104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #81774
    látom, nem vagyok itt, akkor egyből mindenki próbál helyezkedni....:D
    az eheti szavazás meg bunda volt...:DDD geonak kellett volna nyernie nem ennek az...ismeretlen senkinek :D

addig örülj, míg végre befejezek egy szezont (Spurs-szel ez most fennáll) és a seggire nem csapok mindenkinek...:D
  • Szycsu
    Fenyegetés aszongya XD Kéne patch, amiben fejleszthetők az alvilági kapcsolatok, rögtön megoldható minden :DD
  • Mor3llo
    Annyiért nem fogják adni, sajnos a 'Fenyegetés' opció pedig még nincsen a játékban:D
    Nem baj, hosszú még az átig szezon, max 20-at ajánlok, aztán meglátjuk.
    Özil már érkezik 13,5-ért :D
  • Szycsu
    Taktik megvan: Mindenki Hazardnak, Ő meg megoldja :D
  • Szycsu
    Azaz :D
  • Huni92
    annyit szerintem nem. 15 a max. :)
  • Mor3llo
    Más:
    Szerintetek megér a srác 28M eurót? Állítólag bivaj, Bocába játszik, valszeg ő lesz az év játékosa Argentínában, tényleg nagy szezont futott!
  • Mor3llo
    Időközben vége a bajnokságnak hivatalosan is:

Gólkirály Lacina Traoré lett, 22 góllal!
  • Mor3llo
    Szeszprém? :D
  • Neoncsoves
    aztán nehogy az agysejtekkel együtt a taktikák is elmenjenek... :D
  • Szycsu
    Csak nem akar összejönni ez a bajnoki címvédés nekem.... Holnaptól Vasárnap hajnalig Non-Stop ivás (fesztivál a városban, yeah baby :D), úgyhogy felejtős lesz :D
  • Neoncsoves
    Asszem kezdek egy karriert a Lazioval. De csakis a szurkolótáboruk miatt :P
  • Neoncsoves
    Ja, most nem voltam itthon 2 hétig... viszont ha kedvet kapok FMhez akkor éjszakába nyúló játékok lesznek, csak kell hozzá motiváció.
  • Fyrex
    hmmmmm ez eddig a legjobb ötlet, nem sokat tudok róluk, viszont meglepően ügyesek mostanában. eddig ez nyert!
  • Fyrex
    ritkán látni csak azé' mondtam, nem úgy ismerlek mint aki meghúzza magát
  • Neoncsoves
    miért ne olvasnám? :) szeretem a játékot és szeretem a beszámolókat is olvasni... ha meg valaki nem tetszik azzal nem foglalkozom, de nekem jelenleg itt nincs senkivel sem problémám:D
    lassan új szezon kezdődik a realos mentésemben, rayotól kirúgtak mert kiestünk, szal visszatértem a nagycsapatokhoz :D
  • Mor3llo
    'Gladbach, Reussal, Dantéval, vagy nélkülük
  • zyndar
    Irány a szerb első osztály, OFK Belgrade vagy Vojvodina ;)
  • Fyrex
    :DD nem is tudtam hogy te még olvasod ezt a topikot

Huni lehet hogy nem is kéne hét menedzsere díj, hanem csak "ezen a héten kivel játszon Fyrex, mivel ő a legjobb és mindenki őt imádja, főleg LowLasDen" XD
  • Neoncsoves
    pálhalma
  • Fyrex
    [b]erre nem számítottam, ezért most hatalmas pacsi nektek, köszönöm! cserébe most mondjatok egy csapatot, hogy kivel kezdjek, mit néznétek szívesen [túlzott mazohisták kíméljenek! xD] nem ez nem a mondjatok egy csapatot mert nem tudok kivel kezdeni, csak érdekel, hogy ha már rám szavaztatok akkor hátha van valami kívánság! offlineból nem feltétlen szállok ki, de valahogy nem vonz ez a svájci pofozkodás, félretettem.

