104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    valóságban azt hiszem EL főtábláig jutottak nem is olyan rég,szóval tényleg jó kis csapatuk van,mai világban magyar klub csapatnak nincs olyan hogy "verhető ellenfél"
  • Pettersson
    Én most a Szpartak Moszkvával vagyok és az EL selejtezőben őket kaptuk. Vigyázni kell velük, mert van 1-2 jobb játékosuk magyar szinten.
  • bakkerman
    főleg hogy a Glentoran ellen is csak büntetőkkel jutottak tovább...
  • bakkerman
    Ventspils-Fradi 1-1,a következő körben a Sheriff-et kaptuk,verhetőek,én úgy vélem!!
  • Neoncsoves
    augusztus végénél előbb nem fognak kiadni infot róla
  • Rudee
    Inkább a 13-ról tolnának valami infót végre.
  • bakkerman
    hát én ha kezdek egy csapattal első dolgom,hogy rámegyek az assistant reports-ra,és akinek nem üti meg legalább a 3.5 csillagot a pot ability-je,az repül,kivéve ha nagyon fiatal az illető,és nagy a POT-ja :) így nálam repült Józsi :D
  • Rudee
    Józsi nálam anno nem volt rossz. Igaz én megpróbáltam az alap csapattal tovább lépni.
  • horrorpops
    csak semmi önsajnáltatás. lássuk azt a képet!
  • Casso7
    hát ez eddig tartott. bordeauxtól oda vissza kikaptunk.
  • bakkerman
    ja meg valami román srác,20 éves,két évre kölcsönbe jött,opcióval
  • bakkerman
    fradival kezdtem egy laza gémet,jött Tusori,Nagy Dani,Ebala,Weitner Ádám így hirtelen ennyi jutott eszembe,próbáltam bajnokságon belülről igazolni. A sok szennytől megszabadultam: Fitos,Rósa,Józsi,Junior ezek kapásból repültek. EL-ben első körben vertük a Fola Esch-t 5-2-es összesítéssel,2. körben a Ventspils ellen otthon nyertünk 4-0-ra,első bajnokin a Diók ellen nyertünk 2-1-re,várom a visszavágót,és készülünk az EL 3. selejtező körre,remélem verhető ellenfelet kapunk,na sziasztok
  • Neoncsoves
    le van olcsózva steamen a játék, 13 euro...
  • Fyrex
    rossz kép, de látom nem sok mindenkit zavart úgyhogy nem is lényeg
  • Fisicofan
    Jéézus azért azt hogy???:DD 2 forduló van a bajnokságból, az NBI ugyebár már véget ért, nincs is ezzel gond. Közben jön egy üzenet hogy 1 játékosom bekerült az idény csapatába, mondom fura hogy 2 fordulóval a vége előtt eredményt hirdetnek, de neem, Franck Dali az NBI legjobb csapatába került be, ami azért nem kis teljesítmény az NBII-Nyugati csoportból :D
  • Casso7
    Európa Liga első kör: Bordeaux.
  • Casso7
    mondanom sem kell ,hogy a mu és a moszkva is oda vissza vert minket. jött az otthoni ajay meccs és mindketten azonos pontszámmal (3) küzdöttünk a EL helyezésért. 2-1-re legyűrtük őket. csak az utolsó percekben találtak egy gólt.
  • Utley
    És igen!!Greuter Fürth befutott a 4.helyre.Igaz ehhez nyernünk kellett Stuttgartban,de sikerült :)

Igaz a Mainz is nyert,de ők ia csak 1-0-ra.Jöhet a pihenés,és utána cél a BL csoportkör!
    Mellesleg kérdezném,hogy hol marad az Ausztrál összefoglaló!!!
  • Utley
    Új adatbázissal tolom a Bundásliga 1-be a Greuter Fürth csapatával,és óriási siker előtt állhatunk.Óriási rangadót tolunk a VFB Stuttgart ellen (idegenben) az utolsó fordulóban,de még a Mainz is beleszólhat a 4.hely megszerzéséért...
  • Fyrex
    eljött az első bl döntőnk ideje is! :)
  • geo91
    savage
  • Szycsu
    Európai Szuperkupa - döntő.
    Kameni kivédte a szemüket, 9.3-as osztályzatot kapott. Egy másodpercre sem ingott meg és 1vs1-eket is kellett hárítania. Jó kis meccs volt, végig kiélezett volt, de, amikor Muniain belőtte a 2-at, tudtam, hogy zsebben van az idei 2. trófeánk is (Francia Szuperkupa után). Bajnokságból 3 forduló ment le, nem érdemes még róla szót ejteni.
  • Fyrex
    egy kis helyzetjelentés akkor tőlem is a bajnokságot tekintve

