104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Solt
    Mert mondjuk amikor neked kell a gól, akkor védekezik, amikor meg neki kell a gól, akkor támad... Nem olyan bonyolult ám ez! :D
  • Casso7
    nekem az a kedvencem mikor van 3 perc hosszabítás és az ellenfél az 5 percben szerzi a gólt...
  • Zenszkij
    Egyébként ami egy kicsit nevetséges a játékban, hogy ha kell a gól lepörgeti akár az egész második félidőt az FM, ha meg egy góllal vezetek az utolsó percben is végig támad az ellenfél, még véletlenül sincs lepörgetés. Ez azért röhejes.
  • Casso7
    igen. elég ha megdicséred. én most a palermónál megdicsértem montolivót és már tárgyalt.
  • geo91
    ha nem túl irreális a leendő igazolás, néha elég egyetlen dicsérő nyilatkozat is
  • Zenszkij
    Semmit nem tudsz tenni, mivel a klubbod reputációja nem elég magas, hogy szóba álljon veled. Sokat kell dicsérni a médiában, és pár év múlva szóba állhat veled. Kupákat kell nyerni, BL-ben menetelni.
  • szabii98
    nemszoktam, csak nem mentettem és full ideg voltam

Akkor mit lehet tenni, ha leigazolnék egy játékost, a klub elfogadja, de ő nem akar tárgyalni? akkor ennyi? vagy ha nyilatkozok, utána még tudok vele tárgyalni?:)
  • Huni92
    újratöltés powa :]
  • Rudee
    Nekem ha túl sok helyzet kimarad, miközben az ellenfél nem támad, sokszor már "várom" az ilyet. Néha viccből megcsinálom, hogy 2-3 percenként új utasítást adok (rúgják előre a labdát, vagy csak ívelgessenek előre), aztán újabb pár perc múlva vissza az eredetire és van amikor segít.
  • szabii98
    jaja, amúgy tiszta ideg voltam az mtk meccsem miatt(#83627) előtte 2x lejátszottam, 1x ugyanúgy 2-2, másikon 2-1re vertek.
  • bakkerman
    én ilyen esetekben már nem is próbálok belenyúlni a meccsbe,nem tudsz mit csinálni,a gép eldöntötte,hogy te nem nyersz,kész. a match engine miatt meg akármit változtatok,a hátralévő időt lepörgeti. ezeket el kell fogadni,ilyenkor csak leteszem az asztalra a gémet,had menjen le a meccs,berakok egy nyugis zenét,és jöhet a következő meccs
  • szabii98
    van bunda a játékban??
    lejátszom a meccs 1. félidőt, 70-30 labdabirtoklás, 2. félidő 1 helyzete nincs az mtknak, majd 75. percben kiállítják a játékosom+11es, 4 percre rá André Nunes belövi 2-2.. O.o
    ez mi ha nem bunda...egyértelmű nem volt kiállítás, én 900euró büntit kaptam mert úgy nyilatkoztam+fellebbeztem a gyerek eltiltása ellen(1 meccs)
  • Zenszkij
    ne foglalkozz vele, legyél bajnok és indulj a BL-ben a többi nem számít
  • kosheen
    Fradi-MTK 5-0
    lehengerlő játék, 5 meccses veretlenségi széria
    következő fordulóban
    Újpest-Fradi 4-1
    az uténak 6 kapura lövése volt, 1 mellé, 1 kapufa a többi gól. Én meg széjjel lőttem a kapujukat, volt vagy 15 lövés, de csak egy akadt be. Majd fel robbantam, és a legrosszabb az volt, hogy lóf.szt se tudtam csinálni kívülről. Áhhh de rossz meccs volt
  • Roland10
    Hogyha 12.0.4-es adatbázis alatt betöltitek editorba a 12.2.0-es updatékat és csak simán elmentitek, akkor is működni fognak!
  • Forza Italia
    Igazolásaim

• ateszegry
    hozzám jan.1.én jött kezman:D 16. azaz az utolsó helyre vártak minket..hát 4.ek agyunk :)
  • Rudee
    Első télen egy ilyen ifit "kaptam" a Fradiba. 15 éves középső kp.

