104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Csabah0 #83678 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Fm2012-höz van NBIII.-as kiegészítés, és ha igen hol?
Köszi! -
jó tudni. Legközelebb akkor csak akkor örömködök ha megerősítettem az átigazolást :D
más - ha túl sokszor mondom egy játékosnak hogy jó teljesítményt várok tőle az előbb-utóbb rosszat tesz neki? -
ez eléggé megszokott dolog. nálam tízből öt ilyen eladás tuti így végződik. -
egész jók voltak. Nehéz is volt ellenük játszani -
Sociedad meg a Granada is szép teljesítményt nyújtott! :) velük érdemes lenne elkezdeni egy karriert.. -
bazdmegbazdmegbazdmeg...a hülye játékos visszautasította a csapatot mert alacsony fizut kínáltak neki. Hát én ha meggyógyul azonnal bedobom ezért első meccsén, hátha lesérül, aztán addig padoztatom míg tönkre nem megy a karrierje. A kis szemét miatt ugrott egy nagy rakat lóvém -
én eladtam a 31 éves tkp-mat, mert már öreg volt, és elkezdtek őrjöngeni a szurkolók :D:D
mi lesz pár év múlva, ha Vujovicot kell eladnom? felgyújtják a székházat??:D -
háhááá mekkora mázli :)
a 250 ezret érő, 28 éves balszélsőmet (aki ingyen jött 1 éve) el akartam passzolni előző átigazolási időszakban, már helyettest is vettem, de csak a nyakamon maradt és le is sérült 3 hónapra. Most meg jött egy 750 ezres ajánlat csak úgy érte, amit az elnök el is fogadott helyettem :D Én is vigyorogva bólintottam volna rá. Ha ilyen ajánlatok jönnek akkor vihetnek még játékosokat tőlem -
1,5 csillagos takony afrikai felém se hajlandó nézni (mondjuk 4,5 csillag a potenciálja :D)
Féltávnál 6 ponttal lemaradva harmadik vagyok, az újpest az első, ha megszakadok akkor is eléjük kell kerülnöm :D -
Casso7 #83669 Ahhoz képest szép eredmény.
-
Első szezon vége. Barca, Real kettőst nem lehet megszorítani.
-
A legjobb játékosomra aztmondtam, hogy tud ő ennél jobbat is. 3 gólt vágott a Haladásnak 
Egyre jobban fejlődik, előző 2 évben gólkirály volt, célom hogy idén is azlegyen, s bár sokat használom a 2-3 csatáros megoldást, akkor is vezeti a góllövő listát! -
Casso7 #83666 köszi. nem tudom én se de csinálhatnának már valamit... -
Zenszkij #83665 Nagyon szép teljesítmény!GRAT! Ezzel a noob.hu-val meg mi a rák van már? Lassan két hete tartják karban. -
Casso7 #83664 Palermo 2011/2012
kezdtem egyet a palermóval. egyik kedvenc csapatommal.meglepően jó szezont futottunk rosszabbra számítottam. az igazolásoknál a középpályát meg kellet erősítenem. így jött montolivo,badelj,kara,jenssen,. montolivo sokba került de örülök ,hogy nálunk van. a bajnokság elég sima lett semmi extra nem történt. a média a 6-ik helyre várt minket végül 4-ik helyre kerültünk. az európa kupa nagyon meglepett jól szerepeltünk. a csoportkört simán nyertük hibátlanul. aztán jött a hannover akik ellen nagy nehezen továbbmentünk. a fulham ellen kiesést vártam végül tovább mentünk. az atletico viszont megállított minket. az olasz kupa volt a legkönnyeb. jól alakult a sorsolásunk nagyon. a döntőben hosszabítás után shaqiri eldöntötte. nálam ő a szezon játékosa. sok meccset eldöntött és nagyon jól játszott.(3 egyéni díjat is besöpört). és íme a képek:
Felkészülés:
Igazolások
keret1 / keret2
Bajnokság:
meccsek1 /meccsek2
tabella
Európa Kupa:
csoport /meccsek
Olasz Kupa
meccsek
SZEZON JÁTÉKOSA:
-
Zenszkij #83663 Hazaérek tolok róla. Azért is vettem meg, mert saját nevelésű titánokat akarok az aranycsapatomba. De marha nehéz a francia tehetséges kölköket levadászni, aranyárban mérik a tudást. Ez meg egy olyan játékos, aki pár év múlva 40 misit érhet, továbbá később leigazolhatatlanná válna, és nagyon meg akartam kaparintani. -
szerintem hsz szerkesztésre gondolt :) -
17milka egy 16 évesért???? :D dobj már róla egy képet léci -
Zenszkij #83660 Én meg leigazoltam 4+13 milliós részletre (össz 17 milka ojró) egy 16 éves francia tehetséges védekező középpályást a Lens-ba. Én se vagyok normális, de lehet szereztem egy új Desailly-t hosszútávra. -
hát cserének jó :D -
Caicedot?? nem egy nagy zsugás -
Jelenleg így állunk.
Csatárgondjaim vannak így megszereztem Caicedot 4 éves részletre. Most Muniain-t próbálom őt is 4 éves részletere. -
Ha nyugodtan közlöd velük, hogy ne bízzák el magukat, az jó esélyel müködni fog. -
Blum #83655 Az idegenbeli teljesitmenyt hogy lehet javitani?
