104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ateszegry #82177 bazdmeg Boulahrouz XDD -
graaaaat bazmeeeg!!!! 

első évben tripla,az szép!!!
-
Véget ért az első szezonom a Montpellier kispadján. Végig izgalmas jó szezon volt. A csapat a legjobbat hozta ki magából. Niang és Belhanda klasszis teljesítményt mutatott, melléjük csatlakozott Boulahrouz aki védőként 20 gól felett teljesített. Akkor jöjjenek a képek.
-
jó ég, micsoda meccs volt!
második BL mérkőzése a csapatnak (az elsőt a Galatasaray ellen játszottuk 1-1 végeredménnyel). simán elhúzott az OM, nem sok közünk volt a meccshez, ráadásul a kiállítás se a mi malmunkra hajtotta a vizet, de egy kis (inkább jelentős) változtatás után sikerült kiegyenlítenünk, de sajnos a hosszabbításban nem figyeltünk egy szögletnél. így ki lehet kapni. -
ateszegry #82173 én videotonnal kezdtem,bl utolsó selejtezőköréből 3-1es összesitéssel a rangers vert ki,europa luga csoportkörbe vagyok,bajnokságot 7-7meccsen nyertem és első vok -
amelyik neked szimpatikus...nincs olyan hogy melyikkel érdemes... -
geryboy99 #82171 melyik magyar csapattal érdemes kezdeni? -
meg amúgyis,idén közben nem szabad foglalkozni azzal,hogy fogy a pénz a klub kasszából,év végén prize money-k-ból meg jogdíjakból bármelyik országban összejön annyi,hogy ismét pluszba legyen az egyenleg. főleg angliában -
attól,hogy még a vezetőség engedi,hogy költs fizukra,attól még lehet bőven veszteséges a klub hónapról-hónapra -
ateszegry #82168 mért csökken a csapat pénze?mikor a fizukeret +3160 ft/hét...idegesitő:D -
Na, 18 forduló után megvan az első idegenbeli győzelmünk, a Sopront sikerült 3-0-al kiütni :) A hátrányunk viszont 14 pont az Óvárral szemben, egyszerűen nem tudnak hibázni... A dobogó azért elérhető lehet ha sikerül kiegyensúlyozottan teljesíteni, bár ezzel kapcsolatban vannak kétségeim...:D -
ateszegry #82166 ja..lehet XD és a BL harmadik selejtezőjébe a Racing Genk et kivertük 4-0ás összesitésbe,otthon nyertünk 3-0ra :)) -
Mert oda kuldod oket figyelni -
ateszegry #82164 én azt nem értem amugy,h ez a fasz játékosmegfigyelőim mért állandoan ilyen örmény,fehérorosz,ghánai meg ilyen játékosokat ajánl -
FMfan #82163 Hoppa, elnezest nem 3 afrikait igazoltam, csak 2-t, mivel a kozepso vedom azerbadzsani csak elneztem.:DD -
ateszegry #82162 hoppáá--kivertük a malmő csapatát a BL-ből,ugy,h otthon 2-1re kikaptam.idegenbe pedig 4-1re nyertem andré alves3 és torghelle :D:D és Julius Wobay ljának köszönhetően idegenben megvertük a Racing Genk csapatát is :D -
Nálam nagy sztár volt egy ideig. Aztán kiszorította fiatal honfitársa. De mindenképp megéri leigazolni. Akik nálam beváltak és külföldön is van nevük:
Wobay
Mdledle
Geynrikh
Figueroa
Mads Laudrup
Balogh Béla (Kecskemét, magyar viszonylatban nagyon jó, Európa Kupában is megállja helyét)
Zargo Touré (fiatal, mai napig kezdő. Több sztárklub figyeli évente)
Johnnier Montano
Peter Luccin
Ante Rozic
Ők azok, akik az első három évemben eljöttek hozzám.
