104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Terminátor14
    Mutass egy képet a magyar csapatok repujáról légyszi!

Én most fejeztem be a 3. idényt a Fradival, 3 bajnokság, 2 v 3 kupa és 2 v 3 ligakupa, ill. nemzetközi porondon is mindig jött legalább egy csoportkör, mégis ugyanott áll, ahol eddig, vagyis 2 csillagon :( Mondjuk írtam is, hogy 3-4 szezonig nem mozdul, de azért kíváncsi lennék.
  • kosheen
    na most ugrik a majom a vízbe. Mélyrepülésben a csapat, két irtó gyenge gárda is megvert minket, de most a Győrhöz megyünk. A sajttájon elmondtam hogy gyengék vagyunk, kemény meccs lesz, az eligazításon meg mondogatom mindenkinek, hogy bízom benne, elvárom a jó teljesítményt, 1 fiatalnak meg h nyugi, nincs rajta nyomás. Meglátjuk mit nyújtanak a srácok :)
    Ja amúgy nem lehet vmi Fradis logót a nevemhez írni? :)
    Először hátulról kezdtem olvasgatni a fórumot, régebben lehetett kérni. Had már most is :D
  • DONGUBA
    megnezem en azt
  • kosheen
    Nem tudsz meggyőzni :D
    spanyol gólkirályt csinálok a 2 csillagos magyar labdakergetőből
  • Terminátor14
    Ha valaki szar, és nincs benne potenciál, akkor tökmindegy hol játszik, eléri szerény képességeinek csúcsát és hello...
  • kosheen
    mondjuk ez kicsit furán hangzik, pláne ha nem huszonévesen hanem 15-16 évesen bedobnám a kis falábút a Real kezdőjébe. Ha a szervíz visszaadja végre a lapimat felrakom a 12-t és kipróbálom hogy Kovács Pistikét bedobom a Realba. :D
    Az a csapat 1 falábút elbírna a kezdőbe sztem, tényleg tök kíváncsi vagyok mire jutna :)
  • Fyrex
    meg van őrülve a srác :D
  • LasDen #83428
    dögöljön meg mindenki....
  • Fyrex
    valóban nehéz lenne elmondani, hogy 2+2 néha 5 :) kialakítottunk egy véleményt kizárólag rólad, csak mert nem tetszett a logód és gondoltuk kiközösítünk brumm brumm!
  • DONGUBA
    told fel a mentesed megneznem en azt szivesen
  • Forza Italia
    jó úgyse tudom nektek megmagyarázni az igazam, kialakítottatok egy véleményt amit mindig fenntartotok. Játszok tovább mert szeretem ezt a játékot azt kész.
  • Fyrex
    nem értem mit nem értessz.

a legtöbb utóbbi karrieredben magasan a csapatod reputation értéke fölött lévő játékosokat igazolsz, ami matematikaileg lehetetlen az eredeti adatbázis módosítása nélkül.

ez tény, az hogy kikkel tolod az meg vélemény.
  • Casso7
    köszi! tényleg jó kis csapat. kimondottan tetszik.
  • Forza Italia
    nem értem mi a probléma. Ingyen igazolhatóak voltak, ajánlatot tettem értük és ideigazoltak. Most nyomjam olyan játékosokkal akik Nb3 ba is gyengék??
  • Fyrex
    fasza csapat, én is tervezek még a 2013 előtt egy karriert velük, sok sikert hozzá!
  • Fyrex
    nem ez az első, és nem a második eset, hogy olyan dolgokat posztolsz amik irreálisak az átigazolásaiddal kapcsolatban, nem véletlenül támadnak neked, unalmas már és elveszi a játékélményt. a probléma ott kezdődik, hogy mindenki úgy játszik ahogy akar, csakhogy aki közzé is teszi az vállalja érte a felelősséget.

