104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    nekem (igaz a 2011-el) azért már elég jó a hálóm. Még most vagyok a második év felénél és van 4 anyaklubom meg 2 alattam.
    Alám tartozik az ESMTK meg a Békéscsaba (a lilákok :D), fölöttem meg a Sheffield (gondolom 2012-ben már nincs meg :D), Shakhtar, Dinamo Kijev, Rubin Kazany meg a Rapid.
    Eddig egy korábbi mentésnél a Sheffield küldte vissza Gárdost (a játékban el van b.szva, mert csak kölcsön volt ott), meg vmelyik ukrán küldött egy balhátvéd srácot, bár ő ha 5 meccset játszott nálam akkor sokat mondtam. Valahogy jó lenne egy Milant kifogni :D
  • szabii98
    Niko az nb1 legjobb irányítója :D
    Nyertem a Basel ellen első meccsen, itthon. Nem érdekel ha a Fraditól kikapok a kövi fordulóban, itt nyernem kell...uhh :D
  • Rudee
    őJó, most benéztem, mert EL playoffra gondoltam :D
    Csoportkörben 1-2 győzelem a következő évre sokat érhet.

Nyári erősítéseken dolgozom, de nem sikerül védekező kp-t igazolni. Pilibaitis-t néztem ki a lejáró szerződésűek közül, de Ő a max fizu közel dupláját kéri Egy afrikai kölök meg a mostani (2200/hó) közel ötszörösét szerette volna. Hát hogyne.
    Nikolic-ot átadóra dobta a Vidi, Ő jó lenne előre, de nem sokat akarnak engedni az árából. Most 60ezret kérnek érte, talán megegyezünk. Sajnos csak 68ezer a keret.
  • szabii98
    Szépen apránként, nekem a 4.-3. hely is bőven megfelel, nincsenek világratörő céljaim még :D Szépen apránként haladunk .
  • Rudee
    Azért ott már komoly ellenfelek vannak a kiemeltek között.

Én is várom, hogy az EL 2. selejtezőjében kit kapok. Remélem nem lesz túl jó csapat :D
  • szabii98
    Nem igazán néztem utána. Szóval akkor irány a play off. :D Nem is olyan nagyon necces.. csak jól kell kontrázni
  • Gaba94
    Köszönöm!
  • Rudee
    Ez az.
  • Gaba94
    Ez melyik logopack? Esetleg egy linket kérhetnék hozzá? :)
  • Rudee
    Igen, ha playoff-ban esel ki, akkor irány az EL csoportkör.

Volt egyáltalán "könnyű" ellenfél a sorsoláskor?
  • Rudee
    Akkor a 2. szezonban kapott csapatok lesznek utána? Külön öröm: Debrecen, Győr, Haladás...

Közben elég kapós lett Klein, a Young Boys 300e€-ját már vissza dobtam. Nehéz lesz megtartani, pedig kéne, mert jól teljesít.
  • szabii98
    Azért ez lol...nem vagyok profi, sőt, de csak azért is olyan sorsolást ad a játék, hogy nemnagyon jutok tovább.
    Ismét BL 3. csoportkör. Ellenfél az FC Basel lesz. Kicsivel jobb mint a Dinamo Zágráb vagy a Sampdoria, de lássuk be, ha itt tovább jutok, kövin úgysem jutnék tovább..csak lób*szottnagy szerencsével :P
    BL play off el csopit ér? mert akkor rohadt boldog lennék..mondjuk lehet csak el play offot, vagy semmit.
    1 évemben is odakaptam egy Stuttgartot, aki a végén megnyerte az el-t .. :D
  • Zenszkij
    első évben más, utána folyamatosan ugyanaz
  • Rudee
    Valaki írta korábban, hogy a magyar Liga Kupában mindig ugyanazok a csoportok vannak. Hát nem tudom nekem milyen játékom van, de tök más csapatokat kaptam, mint tavaly.

