104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #82913
Ezt a Baltic Champions League-t a tolta már valaki az FM-ben?
Találtam hozzá jó kis adatbázis bővítést. Elég jó ez a kiterjesztés, fél Afrika is játszható lesz. -
bakkerman grat azért tegnap köszönhettél volna Levynek.
Én is most játszom a felkészülési meccseket.Átigazolásnál 4 játékos jött ebből a kapusom nagy fogás bár érte el ment minden pénzem de nem érdekel viszont a szerződésébe bele foglaltam egy zsíros 700 ezres kivásárlási árat.A második felk. meccsem eligaztásánál felbukkant egy pici fail:
-
na akkor jöhet a VfB ...
hazaiban egy nagy pofonba beleszaladtunk(4-1) , tehát minimum 3-0ra kellene nyerni hogy hosszabbítás legyen. :S -
Blum #82910 En is igy vagyok a dologgal...:D Sebaj..majd belejovunk ;) -
Utley #82909 A pici Greuter Fürth ott van a BL főtáblán,mert agyonvertem a Dinamo Kijevet (2:1,0-0) A csoportunkban: Chelsea,Zenit,Koebenhavn.A bajnoki rajt pocsékul sikerült,mert Dortmund(i)Leverkusen(h)Kaiserslautern(i)Bayern(h)HSV(i)...Eddig 4meccsből 3pontot szerváltunk össze,de nem baj 
Grat az albán bajnoknak :D -
ja hogy mentünk még egy kört,OKSA 
kinyulok ezen a skenderbeun
--------------------
jöhet a Rosenborg,de a fix EL csoportkör már megvan -
sas96 #82907 Sziasztok!
Míg a Bayernnel játszottam gondolkoztam kivel is kéne lenni amit komoly kihívásnak érzek. Először a görög 2. osztállyal szemeztem, aztán beugrott a ciprusi liga :D innen nem lesz egyszerű világverő csapatot összedobni az tuti... választott csapat Omonia Nicosia. Már a barátságos meccsek legvégén vagyok, lassan kezdi az idényt is! :-) majd írok a szezonról, lehet időközben is.
bakkerman gratula! :D ezzel a Skenderbeuval te is elleszel 1 darabig az tuti! :P :D -
ami tegnap Stanislav Levynek nem sikerült,nekem igen,ELŐSZÖR JUTOTT be a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörébe ALBÁN CSAPAT! Erbim Fagu egy ISTEN!! fu basszameg...jöhet a montenegrói bajnok Mogren.
-
ja nem hülye vagyok,mi vezettünk,bocsi,még mindig ideges vagyok a meccs miatt :DD -
az FM2012-ben nyertem már nagyon sok mindent több csapattal,kisebbel-nagyobbal,de ez a meccs visz mindent eddig,óriási sikernek érzem!! a lengyel bajnokot a saját otthonában vertük meg,1-0-ról fordítva,és még kapufánk is volt!
-
Téli szünetbe játszottunk pár nagyobb csapattal felkészülési meccseket. Sok pozitívum volt főleg a támadó szekcióban. Középpálya lehetne még erősebb de majd csak jövőre ha kapok egy kis aprót igazolni.
-
Zenszkij #82902 Csak magyar játékosokat, 80-95ös potential ablitiyvel? Így az esély a fejlődésre nulla. Te tudod, én nem nyúlkálnék bele a helyedben, de valóban beállítható. -
Editorban be lehet allitani hogy hany magyarnak kotelezo lennie a csapatban vagy hany idegenlegios lehet de ezt magadnak kell megcsinalnod es uj bajoksagot kezdeni. -
TeeBee03 #82900 Sziasztok! Fm12-ben van olyan beállítási lehetőség, hogy az nb1-es csapatok csak és kizárólag magyar játékosokat igazolhassanak? Mint pl a a Bilbao akik csak baszkokat vehetnek. -
Zenszkij #82899 toljad, de mán jelleggel :) -
FMfan #82898 Sziasztok! En az Eszt 2.osztalyban kezdtem karriert, jelenleg a 3.szezonban tartok, az elso osztalyban. Valakit erdekel az eddigi idenyeimrol beszamolo?? -
stYme #82897 Én meg az istenért se tudom lejátszani azt a fránya szezont. Nagyon kicseszik velem az FM...
-
Nagyon jó! Grat! :D A filmből kivágott jelenetek pedig ... :'D
Nálam viszont sajnos a fizetések kissé szarba hoztak. Három játékosom kap heti 55e fontot (igaz a három legjobb), ebből 2-nek automatikusan emelkedett 45e-ről (szerződésben kitétel volt, elfelejtettem). Az is igaz, hogy még így is fizetési kereten belül vagyok, de hajszálnyira (520e / hét engedett, 502e / hét a valós fizetések összesítve). De legalább tutira maradnak a legnagyobbak 2023-2024-ig. Utána többségét eladom, bevételt megnövelem, amennyire csak tudom, majd beépítem az újakat, illetve akiket most is igazolok az ifibe, vagy éppen tartaléknak. -
geo91 #82895
lényegesen eredményesebb év volt, sikerült visszább kúszni a világranglistán is. a nigériai megkeresésen amúgy eléggé meglepődtem, hiszen nem voltam eddig túl eredményes és amatőr előélettel, tehát "nulla" reputációval kezdtem ezt a karriert. íme:
KAZAH VÁLOGATOTT - 2012
Jáksemázs! Nekem nevem Borat!
Még el sem kezdődött szezon, máris megkerestek messzi Afrikából. Természetes elutasítottam.
