104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• szabii98
    1 pontra lemaradni az EL induló helyről , tudván, hogy Vidit és a DVSC-t is megvernéd...és pont egy Vasas ellen.. :D Jövőre a győzelem a cél.:P

szerk.:
    Most láttam meg, az ETO kapja a Vasas helyett, mert megnyerték a Magyar Kupát. Ez legalább boldogít.:)
  • geo91
    kiégtem. az utóbbi 3 napban semmi kedvem nem volt fm-ezni. kíváncsi leszek meddig tart az állapot. :D
  • horrorpops
    meglehetősen csúnya, de hősies csatában sikerült elvennünk az Arsenal veretlenségét - a 25. fordulóban.
  • szabii98
    ez kemény menet lesz...
    A tabellán 10. a csapatom, amint itt látható szoros még a bajnokság

és a véghajrá, őket kellene legyőzni :D

Nem lesz piskóta, főleg az idegen Újpest és az ETO.
    A többi meccs(a két nagy , Vidi, DVSC kivételével) hozható, a két nagynál az előnyöm pedig a hazai pálya...:D EL selejtezőről már lemondtam :(
  • bakkerman
    és igen!!! Áj láv FM! Természetesen akkor rugják le Tevezt 5 HÓNAPRA,amikor 4 bajnoki alatt már 8 gólnál járt. Köszönöm szépen,még jó hogy van egy Agüerom...Dzeko az néma nagyon,Balo meg nem illik az én taktikámhoz,max szélsőnek játszatom.,így 1 szem csatárom van :@
  • myl0
    Bajnoki címet ígértem és így egy kissé megnövelték a keretet 7,3M és 94 ezer a fizu keret
  • myl0
    Hát akkor nincs mit tenni...

Épp hogy benn maradtam a végén asszem csak 3 pontot vertünk a 9. Thunra 8. helyen végeztünk. EL-ben a csoportbol nagy nehezen tovább mentünk, aztan a Dinamo Kiev megállított (3-3, 1-3), Svájci Kupa behúzva végig könnyű ellenfelek voltak a végén a Zürichet kaptuk (3-2 győztünk). A vezetőség megszórt 5 Milla átigazolási pénzzel és 61 ezer a fizu kerettel. Meg kell erősíteni a csapatot főleg ... hm ... mindenhol :D
  • szabii98
    nem akarnak még1 bajnok esélyest?:D
    milyen vicces lenne, aki szeretne, átmehetne, de mittudomén ötöd osztályban kellene kezdenie és végig vereség nélkül tovább jutnának
  • bakkerman
    félig off:
    A skót Premier League-ben szereplő klubok döntése alapján nem indulhat el a bajnokságban a nyáron felszámolt Rangers alapjaira újjáépített glasgow-i klub. Az új Rangersnek a 12 PL-klub közül nyolc támogatására lett volna szüksége, de már ennyi nyilvánosan is közölte, hogy nemmel szavaz. A BBC szerint az még nem tisztázott, hányadik osztályban szerepel a Rangers a 2012–2013-as szezonban.

fm2013-ban tuti kezdős lesz a Rangers!
  • DONGUBA
    Nem ...europai kupa nalam is ez mar masodik eve
  • myl0
    Végeztem a szezonnal és készíteném a képeket, de nálam is az van h a Svájci Kupa Év csapatánál, csak a Csapat neve jelenik meg. + Az Európa Ligában a Díj fül felül szürke (ezért nem tudok képet tenni az év csapatáról + a gólkirályi címről) a játékban junius 1 van lehet, hogy később rá lehet majd menni?
  • Neoncsoves
    múltkor le volt árazva amazonon, még linkeltem is ide
  • Forza Italia
    Niang eddig kis szezon kezdetet produkál

4 meccs 9 gól
  • Forza Italia
    én csak 2 játékost hoztam el :D
  • Rudee
    Veled az élen :D
  • Forza Italia
    Átigazolások

• Forza Italia
    megvannak :D de Villa öreg már ő már csak csere.

Szabii98 köszi a jókívánságot :D:D:D
  • DONGUBA
    De minek oda?Villa?Messi?Sanchez?
  • szabii98
    Annyira röhögnék ha jövőre anyagi csőd lenne és el kellene adnod mindenkit és kiesnétek:D
  • Forza Italia
    aham. Itt nem volt probléma az ára mint a Sunderlandnál. :D:D

60m hopp azt neymár már csomagolt is :D:D
  • DONGUBA
    Neymar egybol jott?
  • Forza Italia
    Lájtosra vettük a szitut :D és Messi még nem is játszott mert sérült.

• horrorpops
    jee, 4-2re kikapok a Villatól. a 4 góljukból egy szabadrúgásból, három szöglet után született. fákje.
  • Forza Italia
    aham most kezdődik majd
  • karajjj
    a bajnokságra gondoltam, de akkor ezek szerint most kezdődik a szezon?
  • Forza Italia
    h h hányadik helyen???

Valdez helyett már Ter Stegen érkezhet :D:D
  • karajjj
    hanyadik helyen vannak?
    + ígérd meg, hogy valdes helyett veszel rendes kapust :D
  • bakkerman
    köszi! azért látom a mag még együtt maradt! 300 misi igazolni az durva azért,igazából el se tudod költeni,Barcanak a játékban (is) az egyik legjobb az utánpótlás képzése,fossa a 4,5-5 csillagos PA skacokat
  • Forza Italia
    lesz itt nemulass :D:D:D

Sunderlanból hozom magammal Niang-ot, Schofield-et és M'Vila-t.
  • szabii98
    azszép:D
  • Forza Italia

• bakkerman
    úúúúúú keretről képet dobj már légyszi,amíg még nem kezdesz el igazolgatni!!!
  • Forza Italia
    Most h eljöttem a Sunderlandnak annyi :D:D szét kapkodják őket
  • Forza Italia
    elfogadtam BArcelonában folytatom :D:D:D

A teljes keret átalakításra vár.
  • Mor3llo
    az szép :O
  • Forza Italia
    A barcelona felkért h legyek az edzőjük. :D

346m átigazolási keret :D:D:D
  • Forza Italia
    Én eladtam 25m ért :D Tottenham-be ment.

Közben Rooney 50m a Milanba távozott. A vezetőség belenyúlt. Sztük az ajánlat visszautasíthatatlan. Neymarral akarom pótolni de egyenlőre nem sikerül dűlőre jutnom a Santossal. 60m akarnak de én csak 50 ajánlok amit Rooneyért kaptam.
  • szabii98
    A nézőszámot hogy növelhetem? átlag 2,5k van ami NB1ben egy Kaposvártól kicsit kevés...a Debrecennek 6000+-ja van
  • bakkerman
    a Unitednek jól indul a szezonja,9 kapott gól,abból Tevez 6-ot bevállalt,sőt,most adott 2 asszisztot is :DDD szerintem ebben a Citys mentésemben is aranylabdáig vezetem Tevezt :)
  • Forza Italia
    közben a real nem tudott annyit fizetni. Nem értem akkor miért tesznek ajánlatot??

A milan is tett egy 50m ajánlatot. Na kíváncsi leszek rá