104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Forza Italia
    Hoppá bejött egy 75m ajánlat Rooney-ért :D:D:D
  • bakkerman
    6 dollár már csak??
  • bakkerman
    na tessék,mit mondtam! :DDD
  • Szycsu
    Fasz kivan....
    Úgy látszik Cavani tényleg félti a helyét a válogatottban :D Ebből még bármi kijöhet... Am valaki valami tippet, hogyan billenjen a mérleg nyelve a gólok irányába?!
  • Neoncsoves
    tudom ne osszam be más pénzét, stbstb, de aki ennyit játszik a játékkal mint az itteni topiklakók 90%a, az nem döglik bele szerintem a 6 dolláros árba, ami nemrég ismét jelen volt amazon.com-on... én is megvettem 6 dollárért, azóta 91 órát pakoltam bele. bőven megért nekem 1300 forintot a játék, főleg hogy valószínűleg a többszáz órát is el fogom vele érni, hol szórakozol több száz órát 1300 forintból? sehol
  • LasDen #81809
    miér hagyta ott az SI az Eidost....
  • Forza Italia
    Befejeződött a szezon. Az egy Bl-miatt vagyok csalódott. elődöntőig mentünk ott a City búcsúztatott.

Bajnokság

FA-Kupa

Liga Kupa

A szezon legjobb játékosa és egyben gólkirálya.
  • Mike94
    csak át kell írni a szöveget :D annyi, hogy ne törölj ki semmi mást, mert az cink
  • Forza Italia
    így már 3 gólos :D:D:D
  • bakkerman
    csak emlegetni kellett!
  • Forza Italia
    Nicsak Tevez betalált :D nyitom a pezsgőt :D
  • bakkerman
    vagy rendelek hostesseket nekik,vagy befizetem őket egy kocsmaturnéra,szingli srácoknál inkább az utóbbit szoktam.
  • Fyrex
    nem hiszi, tudja :D

kivéve Tevezt 3.5 milláért, őt még én sem engedhetem meg magamnak
  • ateszegry
    ti mivel,vagy hogy szoktátok a játékosok morálját növelni ha nincsenek toppon..?
  • Forza Italia
    még nincs :D
  • LasDen #81799
    azt hiszi mindent megengedthet magának....
  • bakkerman
    jól érzem az enyhe cinizmust? ASD:asASD
  • bakkerman
    Tevezt nem szabad 2 csatáros taktikával játszatni,hozzá az 1 csatáros illik,két futóbolond szélsővel,és egy észjátékos irányítóval. Amikor Cityvel toltam nálam Nasri fosta az asszisztokat Teveznek
  • Fyrex
    Messi meg Ronaldo még nincs nálad?
  • Forza Italia
    hát 3 csatárral tolom. A 19 éves Niang 41 gólnál jár mindent együttvéve Tevez meg alibizik :D:D
  • bakkerman
    taktika függő. nálam Cityvel 3 aranylabdáig meg sem állt,50 gólos szezonokat tolt...
  • Forza Italia
    sokallom :D:D
  • szabii98
    ohh yeee volt 6,7 ezer Euróm, aztán kértem a vezetőktől és kaptam +3 ezret
    fuckyea
  • Forza Italia
    Tevez mindenkinél egy fos??? Nyáron igazoltam átadóról 3.5 m ért és eddig 25 meccsen 2 darab gólt volt képes összehozni. Sztem nyáron túl is adok rajta.
  • Huni92
    értem én, de amíg karesznek nincs ideje segíteni, addig ez marad. ez van, nem igazán értek a html cuccokhoz. :|
  • zorrobomber
    látod, ezek szerint olvassa is valaki :)
  • Szycsu
    Nah, kíváncsi vagyok mire mész velük. Én még nem érzem magam olyan jó játékosnak, hogy bevállaljam őket, pedig itt vannak tőlem pár buszmegállónyira :D
  • bakkerman
    persze igazad van,de mindig úgy elmélyülök a gémben,hogy csak nyomogatom a spacet,telnek a napok,hetek,és nem számítok rá :/ mondjuk még nagyon elején voltam,annyira nem vagyok ideges,csak tanácstalan vagyok kivel kezdjek egy új játékot
  • Huni92
    én lassan fölöslegesnek is tartom minden ilyen eset után beírni, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    háromfájlosautomatamentéshetenteésakkornemveszikelazegészmunkádblablabla.

sosem tanultok, ez az igazság.
  • bakkerman
    kurva crash dump...mindig megfeledkezek arról,hogy 12.0.4-es patchnél játékos összehasonlításnál crashel...PSG-vel már letoltam 4 bajnokit(4 győzelem),és utoljára augusztusban mentettem amikor bekellett nevezni a játékosokat az EL-re :@@@@ faszomat!!! ilyenkor úgy elmegy a játéktól a kedvem,azt se tudom kivel kezdjek...
  • geo91
    szokásos 2. hely :D grat Fyrex
  • Huni92
    direkt húzogatod az agyam? :D
  • Forza Italia
    grat a győztesnek meg mindenkinek és köszönöm annak aki rám szavazott.
  • Fisicofan
    Üdv mindenki!
    A zágrábi karrierem sajnos nem sokáig tartott, még a Split elleni győzelem sem volt elég hogy elinduljunk tartósan felfelé, a vezetőség hamar megunta a vegyes eredményeket és tavasszal kitettek a csapattól.
    Új karriert kezdtem, ezúttal a Veszprémet igyekszek pár éven belül feljuttatni az NBI-be, idén nem hiszem hogy reális lehet rá az esély, a vezetőséggel a középmezőnyt céloztuk meg.
  • Mike94
    Hunikám, a FAQtyád még 2011-es
  • ateszegry
    na spanyol u23al olimpia megnyerve+oxford utd csapatával rögtön első évbe feljutni a harmadosztályba..:D ez a mai termés:D vagyis a tegnapi és a mai:D
  • Szycsu
    Na, ventillátor off, készülni a viharra nyitott ablakokkal (2-t dörrent 4 óra alatt..........) oszt jóccakát!
  • Szycsu
    Én is kelek mindjárt, csak még fűzöm Uruguay szövetségi kapitányaként Cavani-t, hogy nehogy merjen gólt rúgni nekünk (Lille) a BL-ben, mert kirakom a szűrét :D
  • LasDen #81776
    Amúgy meg...

Ki az abszolút FM függő??
    Aki éjfélkor ér haza a munkából hulla fáradtan, leül a gép elé s indítja a játékot. miközben hajnali 5-kor már kelnie kell....

hogy ki lehet ez??? lövésem sincs :D
  • Szycsu
    Aha, majd a Lille-BL győzelem után ;) :D