104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mor3llo
    Ezzel a győzelemmel mostmár 99%-ban biztos a bajnoki címvédés:)

• farferi
    tudom én, de -36 pontnál nincs idő ilyesmire.
  • bakkerman
    a team blend-et kell nyomatni very high-on,akkor 1-2 hónap elég ahhoz,hogy összeérjenek
  • szabii98
    Kár hogy az első 3 ligakupa meccset akkor kellett játszani, mikor még rossz formában voltunk :(

már esélytelen a továbbjutás :|
  • farferi
    Kérdezném, hogyha jön egy csomó új játékos akiknek össze kell szokni plusz a match preparation a nullához közelít 1 hónap felkészülés mellett, hogy a jó életbe lehet sorba nyerni a meccseket?No offense, csalásgyanú meg hasonlók csak én ebben a cipőben járok.
  • zorrobomber
    Sejtettem már, csak az elején a pénznem hiánya és a 16milla együtt megkavart.
    "Nem mindegy hogy az erek között egy injekció vagy az ínyek között egy erekció" :)
  • DONGUBA
    sorry 1.6-ot kimaradt a pont jogos.
  • zorrobomber
    És Vanczákért 16 millió fontot kaptál?
  • DONGUBA
    Fontban jatszok.
  • zorrobomber
    16 milla dínár vagy mi? :)
  • DONGUBA
    Ne haragudj nem vadaskodni akartam csak irtam hogy nem alltak szoba velem...de pl hozzam bressan jott el 1 millaert 48 honapra.Ya es en 9.75 millat koltottem igazolasra cakli pakli es 16 ert arultam ki a 24 jatekost...a legtobbet .16 milllat Vanczak Viliert kaptam Al Hilal-tol.Akit nekem reszletre akartak venni egybol el is utasitottam csak kp-ra adtam szinte akit tudtam.
  • bexinho
    Luccin Peter Fradinál húzott le pár évet. Nem volt már fiatal, mikor hozzám került, de remek játékos volt még Európa Ligában is.
  • myl0
    ha nem lenne pontlevonás 9 ponttal vezetném a bajnokságot (azért volt 3-4 meccs amikor az utolsó pillanatban akadt be a győztes gól), majd meglátjuk mi lesz, ki kéne tartania a jó formának...
  • Fyrex
    12 forduló után -5 az nem rossz
  • myl0
    Nálam 12 forduló után a Basel a 8. (2gy 4d 6v). :) (a Zürich vezet 2. a Luzern)

Hozzám egyetlen játékos érkezett (Matteo Ferrari ingyen) 12 forduló után van -5 pontom.
    Az EL-ben a PSV-n keresztül mentünk 3-2(idegesben) 2-1 otthon idegenben lőtt góllal. Braga, AEK, BATE a csoportom, a Braga ellen 6-0 az AEK ellen óriási zakó (0-4), Páran elmentek, de számottevő játékost nem adtam el. Október 20. van az egyenlegem 1,19M a profitom 2,9M
  • Huni92
    meglátjuk. benne van, hogy szívok ezzel, köv. szezon elején majd kiderül, amikor adnak (vagy épp nem adnak) pénzt igazolni.
  • Fyrex
    azért mondom én hogy érdekes lesz, havi 210k, és törlesztés nélkül is veszteséges a klub, pedig jól szerepelünk...
  • Huni92
    most nézem, havi 210k eurót kell törlesztenem.
    egyébként ez a költekezés simán visszaüthet ha jövőre nem jutok be az EL-be, 3. évben pedig a BL csoportkörbe. ha ez meglesz -és főleg a BL-, akkor nincs gond. ha nem, akkor beszoptam :D

mor3llo: én sem szoktam használni, de ez a ratyi modise csak így írt alá.

4. Football Manager topik
  • Fyrex
    transzferek nálam
  • Mor3llo
    Azt a záradékot én még anno az FM11-ben nyaltam be a Napolinál. Már jöttek a nevesebbnél nevesebb játékosok, nagy fizetéssel, csak a régiek közül volt egy jó pár játékos ezzel a záradékkal. Aztán így lett, hogy 5-6 ember keresett heti 100k felett. Na, azóta ez az a záradék, amit ha csak tudok, azonnal nyomok ki.
  • Fyrex
    nekem 4,4 millió és nem kell részleteket fizetnem

ennek ellenére december 1 van és -700k euró az egyenleg

ha te jobban fogsz állni anyagilag mint én a második év elejére, én ott ki is szállok a picsába :D
  • Huni92
    ha maxra állítom a fizukeretet, akkor évi 4,9 milliót költhetnék fizetésekre, de ezt átléptem, 5,7 millió megy el évente.
    ezt egyébként elbasztam egy kicsit, mert modiset amikor megvettem, akkot betettem neki egy highest earner clauset, aztán shikabala évi 600k euróért írt alá, modise fizuja meg szinte megduplázódott, diarraért pedig érdeklődött még valami klub, aztán 500k eurós évi fizut kap.
  • Fyrex
    még egy kérdés! fizetések összesen mennyi?
  • Fyrex
    beszarás... nekem emeléssel együtt volt 75.
  • Huni92
    nem vagyok én megsértődve rexikém, csak fura volt ez az egész nekem. ha nem tudnám, hogy évek óta járok ide és az emberek többsége ismer, akkor kivertem volna itt a díszhisztit. :)

