104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Rudee
    Én őt már benyomtam a szudáni klubjába, onnan meg lehetetlen elhozni. Bár nem is nagyon hiányzik, egy korábbi mentésemben igazoltam le.
  • Forza Italia
    talán most meglehet a továbbjutás

• szabii98
    [URL=http://www.kephost.com/view3.php?filename=i59wmpy0apynlcae15zp.png]Videoton - Real Madrid "C"[/URL]
    jó tudom ez csak egy real c...meg ifik meg minden...de azért most nőtt az e-penis
  • szabii98
    Az érdekes..:D eddig mindig elutasítottak :D na mindegy, van még időm bőven :D
  • zavbal
    az elég kell hogy legyen én kontinentálissal kaptam meg Argentínát.Ha viszont klubbal vagy akkor úgy vettem észre mintha függene attól is hogy hova vesznek fel.Engem például most röhögött ki Törökország pedig ha ott valamikor váltás volt mindig nekem ajánlottak szerződést.Hát most nem...
  • szabii98
    mekkora hírnév kell ahhoz hogy egy válogatott elfogadja a jelentkezésem? világklasszis vagyok :C
  • Forza Italia
    nekem is mindig ez a cél. :D mert nincs olyan szerencsém h valami laza csoportba kerüljek :D
  • Fyrex
    lusta voltam képezni már :)

cél: kivédekezni elég pontot az EL-re :D
  • Forza Italia
    Cityt én is meg kaptam 2x is egymás után :D
  • Forza Italia
    megelőztél :D
  • Forza Italia
    grat. majd a csoportköröl egy képet dobj léci. :D
  • Fyrex
    és akkor az utolsó történés mára, BL csoportom:
    - Manchester City
    - Roma
    - Zenit
    - Pécs
  • Forza Italia
    remélem itt is termelni fog
  • lechero
    Uhh, Jovanovic hatalmas fogás szerintem. Játszottam a Partizannal, gólzsák a srác!
  • Fyrex
    még volt egy playoff meccs is, szintén kettős győzelem a Red Star ellen
  • Forza Italia
    Igazolásaim

• Forza Italia
    nekem is első éven sikerült. de a csoportkör már nagyon kemény
  • Fyrex
    kettős győzelem a BATE ellen, első BL évünkben bent vagyunk a csoportkörben!
  • Forza Italia
  • Fyrex
    jöhet a harmadik kör!
  • Forza Italia
    most először kaptam 7m igazolni :D igaz tavaly semmit se költöttem.
  • Forza Italia
    2012/2013 Szezon

