104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #83878
    ne érzelmi alapon dönts :DD
  • kosheen
    Felajánlották Hajnal Tomit :D
    31 éves, kb egy ezres lenne a fizuja, csak nem tudom hova pakolhatnám. Kb ugyanazt tudja mint Andrezinho, és már ő is kiszorult az új szerkezet meg az új srácok miatt. De azért csak jó lenne egy Hajnal a csapatba. Nem tom nem tom
  • Casso7
    lehúztam a gremioval 2 szezont de ki is töröltem a francba... rohadtul idegesít ,hogy egy ismerős név sincs sehol...
  • kosheen
    Ez de idegesítő...
    volt nálam egy 18 éves csatár, tarcsiban, meg az első csapatban játszogatott pár meccset, de nem igazán váltotta meg a világot, 7-es átlag alatt volt végig. 20 ezerért vettem, 24 ezerért továbbadtam az Austria Wiennek, ahol a tartalékcsapatban 14 meccsen lőtt 8 gólt és már vitte is a Benfica 300 ezerért. Bezzeg nálam alig akarnak 10-20 ezreket adni, úgy kell könyörögni nekik
  • 00mate
    Jaaaa :DDDD az komoly. :O
  • szabii98
    Srácok, amikor bővítettétek/új stadiont kértetek, akkor már ilyen 95%os átlag kihasználtság volt nálatok? Nálam évről évre növekszik a nézőszám , 1. évben 4500ról indultunk(átlag) idén már ha 6000ren jönnek már kevés... volt már teltház(10.000 fő) a tavalyi ligakupa döntőben, valamint gondolom az inter ellen is teltház lesz...az atletico ellen 9,500an jöttek.. év végén bepróbálkozzak egy bővítéssel, vagy még ráér?:D évad nyitók és zárók /itthon/ mindig 9000 fölött vannak
  • Blum
    Marmint a Bayern ellen.
  • kosheen
    így szokott lenni.
    Amúgy nekem a barátságos meccsek nem túl sokat hoznak a konyhára. Általában 2 csapat szokott hívni, ők 3-400 eurót fizetnek, meg én szoktam hívni más csapatokat. Az nb1-esek hoznak a legtöbbet a konyhára. 1k elhívni és 3k a jegybevétel általában
  • 00mate
    Hát azért egy Bayern meg egy Pálhalma nem egy szint.
  • Blum
    En most a Bayernnel jatszok majd a teli szunetben baratsagos meccset,750k-t kapok erte.
  • Zenszkij
    szezon kezdete előtt szervezz be 6-7 barimeccset, a teamworkot meg rakd high ratingre, így nem lesz gond szezon elején
  • Rudee
    Túl sokat nem lehet összeszedni. Én azért is kötök le 5 napra 2 meccset, hogy sok kicsi összejöjjön. A keret elég bő ahhoz, hogy fizikálisan bírják. Meg a fiatalok is kapnak némi lehetőséget persze.
  • szabii98
    Hozzám jött már a Benfica is, sőt ő hívott engem :D De játszottam már a Zenittel és az Anzsival is :) mind 20 fölött hozott
  • 00mate
    Aki magyar csapattal van, az hogyan tud bari meccsekből sok bevételt összehozni? Én maximum egy stuttgartot tudtam összehozni, az is "csak" 5k euró bevételt hoz, mást nem tudtam elcsábítani( többi magyar csapat).
  • szabii98
    én 4. szezonomban vagyok, de minimum bl rájátszásig tolom a vidit ;)
  • 00mate
    Sajnos velem is ugyanez a helyzet, csak én megunom a csapatot. De eddig mindegyik csapatot! És nem is megyek el sokáig, maximum a 4. idény volt a legtöbb, és nem értem hogy miért van ez. Lehet hogy nem kötődök annyira az adott csapathoz, vagy én nem tudom. :D
  • kosheen
    Végre egy kis siker. A Fradival sikerült kiejtenem az Európa liga 2. körében a Feyenoordot. Idegenben 2 kapuralövésem volt, abból egyik bement és kihúztam 1-1-el, itthon meg hősiesen 0-0-át játszottunk és egy pipa megvolt.
    A következő körben az Austria Wien lesz az ellenfél. Papíron még könnyebbnek is tűnik mint a hollandok.
    Ezért nem szeretem ezt az év eleji nemzetközi kupázást mert most is a két EL meccs között a Vasassal nyitottam a bajnokságot és máris 2 pontot hullajtottam. Amúgy is gyengén szoktam rajtolni és mindig kapaszkodnom kell.
    Ráadásul az elmúlt két évben mindig azt vettem észre mintha "fejben nem lennének ott a srácok". Amikor ott vagyok a nagy lehetőségnél hogy beelőzhetek és élre állhatok akkor mindig elbukom csúnyán a nagy rangadókat. Ezzel valamit csinálni kéne, csak nem tudom mit lehetne kezdeni. A csapat úgy-ahogy összeálllt már, bár a védelembe jó lenne még 2 ember. Egy balhátvéd kell mert Alempijevicsen kívül nincs oda senki, meg középre is kell valaki még.
