104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
It is confirmed that FM 2013 will include Turkish due to popular demand, after having reached a certain sales milestone.
Hivatalosan bejelentették, hogy a 2013-ban lesz török nyelv is, miután egy bizonyos pontot ért el a játék eladási statisztikája... -
Ezt a játék direkt csinálja, én mondom nektek. 2 hét és Conf. kupa, erre fél Uruguay le van rohadva. Már várom, mikor kapom az üzenetet, hogy Cavani-t lerúgta egy részeg a kisboltban... -
Üdv!
Kis érdekesség. FM10-ből. Régebben írta valaki, hogy többnyire Egervári elmozdíthatatlan a 12-ben. Hát Koeman is valami hasonló itt nálam :)
Eredmények:
2010-es VB Selejtező: 4., Dánia 26p, Svédország 19p, Portugália 18p, Magyarország 13p
2012-es EB Selejtező: 3., Franciaország 21p, Szerbia 18p, Magyarország 10p
2014-es VB Selejtező: 4., Franciaország 30p, Norvégia 17p, Lengyelország 11p, Magyarország 10p
2016-os EB Selejtező: 4., Horvátország 20p, Belgium 14p, Törökország 10p, Magyarország 9p, Moldávia 2p
2018-as VB Selejtező: 2., Hollandia 24p, Magyarország 19p, Dánia 16p - A legrosszabb második helyezettek voltak így nem pótselejtezhettek.
2020-as EB Selejtező: 4., Spanyolország 16p, Bulgária 14p, Belgium 13p, Magyarország 9p, Montenegró 2p -
Meg a kurva anyád, hogy Dzsudzsák ledöglik 2 héttel BL döntő előtt 4 hétre. Csak a csapat legjobbja és legjobb formában lévő playaja... Elmész az anyádba FM.. -
ja,és Eto'o ezzel a két góljával már 44nél jár -
CSECSEN RANGADÓ! a kispadon végig paráztam a meccset,mert szembe velem a lelátóról figyelt egy ronggyal bekötött fejű RPG-s faszi egész meccsen,de végülis nyertünk ez a lényeg,és hazafele se robbantottak fel minket
-
és akkor még nekem vannak szar vicceim...:D -
azt hittem ez csak nalam volt ! temetes kozben pedig elrohogte magat marcelo, ami miatt a spanyol szovetseg 10.000 meccsre eltiltotta. de ezt ki lehetett valtani 10 euroval meg egy AUCHAN-os narancslevel, csak epp le volt egve a klub ... -
karajjj #82459 olyan már nekem is volt, meghalt és ott helyben eltemették, hívtak papot is, meg kellett várni és cska utána folytatódott a meccs -
nem,meccsre utaztunk a portugál válogatottal,ronaldonak leesett a vércukra,de kuentrau adott neki két db chupa chups nyalókát,és elhárult a veszély -
én meg nyeles aszpirint -
és meghalt a pályán...? -
Nekem, ha betegek, szurit adok nekik, ki tudja mi van benn ;) -
nekem olyan volt,hogy egy játékosnak a vércukra esett le :/ -
ha rosszul játszik leeshet a morálja, ezért kell adott esetben egyénileg beszélni velük, nem csak csapatként meg csapatrészenként -
amúgy nekem volt már, hogy attól függetlenül, hogy nyertünk meccseket 1-2 játékos mégis abysmal volt és még csak nem is rúgdostam beléjük korábban :D -
bár nem tudom miért OFF TOPIK néven van a bannerban, mert nem az a neve és a célja sem, de oda menj és ott kérdezz ilyeneket
egyébként meg nem értem hogy eshet le a morál, a teljesítmény fényében ha logikusan beszélsz a csapathoz meccs előtt, közben, meg után akkor simán maxon van -
lechero #82450 *meeting :) -
lechero #82449 Szia!
Próbáld meg a teem meatinget, általában az segít a boost morale-ban! -
smoke weed every day of the week -
lacko114 #82446 de télleg a boldogságot hogy a rákba tartsam magason?
