104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Casso7
    csoportunkban az első mérkőzést a mu-val játszottuk. simán kikaptunk otthon 2-0-ra. Most az ajax ellen mentünk és sikerült az első nagy skalpot begyűjteni. 3-2-re nyertünk úgy ,hogy 2-0ról álltunk fel. meccs
  • Fisicofan
    Üdv! Sok sikert mindenkinek, az eddigiekhez meg grat :)
    Egy hét kihagyás után folytatom a Veszprémet, ezzel a bajnoki rangadóval kezdésnek, ez a győzelem azt jelenti hogy tavasszal továbbra is veretlenek vagyunk, 6-ból 5 meccset nyerve, az MTK-nak pedig sorozatban ez a második veresége, így a hátrányunk 5 pont velük szemben, 9 fordulóval a vége előtt. Még így sincsenek túl jó esélyeink, esetleg ha ténylegesen gödörbe jutott az MTK, meglátjuk hogy alakul a folytatás.
  • Pettersson
    Nem piszkáltad a játék fájl struktúráját?
  • webibebi
    sziasztok! tegnap még játszottam a játékkal ma már nem indul el. eredeti a játékom ezt a hibaüzenetet kapom: Error: unable to find some essential data.Please ensure that the game is installed correctly. If the problem persists, please contact technical support.
    mi lehet a baj?
  • Rudee
    Hivatalos fórumon olvastam anno, hogy azok a home madee update-ek bugosodnak, amikbe nem future transferként nyomják be az új igazolásokat.
  • Forza Italia
    Változás történt még sem a Swansea csapatát választottam hanem

Média szerint a 15. hely körül kellene végeznünk. Azért is a Stoke csapatát választottam mert az éves célkitűzés h a kiesést kerüljük el. Átigazolásra nem kaptunk egy petákot se :D:D:D fizetési keret is elég kevés. ÉRdekes lesz az egyszer biztos.
  • Terminátor14
    Nálam is így volt, de meg lehetett figyelni, hogy pl a bajnokikon így se mindig volt teltház.
    Igazából maguktól közölték velem a 3. bl győzelem után, hogy akkor felhúzunk egy ~30000-es arénát a tiszteletedre :DD Aztán mivel mostanában ez is megtelik, kértem a bővítését és azonnal bele is mentek.

Viszont arra figyelj, hogy mocsok sok lóvé kell hozzá, szerintem minimum 80-100 millió eurónak kell lennie a perselyben, hogy bevállalják.

Közben eszembe jutott, hogy van még egy jó magyar játékosom, bár értékei alapján ő se lehetne kezdő, de mivel fiatal és nagyon jól teljesít, ezért megkapja a lehetőséget.

• bexinho
    Évről évre döntjük az átlagnézőszám rekordot. Ha megyünk idegenbe, ott is teltház fogad minket. Az anyagi helyzet (gazdag) rendkívül megerősödött, 2 bl cím, számtalan bajnoki is magyar kupák, magas reputáció, szóval minden adott :) Csak úgy érzem, hogy rossz választ választok. Emlékszel, hogy neked milyen szövegre adták be derekukat? Pénzügy? Hírnév? Sok szurkoló? (választartalmat tekintve)
  • Terminátor14
    A jelenlegit nem is fogják bővíteni, új stadiont kell kérni! :) De csak akkor lesz, ha van minden meccseden minimum 15000 néző kb. Nálam 2022-ben húztak fel egy 30000-es stadiont, addig nem adák be a derekukat.
  • Forza Italia
    Hallgatva rád töröltem azt az update szart és alappal nyomom.

Kezdtem egyet remélem kihívás lesz.

• lechero
    Ez a Savage valós vagy generált játékos ?
  • geo91

savage
  • bexinho
    Szép eredmény a csoportkör ilyen korán. Legalább anyagilag megcombosodik a klub. Sok sikert a nemzetközi kupaszerepléshez!

Más: Most néztem, hogy 40M fontom van igazolni. Ez az eladásokból befolyt összeggel együtt értendő. Klub értéke pedig 107M font :)
  • Casso7
    NB1-be nagyon szarul állunk. 8-ik helyen. 3 győzelem 3 döntetlen...
  • Casso7
    nos a visszavágót is megnyertük. 2-0-ra két fejessel. demba savage 11 góllal vezeti a listát. meccs

a csoportunk viszont elég elcseszett lett. csoport

mindegy én már annak örülök ,hogy idáig eljutottunk.
  • bexinho
    Azt még meg várom, illetve lenyomok négy napot (space) szeptember 4-ei ligakupa meccsig. Stadionbővítést megint felhozhattam témaként a vezetőségnek, de mint mindig, elutasítottak. Pedig szinte már minden variációt kipróbáltam a válaszok közül, de semmi eredmény.
  • Casso7
    Még most sem hiszem el ,hogy mi volt ez

mindjárt jön a visszavágó...
  • bexinho
    Ahol Vanczák Vili dirigál a védelem közepén, ott nagy gond "nem" lehet... :)

Durva eredmény! Ezt elbukni szinte már lehetetlen.
  • bexinho
    Ismét kiszoptunk az Európai Szuperkupából. Most nem egy német, hanem egy spanyol csapattól (Barcelona). Az még hagyján, hogy 2 alapemberem eltiltás miatt nem léphetett pályára (gólvágó Navarro és legjobb középhátvédem Ali Bayram), na de hogy a középhátvédem (Dávid László 3-4 hét) és a középpálya egyik alappillére (Ademar 2-3 hónap) lesérüljön, majd VKP-m talán pályafutása legrosszabb formáját hozza (Touré), nehezen feldolgozható. Viszont a kapusom csodaszámban védett, statisztikailag (leszámítva a kapuralövéseket) pariban voltunk a katalánokkal.