ez nem jóindulat kérdése, mert személy szerint régebb óta látlak több topicban, semmi bajom veled abszolút. nem azért "editorozol" mert mi mondjuk, hanem mert bizonyos algoritmusok alapján ki van számolva hogy te le tudsz e igazolni egy játékost vagy nem, pont, ebben nem lehet vita. minden változó értékét persze nem lehet 100%ra megmondani, de ismétlem magad, nálad ez a sokadik olyan eset, hogy nem hogy valószínűtlen hogy a csapatodnak és a játékosnak olyan rejtett értékei legyenek amivel ez megtörténhet, de egyenesen lehetetlen, matematikai képtelenség.

részemről ez volt az utolsó megnyilvánulás a témában, ha olyan karriered volt ami értelmes volt ahhoz eddig is gratuláltam, kár hogy az utóbbi időkben kevés az ilyen.
  • Fyrex
    tehát ha nekem a parma a kedvenc csapatom akkor sose érjek el jobb eredményt a középmezőnynél ha valósághűen akarok játszani? :)
    semmi irreális nincs a részletre igazolásban, nézd meg manapság a nagy klubok mekkora adóságokkal rendelkeznek!
    az egy teljesen másik kérdés, hogy ha már nagycsapattal kezdesz akkor valahogy izgalmassá teszed magadnak a játékot, csak kicsit degradálónak éreztem az itt elért eredményekkel kapcsolatban a mondandód, mert azért azokat sem a jézuska hozta.
    peace! :)
  • szabii98
    bocsánat, a Sampdoriát vertük meg, akinek nem lenne egyértelmű.

Szerk.: Jó védőket tudtok mondani?:)
    1-2 középvédő elkéne, mert ezen szinten gyatrák vagyunk ... Persze csak nemzetközi porondon, ott az egész védelem , a bajnokságban a szélsők még elmennek..
  • Forza Italia
    remélem. 3. éve próbálkozunk de egyenlőre nem sikerült.

EL ba megint jó ellenfelünk lesz. CZSKA és ha valami csoda folytán tovább lépünk akkor Ajax/Fiorentina meccs győztese jönne.
  • szabii98
    2-1 arányban megvertük őket, azonban ez sem volt elég...
    rohadt góljuk..meg idegenben is volt bozovicnak egy öngólja...
    Majd jövőre. Alapvetően rendkívüli hozzáállással játszottunk, de sajnos a védelem túl kevés volt. Jövőre beújítok pár fiatal védőt és kp-t , és megpróbálom még1x. Addig pedig marad a kupa és a bajnoki címvédés, úgyis levagyok maradva.
    Végezetül:
    Itt a meccs stat
  • LasDen #83415
    majd csak egyszer má....
  • Forza Italia
    Bl ismét nem sikerült. MEgint marad az EL

• Forza Italia
    amúgy a ranglistán jelenleg 85-ek vagyunk. Olyan csapatok vannak mögöttünk mint pl: Lazio, Mallorca, Galata, Newcastle, ASton Villa,
  • Terminátor14
    Akkor tényleg "érdekes", bár el tudom képzelni, hogy meglágyult a játék szíve. Hozzám ilyen játékosok nem szoktak eljönni :(

Bár most már azért hajlandóbbak, mint az előző részekben, pl most Fülöp a kapusom, és Huszti is volt játékosom 30 évesen, illetve M. Sissoko is nálam játszik.
  • Forza Italia
    Játékosaim nagy részét ingyen szereztem meg. Sissoko 30 éves, Eduardo 27. Mindkettő ingyen igazolható volt, egy próbát megért, és sztem az azért jelent valamit, h pl a Basel, Sunderland kettőst elutasította és hozzám igazolt.
  • Forza Italia
    nem azt már töröltem.
  • Forza Italia
    nem neked szólt neked az első sor szólt h 4. évbe járok. A többi általánosságba. Akinek szólt úgyis tudja
  • Terminátor14
    De ez ugyanaz a "nem hivatalos" adatbázis?
  • Casso7
    nananana! én nem vádoltalak meg semmivel. sőt. nagyon jó menedzser vagy ,hogy ilyen játékosokra teszel szert! ez gondolom függ az eredményektől és őszintén mondom ,hogy nagyon jó vagy.
  • szabii98
  • Forza Italia
    most volt 4 év