BL-ben másodikként jutottunk tovább a csoportkörből, bár ugyanannyi pontunk volt mint a Realnak, az első kiesési körben pedig a Lyont ejtettük ki

az olasz kupában is versenyben vagyunk még, az elődöntő visszavágója következik majd a Napoli ellen 2-0ás előnyből otthon
  • Forza Italia
    köszi:)
  • Fyrex
    nagyjából ugyanaz a szitu nehézségre mint a Sunderlanddel, ott nagyobb a stadion meg több a pénz annyi a különbség, de ez második évtől az angol bajnokságban már úgysem lesz gond

EL döntőre és BL helyre jó lehetsz, szurkolok!
  • Fyrex
    szófosó vasárnap? :D

grat mindenkinek, kedvenceim a Fradis srácok, bár Termosztát már régi arc rajta nem lepődik meg az ember hogy durván keni :P

külön öröm hogy végre eleget baszogattam Forza Italia-t hogy pilispicsára száműzze az adatbázisát :)
  • Casso7
    moszkva elporolt minket 4-1-re... remélem meglesz a 3-ik hely.
  • Forza Italia
    hát remélem :D de elég nehéz lesz. Sőt nagyon nehéz
  • zavbal
    indul az újabb sikerszéria? :D

Én a szezon felénél tartok azaz a második szezon a Dortmunddal.A bajnokságot vezetjük 9 ponttal a Bl-ből éppen továbbjutottunk 3 gy 1d 2v. Egész kiegyensúlyozott a csapat viszont a sérüléshullámból nem tudom hogyan jövünk ki.Ha meglesz a bajnokság dobbantok hiszen semmi mást nem töltöttem be csak a francia és az olasz 1. 2. 3. 4. osztályt.Célom minnél alacsonyabb osztályban kezdeni.Valószínűleg az utolsó projekt hiszen pl egy haramdosztályú eggyüttest felfuttatni kell egy jó pár év.
  • Forza Italia
    ja elnéztem még nem vagyunk ott. :D 4. kör még hátravan. Sorsolás kedvező volt a Spartak Trnava lesz az ellenfél.
  • Forza Italia
    Feladat teljesítve. EL csoportkörbe jutottunk. 8-2 összesítéssel.
  • DONGUBA
    en azt javaslom csinalj amit akarsz...hulye kerdes...abba a csapatba ki a tokom kellene meg?
  • sanyiute
    xDDDDDDDD
  • Pettersson
    Torghelle meg Lipták.
  • Rudee
    Ahogy érzed.
  • ateszegry
    kit javasolnátok,hogy igazoljak le ennyiből a real-ba?:D akivel megyek valamire:D:D
  • ateszegry
    én a reallal egyszerüen olyan jo helyzetbe vagyok,h egy neymar leigazolása (23misi euro kp+48honapon át 43euro)xd után még kaptam 25,5 misit költekezni :D áj láv efem:D
  • Casso7
    nagy szerencsénk volt. főleg az utolsó gólnál. viszont a bl meccs mindent kivesz a srácokból. hiába rotálok. 8ik helyezett vagyunk... idén a bl-re összpontosítok. a kupát megpróbálom megnyerni hogy legyen egy selejtezős helyünk és majd jövőre a bajnokságra összpontosítok.
  • lechero
    Tehát nem érdemes a homemade update-ket bemásolni az editor mappába?
  • Zenszkij
    Az szép, mekkora malac, ott röfögött a kispad alatt, de kell az ilyen. Szép volt gratula.