    Jobb hátvédből tök jól állok, van egy 18 meg egy 19 éves új srác, mindkettőnek 4 csillag a várhatója, meg egy öreg harcos aki első idénytől kezdve ott van. A fiatalabbikat kölcsön is adtam.
    Szerencsére most hasznát is tudom venni az anyaklubnak mert küldtek egy baromi jó kis csatárt. Nem akartam játszatni, mert mondom minek fejlesszem más játékosát, de végül be kellett dobnom felkészülési meccsen és ott is ragadt.
    A középpálya is baromi erős, sikerült megszerezni egy francia U21-es válogatottat, aki mondjuk 3 játékos fizetését elviszi, de azt mondták rá, hogy ő lesz az új Diarra. Hát így legyen. Ezen kívül van egy dél-afrikai srác aki szintén nagyon jó. Mindkettő piszok tehetséges. Szélre is van több nagyon jó emberem, elől meg a kölcsönjátékos, a tavalyi gólkirályom meg 2-3 tehetséges srác van. Kölcsönbe megint el tudtam tenni pár tehetséget. Afrika ontja magából a jó játékosokat, bagóért felvásároltam őket. Csak győzzem kivárni míg pénzzé tehetem őket. Sajnos most már nagyon meg kell húzni a nagdrágszíjat, mert csúnyán minuszban vagyok. Bezzeg a Lokitól ilyen 1-2 milliókért visznek játékosokat. Nekem meg a Schembriért bejövő 120 ezres ajánlatot már el is fogadta az elnök mert túl jó volt. Hátha egy EL csoportkör összejönne és akkor megmutathatnák magukat a srácok
  • lechero
    Csak egy kis érdekesség: Rangers Első meccse a negyed- osztályban
  • szabii98
    eléggé nehézkes :D
    A Pápa már 3 éve lent van nálam az nb2ben...nemhiányzik, de igazán visszajuthatnának mert lassan elfogynak a nagy csapatok... kiesett a honvéd és a vasas is ehh :D
  • Rudee
    Hát én is tartalékolok, azért nem megy.
  • szabii98
    Nekem menne, de elfoglal a nemzetközi szereplés..most is bejutottam a bl csopiba ugye, kéne egy 3. hely, és jövőre gazdagok lennénk meg minden. oké, de jó lenne jövőre is a bl, csakhogy ha 10 pont hátrányban vagyok, nagyon nehéz...egy kozármislenyt nem verek meg otthon.... majd meglátom, de szar a 'b' csapatom, a kulcsjátékosaim meg hulla fáradtak
  • Zenszkij
    sehogy
  • nono28
    Hogy lehet kiválasztani hogy válogatottal és klub csapatnak is edzője legyek?
  • Rudee
    Nekem a bajnoki rajt nem megy annyira :D
    Igaz most az EL fontosabb, de két 0-1-gyel kezdeni azért szégyen.
  • szabii98
    mostanában kicsit elment a kedvem a játéktól. meccsek meccsek hátán, le kellett mondanom Ghána éléről mert túl sok volt már a teher így is...ráadásul még a viszonylag könnyű bl csoport is elment egy crash dump miatt és kaptam egy inter-atletico-fenert...
    egyszerűen az van hogy a blben játszatom a topjátékosokat, de a bajnokin ők fáradtak ezért nem is játszatom őket, a csere csapatom meg mindenkitől kikap.... 10 pont már a hátrány a tavaly épphogy nem kieső fradi mögött....komoly menet lesz ez
  • bakkerman
    ja meg Afellay csatlakozik július 1.-én a Milanhoz,9 bajnokin játszott nálam,mindegyiken csereként,de az olaszok mégis képesek voltak beajánlani érte 9.25m€-ót,amit szó nélkül elfogadtam. Nem lesz nagy veszteség.
  • bakkerman
    FC Barcelona 2011/2012
    Nyáron játékosmozgás nem volt. Télen távozott Maxwell 4.1m€-ért a Juveba. A spanyol Szuperkupát,az európai Szuperkupát,és a Klub VB-t is megnyertük szezon közben.
    A bajnokság is sima ügy volt 94 ponttal,a Real lett a második 85-el(oda-vissza vertük őket). A Bajnokok Ligájában az elődöntőig jutottunk,ahol az Arsenal ejtett ki minket 1-1-el,idegenben lőtt több góllal. A spanyol kupát az Atletico ellen 2-0-ra nyertük meg. Nyárra nem tervezek nagyobb igazolásokat,esetleg padra igazolok olcsón elhozható bajnokságon belüli játékosokat. Na peace!
  • Rudee
    AIK elleni meccs előtt még változtathattam egyet, így Maróti -> N'Guéma. Talán tovább megyünk így :)
  • Rudee
    Nos, jön az új idény.

