104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nem sok egy kicsit a fizuja egy Atleticonak? :) -
Mért van az, hogy nagyobb csapatok ( Real, Barca, Chelsea ) teleigazolják magukat fiatal, inkább Brazil játékosokkal? De nem is a legjobbakat viszik, hanem a középszintet! -
Hát ha neked ez cink.
Amúgy fákk je meglett a feljutás!Az utolsó hat meccsből behúztunk 4-t mellé egy iksz és egy vereség jutott így a körbeverések miatt másodikok lettünk végül is 21 győzelemmel 10 döntetlennel és 7 vereséggel.87 gólt lőttünk ami szép de a 49 kapott már nem annyira.De nem baj irány a Ligue 2.Csak ki ne essek egyszerre.Képekkel este érkezem -
ateszegry #83715 idegenbe kikaptam az europa liga selejtezőjébe az aek athéntol 2-1re..otthon nyertem 4-1re:DDD:P cink?:oxD -
Védő helyett úgy néz ki csatár érkezik xd
Tevez 11m ért vihető. megpróbáljuk. Falcao mellé parádés lenne. -
Zenszkij #83713 Mracskó Mihály. Őt javaslom. -
-.- :D:D -
Kiss Zoli, Újpest :) -
Real-Barca 0-1
Barca-Real 3-1
Barca-Porto 2-1 (hosszabbítás után)
Barca-Villareal 5-1
így hirtelen ennyi ami történt ma reggel eddig,nem volt se érkező,se távozó -
mondom olcsó :D:D -
thiago silva?:D -
Srácok kellene egy jó védő aki viszonylag olcsó. Ajánljatok nekem léci -
Zenszkij #83706 2 év és ráunsz -
Hihetetlen a Real meg a Barca :D:D úgy rugdalják a gólokat mint ha 11-5 ellen lennének.
barca - valladolid 9-0
real - osasuna 12-0 -
rég játszottam a kedvenc csapatommal,így gondoltam egyet,és kezdtem egyet a Barcaval :) cél a teljes dominancia az európai klubfutballban,visszafogott részvétel a játékospiacon,évi 2-3 katalán saját nevelés beépítése a felnőtt keretbe -
Jaja , a Cluj és a Bukarest közt van kis különbség, főleg szurkolókban :D -
azért is gondoltam meg magam és csak Muniain-t hoztam el. -
azért más egy kolozsvári csapat,meg más egy steaua bukarest,akiknek ha aszurkolóin múlna,akkor porig lenne égetve kis hazánk. -
Zenszkij #83700 Nevetnél, ha tudnád mennyi magyar csapatnak szerb, román testvéregyesülete van a való életben. Nincs ezzel semmi gond. Egy magyar csapatnak ne is egy mexikói testvércsapata legyen. Én példáúl szívesen nézem és szurkolok is a román bajnok, kolozsvári illetőségű CFR Cluj-nak. Örülnék, ha a Fradival kapcsolatban lennének, lenne mit tanulni tőlük. -
A Fradival anyaklubot kerestem és a nagysikerű vezetőség a Steau Bukarestet dobta fel többek között. Azéééér álljon már meg a menet.. :D -
Casso7 #83698 hihetetlen eddig a második szezonom a palermóval. én magam sem hiszem el. -
az télleg, csak az egyedüli baj az vele, hogy a legtöbb játékos csak az előnyeit élvezi, hogy minden szezonban részletekre igazol, és hiába halmoznak fel rengeteg adósságot, mert pár év után megy a levesbe a karrier -
mindegy a lényeg h jól teljesítsen :D első meccsé a bajnokságba 3 gólpasszal kezdett. -
Shelton #83695 nekem a 12.2-es patch van fenn, és 24 milla a kivásárlási ára euróban. -
nekem annyiért nem adták még 30m se :D ragaszkodtak a kivásárlási árhoz -
Muniain nagy király,bár nem tudom neked miért került ennyibe,nekem 12.0.4-es patchbe 25 misi a minimum release clause-a,annyiért elhozható -
leigazolták a legjobb szélsőm :(
év elején szól a játék, meg év végén hogy héé lejárnak a szerződések...
év közben meg jönnek...3 kulcsjátékosom vitték el? najó nem kulcsjátékos, de akkoris. :|
szerk.: egyiptom és ghána is szerződést ajánl....vb selejtező :| na ez komoly kérdés lesz :D -
Igazolások. Muniain 4 éves részletre érkezett. Remélem megérte.
-
jaja,érdemes várni,ha a jelenlegi csapata esetleg már nem számolna vele,vagy hoznak a posztjára egy jobbat,akkor kevesebb fizuért is aláír -
Én a Slovan Bratistlavaból akartam egy srácot elhozni az 1. évemben, akkor 10.000 eurót kért(!!) 1200as havi fizetése volt.. utána, nemkellett a csapatának, ingyen elhoztam 1300 átlagért:) -
Rudee #83688 Jó hát nálam a kis csapat az nem élvonalbeli középcsapatot takar. -
nekem tapasztalat,hogyha kiscsapatból akarok nagyba igazolni valakit,akkor nagyon megnő az arca a játékosnak/vagy az ügynökének,pl.: Toulouse-ból Moussa Sissoko mindig 3x akkora fizut kér -
Rudee #83686 Kis csapatból eljön ugyanannyiért is, ha kap mellé bónuszt. -
én mindig a max fizu felét állítom be,mert hiába állítod be a maximálisan adható fizut,ha tárgyalsz vele,és ő a dupláját kérné -
Rudee #83684 Nálam a keresés ott kezdődik, hogy beállítom a szűrőn a max fizetést :) Az aktuálisnál kevesebbért úgyse jön senki :D -
Ez a 4 éves részletre való igazolás nem is hülyeség:) -
a változatosság kedvéért lenne megint egy kérdésem.
Játékos keresgélést ti hogy csináljátok? Csak mert nekem kéne egy jobb hátvéd meg egy középső középpályás, de pénzem nem sok van. A szerződés nélkülieket nézegetem, de ti mindenkire egyesével küldözgetitek a scoutokat? Van értelme pl. a magyar ifikre scoutot küldeni? Bóklászik pár scoutom Afrikában, Dél-Amerikában, időnként találnak is tehetségeket, 1-2 általuk jött, de van amikor 15-16 éveseknél 5*-os pot-al rendelkeznek és szóba se állnak ugye velem
Szóval a keresést hogy csináljátok?
csítprogi nem érdekel persze :D -
Tabella. Kicsit szoros az eleje még 6 forduló van bármi lehet.Jó lenne feljutni hiszen nagyon gyenge a pénzügyi mérleg.Amúgy pár fordulóval ezelőtt hatodik voltam még aztán vezettem a tabellát is.. -
Csabah0 #83680 Köszi bár nem nyit meg semmit sem, viszont közben nagyobb bajom lett amit még sehol nem láttam hogy kell megcsinálni. "xml parsing error" not well formed invalid token" Ezeket írja ki és nem tudok játszani. Újratelepítés rendszer visszaállítás sem segít, ha valaki tudja mit kell tennem segítsen. -
Zenszkij #83679 Itt keresgélj, olvass vissza megtalálhatod.