mégegyszer
  • DONGUBA
    Huni mar leirta nem kell ugyanazt masnak is koszonom
  • Mor3llo
    Kaptál 5 szavazatot, most nem te nyertél, nem kell ezért reklamálni.
    Főleg annak fényében, hogy felhozod az előítélet dumát, holott tudod jól, hogy van/volt vaj a füled mögött. Egyébként nem hinném, hogy egy ilyen abszolút "vérremenő" szavazásnál ez bármit is számítana...
  • DONGUBA
    Mar vartam mikor fenyitesz be de vettem....torolheted ezt is azzal hogy ertettem....es a teidet is hogy nem basszuk szet a topikot kosz.
  • Huni92
    nyilván. nagyon szépen megkérlek, hogy ha a jövőben még látogatni szeretnéd a topikot, akkor az ilyen és ehhez hasonló megjegyzéseidet tartsd meg magadnak. nálam tiszta lappal indultál, nem vagyok balfasz veled, de ha folyamatosan beszólogatsz, hamarosan elintézem, hogy ne tudj ide bejönni. a jelenlegi topiklátogatók fele sem tudja, hogy ki vagy te, és mi történt itt az elmúlt években, erre mérget veszek, így az ilyen előítéletes dumáknak nem látom létjogosultságát. ha meg netán az előítéleteknek is köze volna itt a dolgokhoz, arról sem a topikot látogatók vagy én tehetünk, remélem ez tiszta sor.
    nem kell a feszkó, tessék elkönyvelni, hogy a 3. helyet tudtad megszerezni. nem akarok ez ügyben -és egyébként semmiféle más ügyben sem- szólni többé, mer csúnya vége lenne.
  • DONGUBA
    Felesleges ide rakni kepet ugyis o vagy geo nyer:)
    Sok az eloitelet.
  • farferi
    Kösz, megvan mindenki csak az összeérés lassú.
  • Huni92
    25 szavazat alapján, igencsak szoros küzdelemben Fyrex megvédte a Hét Menedzsere címét, így az érem ezen a héten is az ő nyakában lóghat. :)
  • DONGUBA
    Ha segit az EL-ben majd 1 millio fontot kaptam evente.
  • DONGUBA
    Sebastian Toro
    Thiago Heleno.
    Ezek eljonnek
  • farferi
    Mindegyik védő tök lassú, kivéve Gonzálvest, értelmes középpályás meg nuku, ez 6 ember ha a sérüléseket beszámítom, mert az mindig van.muszáj.
  • farferi
    Azéis.
  • Itsuki
    Sziasztok,elég rég voltam már..:) FC Ajkával vagyok még mindig már jó hosszú karrier ez, 2017nél tartok... 2szer léptünk ki a nemzetközi kupasorozatba mindkétszer a kupa győzelem miatt (15ben az Aston Villa a 2.körben szezonban meg a Szpartak Moszkva a play off körben...). Elég jó magra épült a csapatom,sok fiatalt hoztam és beérve erösitették a csapatot,sajnos most télen 2 legjobbamat is elvitték,védő Szücs Istvánt elég olcsón de még olcsóbban Andrét,aki magyar nb1 klasszisa volt 30meccsen 34 gólt lött stb,ebböl a pénzből majdnem 9 hónap után elösször igazoltam pénzért a játékban... talán nem nyúltam mellé de a bajnokságban 1 pontal megyek a DVTK elött...
  • horrorpops
    természetesen a következő meccsen kikaptam otthon a 20. Burnleytől - pont, ahogy számítani lehetett rá...
  • horrorpops
    a tavalyi hatodik és az újonc csatája. alakul ez. 18 forduló után a 3. helyen vagyunk.
  • penge96
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy mivel jelenleg se pénzem, se módom nincs az FM 2012 megvételére, így maradok a 2011-nél. Ezért érdekelne, hogy van-e hozzá-e olyan frissítés, ami a jelenlegi adatbázisra formálja a dolgokat. Szóval a mostani átigazolások, stb. Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna linkelni egy ilyen kis patchet. Köszi előre is.
  • DONGUBA
    Nalam meg is latszott sok dontetlen vereseg alig lettem 8. ...3 pontal a 10.helytol es 1 pontal az osztalyozos 9.helytol.
  • bakkerman
    mint IRL...ha a kezdőbe akarsz beépíteni egyszerre 5-6 új játékost,már akkor kell legalább egy fél szezon,amíg összeszoknak,és hogy jöjjenek a meccsek...lásd idei videoton,ősszel nehezen indultak,tavaszra nagyon szépen összeálltak. persze a játékban 4 sikertelen hónap után kibasznak...:/
  • bakkerman
    akkor meg ne cseréld ki a fél csapatot :D
  • Fyrex
    mi az hogy nincs idő ilyesmire? :D lol

akkor ne nyomd azt.