104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
wawa -
Gerard3 #82054 Elkezdtem a Vasassal az első szezont a 2. felkészülési meccsen 3-an sérültek meg a 3. meccsen 2-en tovább nem is folytattam , ez miért van és mit tudok ellene tenni ?
20 millió ft-ért leigazoltam Verpeczet a DVSC-től és Gulyás Mátét a REAC- 12 m ért
Dongou (Barca U19) re tettem egy 120 millás ajánlatot de még nem jeleztem vissza.
Kell egy jó szélső védő még , kit ajánlatok lehetőleg ne sokért. Úgy hogy beleférjen a 180 millás keretbe és ne kérjen sokat. -
En letudtam a SION mentest...folytattam de adtam hozza uj bajnoksagokat angol olasz spanyol nemet es kaptam 3 ajanlatot Man City-Everton-Aston villa....Aston villat fogadtam el es innen folytatom.Love van jatekosok is mi kell meg?:D -
Kíváncsi vagyok h mit tudok kihozni belőlük. Niang kötelező vétel lesz. Új igazolásokkal nyomom így Giroud már nincs nálam. Lesz dolgom velük az biztos. Kihívás szempontjából megfelel. Terveim között szerepel h Magyar válogatott kapitány is legyek. :D:D:D -
jó választás,első évben 1-2 igazolással meglehet az EL is,én nemrég toltam velük,első évemben meglett a 2. hely,van potenciál az alap keretben is,szal hajrá! -
Megvan az új csapatom :D
-
na felraktam és kezdek egy újat. Kíváncsi leszek :D -
akkor tedd fel, az megoldja. -
ateszegry #82047 mer a patch-el mi változik?:D -
jön ajánlat de hiába fogadom el nem vok kapitány -
jön is ajánlat? ha igen, akkor tedd fel a 12.0.4-es patchet. -
aha:D:D:D:D -
karajjj #82043 virágbolti a játékod? -
az mért van h hiába jelentkezek válogatott kapitánynak sose tudok aláírni??? -
karajjj #82041 pedig jó kihívás, mert a keret szar, az elvárások nagyok :D -
kezdenék velük csak az a baj h utálom a németeket :D -
karajjj #82039 -
Na gyerekek a Barcás karriert meguntam :D:D
Kezdenék valakivel de nem tom kivel. Tippeket várom. -
Én a bírót is megvettem :- )
-
nah mára ennyi
-

-
geo91 #82034 Budapest Honvéd 2020/2021 (10. szezon)
bajnokságot, kupát és ligakupát természetesen megnyertük, így azzal nem is untatlak titeket, jöjjön inkább egy képes bl beszámoló:
csoportmeccsek és csoport. érdekes hogy az egyetlen ikszünk pont a leggyengébb ellen született...
nyolcaddöntő. nem elég hogy továbbjutottunk ellenük, oda-vissza vertük a barcát.
negyeddöntő. sima liba volt, kár hogy a visszavágót leadtuk ikszre.
elődöntő. simán nyertünk idegenben, így nyugodtan várhattuk a visszavágót, amit sajnos elhülyéskedtünk, de a döntőbe jutás így is meglett.
döntő. a két kezdő csatárom (meite és sanogo) nélkül is sikerült nyerni. (felépülőben voltak a sérüléseikből így csak az uccsó 10 percre álltak be.)
-
sas96 #82033 A csapat (Újpest) szenzációs teljesítményt nyújt az Európa Liga selejtezőiben :-) már most büszke vagyok rájuk ha bekerülünk a csoportkörbe ha nem! :-) majd részletes leírás érkezik amint lejátszottam végig a selejtezőket, de nem voltam itthon, így csak ma tudom folytatni a karrierem! :-) addig is hajrá mindenkinek! :-) -
köszi...:D
a City még megfogható kategóriába esik, márha úgy teljesítek, de United egy pillantra sem rezzent meg...az az egy vereségük is tőlem van (5-0-ra megbasztuk őket), de azután jött a meccs, hogy már megnyerték a bajnokságot (31-2. forduló).... -
ateszegry #82031 miylen öngól taktikameg lefizetés?:D -
a metódus egyébként nem bonyolult, én lefizetem az ellenfél egy védőjét, az öngól tippeket meg eladom a sportfogadóknak, aki ügyes még +ban is kijöhet
ezek ilyen rejtett lehetőségek a játékban amiket csak a profik találnak meg -
grat az EL-hez, bajnokság meg hát elég reménytelen ha így teljesítenek
így a számok alapján nem értem mire fel nyert Modric év játékosa díjat, de nyilván ahhoz is grat
esetleg ha nagyon nem gyengülnek a manchesteri csapatok, ajánlom az alattad lévő hozzászólásban alkalmazott öngól taktikámat, de az csak vaskosabb bankszámla mellé ajánlott -
a hosszú írást majd később...most nincs kedvem...:D
év játékosa
év fiatal játékosa (bár ez csak 2. hely :D)
bajnokság (végére nagyon kiengedtünk/elfáradtunk. szoptuk a gólokat rendesen)
EL menetelés
EL Döntő (éppen-éppen)
-
nem mászunk ki egyhamar az adósságból :(
-
EL első kiesési kör pipa (első meccs 2-2)
-
elmegyünk kurvázni... -
ateszegry #82024 ti mitcsináltok ha botrányszar a morálja a játékosoknak..?! -
ertettem koszi...majd szolj ha publikus -
jó akkor úgy mondom h egyelőre még nem publikus, még tesztelem/finomítom -
Hat 3 ember az meg nem eleg nagy igeny?:))) -
#82008 -
ateszegry #82019 magyarba is unalmas,h televásárolják a sok külföldi néger faszokkal magukat... -
Es el lehet kerni? -
jaaa...pedig reménykedtem, hogy majd én is ilyen sikeres lehetek...:(((((
már kezdtelek irigyelni.... -
editor, cheat, trainer, stb stb stb. kitartó használata, és minden sima