104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    de igen. tényleg, kihagytam a leírásból. ugyanúgy kell kép és ugyanúgy jár érte a pont.
  • horrorpops
    a következő 6 mérkőzésem a következő:
    Tottenham (h)
    Arsenal (i)
    Chelsea (h)
    QPR (i)
    Liverpool (h) - liga kupa
    Liverpool (h)
  • horrorpops
    fordulatokban gazdag ligakupa mérkőzés: Blackpool-Cardiff
  • DONGUBA
    Es az elso szezonban az europa ligarol nem kell kep HUNI?
  • LasDen #81610
    nos a helyzet a következő.....szép lassan beleuntam a brazil bajnokságba. nemtom mér, de lehet, hogy a sikeres kezdés megtört. előzetesen a 17. helyre vártak minket erre simán vezettük a bajnokságot...
    a lényeg, hogy természetesen ehhez is elkezdtem írni egy szép történetet, de ugye nincs befejezve...ha esetleg érdekel valakit néhány kép kíséretében berakhatom...:DD
  • geo91
    katt
  • bexinho
    Grat! Szimpatikus csapat. Mi a skin-ed neve? Bejön!
  • geo91
    ó hogy a franc essen ebbe, hát nem csoda hogy durván kiemelkedünk a bajnokságból és bucira verünk mindenkit, kiderült hogy kalap szar ez a ligaaktiváló... ugyanis az alapjátékban a harmadosztályban vannak, nem a negyedben... inkább nekiesek úgy, még jó hogy csak fél szezont nyomtam le.
  • Huni92
    első sor második fele.
  • hzsolt1990
    off topikot nem olvastok?
  • Huni92
    ez most tárgytalan, nem érdekel ki hányszor menti el. olyan infok vannak ott, amely alapján látom, hogy valóban az általam legenerált mentéssel játszik-e az ember avagy sem.
  • Szycsu
    LOL, Én minden meccs után. Ha egy héten van 3 meccs (volt rá példa), akkor egy héten 3x
  • spiczi91
    Szintúgy, kb. 2 meccsenként tuti mentek, mert elég hajlamos az összeomlásra.
  • Mor3llo
    Féltáv:
  • Mor3llo
    És az miért jó? Én rengetegszer mentek, nehogy beüssön a cumi...
  • bakkerman
    játék státuszban lehet megnézni hányszor lett mentve a játék
  • Rudee
    Bizopny, még egy 100%-os szezonnal sem, ahogy elnéztem. De én a dobogót is kizártnak tartom.
  • DONGUBA
    Elso szezonban bajnoknak lenni lehetetlen:)
    Jatek statusz miert kell?
    Hogy ki mennyit jatszik vele?
    Alig talaltam epkezlab csatart....aki nagyon jo lett volna szoba se allt velem.
  • geo91

leszedtem egy ligaaktiválót és kezdtem egyet a francia negyedik ligás us orléans-al. meglátjuk mi sül ki belőle. dióhéjban róluk: félprofi klub, 8 ezres stadion, 12 ezer eurós fizukeret, viszont meglepően jó játékoskeret. (nemrég estek ki a harmadosztályból.) persze azért igazolgattam.

féltáv, egyelőre nem találtunk legyőzőre.

vezetjük is a bajnokságot.

messze a legjobb igazolásom, kilóg a csapatból, ráadásul fiatal és van benne potenciál, szerintem marad még vagy 2-3 évet.

ő alapból a keretben volt, nem terveztem játszatni a kezdőben, de ahogy lehetőséget kapott az egyik sérült csatárom helyén, egyből bejátszotta magát.

• LasDen #81587
    Amúgy nagyon úgy érzem, hogy 1 év után brazíliából is dobbantani fogok-nya....
  • LasDen #81586
    15 perc??? 0_O az rengeteg :DDD
  • Huni92
    15 perc megcsinálni a képeket és elküldeni, nem több :)

nekem tudod mennyi idő kiszámolni a dolgokat, leellenőrizni mindent? :)
  • Huni92
    Azt elfelejtettem, hogy kérdésekkel lehet bombázni a postaládámat, ha szükségét érzi valaki. :)
  • LasDen #81583
    én eddig se akartam résztvenni benne, de annyi mindent kell csinálni vele utólag, hogy most már végképp nem akarok :DDD
  • Huni92
    Offline bajnokság – SG.hu

Szabályzat

Az Offline bajnokság az FC Sion csapatával kerül megrendezésre. A szezon 36 pontos hátránnyal indul. Fontos tudnivalók:

Az offline bajnokságban csak és kizárólag az általam legenerált és publikált mentéssel játszók vehetnek részt! A fájl szabadon letölthető INNEN
    Letöltés után a fájlt be kell másolni a Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 2012/games mappába, majd a játékot elindítva betölteni azt.

