104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• DONGUBA
    wawa
  • Gerard3
    Elkezdtem a Vasassal az első szezont a 2. felkészülési meccsen 3-an sérültek meg a 3. meccsen 2-en tovább nem is folytattam , ez miért van és mit tudok ellene tenni ?
    20 millió ft-ért leigazoltam Verpeczet a DVSC-től és Gulyás Mátét a REAC- 12 m ért
    Dongou (Barca U19) re tettem egy 120 millás ajánlatot de még nem jeleztem vissza.
    Kell egy jó szélső védő még , kit ajánlatok lehetőleg ne sokért. Úgy hogy beleférjen a 180 millás keretbe és ne kérjen sokat.
  • DONGUBA
    En letudtam a SION mentest...folytattam de adtam hozza uj bajnoksagokat angol olasz spanyol nemet es kaptam 3 ajanlatot Man City-Everton-Aston villa....Aston villat fogadtam el es innen folytatom.Love van jatekosok is mi kell meg?:D
  • Forza Italia
    Kíváncsi vagyok h mit tudok kihozni belőlük. Niang kötelező vétel lesz. Új igazolásokkal nyomom így Giroud már nincs nálam. Lesz dolgom velük az biztos. Kihívás szempontjából megfelel. Terveim között szerepel h Magyar válogatott kapitány is legyek. :D:D:D
  • bakkerman
    jó választás,első évben 1-2 igazolással meglehet az EL is,én nemrég toltam velük,első évemben meglett a 2. hely,van potenciál az alap keretben is,szal hajrá!
  • Forza Italia
    Megvan az új csapatom :D

• Forza Italia
    na felraktam és kezdek egy újat. Kíváncsi leszek :D
  • Huni92
    akkor tedd fel, az megoldja.
  • ateszegry
    mer a patch-el mi változik?:D
  • Forza Italia
    jön ajánlat de hiába fogadom el nem vok kapitány
  • Huni92
    jön is ajánlat? ha igen, akkor tedd fel a 12.0.4-es patchet.
  • Forza Italia
    aha:D:D:D:D
  • karajjj
    virágbolti a játékod?
  • Forza Italia
    az mért van h hiába jelentkezek válogatott kapitánynak sose tudok aláírni???
  • karajjj
    pedig jó kihívás, mert a keret szar, az elvárások nagyok :D
  • Forza Italia
    kezdenék velük csak az a baj h utálom a németeket :D
  • karajjj
  • Forza Italia
    Na gyerekek a Barcás karriert meguntam :D:D
    Kezdenék valakivel de nem tom kivel. Tippeket várom.
  • Ramox
    Én a bírót is megvettem :- )
  • Fyrex
    nah mára ennyi
  • Fyrex
  • geo91
    Budapest Honvéd 2020/2021 (10. szezon)

bajnokságot, kupát és ligakupát természetesen megnyertük, így azzal nem is untatlak titeket, jöjjön inkább egy képes bl beszámoló:

csoportmeccsek és csoport. érdekes hogy az egyetlen ikszünk pont a leggyengébb ellen született...

nyolcaddöntő. nem elég hogy továbbjutottunk ellenük, oda-vissza vertük a barcát.

negyeddöntő. sima liba volt, kár hogy a visszavágót leadtuk ikszre.

elődöntő. simán nyertünk idegenben, így nyugodtan várhattuk a visszavágót, amit sajnos elhülyéskedtünk, de a döntőbe jutás így is meglett.

döntő. a két kezdő csatárom (meite és sanogo) nélkül is sikerült nyerni. (felépülőben voltak a sérüléseikből így csak az uccsó 10 percre álltak be.)

• sas96
    A csapat (Újpest) szenzációs teljesítményt nyújt az Európa Liga selejtezőiben :-) már most büszke vagyok rájuk ha bekerülünk a csoportkörbe ha nem! :-) majd részletes leírás érkezik amint lejátszottam végig a selejtezőket, de nem voltam itthon, így csak ma tudom folytatni a karrierem! :-) addig is hajrá mindenkinek! :-)
  • LasDen #82032
    köszi...:D
    a City még megfogható kategóriába esik, márha úgy teljesítek, de United egy pillantra sem rezzent meg...az az egy vereségük is tőlem van (5-0-ra megbasztuk őket), de azután jött a meccs, hogy már megnyerték a bajnokságot (31-2. forduló)....
  • ateszegry
    miylen öngól taktikameg lefizetés?:D
  • Fyrex
    a metódus egyébként nem bonyolult, én lefizetem az ellenfél egy védőjét, az öngól tippeket meg eladom a sportfogadóknak, aki ügyes még +ban is kijöhet

ezek ilyen rejtett lehetőségek a játékban amiket csak a profik találnak meg
  • Fyrex
    grat az EL-hez, bajnokság meg hát elég reménytelen ha így teljesítenek

így a számok alapján nem értem mire fel nyert Modric év játékosa díjat, de nyilván ahhoz is grat

esetleg ha nagyon nem gyengülnek a manchesteri csapatok, ajánlom az alattad lévő hozzászólásban alkalmazott öngól taktikámat, de az csak vaskosabb bankszámla mellé ajánlott
  • LasDen #82028
    a hosszú írást majd később...most nincs kedvem...:D

év játékosa

év fiatal játékosa (bár ez csak 2. hely :D)

bajnokság (végére nagyon kiengedtünk/elfáradtunk. szoptuk a gólokat rendesen)

EL menetelés

EL Döntő (éppen-éppen)
  • Fyrex
    nem mászunk ki egyhamar az adósságból :(
  • Fyrex
    EL első kiesési kör pipa (első meccs 2-2)
  • LasDen #82025
    elmegyünk kurvázni...
  • ateszegry
    ti mitcsináltok ha botrányszar a morálja a játékosoknak..?!
  • DONGUBA
    ertettem koszi...majd szolj ha publikus
  • Fyrex
    jó akkor úgy mondom h egyelőre még nem publikus, még tesztelem/finomítom
  • DONGUBA
    Hat 3 ember az meg nem eleg nagy igeny?:)))
  • Fyrex
  • ateszegry
    magyarba is unalmas,h televásárolják a sok külföldi néger faszokkal magukat...
  • DONGUBA
    Es el lehet kerni?
  • LasDen #82017
    jaaa...pedig reménykedtem, hogy majd én is ilyen sikeres lehetek...:(((((
    már kezdtelek irigyelni....
  • Fyrex
    editor, cheat, trainer, stb stb stb. kitartó használata, és minden sima