-
1 szar hozzá a vas, 2 beállításoknál, 3 kurvák, 4 hasadra csapsz (megnézed értékeiket), 5 mer olyan szar, hogy nem engedi leigazolnod.... am, clear filter aztán edit filter és úgy írd be a nevét -
Gyá he.. :D
Készülhetünk az Inter elleni döntőre, nem remélek sokat... -
persze,összetudnék lopkodni a moszkvai csapatoktól 6-7 orosz klasszist,simán nyernénk a bajnokságokat,de a BL-hez kevés. -
de ha vanh pénz akkor meg nem tökmindegy???? ::DDD -
ez a légiós szabály kikészít az Anjival...ugye pénz az van dögivel,de olyan igazi klasszis légióst még nem tudok hozni(még alacsony a rep),minőségi oroszt meg azért nem tudok saját bajnokságon belül,mert rohadt drágák...a CSZKA jobbhátvédjéért Nababkinért 17 misit kérnek,uramisten... -
Meg lesz az! Én is álltam már fel Lyon mögül 11 pontról :D -
Üdv Veszprémből mindenkinek :)
Vége az őszi szezonnak, kezd kicsit elszállni az agyam a Nyugati-csoporttól, minden évre van egy csapat akit képtelenség megfogni, idén ezt az MTK vállalta, 14 forduló alatt 3 döntetlenre voltak képesek, az utolsó fordulóban ugyan elszenvedték az első vereségüket, de mi természetesen nem tudtuk legyőzni a Komlót (emberhátrányban alakítottunk ki 7!! ziccert, és 1-1 lett a meccs...). 9 pont hátrányban várjuk a tavaszt, remélem valami sorsfordító történik tavaszra, mert így esélytelen a feljutás most is. -
Zenszkij #82436 Mindenkinek gratulálok a sikeres teljesítményért! Rudee sajnálom, hogy felhagytál a lett kalanddal én szívesen olvastam. Lassan befejezem én is a Ferencvárossal a második évadot. Sikerült bejutnunk a BL főtáblára nagy örömömre, ahol a Tottenham, a PSG és az Olympiacos csapata várt.
3. helyet megcsípve mentünk tovább az Európa Ligába, ahol kiestünk az esélyesebb VFL Wolfsburg ellen. Szezon végén tolom a képeket meg az összefoglalót. -
karajjj #82435 :DDD -
És pont Fürjes Ádámot válogattam be először a Magyar Válogatottba nem egészen 1 héttel ezelőtt. Az akkori "hála" elmaradását most fejezte ki.
Égre-földre keresek magyar stadion background-okat, de nem találok. Találtam egy oldalt, ahol miden van, csak éppen magyar csapat stadion pack nincsen: http://bit.ly/NAq1l2
Viszont úgy emlékszem, hogy annak idején (talán a 2007-2008-as részben) készült volna magyar stadion csomag, és még használtam is, de sehol sem találom a google segítségével...
Esetleg ha valaki tudna segíteni, privátban szívesen fogadom az ötleteket. -
2 ziccer 2 gól :S pech... -
http://noob.hu/2012/07/17/Untitled_1.jpg
Pont egy rivális ellen, pont egy óriási sorozat közben, pont a bivalyerős Bayern München elleni negyeddöntő előtt ... kikaptam a DVSC-től a 23. fordulóban. Ezzel lezárult egy 116 meccses veretlenségi sorozat. :( -
Jah, és most olvastam először ilyet NB1-es csapat kispadján, egy nagy nemzeti csapat válogatott játékosától: "Megköszönte menedzserének....... és jelezte felé meglátását, miszerint a válogatott játékosoknak nem kötelező nagyobb csapatoknál játszani, mivel jelenlegi klubjától is meg tudja alapozni helyét." -
Jelentem, hogy azt a brazil Lima-t, aki nálam lett fiatalon sztárkapus, majd az olasz bajnokság éllovasa, a Fiorentina mai napig kulcsjátékosaként tartja számon, kiszorította Sadi, a 1,5 éve igazolt fiatal kapusom. Megszerezte első válogatottságát :) -
Rot #82429 heh, töltöttem volna fel pár képet, de hála a gondos óvintézkedéseknek, még 1 hónapig nem tölthetek. Pedig lenne mit.. Épp az nb2-ben próbálok ügyeskedni a Pálhalmával, eddig egész jól megy is, holnap írásos helyzetjelentés. :) (csak legyetek kész hinni nekem kép nélkül is) -
jut eszembe...engem elcsipázott a honvéd 5-1re...:DDDD
pedig nagyobb esélyünk volt ... de a kupában 4-4/3-4 büntető/-gyel továbbjutottam -
geo91 #82427 nálam a Honvéd mentésemben 10 szezon alatt egyetlen valamire való ifit sem dobott az akadémia, pedig már amit lehetett azt fejlesztettem serényen... -
a Pool elleni három gólos előnyről elvesztett meccs után már nem merek elhamarkodott kijelentéseket tenni, de azt hiszem mi lettünk a párharc favoritjai.
-
Zenszkij #82425 Élvezem a magyar bajnokságot, de elszomorít, hogy a magyar játékosokkal képtelenség eredményt elérni, 11 külföldi meg lélekromboló. Fejlesztem az edzőközpontot, meg a youth recruitmentet, de rém gyér a felhozatal. Ti is tapasztaltatok ilyet? Később változik ez?