104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Rudee
    Igen és az szponzori pénz, nem hitel/kölcsön, amiről itt szó volt.
  • bakkerman
    de a parmalat nagyon szépen tejelt a csődig
  • Rudee
    Akkor sem hitelekből igazoltak, hanem a jó eladásaikból (Crespo 55m, Verón 30m, Chiesa 10m, Di Vaio 26m, Cannavaro 23m, Almeyda 22m).
  • Pettersson
    Javaslom nézd át az 1998 és 2002 közötti időszakot a Parma életében. :)
  • Jimbo
    Nyilván. Én csak a srác írására reagáltam:)
  • Zenszkij
    Ha a valóságról szólna ki kezdene vele el játszani? Pont ez a jó benne, hogy ami az életbe nem történik meg, itt elérheted.
  • Jimbo
    Ez a játék nem a valóságról szól:) Mennyire lenne hihető IRL hogy magyar klub BL-t nyer? Meg ha jól emlékszem volt itt valami Bátonyterenye szintű klub is, aki menetelt az európai kupákban...
  • FMfan
    Videoton 0:1 Diósgyőr
    Eléggé meglepett ez az eredmény, de természetesen örülök neki!!:D
  • FMfan
    Kezdtem egyet a DVTK-val. A média az 5.helyre várja őket. Átigazolásokra 0€-ót kaptam, de a fizetésekből sikerült átcsoportosítani, így lett 900ezrem igazolni. A csapatot sikerült megerősítenem, a legjobb igazolásnak Stephen Worgu tűnik, aki kettesével rugdosta a gólokat az edzőmeccseken , amik kiválóan sikerültek, valamennyi meccsünket megnyertük!
    Így várhatjuk a Videotont, a szezonkezdéshez!
    Köszi ha olvastad:D
  • bexinho
    Elődöntőben kiestem Dortmund ellen kettő 1-0-ás meccs után. Mondjuk durva lett volna 3 évet követően 3x döntőbe jutni, és akár zsinórban harmadjára megnyerni. :)
  • Rudee
    Helyes, én is azért szoktam megtartani az alap keret 90%-át, mert az még hasonlít a valóságra.
    Meg nagyobb kihívás (és siker esetén öröm), ha nem a már bevált taktiká(k)hoz vásárolok össze 5-6 embert, hanem a meglévő kerethez próbálok eredményes taktikát összehozni. Ha igazolok, akkor meg a saját megérzéseimre alapozok inkább, minthogy egy programot kövessek. Az hiába pontosabb, nekem nem a space nyomogatása jelenti a játékot.
  • Rudee
    Én azért megnézném, hogy a valóságban egy Parma mikor tudna több 10 milliós hitelhez jutni, amit csak játékos vásárlásra fordít :)
  • bexinho
    Karbantartás van a Noob-nál, így csak videót tudok linkelni a visszavágóról. Sima győzelem 26-7 kapura lövés ha jól emlékszem,+ labdabirtoklás is magas volt a javunkra.

http://www.youtube.com/watch?v=lJnolmgaN_w
  • sanyiute
    ja akkor neki egy felest :D én számlámra:D
  • geo91
    dömére írtam amúgy
  • geo91
  • sanyiute
    szerintem meg kockacukrot neki
  • geo91
    szögletbe tedd be csaposnak, csődbe is menne a hely
  • kosheen
    Petit nem bántjuk :D
    Mondjuk ha felrakom a 12-t a laptopra akkor Détárit áthelyezem szertárosi pozícióba, hátha az jobban fekszik majd neki :D
  • zavbal
    nekem legtöbbször tök üres a tartalék csapatom vagy tele van öregekkel vagy olyanokkal akiket eladni nem tudok játszatni meg pláne nem és nem akarok milliókat fizetni a megszakításért.De hozzáteszem én magyar csapattal nem toltam.

