104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hoppá bejött egy 75m ajánlat Rooney-ért :D:D:D -
6 dollár már csak?? -
na tessék,mit mondtam! :DDD
-
Fasz kivan....
Úgy látszik Cavani tényleg félti a helyét a válogatottban :D Ebből még bármi kijöhet... Am valaki valami tippet, hogyan billenjen a mérleg nyelve a gólok irányába?! -
Neoncsoves #81810 tudom ne osszam be más pénzét, stbstb, de aki ennyit játszik a játékkal mint az itteni topiklakók 90%a, az nem döglik bele szerintem a 6 dolláros árba, ami nemrég ismét jelen volt amazon.com-on... én is megvettem 6 dollárért, azóta 91 órát pakoltam bele. bőven megért nekem 1300 forintot a játék, főleg hogy valószínűleg a többszáz órát is el fogom vele érni, hol szórakozol több száz órát 1300 forintból? sehol -
miér hagyta ott az SI az Eidost.... -
Befejeződött a szezon. Az egy Bl-miatt vagyok csalódott. elődöntőig mentünk ott a City búcsúztatott.
Bajnokság
FA-Kupa
Liga Kupa
A szezon legjobb játékosa és egyben gólkirálya.
-
csak át kell írni a szöveget :D annyi, hogy ne törölj ki semmi mást, mert az cink -
így már 3 gólos :D:D:D -
csak emlegetni kellett! -
Nicsak Tevez betalált :D nyitom a pezsgőt :D
-
vagy rendelek hostesseket nekik,vagy befizetem őket egy kocsmaturnéra,szingli srácoknál inkább az utóbbit szoktam. -
nem hiszi, tudja :D
kivéve Tevezt 3.5 milláért, őt még én sem engedhetem meg magamnak
-
ateszegry #81801 ti mivel,vagy hogy szoktátok a játékosok morálját növelni ha nincsenek toppon..?
-
még nincs :D -
azt hiszi mindent megengedthet magának.... -
jól érzem az enyhe cinizmust? ASD:asASD -
Tevezt nem szabad 2 csatáros taktikával játszatni,hozzá az 1 csatáros illik,két futóbolond szélsővel,és egy észjátékos irányítóval. Amikor Cityvel toltam nálam Nasri fosta az asszisztokat Teveznek -
Messi meg Ronaldo még nincs nálad? -
hát 3 csatárral tolom. A 19 éves Niang 41 gólnál jár mindent együttvéve Tevez meg alibizik :D:D -
taktika függő. nálam Cityvel 3 aranylabdáig meg sem állt,50 gólos szezonokat tolt... -
sokallom :D:D -
ohh yeee volt 6,7 ezer Euróm, aztán kértem a vezetőktől és kaptam +3 ezret
fuckyea -
Tevez mindenkinél egy fos??? Nyáron igazoltam átadóról 3.5 m ért és eddig 25 meccsen 2 darab gólt volt képes összehozni. Sztem nyáron túl is adok rajta. -
értem én, de amíg karesznek nincs ideje segíteni, addig ez marad. ez van, nem igazán értek a html cuccokhoz. :| -
látod, ezek szerint olvassa is valaki :) -
Nah, kíváncsi vagyok mire mész velük. Én még nem érzem magam olyan jó játékosnak, hogy bevállaljam őket, pedig itt vannak tőlem pár buszmegállónyira :D -
persze igazad van,de mindig úgy elmélyülök a gémben,hogy csak nyomogatom a spacet,telnek a napok,hetek,és nem számítok rá :/ mondjuk még nagyon elején voltam,annyira nem vagyok ideges,csak tanácstalan vagyok kivel kezdjek egy új játékot -
én lassan fölöslegesnek is tartom minden ilyen eset után beírni, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!háromfájlosautomatamentéshetenteésakkornemveszikelazegészmunkádblablabla.
sosem tanultok, ez az igazság. -
kurva crash dump...mindig megfeledkezek arról,hogy 12.0.4-es patchnél játékos összehasonlításnál crashel...PSG-vel már letoltam 4 bajnokit(4 győzelem),és utoljára augusztusban mentettem amikor bekellett nevezni a játékosokat az EL-re :@@@@ faszomat!!! ilyenkor úgy elmegy a játéktól a kedvem,azt se tudom kivel kezdjek... -
geo91 #81784 szokásos 2. hely :D grat Fyrex -
direkt húzogatod az agyam? :D -
grat a győztesnek meg mindenkinek és köszönöm annak aki rám szavazott. -
Üdv mindenki!
A zágrábi karrierem sajnos nem sokáig tartott, még a Split elleni győzelem sem volt elég hogy elinduljunk tartósan felfelé, a vezetőség hamar megunta a vegyes eredményeket és tavasszal kitettek a csapattól.
Új karriert kezdtem, ezúttal a Veszprémet igyekszek pár éven belül feljuttatni az NBI-be, idén nem hiszem hogy reális lehet rá az esély, a vezetőséggel a középmezőnyt céloztuk meg. -
Hunikám, a FAQtyád még 2011-es -
ateszegry #81779 na spanyol u23al olimpia megnyerve+oxford utd csapatával rögtön első évbe feljutni a harmadosztályba..:D ez a mai termés:D vagyis a tegnapi és a mai:D -
Na, ventillátor off, készülni a viharra nyitott ablakokkal (2-t dörrent 4 óra alatt..........) oszt jóccakát! -
Én is kelek mindjárt, csak még fűzöm Uruguay szövetségi kapitányaként Cavani-t, hogy nehogy merjen gólt rúgni nekünk (Lille) a BL-ben, mert kirakom a szűrét :D -
Amúgy meg...
Ki az abszolút FM függő??
Aki éjfélkor ér haza a munkából hulla fáradtan, leül a gép elé s indítja a játékot. miközben hajnali 5-kor már kelnie kell....
hogy ki lehet ez??? lövésem sincs :D -
Aha, majd a Lille-BL győzelem után ;) :D