104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #82015
    durva...nemtom hogy találtad ki, de gratula hozzá...:D
    50-60 passzok...az igen....
    főleg az a 100%-os passz arányú, aztarohatt :DDD
  • DONGUBA
    Megneznem babanak tunik
  • Rudee
    Kezdem unni ezt a lett bajnokságot. A 3 nagy legalább 8 afrikait benyom a kezdőbe, aztán helló is van. Csak az utolsó vagy utolsó előtti ellen botlanak, mikor senki sem várja.
  • Fyrex
    asszem végre létrehoztam valami egyedit :)
  • LasDen #82011
    észrevettem azt is...gondolom azt csinál és oda megy, ahova akar...:)
  • Fyrex
    inkább arra hívnám fel a figyelmet hogy mekkora területet játszik be, de való igaz, hogy nem középen halad előre a játék
  • LasDen #82009
    elég sokat passzol hátrafelé...de egy egész meccsre kíváncsi lennék...
    ilyen képek jöhetnek még...én szeretem az ilyet...:D
  • Fyrex
    majd lehet egyszer feltöltöm ha nagyobb rá az igény

addig is majd rakok 1-2 taktikai érdekességet az ínyenceknek, pl:
  • ateszegry
    Leeds-el kezdeni?hmm?:D
  • horrorpops
    a Leeds lazán nyomja. míg én minden évben felfele léptem egy szintet, addig ők az ellenkező utat járják be. kiestek a másodosztályból, következő évben tök utolsóként estek ki a harmadosztályból. szégyenletes.
  • Huni92
    elírtam :D amúgy sg-n nem lehet nicknevet változtatni amennyire én tudom.
  • zavbal
    Tehát akkor a beígért beszámoló:
    A csapat címvédőként indult minden szezonban.A keretet így nem bántottam nagyon inkább a peremembereket dobtam ki mert nem szeretem a 30 fős keretet.3 igazolásom volt de ebből talán csak a jobb bekkem vált be.Alapszakasz bajnokként jutottunk a rájátszásba amit végül meg is nyertünk.A csapat legjobbja egyértelműen a klub saját nevelése Thibaut Morel volt. Itt megtalálható a csapat statisztika itt pedig a játékosoké.
    A csapat a kupát is behúzta a döntőben a Monst verve. Az Európai menetelésről itt találtok képet.Az Európa ligáról nem tudtam képet betenni de ott kiejtettük az Olympiakost (0-0,3-1) majd a Siont (2-2,1-0) de a Besiktas agyonvert (5-2,5-1).

