104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
FMfan #81481 Mindig is tudtam, hogy egy istenáldotta tehetség!:D -
Ennek az eredménynek kimondottan örülök :D:D
-
egy kép lemaradt. nem mondhatom, hogy kiegyensúlyozatlanok voltunk. :D -
eljött a szezon vége, rövid áttekintéssel érkeztem.
a vezetőségi elvárások újonchoz méltóan nem voltak túl magasak, ezért volt is meglepetés, mikor kivívtuk a feljutást.
a Ligakupában a második körben búcsúztunk a Burnley ellen, nem sok szót érdemel. ezzel szemben az FA-ben szépen meneteltünk. az Everton elleni meccsemen volt meg nem adott gólom, sőt, a 92. percben, 1-2 állásnál kapufát is lőttem - a kontrából meg eldöntötte a meccset az Everton. partyban voltunk velük.
a bajnokságotvégül magabiztosan, három fordulóval a vége előtt húztuk be.
volt nagy jövés-menés tavaly, alighanem ez idén is így lesz. sokan nem ütik meg a PL szintjét, tőlük búcsút veszek. kíváncsi vagyok, hogy a tavalyi magas átig. költség után idén mennyit kapunk. célunk első évben a tisztes helytállás és az első tízben való végzés. utána meg megrohamozzuk a PL csúcsait. -
38 bajnoki 77 gól?
-
hehe messi egy allat mindent szar dijat megnyert
-
Nem készült el, és nem is fog. :) -
punkers #81474 Sziasztok!fél évet töltöttem külföldön és nem igazán volt lehetőségem állandóan nézni a topikot.Az a kérdésem, hogy elkészült e 100%os magyaritás az fm12-höz? -
karajjj #81473 mindenki ugyanazzal a csapattal fog játszani -
Anglia:) -
ateszegry #81471 akkor lestoppolom a spanyolokat:D -
En szeretnek a het kepe versenyre nevezni ezzel a keppel.
Kezdtem egyet a barcaval es atfestettem a gyepet:)
Ja de ez nam a Camp Nou:))
-
ateszegry #81469 válogatottakkal:D:D -
Pár szóban az offline bajnokságról: lényege, hogy kiválasztunk egy csapatot, amellyel a bajnokságban részt venni szándékozók lejátszanak mondjuk 3 évet, az eredményekről, igazolásokról pedig képeket küldenek egy e-mail címre. Kialakítok egy pontrendszert, különböző eredményekért különböző pontokat lehet majd kapni. Azt tudni kell, hogy az FM12-vel lenne ez, és egy általam legenerált mentéssel játszanánk, hogy az alap dolgok ugyanolyanok legyenek mindenkinél (adatbázis méret, betöltött játékosok, patch). A szavazást ma estig még hagyom, aztán feldobok egy másikat a lehetséges csapatról. Nekem van egy ínyencség a fejemben, de egyelőre nem árulom el. -
ateszegry #81467 hát akit felvett a helyemre,azzal még szarabbul áll:D -
igen, nyilván az ő hibája :) -
ateszegry #81465 bassza meg Abramovics kirugott a Chelsea-tl xD -
spiczi91 #81464 A meccs után az Anderlecht vezetősége újrajátsztást kért, a játékosok elégedetlenek voltak a fűszálak szélességével és nedvességtartalmával, így a csapatuk nem tudott teljes erőbedobással küzdeni. Az Insane Rave Lightning effektus segítségével megoldottuk, hogy a meccs ugyanabban az időpontban fusson le újra, amikor az előző. (magyarul a meccs után egy nappal crashdumpolt ez a ribanc és játszhattam újra...)
Bár ennek X lett a vége, az új körülmények között méginkább az én csapatom játszott jobban.
Jó, az öreg rókáim közül némelyik egy kicsit jobb állóképességgel beférne az Anderlechtbe, de akkor is örvendek. :D -
spiczi91 #81463 Kurvaszar meccs volt, de azért örülök az eredménynek :)
Amúgy rövid helyzetjelentés:
A belga 3. osztályban kezdtem egy játékot, az amatőr Royal Mouscron-Péruwelz FC csapatánál. Az amatőr státusznak hála év elején igazolok egy rahedli vén buzit/fiatal srácot, akikből igyekszek valami csapatszerűt formálni. Nem lesz egyszerű menet, már látom előre, hogy az őszi és a tavaszi kezdő 11nek köze nem lesz egymáshoz, mert elvisznek ingyen mindenkit, de ez van, könnyen jött, könnyen megy. :D Eddig elég erősnek tűnik a gárda, már körvonalazódik, hogy kik lesznek a csapat húzóemberei, bár a sok fáradékony vénember miatt lesz rotálás rendesen. A szezonkezdetig 2-3 naponta játszom a barátságos meccseket, a B csapat Saarbrücken elleni 1-1-e sem kicsit volt meglepő, de a fenti eredménynek nagyon örülök. Alapvető elvárás természetesen, hogy a jövő évet a másodosztályban kezdjük meg, remélhetőleg már fél-profi csapatként. -
Aszongya "ELLENSÉG". Há' ezen meghaltam :DD Nekem a játék az ellenségem, ha már elhiszem, hogy jók vagyunk, akkor leszünk egyből szarabbak, mint valaha :D -
Utley #81461 Bravó :D -
karajjj #81460 nem játszatod őket :D -
Utley #81459 Hogy lehetséges az,hogy a válogatottba az embereim fizikailag ne essenek össze a csoportmeccsek után?Most lesem,hogy 70%-os játékosaim vannak,és a csoportmeccseken nem keveset rotáltam...Az ellenségnél meg az összes 100%-os...Ja és a térség legjobb erőnléti edzője van nálam... -
remek. már egy szaros képet se tudok beilleszteni. bravó gergő.
én még mindig szeretem Önt, mr. Tyfel. -

