104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Erősen gondolkodom, hogy elkezdeném egy régen szebb napokat élt csapattal, szülővárosommal.
http://bit.ly/LqYPVj
Annak idején ezen a meccsen múlt, hogy Oroszlány nem lett nb1-es csapat (Tornyi Barnabás volt akkor az edző. Sokan azt mondják, azt a meccset eladták...)
A lényeg: van arra lehetőség ebben a 2012-es részben, hogy alsóbb liga csapattal kezdhessek? Ha jól emlékszem 2011-hez régebben láttam, de ehhez nem rémlik. Vagy csak elkerülte a figyelmem. -
ateszegry #82379 fasz kivan,h vagy a 4.jáétkosomnak van csípősérülése:@@@@@@ -
lacko114 #82378 Akkor barca :D azt leigazolom neymart :D
-
zEEdO #82377 kezdőként feltétlenül Barcelona - Real - Manchester U.-val kezdj, hogy megtanuld a dolgokat. -
es 5 sargalap. meg 10 szoglet. -
2-1 -
ateszegry #82373 komám ez a gól után nemcsodálom:D segitséget pls:D idény végén lejár a szerződésem a videotonnál..és összehoztak már a Newcastle-el és a Sunderland-el..tippeket:D -
Rudee #82372 Ez után nem volt más választásom, lemondtam a csába...
Jól játszottunk a sok hiányzó ellenére, a helyzetek kimaradtak aztán jött ez a gól, amivel kikaptunk.
Lettországból elég egy időre. Ukrán, lengyel, fehérorosz és magyar bajnokság van még betöltve. Május van, lehet hogy egy NB3-as újoncnál bepróbálkozok.
-
owned ASD -
az hamar elmegy. tel - nyar es mar vege is ... :D -
Casso7 #82369 első meccs: okonkwo 375 napra lesérült.
-
Rudee #82368 Megy az új idény, de már a második meccs kiüti a biztosítékot. Az oké, hogy jobb a Ventspils, de hogy a kezdőbe 9 feketét rakjanak...
ukrán
lett - zambiai - guineai - zimbabwei
dél-afrikai - angolai - zambiai - szenegáli - ghánai
ghánai
-

-
Zenszkij #82366 Első BL meccsem 2012-ben a Tottenham ellen. Mit mondjak bombameglepetésre 2-0-ra nyertünk. Ortega második gólja a nagy Maradonát idézi :D. Azt hiszem bombavétel volt.
-
cseréld el Neymarra!
-
ne légy buta:) -
jaj már most miattunk nem kell
-
na most van elegem Van Persiből. Nem várom meg a nyarat most januárba eladom a f*szba. -
az biztos, hogy jó alaposan átgondolja a dolgokat 
-
Rudee #82360 Nekem is volt egy az egyik edzőmeccs szünetében :S
Szerencsére csak a Legia-t buktam, így végül a Kuban Krasnodar lett az újabb anyaegyesületünk. -
Casso7 #82359 crash dumpsot kaptam. töröltem a mappát mentés újra betölt mennék tovább de nem enged... újra kezdem. de most nem számolok be. majd csak később. -
-
amilyen szar még annyit se ér. Nyáron karöltve távozhat is RVP együtt -
Casso7 #82356 Én nem szeretek senkibe belekötni mert én úgy vagyok vele ,hogy amíg te nem értél el ilyet addig ne hidd azt ,hogy ez lehetetlen. Csak szegény Poldika milyen olcsó lett 2013-ra
-
átadólista. mi olyan hihetetlen.
amúgy el se hiszem h én akármit rakok be abba valaki beleköt. vicc. :D:D:D -
Casso7 #82354 poldi 3.9 millió 2013-ban az Arsenaltól?
-
a nevek és a számok nem hazudnak -
Rudee #82352 Elkezdtünk a felkészülést az új idényre...
Chibambo-t nem meglepő, hogy kinézte magának a Metalurgs. Ajánlottak érte 130e€-t + 20 bajnoki gól után még 22 ezret (ekkor 55e volt az értéke). Mivel van még pár év a szerződéséből, így az árat felemeltem 200 ezerre, ez már nem tetszett nekik és nem is akarták annyira. Pár hétre rá levettem a kért árat 170 ezerre, ekkor a Kaposvár-Fradi-Vasas trió is az érdeklődők közt volt. Új ajánlat nem jött szerencsére, bár anyagi helyzetünkön sokat javítana ha el tudnám adni. Értéke idő közben felkúszott 110 ezerre. A most igazolt nigériai jobb bekk fél milliót ér, gondolom miatta is hamarosan ostromolni fognak.
Anyaegyesületünk lett a varsói Legia, remélem küldenek 1-2 jó középpályást, mert azt a piacon még nem találtam.
A tartalék csapatot leépítettem, de a fizu keret így is rendesen ki van használva. Igaz jött 2 új edző is.
Egy új felálláson töröm a fejem, kipróbáltam ezt-azt. Jelenleg ez tűnik a legjobbnak, de még tényleg csak próba jelleggel "üzemel":
-
de jó, hogy eddig 15 meccsen 15 gólt kaptam, most otthon a 13. Norwich-tól ötöt! meg is lesem azt a tuskó csatárukat, aki négyet vágott most.
de legalább megint bejött a csere+gól kombó. csak ezeknek a buziknak mindig rögtön volt rá válaszuk. frenetikus. -
dehogy működnek csak beképzeled -
tévedés, én csak leírtam a publikus tényeket amiért az ő mentései mások mint a többieké, ebben nincs gúny vagy gyanusítgatás, csak irígy vagyok hogy nála másképp működnek a dolgok -
ez a Dzeko mekkora egy tuskó szar....egyedül BL-be hasznos ott 4/4, de ezen felül lőtt még 5 gólt 18 meccsen...megbaszom egy kosáron.... -
tudom :D:D -
Az a baj hogy azt hiszed viccel pedig gunyosan irja:))) -
alakul ez, alakul. nem volt egy kifejezetten nehéz csoport, de azért kellett egy kis szerencse is. na meg egy ilyen Galata elleni meccs is. kedvező sorsolás esetén simán benne van, hogy megyünk még egy kört. türelmetlenül várom, hogy felfedjék az ellenfél kilétét. -
-.- neeee :D:D:D
10m van összesen. Abból sok mindent nem lehet kezdeni. A jó van Persie meg idejött és eddig 1 meccset tudott játszani azt se végig. :D Azóta sérült. -
most mér? minden karrieredben vagy annyira szerencsés valahogy, hogy magasan a reputációd felett járó futballistákat meg tudsz szerezni :)
én nem látom ők mért lógnának ki a Messi, Ronaldo, Tevez, Rooney, Van Persie sorból, szóval menjél és nyerd meg azt a BL-t végre, aztán lássunk egy karriert egy David Silva & Mesut Özil szervezte VfB Stuttgarttal
-
hihető. max Torghelle meg Koman :D:D:D -
bazmeg :DDDDDDD -
Rudee #82340