104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• sanyiute
    Több pénzt kért a klubtól szerződés hosszabításnál aztán inkább távozás mellett döntött.
  • szabii98
    úgy hallottam kirúgták, nem??:D
  • bakkerman
    és még Curtis tesó is betalált!
  • sas96
    Hát, nagyon jó kis nyílt meccs volt és a végén elkentük a szájukat! :-) Tud ez a csapat ha akar! :-) Remélem tartjuk ezt a formát
  • Fisicofan
    Jaja, nem kicsit tehetséges a srác :D
    Az Ajkát nem sikerült legyőznünk, 1-1 lett nagy mákkal, de ez a meccs visz mindent :D Jó érzés végre egyszer annak a bizonyos f*sznak a jó végén állni, Kamaté szerencsére megúszta sérülés nélkül, pedig egy lábtörés kinézett neki egy ilyen teljesítmény után :)
  • Szycsu
    Novothny IRL is visszajöhetne :D
  • sas96
    Hali!
    Természetesen tudok képet feltenni és már hoztam is! :-)
    Szóval az átigazolások a következőek. Ezekből 5 középpályás, 1 védekező középpályás (Gyan), 1 kapus és 1 bal oldali védő. Az Angliából érkező a tartalék keretben szerepel az NB2-ben. Hleb újabban csatár pozícióban játszik és igen kellemetlen gondokat okoz sok magyar védőnek, nagyon tudja őket forgatni! :-) Íme a teljes keret, akik általában az NB1-es meccseken játszanak, bár néha a tartalékokból is előkerül 1-2 emberke.
    Ugye téli szünet van, eddig 2 meccset játszottunk felkészülés gyanánt, a Hertha ellen 0-0 otthon illetve a Mezőkövesdet vertük 2-0-ra. Jön még 1 minitorna meg a Gas Metan (román) és a BKV Előre. Aztán jöhet a Loki elleni Ligakupa negyeddöntő! :-) Sok sikert mindenkinek!
  • Fisicofan
    Van 1-2 viszonylag tehetséges fiatal a keretben, bennük bízom azért, meg a legnagyobb erősítés a jövőre nézve hogy Novothny jön majd vissza Nápolyból, sikerült szerződést hosszabbítanom vele, úgyhogy csatárszinten rendben leszek.
    Egy hét és kiderül mit sikerült a télen összehozni, megkezdjük a tavaszt rögtön a megyei rangadóval, Ajkán győztünk a nyitófordulóban, jó lenne most otthon is.
  • horrorpops
    "vielen dank, für die bluuumeeeen"
    az egyetlen baj az az angol bajnoksággal, ami a valóságban is, nevezetesen alig van értékelhető angol játékos a piacon, aki van az meg baromi drága. a legdrágább igazolásaim mind-mind angolok voltak, és egytől-egyig befürödtem velük. ez a jövőt nézve nem túl kellemes probléma.
  • Szycsu
    Danke
    Hát igen, elég gyenge a keret az NB 1-hez, sőt, az NB2-ben sincs a legjobb, de hosszú keresgélések után lehet találni olyanokat, akik emelik a csapatot és oda is igazolnak.
  • szabii98
    Grat, és hajrá!:D
  • horrorpops
    korrigálva. miért nincs előnézet?
  • horrorpops
    március első napja mostantól nem csak arról híres, hogy e napon vonták ki hazánkban az 1 és 2 ft-os érméket, vagy hogy ekkor alapították meg az MTI-t, hanem hogy a Cardiff City közel 100 év, 1927 után most érte el legnagyobb sikerét, ugyanis most jutott be először a Liga Kupda döntőjébe, melyen sikerült is győzedelmeskednie az Everton ellen. a menetelés során legyőztük többek között a Liverpoolt is!
  • Itsuki

