104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Solt
    Hmmm... ha nekem nincs védekező szerepkörben játékos a középpályán, akkor átjáróház az egész...
  • geo91
    egy szűrő bőven elég. badelj is tud védekezni a szerepköre ellenére.
  • Solt
    Köszi...

Nem sok védekezés van középpályán... ennyire jó az az egy szem szűrő? :)
  • geo91
    idei lényegesebb igazolások

ferreyra (még bele kell rázódnia, nem igazán megy neki a bajnokságban.)
    nangis (jobbszélsőként számolok vele, pláne most hogy tomecak 3 hónapra offos.)
    terziev (padra tökéletes)
  • geo91
    sok szó esett mostanában a taktikákról, itt az enyém. mondjuk még elég képlékeny, így a második szezon hajnalán.

• Fyrex
    mennyi bevételt várhatok a szezon végén?
  • geo91
  • Zenszkij
    Engem az a katasztrófa ért a Fradival, hogy csoportelsőként a Barcelonát kaptam. Idegenben 1-0-ra kikaptunk, otthon 0-0 lett....bye bye BL. Ha továbbjutottam volna a Cityvel kerülök össze. Ennyit a csoport elsőségről. A csoport második Real Madrid a CSZKA Moszkvát verte ki, majd megkapta a Lyont, akit ugyancsak megvert. Oda vissza vertem őket a csoportban. Bosszantó. Vicc.
  • Fyrex
    sajnos a b csapat kiesett a két kupából, de a bajnokság is nagyon szoros, az utolsó harmad kezdődik

• geo91
    sorsolásos nézet.
  • Casso7
    simán meglesz az. hajrá!

a csoportokat ,hogy tudod így nézni? nekem mindig külön mutatja...
  • Fyrex
    hajrá!
  • geo91
    könnyebb csoportba is kerülhettünk volna...

ami még érdekes lehet hogy a győr is bejutott! 3. körben a rangers-t búcsúztatták! okosan igazolnak amúgy, egész jó keretük van.

• Fyrex
    ugyanolyan kihasználása a meccsmotor hibáinak mint a rövidsarkos szöglet, csak ez kevésbé mutatkozik ugye meg abszurdan mint hogy egy védőnek 20+ gólja van

én nem használom se ezt, se a szögletet, mert mindkét dolog bizonyítottan könnyen plusz előnyhöz juttat.

az hogy ez kinek csalás, azt döntse el mindeki maga.
  • DONGUBA
    Akkor ez nem cheat?
  • Fyrex
    az a baj hogy ez már a tavalyi meccsmotorban is így volt, remélem jövőre azért már kijavítják...
  • Fyrex
    ha már 4-3-3, mindenkinek aki kicsit bajlódik a csapatával ajánlom ezt a 3 középső csatáros felállást, szűk játékkal, lassú tempóval, középen támadással

sajnos vagy nem sajnos ez ellen a taktika ellen a gép nem nagyon tud védekezni
  • szabii98
    annyira buták a játékosaim...először Elek Ákos hagy itt, majd Lipták Zoli...szerződést nem akarnak kötni, csak fogják magukat és elmennek....Szerencsére Ákosért pénzt is kaptam(2 millió :P), Lipták ingyen elmegy...mert ő már kinőtte a Videotont...menjen padozni a VfB Stuttgartban, lesz*rom :P
    Elek elment az Almeria-ba....mondjuk 10 meccset játszott, az viszonylag jó. Csak, esett 400k-t az értéke...ja bocs
    Na nembaj, majd ha jövőre sikerül egy jobb nemzetközi szereplés, beújítok pár jó játékost
  • Solt
    Jaaaaa... erre nem gondoltam! :)
  • Zenszkij
    de az, a beállításoknál a taktika fülön átállíthatod régi stílusúra
  • Solt
  • Solt
    Ja igen, így már megvan! :) De ez nem a 2012 nem? Egyébként köszi...
  • Blum
    En igy jatszatom a sracokat:

• Forza Italia
  • Solt
    Tolj egy képet róla, és azon látszanak a poszt utasítások is... :)
  • Forza Italia
    4-3-3 at játszom. régebben beraktam ide azt hiszem még a Montpellierel voltam :D
  • Solt
    Nálad is érdeklődöm... felállás, taktikai és egyéni utasítások? :)

Jó lenne, ha ezeket is prezentálnátok a beszámolókkal... így lenne igazán érdekes...
  • 00mate
    Fasza...köszi azért!
  • Rudee
    Nem.
  • Forza Italia
    Bello gyerek az év igazolása nálam :D:D

• 00mate
    Ha a csapatnak nincsen tartalékcsapata, akkor a vezetőségtől nem is fog kapni sose?
  • Zenszkij
    szép, csak így tovább!
  • szabii98
  • Blum
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Yes,megvan a Recopa Kupa!

9-4-es osszesitessel nyertunk,Borges parades volt ma. Egyedul lott 5 golt. Es mindegyiket ugy,hogy a felpalyarol indult meg. Bezzeg a bajnoksagban alig produkal valamit...

Nagyon meglatszik a csapat jatekan,hogy visszajottek a valogatott tagok. Ugyanakkor meglepodtem,hogy az Independiente ilyen konnyen adta magat. 190K osszeget kaptunk a gyozelemert,ami nem tul sok...viszont keves :) Sebaj,lenyeg hogy sikerult a cimvedes.
    Rekord mennyisegu nezo volt ma a stadionban,szamszerint 25ezer.

Recopa Kupa 9-4

Kozben egy gyors helyzetjelentes a bajnoksagrol is. Meglepoen fordulatos a bajnoksag,nemreg meg a kozepmezonyben tanyaztunk,aztan 2-3 fordulo erejeig az elen jartunk,most egy kicsit megint elaludtunk,de jo lesz ez...remeljuk:

Bajnoksag

Ez az elso komolyabb sikerem a jatekban,ugyhogy tessek orulni!
  • szabii98
    ez esetben hajrá :D
  • Zenszkij
    Madrid 12. féltávnál a bajnokságban, a Barca első, és szerintem jóval erősebb a kerete, meglátjuk
  • szabii98
    Ha a Madridot megverted, majd pont a Barcát nemfogod?:)
  • Zenszkij
    csoportelsőként továbbjutva kit kapok a BL-ben a másodikak közül? hát persze, hogy a Barcelonát
  • Blum
    Recopa kupa donto 1. merkozes:

eredmeny

Rengeteg alapemberem hianyzott a keretbol,teljesen mas felallasban jatszattam a sracokat mint ahogy azt mar megszoktak. Mindennek ellenere nagyon elegedett vagyok a csapattal,plane annak fenyeben,hogy mar viszonylag koran kiallitottak a vedelmem alap emberet. (ennek tudhato be az a kapott gol is)

Nemsokara jon a 2. merkozes ;)
  • Forza Italia
    én most játszottam velük és otthon kikaptam 2-1 re. ami sztem nem rossz.