104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sas96, FMfan, Pettersson 

#83012: asszem elmarad az edzések utáni fagyiszünet
-
aha. ok -
látom érzékenyen érint ha valaki ennyire rátapint a lényegre sajnálom, számíthattál volna rá hogy ki mint vet, úgy arat :)
[az meg hogy évek óta jársz a topikba, és megjátszod a hülyét hogy nem tudod mi az a cheat szöglet külön k*rva vicces, mivel évek óta benne van a match engineben, de Termi megkönnyítette a helyzetemet, köszönet érte neki] -
Akkor meg van idom:)))
Meg csoportkorbol se mentem eddig tovabb -
csak arra tudok gondolni, hogy a nyári VB miatt sűrítik ennyire a programot. de korábban nem tapasztaltam ilyet. -
19-20-as szezonban nyertünk először a Bayern ellen. -
kép lemaradt -
a csapatkapitány Shkembit a 34. MÁSODPERCBEN állították ki,na mondom ebből bukta lesz,9 emberrel 89. percen keresztül ezek megszórnak minket,de tévedtem hálistennek,még 9 mezőny játékossal is oktattuk őket,csak nyomozták a labdát. Fagu gól,gólpassz.
-
...Útban a Korce-i stadion felé,a mai első edzést igyekszem levezényelni Faguéknak 
[loading skenderbeu] -
remélem :D -
Casso7 #83023 ugyanmár egy basel után simán bejutsz.
-
még van egy kör a csoportig :D Rosenborgon kell túljutni :D -
Casso7 #83021 grat hozzá szép eredmény! majd a csoportot copizd be. -
Basel elleni meccsek
-
Te hanyadik evben nyertel eloszor bl-t fradival? -
Zenszkij #83018 mireföl ez a sűrű menet? -
végül 6 ponttal zártunk, ami azt hiszem elfogadható. persze a következő egy hétben is három meccset játszunk (közte a CFC és City ellen is...) -
hát remélem így lesz. köszi:) -
Casso7 #83015 Simán legyőződ a Baselt. Én is leszedtem őket. Sok sikert!
-
00mate #83014 Vujovic-t a 3. szezonra érdemes lenne leigazolnom( Nb1-be) ? -
az nem gyenge :D -
kicsit túlzásnak érzem a dolgot.
-
Igazolások
BL selejtező első köre
Következő ellenfél a svájci Basel lesz. -
Akkor én kérek elnézést.
Písz! :) -
én minden játékom elején beállítom, de nekem arról fogalmam se volt, h ez játékbeli hiba. Most átállítottam alapra. -
Nekem teljesen mindegy, a te játékod! :D
Úgy állítsd be, hogy neked jó legyen...
Most hogy mondod, nekem is eszembe jutott, hogy én hozzá se szoktam nyúlni ezekhez a beállításokhoz. Lehet itt a hiba :P -
és akkor mire állítsam mond meg h ne legyen csít??? h megnyugodjon a világ -
Nyugodj már le, elgurult a gyógyszer, vagy mi?
Az benne a csít, hogy az egész FM világ tudja, hogy el lett baszva a játékban a szöglet taktika, és ha úgy van beállítva ahogy, akkor irreálisan sok gól születik abból a szituációból. Ez egy ismert programhiba szándékos kihasználása, azaz csít :)
De mondom, ha téged boldoggá tesz, hogy egy védő 21 góljával nyered az nb1-et, hát a te dolgod, így tovább! :P -
annyi van beállítva h a szöglet a rövid sarokra érkezzen. Ezen nem tudom mi a csít. -
de milyen csítről beszélsz ember????? sima szöglettaktika van beállítva. Ebbe mi a tököm csít. Ne idegesítsetek már. -
Engem különösebben nem zavar.
Senki nem kötött beléd, megkérdeztük hogy miért jó csíttel játszani :)
-
mi 90% ban ?? hagyjuk. Másba nem tudtok belekötni beleköttök ebbe. Vicc amit csináltok. -
Ha neked így jó, akkor csináld.
Attól még a vicc kategória, az meg hogy még reklámozod is...:P
Most őszintén, ha tudod, hogy úgyis 90%-ban gól, akkor abban mi a jó? -
bocs én kérek elnézést. Akkor nem állítok be semmit az úgy biztos jobb. hagyjatok már a hülyeségeitekkel. -
lechero #82999 Márpedig az cheatcorner, ugyanis lehet, hogy fele gólt sem termelnéd meg a csatárjaid hiányos potenciáljai miatt. Az, hogy beállítod a szögletrúgót, hogy rúgja a rövidsarokra, majd odaállítasz egy jól fejelő védőt... Hát enyhén szólva csalás. Kíváncsi lennék, hogy a valóságban melyik védő fejel egy szezonban 20 gól felett... Lásd már reálisabban a dolgot... -
milyen cheat szöglet??? menny már a hülyeséggel. Kíváncsi vagyok h még mibe kötsz bele. El se hiszem h mindig valami bajod van. -
Gratula!:)
Az APOEL elleni meccs biztos durva volt, úgy mint a többi!:) -
Pettersson #82996 Támad a szuper Zeljo! 
EL második körében egy grúz csapatot kaptunk:
Első meccs
Második meccs
Aztán a két meccs között már megvolt, hogy a Sparta Praha lesz az ellenfelünk és a mutatott játék alapján, a magam részéről a tisztes helytállásban bíztam, ehhez képest a srácok kitettek magukért. Sőt!
Harmadik kör, első meccs.
Este folyt. köv.! :) -
FMfan #82995 Na befejeztuk az 1.szezont az elso osztalyban..30.forduloban meg sokkal jobban alltunk, mint ami a vege lett..Vegulis osszessegeben elegedettnek kene lennem a csapat teljesitmenyevel, mivel az elsodleges cel a kieses elkerulese volt, amit vegulis eleg konnyen hoztunk. De azt sajnalom, hogy legalabb az 5.helyre nem sikerult odaerni, ami Balti bajnokok ligaja indulasi jogat jelentette volna..es ez 1 golon mulott, amit az utolso forduloban a 93.percben kaptunk..:( Tabella, 3.szezon
Mint lathatjatok, 3 jatekost Igazoltam ebbol a 2 mezonyjatekos bevalt, de a magyar kapus nem...ot 15meccs utan le is csereltem, a tavalyi elso szamu kapusra..kapust mindenkepp kell vennem telen(mivel itt tavasz-osz a lebonyolitas), meg a vedelmet sem artana megerositeni!
ha elolvastad! -
FMfan #82994 Most jatszottam a 3.ellen...csataromat nem tudom mert alitottak ki..szerintem 11-est kelett volna adni, nemhogy 2. sarga lapot...szerencsere utana sikerult egyenliteni..(A 95.percben..) 4forduloval a vege elott -3 pont, 4.hely..