104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
de igen. tényleg, kihagytam a leírásból. ugyanúgy kell kép és ugyanúgy jár érte a pont. -
a következő 6 mérkőzésem a következő:
Tottenham (h)
Arsenal (i)
Chelsea (h)
QPR (i)
Liverpool (h) - liga kupa
Liverpool (h)
-
fordulatokban gazdag ligakupa mérkőzés: Blackpool-Cardiff -
Es az elso szezonban az europa ligarol nem kell kep HUNI? -
nos a helyzet a következő.....szép lassan beleuntam a brazil bajnokságba. nemtom mér, de lehet, hogy a sikeres kezdés megtört. előzetesen a 17. helyre vártak minket erre simán vezettük a bajnokságot...
a lényeg, hogy természetesen ehhez is elkezdtem írni egy szép történetet, de ugye nincs befejezve...ha esetleg érdekel valakit néhány kép kíséretében berakhatom...:DD -
geo91 #81609 katt -
Grat! Szimpatikus csapat. Mi a skin-ed neve? Bejön! -
geo91 #81607 ó hogy a franc essen ebbe, hát nem csoda hogy durván kiemelkedünk a bajnokságból és bucira verünk mindenkit, kiderült hogy kalap szar ez a ligaaktiváló... ugyanis az alapjátékban a harmadosztályban vannak, nem a negyedben... inkább nekiesek úgy, még jó hogy csak fél szezont nyomtam le. -
első sor második fele. -
hzsolt1990 #81605 off topikot nem olvastok? -
ez most tárgytalan, nem érdekel ki hányszor menti el. olyan infok vannak ott, amely alapján látom, hogy valóban az általam legenerált mentéssel játszik-e az ember avagy sem. -
LOL, Én minden meccs után. Ha egy héten van 3 meccs (volt rá példa), akkor egy héten 3x -
spiczi91 #81602 Szintúgy, kb. 2 meccsenként tuti mentek, mert elég hajlamos az összeomlásra. -
Féltáv:
-
És az miért jó? Én rengetegszer mentek, nehogy beüssön a cumi... -
játék státuszban lehet megnézni hányszor lett mentve a játék -
Rudee #81598 Bizopny, még egy 100%-os szezonnal sem, ahogy elnéztem. De én a dobogót is kizártnak tartom. -
Elso szezonban bajnoknak lenni lehetetlen:)
Jatek statusz miert kell?
Hogy ki mennyit jatszik vele?
Alig talaltam epkezlab csatart....aki nagyon jo lett volna szoba se allt velem. -
geo91 #81588
leszedtem egy ligaaktiválót és kezdtem egyet a francia negyedik ligás us orléans-al. meglátjuk mi sül ki belőle. dióhéjban róluk: félprofi klub, 8 ezres stadion, 12 ezer eurós fizukeret, viszont meglepően jó játékoskeret. (nemrég estek ki a harmadosztályból.) persze azért igazolgattam.
féltáv, egyelőre nem találtunk legyőzőre.
vezetjük is a bajnokságot.
messze a legjobb igazolásom, kilóg a csapatból, ráadásul fiatal és van benne potenciál, szerintem marad még vagy 2-3 évet.
ő alapból a keretben volt, nem terveztem játszatni a kezdőben, de ahogy lehetőséget kapott az egyik sérült csatárom helyén, egyből bejátszotta magát.
-
Amúgy nagyon úgy érzem, hogy 1 év után brazíliából is dobbantani fogok-nya.... -
15 perc??? 0_O az rengeteg :DDD -
15 perc megcsinálni a képeket és elküldeni, nem több :)
nekem tudod mennyi idő kiszámolni a dolgokat, leellenőrizni mindent? :) -
Azt elfelejtettem, hogy kérdésekkel lehet bombázni a postaládámat, ha szükségét érzi valaki. :) -
én eddig se akartam résztvenni benne, de annyi mindent kell csinálni vele utólag, hogy most már végképp nem akarok :DDD -
Offline bajnokság – SG.hu
Szabályzat
Az Offline bajnokság az FC Sion csapatával kerül megrendezésre. A szezon 36 pontos hátránnyal indul. Fontos tudnivalók:
Az offline bajnokságban csak és kizárólag az általam legenerált és publikált mentéssel játszók vehetnek részt! A fájl szabadon letölthető INNEN
Letöltés után a fájlt be kell másolni a Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 2012/games mappába, majd a játékot elindítva betölteni azt.