Egyébként a nyári szünet a legjobb, nagyon szeretem, mert sokszor megnevettet. Most a Vasas leigazolta Appiah-t, ez tetszik a legjobban :D
  • Szycsu
    Hubertust neki!!! 3 pohár után azt kívánom, bár ne léteznék... XD
  • Rudee
    Nekem most ezt az egyet. Korábban már bedobta az Eskisehirspor-t is, de ők se küldtek senkit.
  • szabii98
    én 2x is kerestem, de nem adott se fiókcsapatot, se anyacsapatot :|
  • Rudee
    Biztos sok játékost fognak küldeni
  • nono28
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem Editorban hogy tudom megnyitni egy-egy csapatot hogy tudjam szerkeszteni?A segitséget előre is köszönöm.
  • DONGUBA
    Baba...megerte szenvedni:(
  • kosheen
    akkor keressen jó olcsót mert én tuti nem emelem a fizetését :D
  • Rudee
    Pszichiáterre költi a kis fizetését, ami marad azt meg elissza :D
  • kosheen
    az egyik alapemberem kitalálta hogy neki új szerződés kell, de még így is 2 évig érvényes szerződése van, nem is adtam fizuemelést neki. most kitalálta hogy ő akkor emiatt el akar igazolni.
    mi történik ha letojom és ugyanúgy játszatom mint eddig?
  • Rudee
    Én sajnos hamar meguntam, mert semmi sem kötött a csapathoz. Max az, hogy Vanczák a honfitárs :D
  • Huni92
    bingó. nem erre számítottam, namindegy.
  • Fyrex
    sztem érdeklődés hiányában elmarad.
  • DONGUBA
    Hali miko lesz sion eredmenyhirdetes?
  • szabii98
    Kaptam egy hírt, hogy elégedetlen.. azt mondtam, hogy hírnevünk napról-napra nagyobb lesz és hogy szeretném, ha ennek ő is részese lenne..de szezon végén szerintem elengedem. :D Majd csak lesz megfelelő utánpótlás, van pár csatárom.
  • Huni92
    nem olyan biztos, hogy elviszik, szezon végén meg előszeretettel írnak alá a játékosok új szerződést.
  • szabii98
    Jövőre jár le neki(szezon végén, nyáron) szóval télen már elkapják ez tuti...szóval ha nem kérek érte pénzt év végéig akkor ingyen elmegy, és 2 millát buktam :D
  • Huni92
    télen ne ajánld fel, mert rögtön szerződést ajánlanak neki, és elviszik. vagy tedd ki átadóra még ősszel, vagy várj, hátha a szezon végén aláír.
  • szabii98
    Na, tudtam hogy ez lesz...a top játékosom(Goran Vujovic) beképzelte hogy ő európa királya, 7200as fizetést akar, de 3700nál korlát van... így télen úgy elviszik ingyen, hogy az hihetetlen..tegyem ki most, vagy próbáljam meg télen, hátha rátesznek még 500e eurót? Sajnálom őt, de ez a szezon még kellene tőle, ingyen viszont nem adom :D
  • Casso7
    nálam a szezon játékosa volt. nagyon jó.
  • Forza Italia
    Doumbia nagy fogás. Én is őt akartam de ő nem akart jönni. Így lett Damiao.
  • Casso7
    összefoglalót nem szeretnék írni csak a leglényegesebbet.

igazolások
    bajnokság
    európai kupa
    olasz kupa nem sikerült. ez van. viszont meguntam. kezdek egy új karriert. még nem tudok kivel. talán a juvéval hosszú távra.
  • Forza Italia
    + még Damiao érkezett 4 éves részletre 30m ért.
  • Forza Italia
    igazolásaim

• szabii98
    tudom hogy Gabon nem épp a megfelelő ellenfél Ghána számára, de ez egy jó ideig a legjobb válogatott eredményem lesz:
    Gabon-Ghána 0:7
  • Forza Italia
    egyenlőre a keret ugyanaz. Kellene pár húzóember.
  • Roland10
    idén csak meg fogod őket!