Portugália:megint nem néztem hova megyek hiszen úgy jártam mint annó az angolokkal hiszen mi vagyunk a rendezők és a címvédők is a vb-re pedig elődöm nem jutott ki.Így pörgetem a napokat legutóbb a németekkel játszottam 2-2-t.
  • horrorpops
    horrorHOPs? :D mondjuk sokkal mókásabb mint az eredeti. nem lehet megváltoztatni a nicket? :D
    de persze köszöntem!
  • Huni92
    Betettelek téged is a szavazásba :)
  • horrorpops
    elérkezett a szezon vége, én pedig maximálisan elégedett vagyok a teljesítményünkkel. ugye bár újoncként nyertük meg a másodosztályt, szóval nagy lépésekkel haladunk az elismerés felé. döcögősen kezdődött a szezon, sokszor bizony a fejemet fogtam a játékunk miatt. igen, valahogy így. :D
    aztán a szezon második felében megtáltosodtunk és stabilan tartottuk a 3. helyet, végül bronzérmesként zártuk a szezont, ami -mondanom se kell- messze az elvárt céljainkon túl mutat, főleg, hogy ugye a ligakupát is behúztuk. a bajnokságban végig kétcsapatos küzdelem zajlott az első helyért - eléggé a spanyol bajnokságra emlékeztetett. a harmadik legjobb játékos a bajnokságban az én balszélsőm lett, gólkirályi címért folyó küzdelemben pedig második helyen futott be a játékosom.
    jövőre kilépünk a nemzetközi porondra, nem tudom hogyan fogjuk bírni a több frontos terhelést.
    egy kis érdekesség Európából: Mo.-on ez a helyzet.
    Spanyolországban a Valencia lett a bajnok, a Barca csak 5.
  • Huni92
    Kint van a szavazás. Ha rákattintotok a névre, akkor bedobja azt a hozzászólást, amelyben a beszámoló le van írva. :)
  • LasDen #81999
    beállítások/display and mittoménmi részen lehet kivenni az ID mutatását...:DD
  • Casso7
    Valaki nem tudja hogy ,hogy lehet kikapcsolni azt hogy ne mutasson ID számot ? Idegesít mar...
  • FMfan
    Ha azt mondanam, hogy sajnalom oket, nagyot hazudnek..
  • LasDen #81996
    szerintem valamelyik eb/vb selejtező után távozik....
  • geryboy99
    Sziasztok! Editorban melyik résznél tudom beállítani kik induljanak az Európai kupában? ( Magyar bajnokság) Köszi a választ előre is :D
  • FMfan
    Hali. Meg tudjatok mondani nekem hogy Egervari mikor szokott visszavonulni??:D Koszi
  • bakkerman
    352-höz bivaly középhátvédek kellenek,és egy fasza szűrő,egy vasasnál ez azért bajos,csak szopná a gólokat
  • bakkerman
    magyar bajnokságban nincs értelme komolyabb taktikákkal próbálkozni,nyomass egy alap 442-t,vagy 4411-et,a többi csapat is ezeket tolja
  • LasDen #81991
    akkor meg nem a felállás hibája a sikertelenség....
    de ha nagyon akarod, tessék....3-5-2..
  • szabii98
    Tudtok valami jó taktikát, felállást?
    Eddig 4-4-2ben játszattam a volt csapatom(Kaposvár), most a Vasasnál is ezt próbálom, de nemigen megy...valami más kellene, leginkább 2 csatáros játékot szeretnék, de tippem sincs hogy hogy legyen.:(
    Amúgy szégyen , hogy milyen gyenge az alap csapat...kb az egész csapatot kicseréltem :D

szerk.:
    lehet elkiabáltam
  • zEEdO
    Fyrex! Megmondanád a szétpasszolgatós taktikádnak a rejtelmeit? :DD
  • zavbal
    este végzek én is a Standard szezonnal.Van még 4 meccsem 3 bajnoki rájátszás és a kupadöntő. Ha mindent behúznék nagy szó lenne első évben de egy címvédő első helyen várt gárdától elvárható. A többit később..

Niang nagy zseni ahogy Fierro is de nekem a legjobb csatárom az Fm-ben Hervin Ongenda volt.De azért szép győzelem és nájsz wörk sas96!
  • Forza Italia
    jaj szegény real :D Niang egy állat.

• Szycsu
    Igen, ehhez már Én is hozzászoktam, hogy Mandanda, Carrasso és Lloris bevehetetlenek...
  • geryboy99
    Gratulálok! Szép eredmények! Én a 12-vel játszok de meghoztad a kedvemet a magyar bajnoksághoz....bár már próbálkoztam benne de eddig nagyon nem jött be! Most ráveszem magamat hogy sokáig játszak benne! És meg is van hogy melyik két csapat között gondolkodok! Újpest ezek a képek nagyon hizelgőek :D A másik pedig a nehéz helyzetben lévő ZTE! :)))
  • Fyrex
    nekem is gyanús hogy ezek bazz nem rúgnak gólt egymásnak... mi a halál ez a kapott gólok száma egy csomó csapatnál?
  • Szycsu
    Ronaldinho mennyire jó playa még fm 11-ben? :D
  • szabii98
    engem a Vidi vert meg Hazai pályán 4-2re....az a b*** Mbélé akit igazoltak nyáron(in fm) 3 gólt lőtt.....köcsg negró..:D
  • LasDen #81980
    amúgy meg 1-0-ra kiszoptunk :DDD
  • LasDen #81979
    mit rágalmazod itt az embert??? :D nekem az a parma mentés mindig is gyanús volt....
  • Neoncsoves
    cheater
  • bakkerman
    egyértelmű ban
  • Fyrex
    visszatöltöget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444444444444444444négynégy
  • LasDen #81975
    tegnap éjszaka elindítottam játékot...korábban a city elleni meccs előtt fejeztem be. tudtzam hogy nem lesz egyszerű, de belevágtunk....a 4. percben már 2-0 volt, a 20.-ban már 4-0 volt....úgy fölbaszott, hogy ott nyomtam ki azonnal :DDD
    most újra megpróbáljuk :D