104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zenszkij
    A magyar bajnokság pár év után rém unalmassá válik. Ti elkezdtetek már két csapatot irányítani, hogy legyen valami kihívás?
  • Solt
    Én kényes vagyok arra, hogy saját fejlesztéssel játsszak, csak kíváncsiskodom, hogy más, hogy áll hozzá az alapokhoz... :)
  • DONGUBA
    Ha esetleg kene elado:)Ingyen....nem titkolom
  • Solt
  • hzsolt1990
    Sziasztok!nekem olyan friss transfer database kéne amiben már bent van Huszti Hannoverbe szerződése.....Valaki tud valami ilyesmit?
  • DONGUBA
    Ingyen volt tarcsi meccseken jatszott csak 20 meccs 8 gol tarcsiban
  • zavbal
    Németh Krisztián? :D
    Amúgy hasonló taktikkal vittem sikerre én a Toulouset csak annyiban volt más hogy az egyik támadóm mélységi támadó volt támogató szerepkörrel
  • DONGUBA
    tessek

es igaz hogy ez a MANUTD de akkor is szepen termelt ROONEY

• juvemarci0818
    kösssz
  • lechero
    Kicsomagolod a RAR-t, majd a kapott fájlt bemásolod a X:\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2012\Editor Data mappába. Játék indításakor pedig betölteted vele!
  • juvemarci0818
    és hova kell betölteni a kiegészítő packet??
    bocs a sok kérdést
  • juvemarci0818
    köszi :)
  • lechero
    pl innen
  • juvemarci0818
    honnan tudok letölteni plussz válogatottakat és ligákat???
  • DONGUBA
    Megmutitom szivesen....Fyrex is adott hozza tanacsot ugy lett vegso belole..nemsoka muti lesz a kep:)
  • szabii98
    én úgy vagyok vele hogy a 3 pont a fontos, és nem az hogy mennyi a végeredmény...ennek ellenére magasan nekünk van a legjobb gk-n, legtöbb gólunk és legkevesebb kapott gólunk :P az idei egy sikeres év, már csak a hajrát kellene jól csinálnunk
  • Solt
    Készüljön mutiból! :DD
  • DONGUBA
    Nekem van egy sajat keszitesu taktikam ami nagyaon bevalt 442 es eleg sok golt rugok barkivel is vagyok....persze en ugy jatszok hogy sose valtok taktikat ha nem megy akkor sem..begyakoroljuk es azzal jatszok vegig
  • Solt
    Nyilván én is szeretek sok gólt rúgni, viszont kapni nagyon nem! :D De ez már a managerek közti felfogás béli különbség... :)
  • geo91
    utálok 1-0-ra nyerni :D inkább legyen 3-1 vagy 4-2
  • Solt
    Engem zavar a sok kapott gól... inkább nyerek 1:0-ra, mint 3-1-re... :D
  • geo91
    mindig is a támadójáték híve voltam, sokszor előfordult hogy kevesebb figyelem maradt a védekezésre, így jópár karrieremben előfordult hogy sok gólt kaptunk, viszont sokkal többet lőttünk egy-egy meccs/bajnokság során. de hát Puskás is megmondta anno hogy mindegy mennyi gólt kapunk amíg többet lövünk. :)
  • Solt
    Ebben nem is kételkedtem, csak meglepett... ;)
  • geo91
    de működik, ez a lényeg :)
  • Solt
    Tudom! :)

Fluid + Control mellet például support beállítás mellett támadó a BWM, defend mellett csak normál a mentalitása...
  • geo91
    mármint a labdaszerző (BWM) beállításnál
  • Solt
    Philosophy függő... van amikor support esetén jóval előrébb helyezkedik, plusz felfutás is van...
  • geo91
    a support és a védekező között annyi a különbség hogy a supportosnál fontos a passz, de különben az is védekező...
  • Janika114
    Üdv.

Nyírbátor 2. szezon:
    Féltávnál írtam utoljára, akkor ugyebár az 5. helyen álltunk aminek nagyon örültem, hiszen a bent maradás volt a fő cél. Télen kaptam egy kis pénzt igazolni végre, amit el is költöttem úgy tűnt elég jól.

Mocivnik és Mgwenya tűnt nagy fogásnak elsőre, a csapatom többi tagjához nézve. De Polonkaiban is bíztam.

Jól is kezdtük a szezont de mindkét külföldi csatáromnak nehéz volt megszokni a légkört ráadásul Mgwenya mikor belelendült, meg is sérült. Jött egy kisebb hullámvölgy, és végül a 8. helyen zártunk, ami elsőre tökéletes.

Nyáron eléggé átalakul a keret, sok fiatal magyart igazolok lejárt szerződéssel, és titkon bízok hogy harcban leszünk a feljutásért.
  • Forza Italia
    Megint maradt az EL-a. Talán jövőre sikerül a csoportból való továbbjutás

• horrorpops
    fasza. 3 játékosomat rúgják le, és egyetlen sárgát se kaptak érte. az egyik 2 hét, a másik 6, a harmadik 7 hét pihenőre szorul, pedig a bajnokság hajrája közeledik, plusz FA meg BL meccsek. idén egy kezemen meg tudom számolni hogy hányszor játszott a legerősebb felállásban a védelmem...
  • Fyrex
    ottapont
  • Solt
    Ezt mondom én is... :) De a képen amit linkeltél egyik sem az, ez lepett meg... :)
  • geo91
    eddig főleg 4-2-4-et játszottam, ott is csak az egyik középső középpályás volt védekező mentalitású és ez hosszútávon működőképes volt. (pl. Honvéd.)
  • Solt
    Barcelonával tesztlegetek különböző taktikákat, semmi extra... bár ma elkezdtem egy MTK-t... csak magyarokat igazolok, kíváncsi vagyok mire lehet jutni! :)
  • Blum
    Egyetertek! :)

Amugy te most melyik csapattal jatszol?
  • Fyrex
    tekintve hogy a bajnokságban ő a legerősebb, nem meglepő

nemzetközi szinten lehet, és ahogy nézem volt is belőle gond
  • Solt
    Nálam is a labdaszerző defend beállításon van... ezért lepődtem geo beállításán...

De ezért jó, ha ezeket megosztjuk egymással, ilyenekből sokat lehet egymástól tanulni...
  • szabii98
    Alapvetően nem bajlódik a csapatom, de majd a nehezebb falatok ellen ezt fogom használni..nagyon egy g*ci taktika :D előrefutnak 3man, ha az 1. lövése kapufa/kapusról kipattan még jöhet min. 1 lövés :D
  • Blum
    Nalam is ez volt,de az egyik kozeppalyasomat beallitottam Defendbe es az sokat tud segiteni. Valamint a vedelmet is melyebbre tettem,csak akkor tolom fol,ha az ellenfel nagyon piskota :)