ezt az editoros gecit elek hagyjuk már. Nem editorozok értsd már meg. Nem fogom mentegetni magam én tudom h nem csalok azt kész. Aki elhiszi elhiszi aki nem az meg tehet egy szívességet. Itt amilyen eredmények vannak bárkire rá lehet kenni. Ennyi
  • szabii98
    valszeg önelégültek lettek a játékosaid. a meccsek előtt nyilatkozz olyat, hogy nem fogtok nyerni, esélytelenek vagytok vagy nagyon nehéz lesz, a vereségek után azt mond nekik hogy elégedetlen vagy vagy ilyenek. le megy a moráljuk, majd meccs előtt hiszek benned, vagy nagy teljesítményt várok
    ezt játékosról játékosra megcsinálva ismét leszállnak a földre és kezdődik előröl (elvileg)
  • kosheen
    A hullámvölgyeket hogy szoktátok kezelni? A Fradival most volt egy 7 meccses veretlenségi sorozatom, jöttem fel mint a talajvíz, pár pontra volt a dobogó. Erre az utolsó előtti vasas elver idegenben 2-1-re. Oké, belefér, mert lent írtam hogy a hülye másodedző elvitte két kezdőmet is nb2-es meccset játszani és utólag vettem észre hogy hót fáradtak.
    Aztán a tök utolsó Siófok 1-0-ra megver úgy hogy végig nyomtam, ők meg egy szöglet után fejeltek egyet a 85. percben
  • Zenszkij
    nem, van egy potential abilityjük, ha az alacsony sose lesz jó játékos
  • ateszegry
    megvertük a barcát a reallal 2-1 re:) a glszerzőim higuain(aki ezzel valoszinüleg gólkirály lett eddig 43 meccsen 38 góllal :) messikét meg david villát leséritettük :DDDDDD messinek bokatörés,villának combizom szakadás:D
  • Casso7
    semmiképp ne állj védekezőre... támadjál. mikor kellet a győzelem az ajax ellen a 3-ik helyért a honvéddal akkor 4-2-3-1et játszattam. erőteljes letámadással és rohamozással. gyorsan be is rámolták a gólokat.
  • szabii98
    Na most a ti segítségeteket kérném, eléggé rám férne.
    A Sampdoria ellen 3-1et játszottunk idegenben, ami remek. De azért, talán van esélyünk a továbbjutásra.
    4-5-1 felállásban játszottunk a végén, akkor lőttük az idegenbeli gólt.
    Tudtok ajánlani valami olyasmi taktikát, amival lehet hogy kitudunk harcolni egy 2-0t otthon?A 4-5-1 jó volt, de nem is taktika kellene, hanem beállítások hogy mit hogyan..
  • Casso7
    szerintem kezdek velük egyet.
  • kosheen
    egy kérdés - a fejlődési görbe amit megjósol a scout az mennyire valós? Tehát mondjuk nekem van egy qva gyenge 16 éves játékosom, kiírja a scout hogy várható értéke mondjuk 2 csillag lesz a Fradiban, de berakom mondjuk a Real Madridba 16 évesen és játszatom folyamatosan akkor a logika szerint sokkal jobbnak kellene lennie. A játékban is így van?
    Meg lentebb kérdeztem hogy az mennyire hülyeség hogy a fiókcsapatom meg akarom erősíteni, és fel akarom hozni minél magasabb osztályba? Nem csak a fiatalokat küldöm oda fejlődni hanem azokat az időseket is akiket vagy nem tudtam elpasszolni vagy nem kérnek olyan sokat és baromi hasznosak tudnak lenni pár osztállyal lejjebb
  • Zenszkij
    a genie scout gyakorlatilag feleslegessé teszi a belső scout rendszer, mindent megmutat