104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• ateszegry
    korrekt:D fasza kis mezek:D:D
    én meg bajnok lettem Vidivel:||:F
  • Casso7
    honved1
    honved2
    honved3

nem saját. neten találtam. szerintem nagyon jók.
  • ateszegry
    engem iss átvehetne vmi afgán milliomos fasz:D
  • Zsil
    Sziasztok' ismét egy stadionnal kapcsolatos észrevétel......szoval,elkezdték épiteni a stadiont,,,tervezes lement,,,epites elkezdödött....közben mas csapat managere lettem.....késöbb szomoruan konstataltam h volt csapatomnal SEMMIVé lett a stadion program....

föleg zavar h elvileg elkezdtek törleszteni is....vagy most meg visszabontják ??:):)

erre azert kelleni figyelniük a készitöknek,,,ugy tünik barmi volt is ,,a manager cserenél tiszta lappra nullázodnak a dolgok.....

nem funky ez igy....

mit gondoltok,?

szep napot
  • Forza Italia
    így van pénz volt rendesen. Meg messit a vezetőség vette meg ő egyezett meg velük nekem közöm nem volt h mennyiért jön és mennyi lesz a fizuja.
  • bakkerman
    ha megnéznéd komolyabban a 2. képet,látnád hogy már egy arab volt a fulham tulaja,szal pénz az volt (gondolom) dögivel,szóval nekem ebben semmi csalás nincs. inkább toljad te is a gémet
  • Forza Italia
    Az igazolásokra kapott 26m erre volt elég. A lényeg h mindenkit meg tudtam tartani.

• Forza Italia
    az kemény. Hazard milyen??
  • Fyrex
    elég durca értékei vannak, és még csak 26
  • Forza Italia
    dzagoev annyi volt mint Hazard?? :D ennyire jó???
  • Fyrex
    bevásároltam

• Forza Italia
    ha meg arra akarsz kilyukadni h csaltam megnyugtatlak tiszta a lelkiismeretem.
  • Forza Italia
    és ez még sztem az fm 2011 volt. Másrészt megnézed a Messit a vezetőség szerezte meg nem én. Akkor miről beszélünk??
  • Fyrex
    EL megnyerve, kupa megnyerve, úgyhogy elfogadom hogy idén ez elmaradt
  • Fyrex
    hopphopp
  • Fisicofan
    Grat, első évbe elég szép így triplázni :)
    Közbe túléltünk egy vezetőségváltást, sajnos nem változik semmi, az eddigi tulajtól Cseresznyés vette át a csapatot, szóval kb semmit nem fogunk előrelépni. A kiegyensúlyozatlanság a teljesítményben folytatódik, bár most épp a Gyirmótot sikerült idegenben kétvállra fektetni, a dobogó viszont már nem túl esélyes.
  • ték elek
    hidd el ismerem a játékot, de téged is ám

egyrészt

másrészt
  • Forza Italia
    ember mit szívtál?? ha megnézed messze nincs olyan játékos aki szuper sztárnak nevezhető. Meg ha ismernéd a játékot Messit el sem lehet mozdítani a barcától. Ha meg eltudnád kb 200m ba fájna. Szted én annyit honnan kaparok össze??? Gondolkozz.....
  • zavbal
    na le sem mondtam már itt is a 3 ajánlat csak nem tudok választani: Fener Wolfsburg Udinese hmmm..
  • Forza Italia
    nm
  • Solt
    Köszönöm... :)
  • Forza Italia
    ülj le 1-es
  • ték elek
    bravó, megvertél egy amatőrcsapatot

messi mikor csatlakozik a csapathoz?
  • Forza Italia

• ték elek
    szerintem ő sem tudja csak letöltött valami világverő szöglettaktikot
  • Solt
    Taktika kutatásokat végzek kíváncsiságból! :) Felállás, szerepkörök, csapatinstrukciók? :)
  • Forza Italia
    szegény csórik ebbe belenéztek rendesen

• ateszegry
    elég szarul állok a Vidivel..15meccse nem kaptam ki,Torghelle Sanya lövi a gólokat:D
  • ateszegry
    az korrekt Nesta..:D én most jártam ugy,h Gosztonyi a 4.percbe kapott sárgát,meg a 89.percbe..meccs elején és végén:D
  • bakkerman
    a meccs 6. percében! tehát 84. perc emberhátrány...fúúú de felbaszott ez az ember!!!
  • bakkerman
    a 36 éves,ízig vérig rutinos világbajnok Alessandro Nesta 6 perc alatt begyűjt két sárgát,és kiállíttatja magát...na rendben,meccsnek vége,repül a tarcsiba,és 2 heti fizumegvonás. ilyen ostobaságot csak 18 éves hülyegyerekek csinálnak.
  • zavbal
    grat a triplához nekem ehhez annó 5 szezon kellett.De ez hogy van? Én ha jól emlékszem csak a francia kupában játszottam liga kupa sorozatom nem volt.
    Amúgy le tudtam az igazolásokat a Standardhoz. Hát nem olyan játékosok jöttek akiket akartam de a két nagy tehetségnek kikiáltott csatárom azért javít az összképen.A cél idén is a bajnokság megnyerése a kupa hab lenne a tortán.Ha ez bejönne akkor dobbantok és a cél egy német vagy olasz klubcsapat. Bővüljön az amúgy sem rövid lista
  • Forza Italia
    nem valószínű :D nincs sok pénz.
  • Fyrex
    jövőre jöhet Rooney? :)
  • Fyrex
    az egyik csapat ellen hatásos a taktikád, a másik ellen lófaszt nem ér

nem olyan bonyolult
  • ateszegry
    gyerekek én ezt nemtudom felfogni..az europa liga csoportkörbe(köbenhavn,stade rennes,sporting lisszabon) kikapok a köbenhavntól,meg a rennestől,és a lisszabont 4-1re verem..ez MI?:D
  • ateszegry
    zerintem élete szezonja..emlékszek mikro a chelseabe játszott..hát elég vak ember volt akkor:D
  • Forza Italia
  • Forza Italia
    mindjárt rakok róla képet :D
  • bakkerman
    nálam az astori-thiago silva belső védőpáros 20 gól fölött jár,persze mindet fejelték,és szögletből :DDD