104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
1 pontra lemaradni az EL induló helyről , tudván, hogy Vidit és a DVSC-t is megvernéd...és pont egy Vasas ellen.. :D Jövőre a győzelem a cél.:P
szerk.:
Most láttam meg, az ETO kapja a Vasas helyett, mert megnyerték a Magyar Kupát. Ez legalább boldogít.:) -
geo91 #81853 kiégtem. az utóbbi 3 napban semmi kedvem nem volt fm-ezni. kíváncsi leszek meddig tart az állapot. :D -
meglehetősen csúnya, de hősies csatában sikerült elvennünk az Arsenal veretlenségét - a 25. fordulóban.
-
ez kemény menet lesz...
A tabellán 10. a csapatom, amint itt látható szoros még a bajnokság
és a véghajrá, őket kellene legyőzni :D
Nem lesz piskóta, főleg az idegen Újpest és az ETO.
A többi meccs(a két nagy , Vidi, DVSC kivételével) hozható, a két nagynál az előnyöm pedig a hazai pálya...:D EL selejtezőről már lemondtam :( -
és igen!!! Áj láv FM! Természetesen akkor rugják le Tevezt 5 HÓNAPRA,amikor 4 bajnoki alatt már 8 gólnál járt. Köszönöm szépen,még jó hogy van egy Agüerom...Dzeko az néma nagyon,Balo meg nem illik az én taktikámhoz,max szélsőnek játszatom.,így 1 szem csatárom van :@ -
Bajnoki címet ígértem és így egy kissé megnövelték a keretet 7,3M és 94 ezer a fizu keret -
Hát akkor nincs mit tenni...
Épp hogy benn maradtam a végén asszem csak 3 pontot vertünk a 9. Thunra 8. helyen végeztünk. EL-ben a csoportbol nagy nehezen tovább mentünk, aztan a Dinamo Kiev megállított (3-3, 1-3), Svájci Kupa behúzva végig könnyű ellenfelek voltak a végén a Zürichet kaptuk (3-2 győztünk). A vezetőség megszórt 5 Milla átigazolási pénzzel és 61 ezer a fizu kerettel. Meg kell erősíteni a csapatot főleg ... hm ... mindenhol :D -
nem akarnak még1 bajnok esélyest?:D
milyen vicces lenne, aki szeretne, átmehetne, de mittudomén ötöd osztályban kellene kezdenie és végig vereség nélkül tovább jutnának -
félig off:
A skót Premier League-ben szereplő klubok döntése alapján nem indulhat el a bajnokságban a nyáron felszámolt Rangers alapjaira újjáépített glasgow-i klub. Az új Rangersnek a 12 PL-klub közül nyolc támogatására lett volna szüksége, de már ennyi nyilvánosan is közölte, hogy nemmel szavaz. A BBC szerint az még nem tisztázott, hányadik osztályban szerepel a Rangers a 2012–2013-as szezonban.
fm2013-ban tuti kezdős lesz a Rangers! -
Nem ...europai kupa nalam is ez mar masodik eve -
Végeztem a szezonnal és készíteném a képeket, de nálam is az van h a Svájci Kupa Év csapatánál, csak a Csapat neve jelenik meg. + Az Európa Ligában a Díj fül felül szürke (ezért nem tudok képet tenni az év csapatáról + a gólkirályi címről) a játékban junius 1 van lehet, hogy később rá lehet majd menni? -
Neoncsoves #81843 múltkor le volt árazva amazonon, még linkeltem is ide -
Niang eddig kis szezon kezdetet produkál
4 meccs 9 gól -
én csak 2 játékost hoztam el :D -
Rudee #81840 Veled az élen :D -
Átigazolások
-
megvannak :D de Villa öreg már ő már csak csere.
Szabii98 köszi a jókívánságot :D:D:D -
De minek oda?Villa?Messi?Sanchez? -
Annyira röhögnék ha jövőre anyagi csőd lenne és el kellene adnod mindenkit és kiesnétek:D -
aham. Itt nem volt probléma az ára mint a Sunderlandnál. :D:D
60m hopp azt neymár már csomagolt is :D:D -
Neymar egybol jott? -
Lájtosra vettük a szitut :D és Messi még nem is játszott mert sérült.
-
jee, 4-2re kikapok a Villatól. a 4 góljukból egy szabadrúgásból, három szöglet után született. fákje. -
aham most kezdődik majd -
karajjj #81830 a bajnokságra gondoltam, de akkor ezek szerint most kezdődik a szezon? -
h h hányadik helyen???
Valdez helyett már Ter Stegen érkezhet :D:D -
karajjj #81828 hanyadik helyen vannak?
+ ígérd meg, hogy valdes helyett veszel rendes kapust :D -
köszi! azért látom a mag még együtt maradt!
300 misi igazolni az durva azért,igazából el se tudod költeni,Barcanak a játékban (is) az egyik legjobb az utánpótlás képzése,fossa a 4,5-5 csillagos PA skacokat
-
lesz itt nemulass :D:D:D
Sunderlanból hozom magammal Niang-ot, Schofield-et és M'Vila-t. -
azszép:D -
-
úúúúúú keretről képet dobj már légyszi,amíg még nem kezdesz el igazolgatni!!! -
Most h eljöttem a Sunderlandnak annyi :D:D szét kapkodják őket -
elfogadtam BArcelonában folytatom :D:D:D
A teljes keret átalakításra vár. -
az szép :O -
A barcelona felkért h legyek az edzőjük. :D
346m átigazolási keret :D:D:D -
Én eladtam 25m ért :D Tottenham-be ment.
Közben Rooney 50m a Milanba távozott. A vezetőség belenyúlt. Sztük az ajánlat visszautasíthatatlan. Neymarral akarom pótolni de egyenlőre nem sikerül dűlőre jutnom a Santossal. 60m akarnak de én csak 50 ajánlok amit Rooneyért kaptam. -
A nézőszámot hogy növelhetem? átlag 2,5k van ami NB1ben egy Kaposvártól kicsit kevés...a Debrecennek 6000+-ja van -
a Unitednek jól indul a szezonja,9 kapott gól,abból Tevez 6-ot bevállalt,sőt,most adott 2 asszisztot is :DDD szerintem ebben a Citys mentésemben is aranylabdáig vezetem Tevezt :)
-
közben a real nem tudott annyit fizetni. Nem értem akkor miért tesznek ajánlatot??
A milan is tett egy 50m ajánlatot. Na kíváncsi leszek rá