-
FMfan #82160 Na kezdtem egyet delutan az UTE csapataval! FM 2012:) Eddig kellemes meglepetes szamomra a csapat. Igazoltam jopar jatekost( 3 afrikai, tobb kulfoldit nem szandekozok a csapatba). Eddig 4 meccsen 1 golt kaptunk, veretlenek vagyunk, es mar jatszottunk idegenbe a DVSC es FTC ellen, illetve otthon a Gyor es Diosgyor csapataval. FTC 1-1 UTE(ezt sajnalom, megnyerhettuk volna), UTE 1-0 DVTK, DVSC 0-0 UTE, es a legnagyobb meglepetes szamomra, mindenki eselytelenebbnek tartott bennunket, de mi erre rendesen racafoltunk.. UTE 6-0 Gyor A kozepso vedom fejelt 3 golt, illetve Rajczi Peti beallt a 77.percben, vagott ket golt, koztuk a 99. es 100.bajnoki goljat az Ujpestben! Majd meg jelentkezem, ha van ra igeny. Koszi ha olvastad!! -
ateszegry #82159 Torghelle Sanya meg André Alves szépen hagyják ki a ziccereket... -
Nálam 2018ra Samuel Eto'o lett a menedzser asszisztensem. -
Nincs, szokj hozzá. 19-es Long Shots-szal és 13-15 finisher-rel úgy főlékúrja, öröm nézni. -
ateszegry #82156 nállam yildiray bastürk jött,de csak személyzetként :) vidibe :) ja és még felkur,h 16méterről nemtalálnsk kaput...ellenszer?? -
sziasztok!
volt már valakivel olyan hogy a mentése megbolondult?
több tünetem van:
-havonta 25 milliónyi loyality bónuszt von le a kiadásoknál amit nem tudok mire vélni (már többször nekiveselkedtem hogy kiszámoljam ez mennyi lenne játékosonként de sehogy sem jön ki) csináltam egy biztonsági mentést mindenkit átadó listára raktam (olyankor ugye egyben ki kéne fizetni mindenkinek a loyalty bónuszt) és ugyan úgy vonta tovább
-a segédedzőm minden meccs előtt azt javasolja hogy semmit ne mondjak a játékosoknak
minden meccs előtt amikor megkérdeznék hogy beállítsa hogy ki , mire figyeljen ott azt írja hogy nem tud most javaslatot tenni, és minden más edzőmnél is ez van (szürke)
- a liga statisztikáknál néha pár játékosnál nem azt írja hogy 20 mecsen játszott és 10 gólt lőtt hanem [player_verall_apperalances : 1, player_verall
van ezekre bármelyikre valami ésszerű magyarázat?
-
Casso7 #82154 Egy kicsit off:
Az angol Nottingham Forest a kuvaiti üzletember, Fawaz al-Hasawi tulajdonába került
Én tuti velük kezdek majd a 13nál. Brian Clough!!!!!!!!! -
sas96 #82153 hozzám FM11-ben az első szezonban eljött az Újpestbe Vyacheslav Hleb, nagyon nagy játékos szerintem, bőven NB1 szint feletti, még az 1860 Münchenbe is leigazoltam amikor azt a mentést toltam. 2. szezon elején pedig jött Yildiray Bastürk. Igaz nem tudom te melyik FM-el tolod, de ha a 12-vel akkor passzolok!nem tudom kik igazolhatók abban szabadon! :-) -
Casso7 #82152 Luciano Figueroa -
Rivaldo talán :D -
ateszegry #82150 modnjatok már valyami iylen kiöregedett nagy sztárt,akit érdemes és el is jönne leigazolni a Videotonhoz:D légyszi:DD -
Casso7 #82149 Most így este kedvem volt elő venni a mentést. Kb 5 meccset tolhattam le eddig de most féltávig elvittem és mi történik? na mi? ÁRAMSZÜNET BASZOD! 

