104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Forza Italia
    Megtörtént. Válogatottat rányítok a klub csapatom mellett.

• szabii98
    okézsoké :)
    köszi!
    Rémi Gaillard-ot pont leigazolnád belőle :D:D:D:D
  • Fyrex
    majdnem minden meccsén lőtt egy gólt, vagy adott egy gólpasszt, szerintem ez nem rossz.

egyébként grat. várom az igazolásaidat!
  • Roland10
    Reallal futom a szezont, én is megvettem, de a Castillaba! :)
  • Forza Italia
    az nem semmi. Bajnokság+bl győzelem és kaptam kemény 30m igazolni :D
  • Solt
    Ezt tanulmányozd... ;)

( az egész oldalt )
  • Forza Italia
    eddig nálam se :D:D de aki vinni akarja őket annak a zsebébe kell nyúlnia
  • LasDen #82500
    igen?? nálam soha nem jöttek még ilyennel :D
  • Forza Italia
    köszi:) Niang kegyetlen szezont futott.

Most h vége a szezonnak többen bejelentették h mindent megnyertek itt változásra van szükségük. A nagy lófaszt nem mennek sehova :D::D:D
  • Casso7
    grat. szép szezont toltál. Niang meg brutál.
  • Forza Italia
    Lemaradt.

Niang szezonja :D

• Fabio Capello
    anagybüdöslófaszt :D

A Pegazus galaxis NRT-666 bolygójának déli kontinensén. :P
  • LasDen #82495
    narnia?
  • Fabio Capello
    jézusom... :D Gratula.

Én pedig hamarosan új beszámolóval érkezem, immáron FM12-ben... :) Annyit elárulhatok, hogy olyan vidékre vetődtem, ahol még eddigi CM/FM karrierem során még sose jártam, izgalmas lesz... :P
  • Forza Italia
    Megvan megnyertük a bl-t. :D:D Komoly meccs volt. 4 piros rengeteg sárga, kihagyott tizi a 93. percbe.

Bajnokság pedig megint sima volt

• szabii98
    Előbb itt beszélgettetek mindenféle taktikáról...hogyan növelhetném a befejezés pontosságát? Ha szépen felpasszolgatunk a kapu elé, még ott is mennek a passzok, de egyszerűen ennyi, megáll a támadás, vagy mellé rúgják, vagy védő elveszi vagy a kapus megfogja...ötlet??:D
  • Szycsu
    Am mennyit dob a latba egy BL-győzelem? Cavani és társai jönnének? Mert eddig, ha a csapat el is fogadta az ajánlatot, a játékos szóba sem állt velem..
  • Szycsu
    Ennél még Dzsudzsi is jobb volt nálam :D De, elfogadnék én egy Van Persie-t a csapatomba... M'Vila-ra fáj igazából a fogam már 3 éve, de szerintem nem lesz belőle semmi..
  • Forza Italia
    most vert kettőt és ezzel megnyertük a bajnokságot :D
  • Casso7
    szódával elmegy.
  • zavbal
    ez az RvP tiszta shit. Bonts vele szerződést :D

Amúgy én sem vagyok normális.29 millió eurót fizettem a klub egyik volt játékosáért és így már a kezdőmben 7 német is szerepelhet.Ez azért szép pláne hogy annó a franciáknál egy darab francia se volt a keretben.Idén egyértelműen a cél a bajnokság megnyerése pedig a Bayernnek adják megint a legtöbb sanszot.
  • Forza Italia

nem valami acélos :D
  • Casso7
    persie statjairól lökj már egy képet kíváncsi vagyok ,hogy tolja.
  • Forza Italia
    és madridban is nyertünk 1-0 ra :D:D:D:D
  • Forza Italia
    Leginkább az h senki se akarta annyiért vinni amennyit kértem érte :D:D így maradt és ha már nem keveset rak zsebre játsszon is. Meg nem sérült mostanában annyit mint a szezon első felében.
  • Casso7
    Mit csinált Van Persie ,hogy maradhatott?
  • Forza Italia
    Visszavágón remélem sikerül az előnyt megtartani