Ezzel a hosszabbításos vereséggel viszont továbbra is csak ezüstérmesek lehetünk, mint tavaly ilyenkor.

Mindegy, BL -re kell koncentrálni meg a bajnokságra (amit eddig 6 győzelemmel hozok szorosan mögöttem hagyva ZTE és Pápa csapatát), mert volt egy szopó meccsem Szolnok ellen. De szerencsére behúztam.
  • Casso7
    Betettem egy kicsit a Honvéd mentést. Bajnokok Ligája rájátszásba a Baselt kaptuk... Mondom jó ez eddig tartott koncentrálhatunk a bajnokságra mert ott nem megy semmi sem. A faszt. 5-0ra agyonvertük őket Bázelben. Azt hittem ,hogy behugyozok. Streller,Frei,Shaqirival felálló csapatot 5 góllal megcsap egy Honvéd 2012ben. Ez mekkora bug? kép
  • bexinho
    Augusztus közepén járok. Átigazolási történet:

Csere kapusomtól is megváltam:

Aki jött a helyére (Arsenal, Barcelona, Tottenham elől hoztam el) csere kapusnak:

Visszatért az NB1-be a DVSC egykori csatára:
  • LasDen #82687
    épp identitászavarban szenvedek :DDDDD és amúgy nincs sok kedvem efemezni, így kezdtem egyet a magyar v.-tal, így kevesebb meló van vele :D
    Felhívnám a figyelmet a dátumra. A régi hosszú mentésembe kezdtem egy újat, 2031. aug. 9. - válogatott a 111. helyen...cél a százba jutás :DDD
  • Zenszkij
    Hazai pályán el is vertek 0-3ra. Statunk ugyanaz volt sőt többet volt nálunk a labda, de 3 bombaátlövésük beakadt..Hiába no :D FMlovers skin Pro a neve.
  • Terminátor14
    Az egyetlen dolog, ami engem még hajt előre ebben a 2024-es karrierben, az pont az, hogy végre kineveljek 5-6 igazi magyar sztárt, akikkel a válogatottunk is előre tud lépni, mert klubszinten már mindent elértem. :) Igazából az ifi akadémiám is már legalább 5 éve a legjobb, minden maxon van, mégse jönnek az igazi nagy nagy tehetségek.

• Solt
    Az szép! :) Gratula...

Viszont ilyen szép teljesítmények mellé ha nem is írtok beszámolót, azért a taktikáról, kulcsjátékosokról tessék pár szót ejteni... :)
  • bexinho
    Jónak tűnik, csak sajnos nálam is gondban van az az 1-2 magyar, aki alap kezdő szeretne lenni. Igyekszem őket hazai kupákban játszatni, illetve bajnokikon rotálva szerepeltetni. De remélem a közeljövőben jön egy minőségi fiatal.

Zenszkij: Gratulálok! A Juvét nekem is sikerült vernem. Igaz nem ennyire, de nagyon fontos meccsen (BL kieséses szakasz). Meg kérdezhetem, hogy mi az eredményjelző tábla skin-je? Felüdülés lenne ezt nézni, és nem az FM alap kinézetét :)

Amúgy én pont a Barca ellen estem ki még pár éve az elődöntőben. Talán a 4. évem volt. Most, 2019/2020-ban ismét találkozni fogunk (európai szuperkupán).
  • Zenszkij
    Harmadik évem a Fradival. Idén nem sikerült a BL főtáblára jutni van ilyen, de az UEFA csoportkör megvan. Apoel, Werder Bremen, és a jó öreg Juve az ellenfél. Apoelt idegenbe, Werdert otthon 0-1, 1-0 ra vertük, nem kis szerencsével. 6 ponttal utaztunk Torinoba. És íme a kép:

Nagy volt az arcuk, hazavágtuk őket 1-5re.
    Jövőre JÖHET A BARCA :D:D
  • Fyrex
    pont mint az első három :D
  • Rudee
    Jó izgalmas lehetett
  • Forza Italia
    Véget ért a 4. szezonom a Montpellier-el.

• Rudee
    Tudom, de azt nem akarok.
  • myl0
    ha fm 2012 akkor tudsz hozzáadni újakat
  • Rudee
    Ebbe a lett mentésemben nem találok értelmes csapatot. Be van töltve még a lengyel 1-2., fehérorosz 1-2. osztály, meg a magyar az NB3-ig.
    Fehéroroszoknál lenne lehetőség, de a magyarított adatbázis miatt a csapatnevektől kiütést kapok. Lengyelekhez még nem tudok menni, kéne oda 2-3 eredményes szezon.

Lehet kezdek egy újat, majd még meglátom.
  • Forza Italia
    Ebbe nagyon belefutottak az ágyúsok :D

• szigi14
    nekem a legutóbbi játékos kivásáelási ára pl 10M volt és elvitték 500ezerért...ezért nem értem..
  • Szycsu
    Transfer Status-nál tudsz belenyúlni. Én az összes játékosomra, akit meg akarok tartani, beraktam a 150 milla ojró kivásárlási árat és lám, mindenki megvan még :D
  • Rudee
    Arról kapna hírt, hogy visszautasíthatatlan ajánlat és elfogadta az elnök.
  • DONGUBA
    Akkor az elnok adja el lehet
  • szigi14
    mért van az h a csapatom magátol eladja/kölcsönadja a játékosaim, azt írj h a minimális elengedési díjban foglaltak miatt, de az a játékos szerződésében sokkal magasabb mint amennyit adnak érte...ez már többször is előfordult velem és nagyon kiborít
  • LasDen #82669
    jó volt a helyzet kihasználásuk....
    amúg grat