A mentés a 12.0.4-es patch alatt van legenerálva, ami azt jelenti, hogy ez a verzió, vagy ennél frissebb patch megléte szükséges ahhoz, hogy a mentést be lehessen tölteni!

A mentésben a svájci első- illetve másodosztály van betöltve. Tilos újabb bajnokságokat hozzáadni!

Szigorúan tilos a visszatöltés! Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan nem képesek a helyén kezelni ezt a játékot, és egy gyengébb eredmény után újra megpróbálkoznak a meccs lejátszásával abban bízva, hogy másodszorra (harmadszorra, és így tovább) számukra kedvező lesz a végkifejlet. A helyzet az, hogy jelenleg nem áll rendelkezésre olyan program, amellyel ellenőrizhető lenne, hogy a játékos töltötte-e vissza a mentést, avagy sem. Ennek ellenére biztosíthatok mindenkit, hogy az 5 éves FM-es tapasztalatommal észre tudom venni, ha valami nincs rendben. Próbálkozni persze lehet, viszont fenntartom azt a jogot, hogy bármikor (!) elkérjem a mentést és megvizsgáljam azt. Ha úgy látom, hogy visszatöltés vagy editor használata is közrejátszott az elért eredmények kialakulásában, akkor a játékos kizárásra kerül, valamint a jövőben az általam a topikban szervezendő összes versenyről eltiltom. Nevét nyilvánosságra hozom, ez a bélyeg pedig sokáig rajta marad, ebben biztos vagyok. Nem vérre megy a játék, nincs felajánlva értékes nyeremény, így nem látom értelmét a csalásnak.

Az offline bajnokság teljesítése 3 szezon lejátszását jelenti az FC Sion csapatával. Ugyanakkor, számolva azzal, hogy lesznek olyanok, akik megunják vagy időhiány miatt nem tudják lejátszani a 3 évet, minden szezon végén lesz egy győztes, valamint egy összesített első helyezett is.

Ahhoz, hogy sorrendet lehessen felállítani, szükség van néhány képre és egy pontrendszerre.
    Minden szezon végén képet kell küldeni a következőkről:

1. szezon:
    Bajnoki tabella
    Kupában elért eredmény
    Átigazolások
    Játék státusz
    Menedzser profil
    Gólkirályi cím (bajnokság)
    Év csapata (bajnokság)
    Év csapata (kupa)

2. szezon:
    Bajnoki tabella
    Kupában elért eredmény
    Átigazolások
    Játék státusz
    Menedzser profil
    Év csapata (bajnokság)
    Év csapata (kupa)
    Bajnokok Ligája és/vagy Európa Liga eredmény
    Bajnokok Ligája és/vagy Európa Liga gólkirályi cím
    Bajnokok Ligája és/vagy Európa Liga álomcsapat

3. szezon:
    Bajnoki tabella
    Kupában elért eredmény
    Átigazolások
    Játék státusz
    Menedzser profil
    Év csapata (bajnokság)
    Év csapata (kupa)
    Bajnokok Ligája és/vagy Európa Liga eredmény
    Bajnokok Ligája és/vagy Európa Liga gólkirályi cím
    Bajnokok Ligája és/vagy Európa Liga álomcsapat
    Európai Szuperkupa eredmény
    Klub VB eredmény

A képeket az [email protected] e-mail címre kell küldeni, megjelölve benne a fórumon használt nicknevet. Lehet szezononként is küldeni és a 3 szezon lejátszása után is az összeset, de ez utóbbi esetben 3 különböző e-mailben tessék elküldeni! Nyomatékosan megkérek mindenkit, hogy NE tömörítve küldje a képeket, hanem az e-mailhez csatolva! A tömörítéssel az a baj, hogy rengeteg esetben ugyanazzal a fájlnévvel küldik az emberek a képeket, egy idő után pedig zavaró és nehezen követhető.