A mentés a 12.0.4-es patch alatt van legenerálva, ami azt jelenti, hogy ez a verzió, vagy ennél frissebb patch megléte szükséges ahhoz, hogy a mentést be lehessen tölteni!
A mentésben a svájci első- illetve másodosztály van betöltve. Tilos újabb bajnokságokat hozzáadni!
Szigorúan tilos a visszatöltés! Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan nem képesek a helyén kezelni ezt a játékot, és egy gyengébb eredmény után újra megpróbálkoznak a meccs lejátszásával abban bízva, hogy másodszorra (harmadszorra, és így tovább) számukra kedvező lesz a végkifejlet. A helyzet az, hogy jelenleg nem áll rendelkezésre olyan program, amellyel ellenőrizhető lenne, hogy a játékos töltötte-e vissza a mentést, avagy sem. Ennek ellenére biztosíthatok mindenkit, hogy az 5 éves FM-es tapasztalatommal észre tudom venni, ha valami nincs rendben. Próbálkozni persze lehet, viszont fenntartom azt a jogot, hogy bármikor (!) elkérjem a mentést és megvizsgáljam azt. Ha úgy látom, hogy visszatöltés vagy editor használata is közrejátszott az elért eredmények kialakulásában, akkor a játékos kizárásra kerül, valamint a jövőben az általam a topikban szervezendő összes versenyről eltiltom. Nevét nyilvánosságra hozom, ez a bélyeg pedig sokáig rajta marad, ebben biztos vagyok. Nem vérre megy a játék, nincs felajánlva értékes nyeremény, így nem látom értelmét a csalásnak.
Az offline bajnokság teljesítése 3 szezon lejátszását jelenti az FC Sion csapatával. Ugyanakkor, számolva azzal, hogy lesznek olyanok, akik megunják vagy időhiány miatt nem tudják lejátszani a 3 évet, minden szezon végén lesz egy győztes, valamint egy összesített első helyezett is.
Ahhoz, hogy sorrendet lehessen felállítani, szükség van néhány képre és egy pontrendszerre.
Minden szezon végén képet kell küldeni a következőkről:
1. szezon:
Bajnoki tabella
Kupában elért eredmény
Átigazolások
Játék státusz
Menedzser profil
Gólkirályi cím (bajnokság)
Év csapata (bajnokság)
Év csapata (kupa)
2. szezon:
Bajnoki tabella
Kupában elért eredmény
Átigazolások
Játék státusz
Menedzser profil
Év csapata (bajnokság)
Év csapata (kupa)
Bajnokok Ligája és/vagy Európa Liga eredmény
Bajnokok Ligája és/vagy Európa Liga gólkirályi cím
Bajnokok Ligája és/vagy Európa Liga álomcsapat
3. szezon:
Bajnoki tabella
Kupában elért eredmény
Átigazolások
Játék státusz
Menedzser profil
Év csapata (bajnokság)
Év csapata (kupa)
Bajnokok Ligája és/vagy Európa Liga eredmény
Bajnokok Ligája és/vagy Európa Liga gólkirályi cím
Bajnokok Ligája és/vagy Európa Liga álomcsapat
Európai Szuperkupa eredmény
Klub VB eredmény
A képeket az [email protected] e-mail címre kell küldeni, megjelölve benne a fórumon használt nicknevet. Lehet szezononként is küldeni és a 3 szezon lejátszása után is az összeset, de ez utóbbi esetben 3 különböző e-mailben tessék elküldeni! Nyomatékosan megkérek mindenkit, hogy NE tömörítve küldje a képeket, hanem az e-mailhez csatolva! A tömörítéssel az a baj, hogy rengeteg esetben ugyanazzal a fájlnévvel küldik az emberek a képeket, egy idő után pedig zavaró és nehezen követhető.
Pontozási rendszer
1.szezon:
Minden plusz pozíció a kezdeti 10. helyhez képest 10 pontot ér. Tehát aki az első szezont az 5. helyen fejezi be, az 50 pontot kap érte.