Lejátszottam szezont az Olginatesével.Nos a csapat a második félévet szenzációs teljesítménnyel koronázta meg és feljutott a harmadosztályba a második helyen.Az elsőre esély sem volt , így végül 38 meccsből 25 győzelem 5 döntetlen 8 vereséggel 2.-ak lettünk.Viszont a vezetőség cseszett szerződést adni és amikor megtették már eldöntöttem hogy távozom.Egy országgal arrébb menve Franciaországba vetemedtem vissza (voltam itt a Valenciennes és a Toulouse mestere is).Új csapatom pedig Ajaccio kisebbik egyesülete a Gazélec Fc Olympique Ajaccio.Jelenleg a francia harmadosztályban van és itt fogom megkezdeni a hosszú programomat (remélhetőleg).
  • Zenszkij
    Tippmix Petit a játék legelején kivágtam.
  • kosheen
    a tartalékcsapattal szoktatok amúgy foglalkozni? Csak mert nekem Lipcsei sikerrel tök utolsó helyre vezette a második gárdámat. 10 forduló van hátra és 13 pont hátrány az utolsó bentmaradóhoz képest. Át kéne venni és az első keret segítségével benttartani a csapatot, nem? Csak jobb lenne ha jövőre is a másodosztályban játszathatnám az épp nem kellő játékosokat. Vagy nincs jelentősége igazából?
  • kosheen
    na jó, elfogadom, hogy 2 csillagnál többet egy Real Madridnál se lehet kicsiholni egy 2 csillagosból :)
    amúgy b.zi kaposvár 5 vereség után naná hogy ellenem szívja fel magát...
    pedig olyan szépen jöttem fel, de 2 vereség a 2 utolsótól, most meg ez az x a Kaposvár ellen. Azzal a +8 ponttal
  • Solt
    Annyival jobb az esélye nagyobb csapatnál, hogy könnyebben kijön belőle a maximum tudása... egy kis csapatnál lehet, hogy még azt a kicsiny maximum értékeit sem képes prezentálni a rosszabb edzéslehetőségek miatt.
  • bakkerman
    ha a pot abilityje 95,akkor annál tovább nem tud fejlődni,se egy Pálhalmában,se egy CSZKA Moszkvában,de egy Real Madridban sem. Az viszont előfordulhat,hogy tobb gólt fog lőne ha játszana egy Real Madridban,mint egy Pálhalmában,a társak miatt,akik ziccerbe hozzák. De klasszis SOSE LESZ belőle,mert nem lehet,kész.
  • DONGUBA
    yaya jo kis kozeppalyas
  • Szycsu
    Reggel Ő hozta az ajánlott levelet, el is küldtem az anyjába, hogy fél 5kor kopogtat....
  • kosheen
    kis bajnoksággal játszók - David Tyavkase ismerős valakinek?
  • bexinho
    Nagy nehezen továbbjutottunk a Sampdoria ellen BL nyolcaddöntőből, és végre összetalálkoztunk a Real Madriddal. Velük még sosem játszottam, így elég pikánsnak ígérkezett a párharc. Eddig csak az odavágót játszottam le (pár perce), amit idegenben 1-0 -ra nyertem, a visszavágót majd este fogom letolni.

Addig is had mutassam meg, milyen góllal szereztük meg a győzelmet:

http://bit.ly/Qh8TAg
  • Terminátor14
    A 12-vel játszom, de ettől függetlenül ott kéne lennie, nézd meg figyelmesen :P
  • szabii98
    nekem ilyen 11ben nincs, az europe-nál..nálam van a hiba, vagy te az fm 12-vel játszol?
  • Fyrex
    de hát nem érted hogy nem így van megírva a játék ? :DDDD beszarok

egy játékosnak van egy maximumja amit elérhet értékek terén és kész. a fejlődés gyorsasága meg függ a játékostól, illetve a klub edzéslehetőségeitől, plusz az edzőktől.
  • Terminátor14
    Ez az, köszi! :)

Igazából én 3 szezon alatt ott tartok, hogy a Fradival, aki a 3 év alatt 3-szor lett bajnok, járt a BL csoportkörben kétszer, el-ben szintén kétszer, csak 4. helyre vagyok jó a Vidi-Loki-győr trió után, és persze ők még 2,5 csillagos reppel rendelkeznek, én csak 2-vel.
  • szabii98
    lehet gyorsan fejlődik, de két csillagnál jobb nemlesz
  • kosheen
    egy próbát megér :)
    vagy lehet hogy a city lesz még nem tudom. Vmi dollárpapás csapatot nézek amit 1-2 szezon alatt világverővé alakítható és ami 10 emberrel meg az én kis kutyaütő 15 éves magyar csatárommal is nyerni tudja a meccseket. Meglátjuk mi sül ki belőle :)
    Szerintem ha olyan társakkal játszik együtt és nem az nb1 U19-ben kergeti a labdát akkor dinamikusabban fejlődik. Majd kiderül
  • Terminátor14
    World/Europe/Clubs, aztán bal felül ki kell választani az all-t, jobb oldalon meg az all nations helyett Magyarországot.
  • Forza Italia
    ez az???

• kosheen
    ahhhha jó lett a taktika amit vki lentebb javasolt :)
    1-0
    1-1
    1-2
    1-3 :D
    2-3 izgulás, de behúztuk a meccset azért idegenben is :)

az amúgy jó megoldás hogy én úgy szoktam hogy az 1-2 legjobban teljesítőnek külön mondom hogy űberfaszák voltak, a csapatnak hogy jók voltak, és ha van olyan aki kimagaslóan szar volt azt azért lehordom még ha nyertünk is
  • Fyrex
    na látod azt én is
  • Forza Italia
    azt hol találom??? :D:D