104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Megtörtént. Válogatottat rányítok a klub csapatom mellett.
-
okézsoké :)
köszi!
Rémi Gaillard-ot pont leigazolnád belőle :D:D:D:D -
majdnem minden meccsén lőtt egy gólt, vagy adott egy gólpasszt, szerintem ez nem rossz.
egyébként grat. várom az igazolásaidat!
-
Reallal futom a szezont, én is megvettem, de a Castillaba! :) -
az nem semmi. Bajnokság+bl győzelem és kaptam kemény 30m igazolni :D -
Solt #82502 Ezt tanulmányozd... ;)
( az egész oldalt ) -
eddig nálam se :D:D de aki vinni akarja őket annak a zsebébe kell nyúlnia -
igen?? nálam soha nem jöttek még ilyennel :D -
köszi:) Niang kegyetlen szezont futott.
Most h vége a szezonnak többen bejelentették h mindent megnyertek itt változásra van szükségük. A nagy lófaszt nem mennek sehova :D::D:D -
Casso7 #82498 grat. szép szezont toltál. Niang meg brutál. -
Lemaradt.
Niang szezonja :D
-
anagybüdöslófaszt :D
A Pegazus galaxis NRT-666 bolygójának déli kontinensén. :P -
narnia? -
jézusom... :D Gratula.
Én pedig hamarosan új beszámolóval érkezem, immáron FM12-ben... :) Annyit elárulhatok, hogy olyan vidékre vetődtem, ahol még eddigi CM/FM karrierem során még sose jártam, izgalmas lesz... :P -
Megvan megnyertük a bl-t. :D:D Komoly meccs volt. 4 piros rengeteg sárga, kihagyott tizi a 93. percbe.
Bajnokság pedig megint sima volt
-
Előbb itt beszélgettetek mindenféle taktikáról...hogyan növelhetném a befejezés pontosságát? Ha szépen felpasszolgatunk a kapu elé, még ott is mennek a passzok, de egyszerűen ennyi, megáll a támadás, vagy mellé rúgják, vagy védő elveszi vagy a kapus megfogja...ötlet??:D -
Am mennyit dob a latba egy BL-győzelem? Cavani és társai jönnének? Mert eddig, ha a csapat el is fogadta az ajánlatot, a játékos szóba sem állt velem.. -
Ennél még Dzsudzsi is jobb volt nálam :D De, elfogadnék én egy Van Persie-t a csapatomba... M'Vila-ra fáj igazából a fogam már 3 éve, de szerintem nem lesz belőle semmi.. -
most vert kettőt és ezzel megnyertük a bajnokságot :D -
Casso7 #82488 szódával elmegy. -
ez az RvP tiszta shit. Bonts vele szerződést :D
Amúgy én sem vagyok normális.29 millió eurót fizettem a klub egyik volt játékosáért és így már a kezdőmben 7 német is szerepelhet.Ez azért szép pláne hogy annó a franciáknál egy darab francia se volt a keretben.Idén egyértelműen a cél a bajnokság megnyerése pedig a Bayernnek adják megint a legtöbb sanszot. -
nem valami acélos :D -
Casso7 #82485 persie statjairól lökj már egy képet kíváncsi vagyok ,hogy tolja. -
és madridban is nyertünk 1-0 ra :D:D:D:D -
Leginkább az h senki se akarta annyiért vinni amennyit kértem érte :D:D így maradt és ha már nem keveset rak zsebre játsszon is. Meg nem sérült mostanában annyit mint a szezon első felében. -
Casso7 #82482 Mit csinált Van Persie ,hogy maradhatott?
-
Visszavágón remélem sikerül az előnyt megtartani
-
Am meg, ÚJFENT, Kameni nincs, nemhogy BL-győzelem, de döntő, sincs.. Nagyon nagy ez az ember, már csak arra kéne rájönnöm Rushing Out-ot, hogy lehet felhúzni, mert góljai 80%-a abból van... -
Solt #82479 A szélsőkkel van a gond... keveset avatkoznak játékba! :)
@LasDen: Nálam is meccs függő... azt még nem tapasztaltam ki, hogy melyik felállás ellen jellemző ez főleg... Az biztos, hogy a szélek erőltetése nem oldja meg... :S -
Mert Le Mans ellen stílusosan, vereséggel zártuk a bajnokságot, úgy, hogy pályán volt az A csapat (Dzsudzsákot kivéve, lerohadt). Mondom ez rohadt jó. De azóta rájöttem, Le Mans ellen más taktika kell, mert mindig megvernek :D :D :D
-
Solt #82477 No persze... látom magam előtt, ahogy a csupasz seggű efendi "könyékig turkál" a steam shopban... :D Sokan vannak, oszt ennyi... nem mindegy, hogy a 70 milliónak veszi meg a 0,01 %-a, vagy a 10 milliónak a 0,02 %-a... :))) -
Leesett. :DDDD
Azt már én sem tudom (wáá... érdemes volt írnom..), de nekem nincsenek ilyen gondok. Két szélső védő felfut középpályáig labdával, azok leadják és onnan megoldja Hazard/Dzsudzsák vagy egyedül vagy középre leadja, beindul és visszakapja. Már csak ki kéne találnom, hogyan varázsoljak ezekből gólt, mert általában védőt ér a labda, kivéve, mikor maguk viszik be. -
előbb meg lesajnáltad magad hogy semmit nem vársz...modnom akkor tuti behúzza :D -
de a szélsőkről van szó nem a csatárról...:D
igazából hasonló velem is előfordul, de nemtudok mit csinálni vele. mondjuk nem konstansan hanem meccs függő.... -
Am, Hazard év játékosa, Digne legígéretesebb játékos, többek is nyertek díjakat, de Lloris-t egyszerűen nem lehet megverni. 2. éve nálam Kameninek, mindkétszer top3-as volt év végén, de Lloris-t választják meg állandóan. Nem egyszer volt 9.0 fölött Kameni átlaga, nem értem. Naaa mind1 :D -
Poacher vagy Target Man-nél nálam alig ér labdába a csatár. Csak mikor neki rúgják és általában szélről szokták. -
Tudod, ott megveszik, nem lewarezolják :P Ha esetleg idehaza is megvennék inkább, nos... ki tudja. :D -
Solt #82470 Lenne egy kör kérdésem Urak...
Adott egy 4-1-2-2-1, ahol a két szélső inside forward beállításokkal operál. Elég sűrűn előfordul, hogy nagyon keveset vannak játékban... amíg az ékem 25-30 passzt is kioszt egy meccse alatt, addig ezek ketten van, hogy fele annyit vannak játékban...
Ti tapasztaltatok már ilyet? Ha igen, akkor mi az ellenszere? Hogy lehet őket jobban bevonni a játékba? -
And the dream comes true!
Később jövök egész szezonos beszámolóval, de most még letolom majd Konföderációs kupát. Annak külön beszámolót szentelnék, aztán majd meglátjuk. -
Lázska kihúzott minket a szarból,így továbbra is 4 pontra vagyunk a listavezető CSZKA-tól,még van 5 forduló vissza,a 2. hely biztosnak tűnik,de jólenne bajnoknak lenni,cink lenne szezon előtt elköltött 59 misi ellenére nem lennénk bajnokok