Európa Ligát érő helyezés megszerzése: 50 pont
Bajnokok Ligáját érő helyezés megszerzése: 100 pont
Bajnoki cím megszerzése: 200 pont
Kupa negyeddöntő: 10 pont
Kupa elődöntő: 20 pont
Ezüstérem: 30 pont
Kupagyőzelem: 50 pont
Gólkirályi cím (bajnokság): 15 pont
Év csapata (bajnokság, kupa): 5 pont/kezdőjátékos
2.szezon:
Európa Ligát érő helyezés megszerzése: 40 pont
Bajnokok Ligáját érő helyezés megszerzése: 70 pont
Bajnoki cím megszerzése: 100 pont
Gólkirályi cím (bajnokság, BL, EL): 15 pont
Év csapata (bajnokság, kupa, BL): 5 pont/kezdőjátékos
Bajnokok Ligája csoportkörébe való bejutás: 20 pont
Nyolcaddöntő: 40 pont
Negyeddöntő: 70 pont
Elődöntő: 100 pont
Ezüstérem: 150 pont
Bajnokok Ligája győzelem: 200 pont
Európa Liga csoportkörébe való bejutás: 15 pont
Legjobb 32: 25 pont
Nyolcaddöntő: 35 pont
Negyeddöntő: 50 pont
Elődöntő: 75 pont
Ezüstérem: 90 pont
Európa Liga győzelem: 120 pont
3. szezon:
Európa Ligát érő helyezés megszerzése: 40 pont
Bajnokok Ligáját érő helyezés megszerzése: 70 pont
Bajnoki cím megszerzése: 100 pont
Gólkirályi cím (bajnokság, BL, EL): 15 pont
Év csapata (bajnokság, kupa, BL): 5 pont/kezdőjátékos
Bajnokok Ligája csoportkörébe való bejutás: 20 pont
Nyolcaddöntő: 40 pont
Negyeddöntő: 70 pont
Elődöntő: 100 pont
Ezüstérem: 150 pont
Bajnokok Ligája győzelem: 200 pont
Európa Liga csoportkörébe való bejutás: 15 pont
Legjobb 32: 25 pont
Nyolcaddöntő: 35 pont
Negyeddöntő: 50 pont
Elődöntő: 75 pont
Ezüstérem: 90 pont
Európa Liga győzelem: 120 pont
Európai Szuperkupa győzelem: 25 pont
Klub VB győzelem: 25 pont
A képek beküldésének határideje: 2012. július 31.
A szabályzat .doc formátumban letölthető INNEN
-
na elso 3 pont megvan go csicsi -
mer a bagolyzóna halott :D -
ha már játszani nem tud legalább ez hadd maradjon neki
-
am mért mindig te vagy a bagoly??? :DDD -
Hamarosan meglesz a szabályzat, abból kiderül minden, de egyébként nem, ilyenért nem jár plusz pont. :) -
lol XD -
Rudee #81575 Akkor már nem. -
Rudee #81574 Ugye jár majd plusz pont, ha valaki nem igazol az első szezonra, hanem az alap csapattal száll harcba :) -
Ne tessék állítgatni semmit, újabb bajnokságokat se tessék hozzáadni! Ez van, ebből kell gazdálkodnia mindenkinek. Szűval fölösleges sirni, mint Guba, hogy hádeizé, nincsenek a megszokott csítpléjáim benne. Másnak sincsenek. Ha nem tetszik, nem kell vele játszani, ennyire egyszerű a történet. :) -
zEEdO #81572 Azt tudom. De ha már megy a szezon, már menedzselem a csapatot, akkor tudom még állítani? -
Rudee #81571 A bajnokságok kiválasztása után lehet beállítani. -
zEEdO #81570 Egyébként ha elindítottam 1 játékot, az adatbázis méretét tudom állítani? mert most csak közepesre raktam, de így egy csomó jó plaja nincs meg a játékban :( -
zEEdO #81569 Itt nem online játszol, hanem OFFLINE-ba, ami annyit jelent, hogy gép ellen játszol. Azért OFFLINE bajnokság a neve. -
geryboy99 #81568 Sziasztok! Amit a Huni feltett mentést azt letöltöttem! Betettem a Games mappába és ha én azt betöltöm akkor már online játszok? De akkor hogy derül ki hogy ki nyert? Valaki elmagyarázza? Köszönöm! -
Hat eleg fos adatbazist generaltal----egy csomo jatekos nincs akik nalam szoktak igy nehezebb lesz.