az online meg jó ötlet :)
  • Huni92
    Nekem 90%-on van, így majdnem 2,9 milliót forgattak vissza.
  • Fyrex
    azt a részét a dolognak még mindig nem értem, hogy minek indítassz offline bajnokságot, ha meg vagy lepődve/sértve hogy folyamatosan összehasonlítjuk hogy kinek mi merre hány méter :)

de egyébként ha ennek vége én javasolnék egy online kupát is egymás ellen, azonos erősségű csapatokat kijelölünk, aztán hajrá!
  • Fyrex
    akkor felteszem másként a kérdést

azért mert te eladsz 3.2 milláért embereket, abból nagyjából 2 millát ad a vezetőség, hogy el is költsd

te pedig azt állítottad hogy ezt a 3.2 millát mind megkaptad igazolni, amihez 100%os arány kéne, amit nekem nem adott meg a vezetőség, pedig kérésre emeltek is
  • Huni92
    a képek gubának szóltak.
    egyébként én azt mondom, hogy próbaképpen nézd meg te is, hogy megoldható-e ilyen formában az igazolás és a 10 milliós kiadás.

#81703: éreztem egy rejtett basztatást az egészben, és úgy jött le nekem, hogy nem gondolod/gondoljátok tisztának az igazolásaimat. csak szerettem volna tisztázni az egészet.

de tényleg csak azt tudom mondani, hogy aki kételkedik, vagy nehezen tudja megérteni ezt, az próbálja ki.

#81705: ebben nem tudom mit magyarázhatnék meg. látod, hogy kiket adtam el és mennyiért. így is a nyakamon maradt jó pár ember akit eladtam volna, mert csak 48 hónapos részletben fizettek volna értük, az meg nekem nem üzlet, hogy évente kapjak 100k eurót.
  • Fyrex
    ha van valami amit megmagyarázhatnál, az hogy hogyan kaptál kézhez te 3.2 millát
  • Mor3llo
    Kikaptam a PSG-től a BL 1. kieséses szakaszában otthon 1-0-ra. Most játszottam le a visszavágót, kiszoptam 3-0-ra, nyomnám tovább a meccsről, erre áramszünet. Na mondom én ezt a szenvedést nem vagyok hajlandó mégegyszer végigcsinálni, szabadságra megyek (hozzáteszem, a CM01 óta egyszer sem használtam ezt az opciót). Így is tettem...és ugyanúgy 3-0 lett, szóval megnyugodtam :DD
  • Fyrex
    senki nem kérte hogy magyarázd meg mégis megtetted, ez a vicc az egészben
  • Fyrex
    nem rivassal volt problémám, és hiába mutogatsz képeket hogy neked valaki jött, ha nekem egyszer nem, hiszen nem vádoltalak semmivel, évek óta ismerlek

inkább csak bosszantó 1-2 dolog
  • Huni92
    Most pedig itt vannak a scout jelentései. Asszem guba írta, hogy szóba sem álltak vele ezek az emberek. Tessék megnézni.
    Rudnevs
    Modise
    Stilic Ő még átadón is van...
    Diarra
    Krivets
    Shikabala

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem hittem volna, hogy pont én leszek az akinek már az elején magyarázkodnia kell :)
  • LasDen #81700
    huh...az ügynöke eléggé szét van esve...:D
  • Rudee
    24-et? Az már transfer manager akkor :D
  • Huni92
    Még egy spacet sem nyomtam, rámentem Rivasra, és ez a helyzet.
  • Huni92
    persze, hogy ki kell fizetni, csak nem mindegy mikor.
    BL-t érő helyezést ígértem be (függetlenül attól, hogy úgysem érhetem el, megkockáztatva az esetleges kirúgásomat :D), a fizetési keret variálásával 1,2 millió euró állt rendelkezésemre igazolni. ehhez jön a 3,2, ez így 4,4 millió eurót tesz ki. 48 hónapos részletre vettem mindenkit, és alapból csak az első évi törlesztőrészletet kell kifizetnem.
    modise esetében ez 62,5k euró, diarra 100k, shikabala 500k, stilic 425k, krivets 250k, rudnevs pedig 1 millió 150k. ez 2 millió 487k euró összesen. ez pedig a 3,2 milliós eladásból is simán kijön.

most betöltöm az alapfájlt, ráküldöm a scoutokat a játékosokra akiket megvettem.
  • karajjj
    ha kiesel, úgyis kibasznak
    olyan csak Garami Józsibácsinak van, hogy kiesett és nem küldték el
  • szabii98
    egy kérdésem most lenne. be van töltve nekem pár európai ország , de mindből csak a legjobb liga..ha neagyisten kiesnék az nb2be, nem játszhatnék mert nincsen betöltve? van rá mód, hogy betudjam még tölteni az nb2-t meg pár afrikai országot? kellenének néger játékosok, olcsóért tavasszal :D