104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
durva...nemtom hogy találtad ki, de gratula hozzá...:D
50-60 passzok...az igen....
főleg az a 100%-os passz arányú, aztarohatt :DDD -
Megneznem babanak tunik -
Rudee #82013 Kezdem unni ezt a lett bajnokságot. A 3 nagy legalább 8 afrikait benyom a kezdőbe, aztán helló is van. Csak az utolsó vagy utolsó előtti ellen botlanak, mikor senki sem várja. -
asszem végre létrehoztam valami egyedit :)
-
észrevettem azt is...gondolom azt csinál és oda megy, ahova akar...:) -
inkább arra hívnám fel a figyelmet hogy mekkora területet játszik be, de való igaz, hogy nem középen halad előre a játék -
elég sokat passzol hátrafelé...de egy egész meccsre kíváncsi lennék...
ilyen képek jöhetnek még...én szeretem az ilyet...:D -
majd lehet egyszer feltöltöm ha nagyobb rá az igény
addig is majd rakok 1-2 taktikai érdekességet az ínyenceknek, pl:
-
ateszegry #82007 Leeds-el kezdeni?hmm?:D -
a Leeds lazán nyomja. míg én minden évben felfele léptem egy szintet, addig ők az ellenkező utat járják be. kiestek a másodosztályból, következő évben tök utolsóként estek ki a harmadosztályból. szégyenletes. -
elírtam :D amúgy sg-n nem lehet nicknevet változtatni amennyire én tudom. -
Tehát akkor a beígért beszámoló:
A csapat címvédőként indult minden szezonban.A keretet így nem bántottam nagyon inkább a peremembereket dobtam ki mert nem szeretem a 30 fős keretet.3 igazolásom volt de ebből talán csak a jobb bekkem vált be.Alapszakasz bajnokként jutottunk a rájátszásba amit végül meg is nyertünk.A csapat legjobbja egyértelműen a klub saját nevelése Thibaut Morel volt. Itt megtalálható a csapat statisztika itt pedig a játékosoké.
A csapat a kupát is behúzta a döntőben a Monst verve. Az Európai menetelésről itt találtok képet.Az Európa ligáról nem tudtam képet betenni de ott kiejtettük az Olympiakost (0-0,3-1) majd a Siont (2-2,1-0) de a Besiktas agyonvert (5-2,5-1).
Portugália:megint nem néztem hova megyek hiszen úgy jártam mint annó az angolokkal hiszen mi vagyunk a rendezők és a címvédők is a vb-re pedig elődöm nem jutott ki.Így pörgetem a napokat legutóbb a németekkel játszottam 2-2-t. -
horrorHOPs? :D mondjuk sokkal mókásabb mint az eredeti. nem lehet megváltoztatni a nicket? :D
de persze köszöntem! -
Betettelek téged is a szavazásba :) -
elérkezett a szezon vége, én pedig maximálisan elégedett vagyok a teljesítményünkkel. ugye bár újoncként nyertük meg a másodosztályt, szóval nagy lépésekkel haladunk az elismerés felé. döcögősen kezdődött a szezon, sokszor bizony a fejemet fogtam a játékunk miatt. igen, valahogy így. :D
aztán a szezon második felében megtáltosodtunk és stabilan tartottuk a 3. helyet, végül bronzérmesként zártuk a szezont, ami -mondanom se kell- messze az elvárt céljainkon túl mutat, főleg, hogy ugye a ligakupát is behúztuk. a bajnokságban végig kétcsapatos küzdelem zajlott az első helyért - eléggé a spanyol bajnokságra emlékeztetett. a harmadik legjobb játékos a bajnokságban az én balszélsőm lett, gólkirályi címért folyó küzdelemben pedig második helyen futott be a játékosom.
jövőre kilépünk a nemzetközi porondra, nem tudom hogyan fogjuk bírni a több frontos terhelést.
egy kis érdekesség Európából: Mo.-on ez a helyzet.
