104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
feroer -
Esetleg még az F91 Dudelange jöhet szóba. Komolyan fontolgatom, hogy Lille 3. szezon után kicsit pihenek és kezdek valami olyat, amitől agyfaszt kapok első meccs után.. :D -
San Marino :D -
Nos, féltvávnál a bajnokság állása.
Kupák:
-BL-ben továbbjutottunk a kieséses szakaszba, ahol a Napoli-t kaptuk. Cavani-tól rettegek...
-Hazai kupákban még talpon vagyunk.
Mióta IF-ként játszatom Hazardot, azóta egy állat.
Hétvégére szeretném letudni ezt az idényt. Részletesen majd akkor. -
Tre Fiori milyen nemzetiségű csapat? Kéne kezdenem valami olyan ország egyeduralkodójával,ahonnan még sose jutott ki csapat BL főtáblára -
Mingyá kezdek egyet a Tre Fiori-val vagy a Santa Coloma-val, cél 100 éven belül BL-t nyerni :) :D -
ki az az őrült akinek eszébe jut óceániai válogatottal lenni? :DDDD -
Rudee #81519 Azt nem tudsz, válogatott versenyeket nem lehet szerkeszteni. -
Solt #81518 Úgy néz ki... :D -
a hiba az ön készülékében van :( -
Solt #81516 Én egér gombbal dobom le asztalra... valószínűleg a logi szoftver a bűnös... -
Sima ctrl + alt + del-lel kimegyek asztalra oszt cső. Régebben toltam ablakban, nem volt semmi baja, igaz én 11-ről beszélek -
Solt #81514 Urak!
Nektek az alt+tab-ot, hogy viseli a játék? Nálam már nem az első kék halál jelentkezik amikor visszalépek... S: -
Utley #81513 Ez így van.ezért nem is gondoltam arra,hogy egyből bent vagyok az ONK-n.De azt azért elvártam volna,hogy legyen egy selejtező.Asszem ott jó eséllyel pályáztam volna az első helyre,és onnan már lett volna sansz a pótselejtezőig eljutni.De hát ez van valamit kell csinálnom az editorba,hogy Cook-al VB-n vegyek részt :) -
Rudee #81512 Peched van, mert szerintem ez a zóna nincs kellően kidolgozva a játékban. Pont tavaly nyártól nem része a selejtezőknek a Pacific games. Most gyakorlatban a térség 4 leghátrébb rangsorolt válogatottja játszik egy selejtezőt, ahonnét 1 csatlakozhat a 7 "nagyobb" nemzethez, hogy aztán harcoljanak a VB-selejtezőkön. -
Utley #81511 Nah asszem a cooki mentésem végére is értem.Tele van a zsákom,hogy megint nincs esélyem kijutni a VB-re.Behúztam a Pacifikus Játékokat,és megint nem tudjuk magunkat kvalifikálni az Óceániai Nemzetek Kupájára,mert nincs selejtező,és nem tudom mi alapján rakja össze a gép a csoportokat.De mert idióta szervezés van,ezért csak az ONK-ról juthatok ki a VB-re. 
Pedig idén szétbombáztam a térségem....
-
Rudee #81510 Annyiban nehéz igazából, hogy a valóságtól eltérően a Xamax itt nem kerül kizárásra. Így valóban a bent maradás elérése lehet a cél. -
Utley #81509 Lassan vége a 2015-s naptári évnek Cook Szigeteken!!!!Igaz 4évem ment rá,hogy valamit össze tudjunk kaparni,de most aztán odacsaptunk a térségnek :D -
36, bár abban igazad van, hogy a mostani szezonban vonták le tőlük, rosszul emlékeztem. -
nem 30?
meg nem ugy volt hogy most vontak le toluk az idei szezonban?
nekem fekszik mert mar nyomtam veluk es jol sikerult veluk -
mert a következő szezonban -36 pontról indulnak a valóságban is, ugyanis az uefa megbüntette őket. -
utálom a spanyolokat meg a bajnokságukat is. -
Szerintem Zsákos Bilbao elég jónak tűnik. -
hát ezek a csapatok annyira unszimpatikusak h az már fáj :D de viszont ötletem nincs h mit írhatnék helyettük :D -
ateszegry #81502 látom szeretitek a kihivást,h sionra szavaztak..de mért -36pont? mire összezszedem velük lemegy a szezonx ddd -
Holnap gyövök (vagyis ma..) egy féltávi (van ilyen szó?) összefoglalóval. Én már elértem, de Lyonra meg Nancy-ra még várni kell (csak, hogy összeálljon minden). -
most csak azért nyomok egy kommentet hogy lássam a díjamat. -
-
Útban a BL-győzelem felé, de hosszú még az út... -
Nem célom rendőröset játszani, mert nem vérre megy ez az egész. Többé-kevésbé tudom, hogy kire "kell odafigyelni", de mivel nem lesznek itt óriási tárgynyeremények, csupán egy kitüntetés a fejlécbe, így nem látom értelmét a visszatöltögetésnek és csalásnak. Na, nem mintha tárgynyeremény esetén lenne értelme. :)
Szóval a lényeg az, hogy ha valami gyanús, akkor hamar rá lehet jönni a stiklire, ha tudod, hogy mit keresel, de jórészt az emberek lelkiismeretére van bízva, hogy hogyan játszik. -
Azt szabad tudni, hogy a visszatöltögetéseket, hogy fogjátok ellenőrzi? Félreértés ne essék, ebből a bajnokságból kimaradok, nincs meg az FM12. -
Rudee #81495 Ajánlom az átigazolásos frissítésem, legalább 1-2 "közkedvelt" játékos már jövőbeli igazolással rendelkezik, így még egy kicsit nehezebb. -
Öhm. Aki az Other opcióra szavaz, legyen olyan kedves és írjon be egy csapatnevet abba a fehér mezőbe, mert így teljességgel fölösleges a szavazata. -
24 szavazat érkezett az igen és 16 a nem opcióra a "Szeretnétek egy offline bajnokságot hétvégi indulással?" című kérdésemre. Mivel a szavazók 60%-a igennel voksolt, így teszünk egy próbát. Fent láthatjátok az új szavazást, melyhez lehet hozzáadni opciókat! Arra viszont megkérek mindenkit, méghozzá nyomatékosan, hogy a Real Madrid, Manchester City, Bayern München méretű klubokat mellőzzük, mert én nem látok igazi kihívást abban, hogy három szezonon át mindenki szétverheti egész Európát. Azt hiszem a fent megadott csapatok jó támpontok lehetnek, ha netán egyik sem szimpatikus közülük. Továbbá a "SÖR!" "KOLBÁSZ" és társai válaszlehetőségeket se tessék beírni. Köszönöm. Ez a szavazás szombat délutánig/estig lesz kint. -
FMfan #81487 Következő meccs...gólszerző!?Ez már nem véletlen..:D -
FMfan #81486 Szerintem már akkor összetenné, ha kijöhetne a börtönből, mert tudtommal ott van még bunda miatt:DDD -
szerencsétlen a két kezét összerakná ha a határon túl játszana és lőne egy gólt,nemhogy az eredivisieben :DDDD -
FMfan #81484 De már megérte!!:D -
FMfan #81483 Aha:D Csak poénból leigazoltam:):D:D:D -
ez kajak a reacos nyerges? :DDDD képes vagy fizetést adni egy PSV-NÉL egy ilyen nullának? :DDDD