Pontozási rendszer

1.szezon:

Minden plusz pozíció a kezdeti 10. helyhez képest 10 pontot ér. Tehát aki az első szezont az 5. helyen fejezi be, az 50 pontot kap érte.
    Európa Ligát érő helyezés megszerzése: 50 pont
    Bajnokok Ligáját érő helyezés megszerzése: 100 pont
    Bajnoki cím megszerzése: 200 pont

Kupa negyeddöntő: 10 pont
    Kupa elődöntő: 20 pont
    Ezüstérem: 30 pont
    Kupagyőzelem: 50 pont

Gólkirályi cím (bajnokság): 15 pont
    Év csapata (bajnokság, kupa): 5 pont/kezdőjátékos

2.szezon:

Európa Ligát érő helyezés megszerzése: 40 pont
    Bajnokok Ligáját érő helyezés megszerzése: 70 pont
    Bajnoki cím megszerzése: 100 pont

Gólkirályi cím (bajnokság, BL, EL): 15 pont
    Év csapata (bajnokság, kupa, BL): 5 pont/kezdőjátékos

Bajnokok Ligája csoportkörébe való bejutás: 20 pont
    Nyolcaddöntő: 40 pont
    Negyeddöntő: 70 pont
    Elődöntő: 100 pont
    Ezüstérem: 150 pont
    Bajnokok Ligája győzelem: 200 pont

Európa Liga csoportkörébe való bejutás: 15 pont
    Legjobb 32: 25 pont
    Nyolcaddöntő: 35 pont
    Negyeddöntő: 50 pont
    Elődöntő: 75 pont
    Ezüstérem: 90 pont
    Európa Liga győzelem: 120 pont

3. szezon:

Európa Ligát érő helyezés megszerzése: 40 pont
    Bajnokok Ligáját érő helyezés megszerzése: 70 pont
    Bajnoki cím megszerzése: 100 pont

Gólkirályi cím (bajnokság, BL, EL): 15 pont
    Év csapata (bajnokság, kupa, BL): 5 pont/kezdőjátékos

Bajnokok Ligája csoportkörébe való bejutás: 20 pont
    Nyolcaddöntő: 40 pont
    Negyeddöntő: 70 pont
    Elődöntő: 100 pont
    Ezüstérem: 150 pont
    Bajnokok Ligája győzelem: 200 pont

Európa Liga csoportkörébe való bejutás: 15 pont
    Legjobb 32: 25 pont
    Nyolcaddöntő: 35 pont
    Negyeddöntő: 50 pont
    Elődöntő: 75 pont
    Ezüstérem: 90 pont
    Európa Liga győzelem: 120 pont

Európai Szuperkupa győzelem: 25 pont
    Klub VB győzelem: 25 pont

A képek beküldésének határideje: 2012. július 31.

A szabályzat .doc formátumban letölthető INNEN
  • DONGUBA
    na elso 3 pont megvan go csicsi
  • Huni92
    mer a bagolyzóna halott :D
  • Fyrex
    ha már játszani nem tud legalább ez hadd maradjon neki
  • LasDen #81578
    am mért mindig te vagy a bagoly??? :DDD
  • Huni92
    Hamarosan meglesz a szabályzat, abból kiderül minden, de egyébként nem, ilyenért nem jár plusz pont. :)
  • Fyrex
    lol XD
  • Rudee
    Akkor már nem.
  • Rudee
    Ugye jár majd plusz pont, ha valaki nem igazol az első szezonra, hanem az alap csapattal száll harcba :)
  • Huni92
    Ne tessék állítgatni semmit, újabb bajnokságokat se tessék hozzáadni! Ez van, ebből kell gazdálkodnia mindenkinek. Szűval fölösleges sirni, mint Guba, hogy hádeizé, nincsenek a megszokott csítpléjáim benne. Másnak sincsenek. Ha nem tetszik, nem kell vele játszani, ennyire egyszerű a történet. :)
  • zEEdO
    Azt tudom. De ha már megy a szezon, már menedzselem a csapatot, akkor tudom még állítani?
  • Rudee
    A bajnokságok kiválasztása után lehet beállítani.
  • zEEdO
    Egyébként ha elindítottam 1 játékot, az adatbázis méretét tudom állítani? mert most csak közepesre raktam, de így egy csomó jó plaja nincs meg a játékban :(
  • zEEdO
    Itt nem online játszol, hanem OFFLINE-ba, ami annyit jelent, hogy gép ellen játszol. Azért OFFLINE bajnokság a neve.
  • geryboy99
    Sziasztok! Amit a Huni feltett mentést azt letöltöttem! Betettem a Games mappába és ha én azt betöltöm akkor már online játszok? De akkor hogy derül ki hogy ki nyert? Valaki elmagyarázza? Köszönöm!
  • DONGUBA
    Hat eleg fos adatbazist generaltal----egy csomo jatekos nincs akik nalam szoktak igy nehezebb lesz.