Meg amugy az milyen dolog a jatekban,hogy elso felido vegen vezetek 2-0-ra vagy 3-0-ra es utana a 2. felidoben hipp-hopp kiegyenlit vagy fordit az ellenfel. Mondhatok nekik akarmit a szunetben,cserelhetek,taktikat valthatok akkoris ez tortenik. Ha nem csinalok semmit akkor meg plane. Nem ertem egyszeruen. -
Zenszkij #83654 Hogyne lehetne szerkeszteni
. FMRTE a program neve, de fizetős és kis százalékkal ugyan de okozhat crash dumpot. Szvsz nem éri meg, a játék értelmét öli meg.
-
Rudee #83653 Én saját edzést csinálok posztonként, valamivel az erős terhelési szint alatt. Ezzel egész jól működik a dolog. -
de kár hogy nem lehet szerkeszteni...na most megint eszembe jutott valami. Egy nb1-es csapatnál ti hány parent és hány feeder klubot tartotok? Csak mert nekem pl most van 4 anyaklubom, de eddig egy balhátvédet küldtek összesen, meg van egy nb2-es nevelőklubom, oda küldtem is pár játékost, jó lenne ha feljutnának nb1-be. Feljuthatnak egyébként? -
tarts meg tarcsi keretbe 10-12 embert,a gép automatikusan felhívja oda a legjobb ifistákat az u19-ből,így legalább nem sokadrangú balfaszok rohangásznak a tarcsiban,hanem saját ifisták,én magyar csapattal mindig ezt csinálom -
ha én fogom és a második csapatot szélnek eresztem, és marad max annyi ember hogy 1 meccsre kiálljanak akkor az gáz lenne? :D
Mert az első keretet leszűkítettem most faszán, 19 ember van ott, de az mind pöpec és bárkit be tudok dobni, plusz a második meg az U19-es csapatból szoktam 1-2 embert felhívni ha sérülés van. De a második csapatban van egy pár ilyen fél csillagos potenciállal rendelkező huszonévesek, hát őket qvára semmi értelme itt tartanom. Szóval elküldhetem őket, vagy inkább hagyjam.
Csak mert a tartalékcsapatom tavaly kiesett az nb2-ből, jó lenne ha visszajutnának (bár erre már nincs ráhatásom) -
average training-nél nekem ne sírjanak hogy megterhelő...ha meg leveszem lowra a traininget,senki nem fejlődik,és egy helyben toporgunk -
Rudee #83648 Ahogy megfigyeltem, ez összefügg az edzéssel.
Legalábbis azt vettem észre most már 3-4 hosszabb mentés alatt, hogy akkor jönnek sorba a sérülések, ha a játékosok sírnak, hogy megterhelő az edzés.
Így pihenik ki magukat :D -
Blum #83647 En is ezzel szopok allandoan. Remelem a 2013-ban kijavitjak. -
Zenszkij #83646 Meg a legjobb, hogy minden meccsen lesérül valaki, totálisan irreális és abszolút megoldható lenne a programozóknak kiküszöbölni ezt a marhaságot (1. perc és máris sérülés..kacag a májam). 5 meccs 8 sérülés. Már nincs védőm, hol van ilyen? -
a Napoli televan klasszis középpályásokkal,4-3-3 simán jó lehet,de egy 4-5-1 is,próbáld ki mindkettőt. klasszis szélsőhátvédek hiányában a 3-5-2-re is ránézhetsz -
Sziasztok!!
Úgy döntöttem neki rugaszkodok a Seria A-nak a Napoli együttesesével, tud valaki mondani egy jó taktikát ami beválhat? Előre is köszönöm!!
Sziasztok! -
Persze ez egyértelmű, csak az utolsó 2 fordulónak nem sok reménnyel vágtam neki, a bajnoki 4. és 2. ellen. Ennek ellenére a 4. Pápát jól megcsaptuk itthon 4-1-re, így a bentmaradásunk szerencsére be lett biztosítva :) -
Rudee #83642 A bent maradás többet ér szerintem, mint a kupadöntő. De Te tudod. Én nem hiszem, hogy kockáztatnék. -
2 fordulóval az idény vége előtt elmozdultunk a kieső helyről, a Szolnok és a Vasas legyőzésével, a következő forduló még kritikus lesz, ők ketten találkoznak egymással, és ha a Vasas győzne, akkor visszaelőzhetnek, úgyhogy izgulhatok még kicsit.
A kupában pedig vár még ránk egy elődöntő visszavágó a Loki ellen, az első meccsen idegenben 2-1-re kikaptunk, mondhatnám hogy van esélyünk döntőbe jutni, de az nagy bravúr lenne -
azért a mázli faktor most bejött :)
Az előttem lévő Zetével játszottam, végig úgy nyomott hogy kikezdte a háló a játékosok hátát, valami 20 kapura lövés volt, ott is küszködtem a beállításokkal hogy valami változás legyen. Aztán a 94. percben tizenegyesből kihoztam 1-1-re a meccset :D -
nem olyan lehetetlen, valami nevenincs osztrák csapatban csodagyerek ... 16 éves nehogymár vissza utasítson :C