104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Solt #83235 Hmmm... ha nekem nincs védekező szerepkörben játékos a középpályán, akkor átjáróház az egész... -
geo91 #83234 egy szűrő bőven elég. badelj is tud védekezni a szerepköre ellenére. -
Solt #83233
Köszi...
Nem sok védekezés van középpályán... ennyire jó az az egy szem szűrő? :) -
geo91 #83232 idei lényegesebb igazolások
ferreyra (még bele kell rázódnia, nem igazán megy neki a bajnokságban.)
nangis (jobbszélsőként számolok vele, pláne most hogy tomecak 3 hónapra offos.)
terziev (padra tökéletes) -
geo91 #83231 sok szó esett mostanában a taktikákról, itt az enyém. mondjuk még elég képlékeny, így a második szezon hajnalán.
-
mennyi bevételt várhatok a szezon végén? -
geo91 #83229
-
Zenszkij #83228 Engem az a katasztrófa ért a Fradival, hogy csoportelsőként a Barcelonát kaptam. Idegenben 1-0-ra kikaptunk, otthon 0-0 lett....bye bye BL. Ha továbbjutottam volna a Cityvel kerülök össze. Ennyit a csoport elsőségről. A csoport második Real Madrid a CSZKA Moszkvát verte ki, majd megkapta a Lyont, akit ugyancsak megvert. Oda vissza vertem őket a csoportban. Bosszantó. Vicc. -
sajnos a b csapat kiesett a két kupából, de a bajnokság is nagyon szoros, az utolsó harmad kezdődik
-
geo91 #83226 sorsolásos nézet. -
Casso7 #83225 simán meglesz az. hajrá!
a csoportokat ,hogy tudod így nézni? nekem mindig külön mutatja... -
hajrá! -
geo91 #83223 könnyebb csoportba is kerülhettünk volna...
ami még érdekes lehet hogy a győr is bejutott! 3. körben a rangers-t búcsúztatták! okosan igazolnak amúgy, egész jó keretük van.
-
ugyanolyan kihasználása a meccsmotor hibáinak mint a rövidsarkos szöglet, csak ez kevésbé mutatkozik ugye meg abszurdan mint hogy egy védőnek 20+ gólja van
én nem használom se ezt, se a szögletet, mert mindkét dolog bizonyítottan könnyen plusz előnyhöz juttat.
az hogy ez kinek csalás, azt döntse el mindeki maga. -
Akkor ez nem cheat? -
az a baj hogy ez már a tavalyi meccsmotorban is így volt, remélem jövőre azért már kijavítják... -
ha már 4-3-3, mindenkinek aki kicsit bajlódik a csapatával ajánlom ezt a 3 középső csatáros felállást, szűk játékkal, lassú tempóval, középen támadással
sajnos vagy nem sajnos ez ellen a taktika ellen a gép nem nagyon tud védekezni -
annyira buták a játékosaim...először Elek Ákos hagy itt, majd Lipták Zoli...szerződést nem akarnak kötni, csak fogják magukat és elmennek....Szerencsére Ákosért pénzt is kaptam(2 millió :P), Lipták ingyen elmegy...mert ő már kinőtte a Videotont...menjen padozni a VfB Stuttgartban, lesz*rom :P
Elek elment az Almeria-ba....mondjuk 10 meccset játszott, az viszonylag jó. Csak, esett 400k-t az értéke...ja bocs
Na nembaj, majd ha jövőre sikerül egy jobb nemzetközi szereplés, beújítok pár jó játékost -
Solt #83217 Jaaaaa... erre nem gondoltam! :) -
Zenszkij #83216 de az, a beállításoknál a taktika fülön átállíthatod régi stílusúra -
Solt #83215
-
Solt #83214 Ja igen, így már megvan! :) De ez nem a 2012 nem? Egyébként köszi... -
Blum #83213 En igy jatszatom a sracokat:
-
-
Solt #83211 Tolj egy képet róla, és azon látszanak a poszt utasítások is... :) -
4-3-3 at játszom. régebben beraktam ide azt hiszem még a Montpellierel voltam :D
-
Solt #83209 Nálad is érdeklődöm... felállás, taktikai és egyéni utasítások? :)
Jó lenne, ha ezeket is prezentálnátok a beszámolókkal... így lenne igazán érdekes... -
00mate #83208 Fasza...köszi azért!
-
Rudee #83207 Nem. -
Bello gyerek az év igazolása nálam :D:D
-
00mate #83205 Ha a csapatnak nincsen tartalékcsapata, akkor a vezetőségtől nem is fog kapni sose? -
Zenszkij #83204 szép, csak így tovább! -
-
Blum #83202 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Yes,megvan a Recopa Kupa!
9-4-es osszesitessel nyertunk,Borges parades volt ma. Egyedul lott 5 golt. Es mindegyiket ugy,hogy a felpalyarol indult meg. Bezzeg a bajnoksagban alig produkal valamit...
Nagyon meglatszik a csapat jatekan,hogy visszajottek a valogatott tagok. Ugyanakkor meglepodtem,hogy az Independiente ilyen konnyen adta magat. 190K osszeget kaptunk a gyozelemert,ami nem tul sok...viszont keves :) Sebaj,lenyeg hogy sikerult a cimvedes.
Rekord mennyisegu nezo volt ma a stadionban,szamszerint 25ezer.
Recopa Kupa 9-4
Kozben egy gyors helyzetjelentes a bajnoksagrol is. Meglepoen fordulatos a bajnoksag,nemreg meg a kozepmezonyben tanyaztunk,aztan 2-3 fordulo erejeig az elen jartunk,most egy kicsit megint elaludtunk,de jo lesz ez...remeljuk:
Bajnoksag
Ez az elso komolyabb sikerem a jatekban,ugyhogy tessek orulni!
-
ez esetben hajrá :D -
Zenszkij #83200 Madrid 12. féltávnál a bajnokságban, a Barca első, és szerintem jóval erősebb a kerete, meglátjuk -
Ha a Madridot megverted, majd pont a Barcát nemfogod?:)
-
Zenszkij #83198 csoportelsőként továbbjutva kit kapok a BL-ben a másodikak közül? hát persze, hogy a Barcelonát -
Blum #83197 Recopa kupa donto 1. merkozes:
eredmeny
Rengeteg alapemberem hianyzott a keretbol,teljesen mas felallasban jatszattam a sracokat mint ahogy azt mar megszoktak. Mindennek ellenere nagyon elegedett vagyok a csapattal,plane annak fenyeben,hogy mar viszonylag koran kiallitottak a vedelmem alap emberet. (ennek tudhato be az a kapott gol is)
Nemsokara jon a 2. merkozes ;) -
én most játszottam velük és otthon kikaptam 2-1 re. ami sztem nem rossz.