• Szycsu
    Am meg, ÚJFENT, Kameni nincs, nemhogy BL-győzelem, de döntő, sincs.. Nagyon nagy ez az ember, már csak arra kéne rájönnöm Rushing Out-ot, hogy lehet felhúzni, mert góljai 80%-a abból van...
  • Solt
    A szélsőkkel van a gond... keveset avatkoznak játékba! :)

@LasDen: Nálam is meccs függő... azt még nem tapasztaltam ki, hogy melyik felállás ellen jellemző ez főleg... Az biztos, hogy a szélek erőltetése nem oldja meg... :S
  • Szycsu
    Mert Le Mans ellen stílusosan, vereséggel zártuk a bajnokságot, úgy, hogy pályán volt az A csapat (Dzsudzsákot kivéve, lerohadt). Mondom ez rohadt jó. De azóta rájöttem, Le Mans ellen más taktika kell, mert mindig megvernek :D :D :D
  • Solt
    No persze... látom magam előtt, ahogy a csupasz seggű efendi "könyékig turkál" a steam shopban... :D Sokan vannak, oszt ennyi... nem mindegy, hogy a 70 milliónak veszi meg a 0,01 %-a, vagy a 10 milliónak a 0,02 %-a... :)))
  • Szycsu
    Leesett. :DDDD

Azt már én sem tudom (wáá... érdemes volt írnom..), de nekem nincsenek ilyen gondok. Két szélső védő felfut középpályáig labdával, azok leadják és onnan megoldja Hazard/Dzsudzsák vagy egyedül vagy középre leadja, beindul és visszakapja. Már csak ki kéne találnom, hogyan varázsoljak ezekből gólt, mert általában védőt ér a labda, kivéve, mikor maguk viszik be.
  • LasDen #82475
    előbb meg lesajnáltad magad hogy semmit nem vársz...modnom akkor tuti behúzza :D
  • LasDen #82474
    de a szélsőkről van szó nem a csatárról...:D
    igazából hasonló velem is előfordul, de nemtudok mit csinálni vele. mondjuk nem konstansan hanem meccs függő....
  • Szycsu
    Am, Hazard év játékosa, Digne legígéretesebb játékos, többek is nyertek díjakat, de Lloris-t egyszerűen nem lehet megverni. 2. éve nálam Kameninek, mindkétszer top3-as volt év végén, de Lloris-t választják meg állandóan. Nem egyszer volt 9.0 fölött Kameni átlaga, nem értem. Naaa mind1 :D
  • Szycsu
    Poacher vagy Target Man-nél nálam alig ér labdába a csatár. Csak mikor neki rúgják és általában szélről szokták.
  • Fabio Capello
    Tudod, ott megveszik, nem lewarezolják :P Ha esetleg idehaza is megvennék inkább, nos... ki tudja. :D
  • Solt
    Lenne egy kör kérdésem Urak...

Adott egy 4-1-2-2-1, ahol a két szélső inside forward beállításokkal operál. Elég sűrűn előfordul, hogy nagyon keveset vannak játékban... amíg az ékem 25-30 passzt is kioszt egy meccse alatt, addig ezek ketten van, hogy fele annyit vannak játékban...

Ti tapasztaltatok már ilyet? Ha igen, akkor mi az ellenszere? Hogy lehet őket jobban bevonni a játékba?
  • Szycsu
    And the dream comes true!

Később jövök egész szezonos beszámolóval, de most még letolom majd Konföderációs kupát. Annak külön beszámolót szentelnék, aztán majd meglátjuk.
  • bakkerman
    Lázska kihúzott minket a szarból,így továbbra is 4 pontra vagyunk a listavezető CSZKA-tól,még van 5 forduló vissza,a 2. hely biztosnak tűnik,de jólenne bajnoknak lenni,cink lenne szezon előtt elköltött 59 misi ellenére nem lennénk bajnokok