ilyen nincs :((((( -
Kezdővel nekem sincs bajom (koppkoppkopp), de egy minőségi cserém sincs csatárokon kívül. Valakit középpályáról lerúgnának, meg lennék fogva rendesen... -
sas96 #82147 Ohh hát azért az ilyen játékosokat tárt karokkal fogadnám itt az Újpestben! :D:D azt hiszem beférnének, szorítanék nekik helyet a kezdőben!! :D csak kár hogy senki ilyen szóba se állna jelenleg velem...na meg azt se felejtsük el hogy pénzem sincs rá... 0 keret átigazolásival nehéz lenne akárkit is hozni... :-) igaz, 1 idősebb sztárom Bastürk személyében található a keretben, ami gond hogy már a szezon elején lerúgták és azóta is pálya szélén csücsül szegény... -
Am ez most chatelésnek számít, Huni? Mert, akkor kussolok :D -
Ahol beállítod a felállást meg ilyeneket (Tactics) ott rákatt a gyerekre a felállásnál (a mezre) és ott van olyan fül, hogy Basic meg Advanced. Ott megtalálod a Long Shots-t. Team Blend az meg Match Preparation fülnél van -
Am meg, mióta Hazard is és Dzsudzsák is Inside Forwardként játszik, rúgják a gólokat dögivel (Dzsudzsák utolsó két bajnokin duplázott), de a csatárok csak mellékhegedűlnek, akárkit állítok oda (Lukaku, Sow, El - Arabi, de Ő alig szokott játszani, inkább tarcsiban Dembelével együtt) Gólpaszt addnak szépen, de gólrúgásból eszük ágában nincs kivenni a részüket
-
ateszegry #82143 lehet egy fsaz kérdésem?:D ilyen dolgokat,h lehet huzgálni,h messzirúől ne lőjjenek kapura?meg ez a team blend?:D -
Kipróbálom majd, de nem fűzök hozzá sok reményt. Szerintem is én vagyok a probléma forrása, illetve, ahogy játszom, de képtelenek betanulni mást. Szezon előtt egész nyáron (7 barátságos) új taktikot gyakoroltattam velük, Team Blend maxra felhúzva, de semmi... -
sas96 #82141 hát én ezt úgy oldottam meg hogy mindegyik taktikát létrehoztam saját névvel lementve és úgy tároltam el a meccstaktika begyakorlásánál, ott pedig összeszokottságot tolom nagyon sokszor. Azért csinálom így mert ha máshogy akarom csinálni akkor össze-vissza cserélgeti kifelé mindig az aktuális felállásra és így semmit se tanulnak be...:S viszont ha berakom oda a sajátot,akkor nem cserélgeti és mindig csak az a 3 taktika fog ott megjelenni...
EL-ben amúgy a Sevilla,West Brom, AB Aalborg csoportba kerültem. Sevilla otthonában 4-1-re megvert, kb esélyünk sem volt :-) célom különösebben a csoportban nincs... ne égjünk le mint a rongy! :-)
az NB1-ben kezdünk felzárkózni a többi csapathoz,de még mindig nagy a hátrány a szezon elején elhullajtott pontok miatt...utolsó meccs jól sikerült: Haladás-Újpest 0-6..de most jön majd a West Brom! :-) De lehet már csak holnap! -
ateszegry #82140 és a Videotont irányitotta már vki?:D -
Belgáknál sok jó fiatal van/lesz -
Na, nálam itt halt meg a tudomány. Akármennyire erőltetem, ezek a gyalázatok (Lille) csak 1 taktikot képesek megtanulni, bármennyire erőltetem is az újat. Aztán, ha nem jó az, ami van és cserélek: Vagy bejön, vagy nem. BL-ben Leverkusen ellen csoportmeccsen bejött, amikor behoztam El Arabi-t. (0-1ről fordított), de ez ritka esemény. Szerencsére idén megtalálták magukat és 1-2 hiba ellenére pengék a srácok. A korábban bemásolt, Caen elleni meccsen öröm volt őket nézni.