• DONGUBA
    Ya te vagy az?:)))GRT
  • Fyrex
    nagyjából ennyit érdemes tudni az első szezonról :)
  • Casso7
    döntöttem... maradok a honvédnál. nincs csapat amit akarok és tudnék irányítani.
  • Solt
    Én az MTK-val kezdtem egy ilyet... Még a személyzet is csak magyar lehet... :)
  • Zenszkij
    Igen, ez egy igazi kihívás, van is már pár esélyes kölköm (összesen 3 db), akikből nagy játékos lehet. Jól hangzik.
  • Solt
    Próbáld meg csak magyarokkal... :)
  • Zenszkij
    Döntöttem, nem tolom én két csapattal az NB1-et. Ha ennyire gyengék rommá verem őket, ennyi :D. Hajrá FRADI!!! Feltolom BL győztesig a csapatot, rahedli pénzzel és átmegyek egy másik magyar csapathoz.
  • szabii98
    csakhogy a twente kikap a villarealtól :D
  • zavbal
    Egy kis helyzetjelentés az Olginatese háza tájáról.A csapat 26 forduló után 16 győzelemmel 4 döntetlennel és 6 vereséggel 20 csapatos bajnokság 4. helyén áll de a 8. helyezett is csak 3 pontra van tőlem.Szoros az első 10-be kerülést céloztam be de a 6. hely rájátszást érne (első 2 feljut 3.-6. playoff).A csapat magja jó és nagyban segíti a szereplést hogy az olasz első osztályú Bl szereplő Palermo az anyaegyesületem.Így pedig nem nehéz.Igazolások úgy ahogy beváltak a kapusom akiért rekord összeget adtam jól véd és az egyik csatárom is nagyon hasznosan játszik.Igazából a nagy problémám a személyzettel van.Ugyanis még fizetési keret bővítése után sem tudok 375 eurónál többet adni senkinek.Így nincs erőnléti edzőm scoutom és orvosom sem csak egy asszisztensem.Ja és tartalékcsapat sincs.Ebből a nyomorból hívott a Marseille de ebbe már belevágtam a fejszémet.Képekkel jövök a szezonvégén kösz ha elolvastad
  • Casso7
    ja tényleg nem baj azt is elkalapálja.
  • Zenszkij
    de a Romával játszik
  • Casso7
    simán legyűröd a twentét.
  • Zenszkij
    Már épp szitkozódtam, hogy a játék Téged képes összesorsolni egy Twentével, én meg ilyen Romákat kaptam, de közelebbről megnézve megnyugtatott a tudat, hogy nem csak velem ilyen kegyes a sorsolás fm istene.
  • geo91
    amúgy nincs valakinek egy tippje hogy miért nem műkszik a 3. számú mez? pedig lecsekkoltam a pakk configját, látszólag nincs benne hiba...
  • geo91
    túl vagyunk a bl csoportkörön, az el-ben folytatjuk

a csoportmeccseket idén is győzelemmel kezdtük

aztán jött három 0-1-es vereség, de kettőn nagyon jól játszottunk. schalke (a) arsenal (h)

idegenben is vertük a shaktart az utolsó előtti fordulóban így biztossá vált a 3. helyünk a csoportban

már nem osztott nem szorzott, de sikerült megverni a schalkét itthon

el sorsolás

• kosheen
    Na bocs h floodolok, csak feltűnt egy ilyen kis hülyeség
    a csapatorvos állandóan ilyenekkel zaklat télen hogy megfázott xy és hogy mit csináljon vele.
    Küldje haza 2-3 nap pihi
    Kezeljük itt vagy micsoda 1-2 nap pihi, de fertőzheti a többieket. Ezzel minek zaklatja a bosst? :D Aki taknyos azt zavarja haza, aztán csókolom.
    Közben meg a Győr 5 perc alatt két alapemberemet is hidegre tette 2-3 hónapra.
    Bödének középen még csak-csak van alternatívája, de a jobbhátvédet a fiatal Tóth Axelnak kell helyettesítenie 3 hónapig. Vagy sz.pok mint a torkos borz, vagy meglesz a nagy kiugrása :)
  • kosheen
    Az egyébként nagy hülyeség hogy én most kitaláltam hogy a Fradival vagyok, de a feeder klubomat is megerősítem, mert sajna csak egy Duna-csoportbeli csapatot talált nekem a vezetőség. 2011-el vagyok, és egy pár semmirekellőt még itt esz a fene nálam, elküldeni se tudtam őket, ha ingyen engedem el akkor meg úgyis ki kell fizetni asszem annyit amennyi a fizujuk lenne. Akkor legyen hasznuk. Megye akárhányban tudnának segíteni a feeder klubnak, hátha feljebb jutnának egy osztályt. Vagy felesleges szórakozni ezzel?
    Nb2-es csapatom meg hót utolsó, pedig csomó visszajátszóm is van. Lipcsei sz.r munkát végez :D
  • Zenszkij
    5nél több non eu-s nem lehet a kezdő csapatban (cserék is) bajnokin. Nemzetközi kupában minimum 4 olyan játékost kell nevezni aki a klubnál edzett 3 évet 21 éves koráig, továbbá ezen felül még 4 ilyen játékost kéne nevezned, de ha nincs akkor 4 olyat is tudsz, akik másik magyar csapatban edződtek három évet 21 éves korukig.