• kosheen
    kérdés - amikor egy ifinek szerződést ajánlok és van egy olyan opció, hogy X meccs után magasabb fizut kap, akkor ott milyen meccsek számítanak bele?
    Csak az első csapatban lejátszott? Vagy az is ha kölcsön adom mondjuk egy első osztályú klubnak és ott játszik meccset?
  • kosheen
    besz.rok rajta amúgy, hogy mennyire nem akarnak jönni hozzám a játékosok...Bajnoki címért megyek és még ilyen taknyos 20 éves pécsiek meg se hallgatják az ajánlatomat
  • Forza Italia
    Visszatértem gondolom sokan örülnek :D:D

Atletico Madriddal kezdtem egyet. A vezetőség Bl helyre vár. 12m kaptam igazolásokra. Keret nem rossz, sok jó fiatal van. Majd kiderül mire megyünk a Barca, Real kettős mellett.
  • Zenszkij
    Lement az első évem a Lens élén. Sikeresen feljutottunk az első ligába. Íme a tabella:

Az év második felében katasztrofálisan szerepeltünk idegenben, aminek nem igazán tudom az okát, jövőre javítani kell ezen.

Szerencsére a Le Havre is bukott, így meglett a bajnoki cím ezzel a góllal:

Egyik legértékesebb játékon Eden Hazard öccse Thorgan Hazard volt.

Remélem a bátyó nyomdokaiba lép. Az edzőközpontom és az edzőim révén rengeteg fiatal titánt tudok majd kinevelni. Jó kis játék lesz ez. Célom, hogy csak home-grown játékosom legyen.
  • Huni92
    olvastam én is, de direkt kipróbáltam, mielőtt betettem. :) működik.
  • Mor3llo
    Tuti?
    "Must have 12.2.0! Latest Patch."
  • bakkerman
    köszöntem,ezt megpróbálom! :)
  • Huni92
    Ez a frissítés működik 12.0.4 alatt is :)
  • bakkerman
    kivagyok égve,nem hoz lázba a gém,valami új kihívás kéne,valami újdonság...gondolkoztam h leszedek egy friss adatbázist,de mindegyikhez kell a 12.2.-es patch...
  • zorrobomber
    pár kép

Doni 2015ig eltiltva, meg úgy általában a vénekkel befürödtem, vagy legalábbis semmi extrát nem nyújtanak (Kenesei, Fehér, Kavianpour), talán Addo volt jó vétel. Na meg a debreceni tengely, Kulabá és Szakály :) Barillá se rossz, bár tőle is kicsit többet vártam. Bl playoff-ban Koppenhága vár.
  • Zenszkij
    Így állunk féltávnál.

Idegenben nem túl meggyőző a gárda. Nüanszokon múlott, hogy nem kaptunk ki többször. Tartok tőle, hogy ez visszaüt a szezon második felében. Gyenge a kapus, meg a védelem sajnos. Az első ligában az édeskevés lesz. Kupákból úgy estünk ki, hogy szép volt nézni. Legalább a bajnokságra tudunk koncentrálni. A csapatnak egy kanyi vasa sincs. Eladni meg nem tudok senkit, mert nem kellenek. Nem egyszerű a helyzet.
  • Huni92
    Menjen a tárgyalóterembe, ne ide.
  • Rudee
    Lehet ügyvéd és szeret kérdezősködni :D
  • Huni92
    Én aztán kurvára nem akarok okoskodni meg beszólni, de döntsd már el, hogy mit akarsz! Kétnaponta megkérdezed, hogy ez vagy az a csapat szerintünk? Szerintünk tökmindegy, bármelyikkel játszanál, és írnál beszámolókat, megfelelne nekünk.
  • szabii98
    én játszottam velük..pénzkeret nemnagyon van, de lehet kezdeni velük valami értelmeset .. :D van velük egy 2. helyem, de eléggé nehéz volt
  • ateszegry
    vasassal kezdeni szeritnetek?
  • Szycsu
    Keress klub nélküli playakat. Van pár használható. Én pl szerződtettem egy holland csatárt, 36 éves, DLF/Support-ban játszatom. Levadia ellen mindkét meccsen lőtt gólt, Honvéd ellen szuperkupában szintúgy, Partizan ellen assistok és barátságoson is jó. 90 percet gond nélkül végigtolja (én is fm11)
  • Szycsu
    Nem hiszem, hogy kirúgnak, elég nagy siker ez így is, IRL legalábbis az lenne.
  • Fisicofan
    Az meglehet hogy úgy lenne, csak nem hiszem, hogy velem az élen. Maradnék szívesen persze, de nem túl esélyes hogy nem rúgnának ki :D Azért küzdünk még, hátha, de nem látok sok esélyt a bentmaradásra.
  • Szycsu
    Jövőre visszakerültök egyből.
  • Fisicofan
    Szépen haladok eddigi legnagyobb kudarcom felé, 7 meccsünk van hátra, 5 pontra vagyunk a bentmaradástól, azt hiszem nem fogjuk meghosszabbítani az NBI-es tagságunkat...
  • zorrobomber
    Tudja hogy mi az, csak nem szereti. Ahogy én sem vagyok odáig érte. Mondjuk azt nem mondanám hogy irritál.