• karajjj
    várd meg a januárt és igazolj lejáró szerződésű játékosokat
  • Fyrex
    nah, végre azt mondhatom hogy végleges a hazai és az idegenbeli verziója is a barca/spanyol foci mintájára készült labdajáratós taktikámnak, ma jövök képekkel hogy ez hogyan néz ki számokban, folytatom a Parma-t
  • zyndar
    Standard Lüttich 2034-ben. Aha, értem
  • Fisicofan
    Tess :)
    Kamatét jó hogy leigazoltam, nélküle sehol nem lennénk, a csatársor viszonylag rendben van vele meg Bélánkkal, a többi posztról ne beszéljünk, kéne erősítés mindenhova csak nincs miből :D
  • Szycsu
    Keretről dobnál egy képet? :D
  • szabii98
    2100 euró nem oszt nem szoroz a havi 200k-s veszteségek mellé :D Lehet én csinálom rosszul, de ezvan
  • myl0
    aminek semmi értelme nem volt ugyanis elkölteni (a játékban) ugy se tudod, de legalább a fizetési keretet megterhelted 2100 euroval :)
  • szabii98
    lol, buták a vezetők..3 éves szerződést kínáltak 2000 ojróért, én meg aláírtam 4,100ért ugyanúgy, ahogy eddig szólt a szerződésem :D
  • Fisicofan
    Féltáv a Veszprémmel
    Alapvetően nem rossz az állás, de a bajnokság első felében még a dobogón álltunk, aztán jöttek a gyenge eredmények, az utolsó 5 fordulóban 2 pontot szereztünk. Remélem sikerül jól felkészülni tavaszra, akkor még egy dobogó azért benne lehet, a bajnoki cím azt hiszem elment már.
  • szabii98
    Nálam idén a Fradi esett ki, de nagyon sajnáltam őket, mert viszonylag jók voltak csak nembírtak fel lendülni..Utolsó három meccsen a Paks kikapott(aki előttük volt), de az a baj hogy ők is...:D
  • zavbal
    bundagyanús.....
    Közben újabb 5 hónapos sérülés de legalább bent vagyok a kupadöntőben
  • LasDen #81869
    hét csapata...:DDD
  • LasDen #81868
    upszi dupszi...:DDD Westwood és Adebayor is formában voltak :DDDDD
  • zavbal
    késő esti agyf.sz.Volt itt minden.
    Természetesen mindhárom pár hónappal megúszta.Plusz lehet tippelni a hosszabbítás hosszára is...
  • Mor3llo
    Én is 2018-ban vagyok, a Dortmund kb. évről évre bucira veri a Bundesligát, jól igazol, a BL-ben is ott van. Egyébként fel a fejjel :D
    Más: azt viszont megfigyeltem, hogy a Bayern évről évre minden FM-ben borzalmasan igazol, ilyen másod-, harmadrangú brazilokat legfőképpen, ez pedig sosem volt jellemező a valódi életben. Ezen javíthatnának a készítők, mert valami katasztrófa :D
  • Mor3llo
  • geryboy99
    Szia! Nem teszel fel képet a csapatról és az igazolásokról? Én is a Magyar bajnokságban akarok kezdeni csak nem tudom kivel! Érdekelne hogyan tudtad megerősíteni az Újpestet! :)
  • sas96
    Hát remélhetőleg ezzel a kerettel amit itt sikerült most kialakítanom ilyen bajok nem lesznek! :-) bár erősítés nélkül lettek volna gondok szerintem.. :-)
  • Itsuki

• bexinho
    Egy jó Újpest nagyon kellene az én mentésembe. 3 vagy talán már 4 év is eltelt úgy, hogy az NB2ben vitézkednek. Tavaly majdnem onnan is kipottyantak.
  • bexinho
    Ez a magyar válogatott 2018 ősszel annyira gyenge (114.), hogy nem tudok velük nyerni, se X-elni.

Selejtező utolsó meccse: 3-0-ra nyertem Andorra ellen

Felkészülési meccsek:
    Iceland 3-1 elvertek
    Azerbajdzsán 1-0 (csak itt NYERTEM)
    Dánok ellen 2-0
    Görögök ellen 1-0
    Bulgárok ellen 2-1 (utolsó percben lőttek győztest)
    Ausztria ellen 2-1 (92percben lőttek győztest)

Selejtező:
    Csehország ellen 4-1 (sanszunk nem volt)

Úgy ki fognak rúgni, mint a sz*rt.

Eddigi mérlegem: 1-0-6 Rémes. Persze Fradis karrierem viszem, sajnos ott beszoptam Dortmund ellenében az Európa Szuperkupát 3-0ra. Korszakos német csapat, nagyon jó playak vannak ott.
  • Huni92
    a gólkirályi címet a játékos statisztikák képernyőn is meg lehet nézni.
    a másik úgy néz ki, hogy akkor kiesik. holnap leszabizom a szezont próbaképpen, hogy megnézzem, mi a szitu ezzel az egésszel, aztán jövök pontos infoval.
  • sas96
    Sziasztok! Mint picit korábban írtam, Újpesttel nyomom az FM11-et. Féltávnál vagyok körülbelül, bár 2 forduló át lett hozva tavaszról őszre.
    Tehát az állás 17 forduló után

Magyar kupából 16 között búcsúztunk a Zalaegerszeg ellen...otthon sérülésekkel voltunk teletűzdelve, így 2-0-ás zakó, idegenben nyertünk 1-0-ra, de ez kevés volt.
    Liga Kupában a kispadra illetve a kezdőbe be nem férő játékosokkal továbbjutottam a Kaposvár, Siófok csoportból. 8 között természetesen a lehető legerősebb csapatot kaptam, a Lokit! :-)
    Szezon végén jelentkezem 1 teljes összefoglalóval! :-) Addig is hajrá mindenkinek!
  • Mike94
    nyomd meg az f6-ot
  • The Sopranos
    Sziasztok!!
    Kis segítség kellene az FM2010-hez. Egyszerűen sehol sem találom benne a gyorslistát. Addig rendben, hogy a játékosokat felteszem rá, de itt megáll a tudományom...
    Szal ha valaki segítene, megköszönném!
  • Juliano82
    ha jönnek az eredmények akkor majd a nézők is legyél türelemmel. Anno nekem a max. az 48000 néző volt a Debrecennel.