-
Casso7 #81456 azért nem mutatta mert ablakba volt téve. 

3 óráig tartott mire rájöttem még az fm-et is újraraktam 3-szor.

-

-
Rudee #81454 Mákos gól. Kár, hogy a 2-0-ás győzelem semmit sem ér, mert a következő meccs 60. perce körül fogta magát a játék és minden szó (vagyis hibaüzenet) nélkül kivágott az asztalra. Újra játszva meg 0-1, természetesen a kapus ott mindent fogott.
-
olyan vagy mint az arsenal...örök 2...._D -
geo91 #81452 megint második lettem... :D köszönöm a szavazatokat, gratula fyrex, amúgy én rád voksoltam! -
Cabaye az irányítóm, nemtudom mennyire megfelelő, eddig nem volt rá panaszom. DE, 1. Lehúztam a távoli lövéseket nála, mégis szereti rábaszkodni 20-35ről. Kicsit idegesítő.. -
Ezt az offline bajnokságot valaki elmagyarázhatná hogy működik, nem igazán vagyok képben! :) -
ütik is őket rendesen a bajnokságba :D:D:D -
nemhiszem. Sztem csak a rossz szereplés miatt távoztak. Majd kiderül mi lesz velük. -
csődeljárás? -
tényleg jó vagy...de én ismerek valakit, aki még jobb...(n_n) -
Amúgy tényleg valami gáz van náluk. Nem igazoltak még senkit és eddig távozott tőlük Rooney, Smooling, Fabio, és átadón van Hernandez, Nani és De Gea is :D:D:D:D -
Hu ha en raktam volna be mar menne a csalozas:))))
Amugy rad szavaztam kotsoge:))) -
játékosfigyelőm ajánlotta. Meg is lepődtem. A mu nagyon szarúl szerepelet az elmúlt 2 évbe. Mind kétszer csak 7. lettek. Átadólistán volt és megpróbáltam. Hát összejött :D:D -
ezt hogy a retkes anyaszomorító ótvaros picsába??? második év végén hogy van akkora reputationöd egy bajnoki győzelemmel és kupával ami elég Rooney-nak? nagyon komoly balhé lehetett, átadón volt? nagy grat hozzá!