Barátságos meccsen vertük afgánokat. Ostapenko szerzett négy gólt. Jóféle!
Pakisztán jutott hasonló sorsra.
Nagy kikaptunk germánoktól, de legalább lőtt két gólt Ostapenko.
Ostapenko góljai:
Szomorúságos vagyok. Döntetlent megérdemeltünk volna.
Khizhnichenko gólja:
Vikingek unokái leigázták büszke kazah harcosokat... Ejnye-ejnye...
Tleshev becsületes gólja:
Megszereztük első győzelmünk tétes meccsen!
Összesfoglaló:
Volt is nagy ünnep hazafalumban, Kucsekben!
Vagyunk nem utolsók.
Naaagy siker!
Játszottunk még két barátságos meccs, győztünk kétszer.
Idén mérlegünk 5 győzelem, 3 vereség. Jóféle!
Szerencsére idén nem sok dolga volt csapatorvosunknak, így játsztottak legjobbak általában. Aki egyébként nem más mint Dr. Jamuk, ki bizonyította, hogy nőagy sokkal kisebb férfiagynál.
Elindultunk felfele rangos listán! Kazah sólyomisten remélem lesz velünk továbbiakban is.
-
Rudee #82894 Ne tedd. Jobb az, ha saját "hibáidból" tanulsz. Jó lenne, ha 90%-ban mindig ugyanazokat igazolnád le az aktuális csapataidhoz? Vagy hogy a középhátvéd legyen az egyik legeredményesebb?
Idővel majd ráérzel, hogy mikor mit kell meghúzni a siker érdekében. -
Janika114 #82893 Bár még augusztus közepe van, úgy érzem h számomra vége az átigazolási szezonnak, összeraktam a csapatot, remélem elég lesz a bent maradásra, a kezdő talán igen az edző meccsek alapján, de ha jön egy sérülés hullám nekem annyi.
Nagyon meglepődtem h Balogh Jani eljött hozzám, hiszen nála kevésbé ismert játékosok szóba se álltak velem. De benne és a brazil csatáromba bízok h húzóemberek tudnak lenni.
Szóval kezdődjék a szezon, hétvégén lesz időm csak játszani, fél távnál majd jelentkezem. -
eladtam. egy brazil védő jött a helyére. 10 körül jár :D:D:D -
Tényleg szarnak hiszem magam. 1-2 ember itt a topicban, akármelyik csapattal kezd, akármelyik bajnoksággal, első évben bajnok vagy már ott van top 1-5ben, és jó taktikkal, én meg kínlódok, évente van kb 3-4 meccs, ami hasonlít arra, amit elképzeltem. Nemtudom, kajak én vagyok a balfasz :D -
stYme #82890 Most jön a Derby és a Fradinál most volt edzőcsere. Kicsit parázok :D -
Rudee #82889 Korolovszky gólkirály lesz? :) -
Féltávnál
-
ateszegry #82887 DVSC vel lehet kezdek,most ahogy nézem a tv-be kedvet kaptam:D -
Rudee #82886 Ez a régi Fradis mentésem jó bugos, Oláh fél év alatt 17 gólt lőtt
-
Valaki tudna adni nekem egy mezcsomagot a magyar bajnoksághoz??? -
Rudee #82884 Profira váltáskor az a baj, hogy a fizu keret első 1-2 évben marha alacsony. Utána tudsz majd jobb játékosokat is megfizetni, addig spórolni kell. -
Janika114 #82883 Hali.
Befejeztem az első szezont Nyírbátor élén, voltak kisebb hullámvölgyeim és nagyon szoros volt a vége csak az utolsó fordulóban dőlt el minden. Azért volt nehéz mert télen szétkapták kicsit csapatot, és nem nagyon találtam minőségi pótlást, meg kevesen is voltunk, de szerencsére sikerült feljutni.
Ahogy feljutottunk átváltott a klub profi csapatra. Végre tudok normális szerződést ajánlani, de nem lesz könnyű dolgom mert magyarok és külföldiek is egyaránt nehezen akarnak jönni. Nem is tudom megérteni hogy miért, de volt olyan csatár aki velem szóba se állt, de NB3as, csapathoz meg eligazolt... Célom a bent maradás. -
stYme #82882 Nálam megvették a Fradit valami szerbek, ideje volt a kiesés fele kacsintottak. Remélem az új vezetőség rendet rak ott. -
realfan91 #82881 Most látom h csak másodosztályig tudom hozzáadni a magyar bajnokságot a karrieremhez. :D -
realfan91 #82880 Evertonos évem után majd én is átszegődök egy magyar csapathoz. :D Szívem szerint most az ESMTK-hoz mennék, erzsébeti lakosként. :D Meg 3 évet lehúztam ott kiskoromban. :D Bár kizárt hogy épp akkor legyen üresedés. :/ -
a képméretért? :) -
Mahatma Otoo -
Marcelinho--gremio barueri -
Na ha lemegy ez a szezon, akkor írok már egy összefoglalót :)
Reims v Lyon -
CR7 
Amúgy, Dennis Masina/szvázifőldi, Orlando Pirates elvileg:)/ vagy Vujovics a Vidiből..nálam mindkettő bentvan az El top 5 góllövő közt 6-6 góllal :P
-
kösz szépen.Kérdésedre válaszolván ez a 10. csapatom emellett voltam 10 helyen szövetségi kapitány. Amúgy Darwin Quintero nálam is nagyot alkotott a 11 ben jó kis playa volt.Neked is sok sikert!