A felkészülési meccsek jól mentek.
    Az igazolások sikerességét a következő pár hét dönti el. Komoly átig. keret hiányában a szabadon igazolható játékosok kerültek célkeresztbe. Kanta már télen aláírt, hogy aztán most csatlakozhasson. A Sportingtól elengedett Mexer volt a fő célpontom, de hiába tetszett neki az ajánlatom, a hosszas alkudozás közben a Brescia tett elé egy olyan szerződést, amit én nem igazán engedhetek meg magamnak. Az osztrák 2. osztályból érkező Wurzinger lehet a zsákbamaska, de kellett mindenképp valaki, hogy a kellő létszám meg legyen. Az egyetlen pénzért érkező védő, a gaboni N'Guéma remélem beválik, mert sokáig kellett érte küzdeni.

Első tétmeccs aztán a Debrecen elleni SZK volt Siófokon(!). Viszonylag kiegyenlített csatában nyert a bajnoki címvédő. A sérült Otten nagyon hiányzott a védelemből, ráadásul a fenti 2 új védő ekkor még nem írt alá, így a Júnior-Klein-Grúz-Fülöp kvartett kezdett hátul.

Ahogy az várható volt, a svéd AIK csapatával játszunk az EL 2. selejtezőjében. Kettős győzelemmel, sima 6-0-lal ejtették ki a luxemburgi csapatot.
    Az lehet az előnyünk talán, hogy kint lesz az első meccs. Bár ettől függetlenül kisebb csoda lenne a továbbjutásunk. Főleg azért, mert a harmadjára is megemlített új védők a nevezés után 1 illetve 4 nappal szignózták a szerződésüket. Valami nagyon okos taktikát kell kitalálni.

A bajnokságban otthon kezdünk a Péccsel, majd megyünk az újonc Tatabányához. Utána jön a Siófok, majd megyünk Pápára.

Folyt.köv.
  • kosheen
    sikerült leigazolni végül. tényleg eljött a trial után. Bár baromi sokáig alkudoztak :D
    A gond csak az, hogy iszonyat nagy a fizetése. Abban tudok csak bízni, hogy összejön harmadik évben végre a bajnoki cím és egy jó Bl szereplés után el tudom passzolni.
    Dupla annyit keres így majdnem mint a legjobban kereső, plusz 35%-os fizuemelése van minden évben. De van egy 3,5 milliós fix kivásárlási ár, azt se bánnám ha már a télen elvinnék annyiért.
    Már írogatott egy pénzügyi krízisről. Ha jól szerepelek akkor is kivághatnak amiért csődbe viszem a klubot?
  • liverpool19
    próbáld meg trial-ra elvinni, utána általában kevesebbet kérnek
  • Rudee
    Vannak a játékban alap reklámtáblák. Ha neked csak fehér, akkor grafikai beállításokkal próbálkozz.
  • nono28
    Tudna valaki linket adni ahonnan lehet reklám táblát letölteni?Kicsit zavaró hogy a táblák helye tiszta fehér.Köszönöm előre is.
  • kosheen
    ja és mellesleg extrém módon jönne ám a kölyök :D bezzeg egy hasonló adottságú 30 éves koreai akit már 1 éve kinéztem az még most se akar jönni.
    bocs a floodért, befogom egy kicsit :D
  • kosheen
    ezt nem hiszem el :(
    beajánlottak egy 4,5 csillagos 22 éves francia U21-es válogatott vkp-t ingyen, de nem tudok neki szerződést kínálni. 2700 a max fizum, ő meg 5000-et kér. Már rányomkodtam minden bónuszra de az alapfizuból nem akar engedni. Bakker pedig 1 év múlva már mehetne is 3-4 millióért minimum. De idegesítő. Ráadásul a board-al se tudok beszélni hogy adjanak már manit, sőt az átigazolási kerettel se tudok játszani, mert a bajnoki második helyem után konkrétan egy büdös vasat se adtak
  • kosheen
    semmi, felejtős. Rájöttem már menet közben
  • kosheen
    a generált ifik ezek hogy vannak a 11-ben? Kirúgtam a vérbe a komplett u19-et, fel lett töltve kölykökkel, de velük tudok kezdeni vmit? Mert ha ráviszem h szerződést ajánlanék nekik akkor az offer contract résznél feljön hogy nem akar tárgyalni velem, mint mikor egy nagy sztárt kérdezek, csak a névnél krikszkrakszok vannak. Ez mi?
  • Rudee
    Guzmics csak 35öt ér, kérdés hogy mennyiért engedik el.
    Kecskemét kiesett, így bepróbálkozok Alempijevicsért. Baloghot ajánlották 130ért, a Debrecen el is vitte.
  • Rudee
    EL 2. selejtezőjében én most kaptam ellenfelem. Nem kiemeltként természetesen.

Union Luxembourg / AIK - Ferencváros
    Kapfenberg / Rudar P. - Kaposvár
    Salzburg - Irtyish P. / Videoton

Mondjuk úgy, hogy nem vagyok feldobva.
  • Solt
    Hmmm... Nálam feljutás után ért kb 30 ezret... Esetleg Guzmics? Öt én ilyen 70 ezer körül vettem meg...

Jut eszembe, majd írok egy kis összefoglalót az MTK-ról... Meglepett pár dolog, de iszonyat élvezetes csak magyarokkal!