Spanyolországban a Valencia lett a bajnok, a Barca csak 5. -
Kint van a szavazás. Ha rákattintotok a névre, akkor bedobja azt a hozzászólást, amelyben a beszámoló le van írva. :) -
beállítások/display and mittoménmi részen lehet kivenni az ID mutatását...:DD -
Casso7 #81998 Valaki nem tudja hogy ,hogy lehet kikapcsolni azt hogy ne mutasson ID számot ? Idegesít mar... -
FMfan #81997 Ha azt mondanam, hogy sajnalom oket, nagyot hazudnek.. -
szerintem valamelyik eb/vb selejtező után távozik.... -
geryboy99 #81995 Sziasztok! Editorban melyik résznél tudom beállítani kik induljanak az Európai kupában? ( Magyar bajnokság) Köszi a választ előre is :D -
FMfan #81994 Hali. Meg tudjatok mondani nekem hogy Egervari mikor szokott visszavonulni??:D Koszi -
352-höz bivaly középhátvédek kellenek,és egy fasza szűrő,egy vasasnál ez azért bajos,csak szopná a gólokat -
magyar bajnokságban nincs értelme komolyabb taktikákkal próbálkozni,nyomass egy alap 442-t,vagy 4411-et,a többi csapat is ezeket tolja -
akkor meg nem a felállás hibája a sikertelenség....
de ha nagyon akarod, tessék....3-5-2.. -
Tudtok valami jó taktikát, felállást?
Eddig 4-4-2ben játszattam a volt csapatom(Kaposvár), most a Vasasnál is ezt próbálom, de nemigen megy...valami más kellene, leginkább 2 csatáros játékot szeretnék, de tippem sincs hogy hogy legyen.:(
Amúgy szégyen , hogy milyen gyenge az alap csapat...kb az egész csapatot kicseréltem :D
szerk.:
lehet elkiabáltam
-
zEEdO #81988 Fyrex! Megmondanád a szétpasszolgatós taktikádnak a rejtelmeit? :DD -
este végzek én is a Standard szezonnal.Van még 4 meccsem 3 bajnoki rájátszás és a kupadöntő. Ha mindent behúznék nagy szó lenne első évben de egy címvédő első helyen várt gárdától elvárható. A többit később..
Niang nagy zseni ahogy Fierro is de nekem a legjobb csatárom az Fm-ben Hervin Ongenda volt.De azért szép győzelem és nájsz wörk sas96! -
jaj szegény real :D Niang egy állat.
-
Igen, ehhez már Én is hozzászoktam, hogy Mandanda, Carrasso és Lloris bevehetetlenek... -
geryboy99 #81984 Gratulálok! Szép eredmények! Én a 12-vel játszok de meghoztad a kedvemet a magyar bajnoksághoz....bár már próbálkoztam benne de eddig nagyon nem jött be! Most ráveszem magamat hogy sokáig játszak benne! És meg is van hogy melyik két csapat között gondolkodok! Újpest ezek a képek nagyon hizelgőek :D A másik pedig a nehéz helyzetben lévő ZTE! :))) -
nekem is gyanús hogy ezek bazz nem rúgnak gólt egymásnak... mi a halál ez a kapott gólok száma egy csomó csapatnál?
-
Ronaldinho mennyire jó playa még fm 11-ben? :D -
engem a Vidi vert meg Hazai pályán 4-2re....az a b*** Mbélé akit igazoltak nyáron(in fm) 3 gólt lőtt.....köcsg negró..:D -
amúgy meg 1-0-ra kiszoptunk :DDD -
mit rágalmazod itt az embert??? :D nekem az a parma mentés mindig is gyanús volt.... -
Neoncsoves #81978 cheater -
egyértelmű ban
-
visszatöltöget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444444444444444444négynégy -
tegnap éjszaka elindítottam játékot...korábban a city elleni meccs előtt fejeztem be. tudtzam hogy nem lesz egyszerű, de belevágtunk....a 4. percben már 2-0 volt, a 20.-ban már 4-0 volt....úgy fölbaszott, hogy ott nyomtam ki azonnal :DDD
most újra megpróbáljuk :D