sorvasztó írásommal és képekkel persze...:DDDDD
  • Szycsu
    Héten megkapjátok az esélyt a "Hét Managere" díjra, de jövőhéten pusztítok a Lille BL győzelmével ;) (SZÉP KIS ÁLOM XD)
  • bakkerman
    jelentkeztem a PSG-nél,de PATRICE EVRA a csapat másodedzője lett kinevezve Paul Leguen helyére...jah oké,én csak VB-t nyertem :DDDD
  • Fyrex
    én sem akarok lemaradni az eheti jelölésről, úgyhogy a biztonság kedvéért idén dupláztunk :D

a BL-ben a ManUTD búcsúztatott minket a negyeddöntőben
  • Huni92
    Na ti csak kussoljatok :D 2 oraja vonatozok, meg 2 hatravan, es nincs ulohely. Raadasul majdnem letakaritottak mert nem volt jegyem :D
  • bakkerman
    én is 3ig ott voltam,és rohadt nagy meló volt,egy kis relax kijár nekem :D
  • karajjj
    kabbe :D én meg még itt rohadok melóban
  • Forza Italia
    ha onnan nem állsz fel akkor egy kacsát vagy egy vödröt is készíts be :D:D:D
  • bakkerman
    grat mindenkinek,elég szarul csapatjátok ezt a játékot,izzítom én is a gémet,kaja,pia,ventilátor gépnél,roló lehúzva,esti meccsig én innen már nem állok fel
  • zorrobomber
    goto Off topik
  • ateszegry
    ha egy képet akarok prt sc-elni,lenyomom a gombot és nem a játékba print screenelt képet adja be apaintbe,hanem ami az aktiálisan megnyitott oldalt,vagyaz asztalt..az mééé van?
  • Forza Italia
    Viszont ami most gáz h elakarják kapkodni a játékosaimat. Kérdés kiket tudok megtartani.
  • Forza Italia
    Köszönöm:):)
  • Fyrex
    grat, meg is van a jövőheti jelölésed
  • Fyrex
    és akkor végre, bár csapatkapitányunk nélkül, de meglett idén ami már nagyon érett!
  • Forza Italia
    köszi:) a kupához tényleg kellett egy kis szerencse :D de Niang eldöntötte :D
  • Fyrex
    szerintem csak reális a játék :D

zorrobomber: első évében középen (mc) Flamini jobb volt nála mert nem volt annyira feltolva a középpályás vonal mint az neki ideális lett volna, második évében pedig Ilicic jobb volt nála feltolt irányítóként (amc)
  • ateszegry
    töröld ki a játékból:D
  • lippet
    Igen ez a [URL=http://noob.hu/2012/06/27/arany.png]"Messi szindróma"[/URL] nálam is folyton jelentkezik (én még a mai napig FM 11-el tolom), és elég bosszantó, zavaró... Van rá valami megoldás?
  • ateszegry
    ez a guardiola egy csicska!:D az eb németország,svédo. ,belgiu) csoportbol utolsóként,1ponttal estek ki,és lemondott..:D most jelentkeztem a posztra,engem tartanak a legesélyesebbnek,remélem a spanyol u20,u23 után a felnőtt padra is leülhetek:D
  • zorrobomber
    Chantome nem vált be vagy miért adtad el? Milyen poszton játszattad?
  • BBeno2
    újra tettem a rendszert és szortírozás közben találtam egykét vicces kis képet még FM 2011-ből.

íme:

Juhász-Upson tengelynél nem volt jobnb egész Angliában :D

meglehet nézni Xavi vagy Özil statját, mind2 veri messit. mégis ki lett az első..?!

amúgy abban az évben így végeztem...

Donovan 27 gólpassz adott és 11 gólt vert... nem szar.

egy kisebb győzelem

Győri ETO-ból 2015-re sikerült kitennem a felesleget ( azaz a magyarokat :D :D )

Higu - Ronaldo csatár duó hozta az elvártat.
  • Fyrex
    nyáron illetve télen érkezők

jelentősebb távozók
  • Fyrex
    ráadásul ugye ő volt a csapatkapitány, távollétében Robert Huth vette át ezt a szerepet
  • geo91
    balszélsőként, inside forward/attack utasítással játszasd szerintem