104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ateszegry #82217 korrekt:D fasza kis mezek:D:D
én meg bajnok lettem Vidivel:||:F -
Casso7 #82216 honved1
honved2
honved3
nem saját. neten találtam. szerintem nagyon jók. -
ateszegry #82215 engem iss átvehetne vmi afgán milliomos fasz:D -
Zsil #82214 Sziasztok' ismét egy stadionnal kapcsolatos észrevétel......szoval,elkezdték épiteni a stadiont,,,tervezes lement,,,epites elkezdödött....közben mas csapat managere lettem.....késöbb szomoruan konstataltam h volt csapatomnal SEMMIVé lett a stadion program....
föleg zavar h elvileg elkezdtek törleszteni is....vagy most meg visszabontják ??:):)
erre azert kelleni figyelniük a készitöknek,,,ugy tünik barmi volt is ,,a manager cserenél tiszta lappra nullázodnak a dolgok.....
nem funky ez igy....
mit gondoltok,?
szep napot -
így van pénz volt rendesen. Meg messit a vezetőség vette meg ő egyezett meg velük nekem közöm nem volt h mennyiért jön és mennyi lesz a fizuja. -
ha megnéznéd komolyabban a 2. képet,látnád hogy már egy arab volt a fulham tulaja,szal pénz az volt (gondolom) dögivel,szóval nekem ebben semmi csalás nincs. inkább toljad te is a gémet -
Az igazolásokra kapott 26m erre volt elég. A lényeg h mindenkit meg tudtam tartani.
-
az kemény. Hazard milyen?? -
elég durca értékei vannak, és még csak 26 -
dzagoev annyi volt mint Hazard?? :D ennyire jó??? -
bevásároltam
-
ha meg arra akarsz kilyukadni h csaltam megnyugtatlak tiszta a lelkiismeretem. -
és ez még sztem az fm 2011 volt. Másrészt megnézed a Messit a vezetőség szerezte meg nem én. Akkor miről beszélünk?? -
EL megnyerve, kupa megnyerve, úgyhogy elfogadom hogy idén ez elmaradt
-
hopphopp
-
Grat, első évbe elég szép így triplázni :)
Közbe túléltünk egy vezetőségváltást, sajnos nem változik semmi, az eddigi tulajtól Cseresznyés vette át a csapatot, szóval kb semmit nem fogunk előrelépni. A kiegyensúlyozatlanság a teljesítményben folytatódik, bár most épp a Gyirmótot sikerült idegenben kétvállra fektetni, a dobogó viszont már nem túl esélyes. -
ték elek #82201 hidd el ismerem a játékot, de téged is ám
egyrészt
másrészt -
ember mit szívtál?? ha megnézed messze nincs olyan játékos aki szuper sztárnak nevezhető. Meg ha ismernéd a játékot Messit el sem lehet mozdítani a barcától. Ha meg eltudnád kb 200m ba fájna. Szted én annyit honnan kaparok össze??? Gondolkozz..... -
na le sem mondtam már itt is a 3 ajánlat csak nem tudok választani: Fener Wolfsburg Udinese hmmm.. -
nm -
Solt #82197 Köszönöm... :) -
ülj le 1-es -
ték elek #82195 bravó, megvertél egy amatőrcsapatot 
messi mikor csatlakozik a csapathoz?
-
-
ték elek #82193 szerintem ő sem tudja csak letöltött valami világverő szöglettaktikot -
Solt #82192 Taktika kutatásokat végzek kíváncsiságból! :) Felállás, szerepkörök, csapatinstrukciók? :) -
szegény csórik ebbe belenéztek rendesen
-
ateszegry #82190 elég szarul állok a Vidivel..15meccse nem kaptam ki,Torghelle Sanya lövi a gólokat:D -
ateszegry #82189 az korrekt Nesta..:D én most jártam ugy,h Gosztonyi a 4.percbe kapott sárgát,meg a 89.percbe..meccs elején és végén:D -
a meccs 6. percében! tehát 84. perc emberhátrány...fúúú de felbaszott ez az ember!!! -
a 36 éves,ízig vérig rutinos világbajnok Alessandro Nesta 6 perc alatt begyűjt két sárgát,és kiállíttatja magát...na rendben,meccsnek vége,repül a tarcsiba,és 2 heti fizumegvonás. ilyen ostobaságot csak 18 éves hülyegyerekek csinálnak. -
grat a triplához nekem ehhez annó 5 szezon kellett.De ez hogy van? Én ha jól emlékszem csak a francia kupában játszottam liga kupa sorozatom nem volt.
Amúgy le tudtam az igazolásokat a Standardhoz. Hát nem olyan játékosok jöttek akiket akartam de a két nagy tehetségnek kikiáltott csatárom azért javít az összképen.A cél idén is a bajnokság megnyerése a kupa hab lenne a tortán.Ha ez bejönne akkor dobbantok és a cél egy német vagy olasz klubcsapat. Bővüljön az amúgy sem rövid lista -
nem valószínű :D nincs sok pénz. -
jövőre jöhet Rooney? :) -
az egyik csapat ellen hatásos a taktikád, a másik ellen lófaszt nem ér
nem olyan bonyolult -
ateszegry #82182 gyerekek én ezt nemtudom felfogni..az europa liga csoportkörbe(köbenhavn,stade rennes,sporting lisszabon) kikapok a köbenhavntól,meg a rennestől,és a lisszabont 4-1re verem..ez MI?:D -
ateszegry #82181 zerintem élete szezonja..emlékszek mikro a chelseabe játszott..hát elég vak ember volt akkor:D -
-
mindjárt rakok róla képet :D
-
nálam az astori-thiago silva belső védőpáros 20 gól fölött jár,persze mindet fejelték,és szögletből :DDD