104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
00mate #83958 Másnál is olyan lassan tölti be a magyar megye 5-ös adatbázist, vagy csak nálam is tetűlassú? -
Találtam egy igazi csiszolatlan gyémántot, egy fiatal srácot aki a középpálya bármelyik pontján használható. Az értéke a gép szerint most 60K, de 10x ennyi pénzért se szívesen adnám el. Naná hogy elkezdték bombázni ajánlatokkal a klubot a b.zi franciák. 100-200 ezerért vinnék el, pedig 1-2 év és sok milliót érhet. Tuti hogy a hülye elnököm eladja a fejem felett -
micsoda reklám...:D -
ateszegry #83955 ez kurvajó láttam a videót róla:D -
Rebellion #83954 Valakinek nincs kedve egy magyar bajnokságot tolni?
-
Aki esetleg nem tudná teljes mértékben miről is van szó:)
A német sportcsatorna Bundesliga-hangulattal lepte meg a legalsó osztályban szereplő két német klubot. Szurkolókat is hoztak.
A legalsó osztályban szereplő német SV Lohhof és SSV Dillingen barátságos mérkőzésre készült, amikor hatalmas meglepetés érte őket: a német Sky Sports komplett stábbal felszerelkezve olyan körítést varázsolt a meccs köré, ami csak a nagyoknak jár.
A csatorna ismert arcaival a felvezetés és az elemzés sem maradt el, az összecsapást pedig tizenöt kamerával rögzítették. A szervezők arról is gondoskodtak, hogy külön ne üres lelátók előtt focizzanak a játékosok, mindkét csapatnak többszáz fős szurkolótábort toboroztak, így közel 2000 néző előtt játszhattak.
A focistáknak hatalmas élményt jelentő meccset végül 3-1-re nyerte az SV Lohhof, a teljes felvételt péntek délután adja majd le a német adó. -
A Fradival most olyan szinten vagyok, hogy örülök, ha egyszer sikerül levernie valamelyik csapatnak egy kupában, mert az is bizonyítja, hogy azért jönnek utánam a csapatok. Én inkább a nemzetközi meccseken kapok agyvérzést, mikor miért is ne a legértékesebb játékosomat/aimat rúgják le pár hétre. De már megszoktam. :)
Kicsit off, de nagyon ott van:
http://bit.ly/SeYT8P -
a valóságban igen, az olaszok tudnak "érdekes" eredményeket produkálni. A Realnak láttam is amikor egy 4. osztályú ellen esett ki.
Na de mikor itt a játékban a harmadik szezonomban is kiesek a kupából ráadásul így, hogy egy asszem harmadosztályú csapat veri a majdnem legerősebb csapatomat akkor elpukkant az agyam :D
pedig nem szokásom visszatöltögetni, max szidom a qva anyját is annak aki a játékot kitalálta, de ez odab.szott most -
Sajnos a Manchester United-nél tudnának mesélni hasonló meccsekről. :) Szinte már gyakori, hogy amikor vezetik a tabellát, a tök utolsótól kikapnak. Legyen az egy WHM vagy egy Wolves. Real háza táján is volt nagy blama, mikor a 4-ed vagy 5-öd osztályú kiscsapat ellen estek ki a kupából. Olaszhonból pedig estig lehetne sorolni ilyen jellegű mérkőzéseket. De azt szándékosan nem is említem ide :) -
De a valóság ebben az esetben nem az amire te gondolsz, hanem amit a játék legenerál :) Ajánlom tanulmányozásra. -
őszintén? leszarom :D
Nem elflegmázva, hanem egy erős csapattal amelyik mondom, simán veri az nb1-et álltam ki, és ilyen hülyén hozza le a játékot. Újrajátszottam és egy sima ötöst gurítottam, ami azért már közelebb van a valósághoz. -
"Persze az életben is van ilyen,"
Innentől kezdve a többi csak üres magyarázkodás. Van ilyen? Igen, sőt, rengeteg ilyen van. -
Na most először csaltam egyet. Újratöltöttem egy meccset. Soroksár-FTC kupameccs. A rendes kezdőhöz képest van 1 fiatal meg 2 aki ritkábban jutott szerephez , de a fő posztokon ott vannak a rutinos játékosok. Középkezdésből végigviszik és gól. Széjjel lövöldözöm a kapujukat, egy kontra és gól.
Azért menjen már a picsába a játék, hogy egy fene tudja hanyad osztályú csapat csak így lazán 2-0-ra megver. Persze az életben is van ilyen, de majdnem ugyanez a csapat simán vezeti a bajnokságot. -
ateszegry #83945 felmész fmhungary.hu-ra és ott a logóknál elolvasod a leirást -
00mate #83944 Hogyan tudok logot betenni a jatekba?
-
alt+f9 kombóval a lentebb leírt mappába menti a játék a képet. -
souvenir95 #83942 Szia. igazából ha te nem mented le akkor sehova. Legegyszerűbb módja a lementésnek, ha belépsz a Paint-be, és oda beilleszted a Ctrl+V kombinációval!
Remélem tudtam segíteni! Jó játékot. Üdv! -
nono28 #83941 köszi -
Dokumentumok/Sports Interactive/Football manager 2012/ screenshots mappa -
Zenszkij #83939 sztár nemigen lesz belőle, ennyire nincs kidolgozva a játék ahogy mondod, a scoutok ezt jól tippelgetik meg nagyjából -
nono28 #83938 Jó reggelt!Az lenne a kérdésem ha játékból fotózok ki valamit például tabellát azt hova menti el a játék? -
helló baglyok. kérdés - ha van egy 15-16 éves ifim akkor arra ha az asszisztensem azt mondja hogy 1,5 csillagnál jobb nem lesz az tuti? Van olyan a játékban hogy egy jobb szakember jobban el tudja dönteni? Vagy ennyire nincs kidolgozva, és ha azt mondja az asszisztens hogy 1,5 csillag a max akkor az nm is változik? Csak mert így akkor minden év végén rúghatom ki a fenébe az összes ifit :D -
ateszegry #83936 ja és mourinho megjárta a chelsea-t és most a manchester unitednél van mikor lejárt a szerződése..áruló:D -
ateszegry #83935 olan jól állok 2014 jiliusába,h tavaly elbasztam átigazolásra 70milliót,és kapok az uj idényre 123misi eurot költekezni :) jáékoskeretem:neymar,modric,m'vila,lucas moura most jön:) ,hummels,drogba(bár ő mostmár az uj szezonban az edzői stáb tagját fogja erősiteni,ugy mint giggs,barthez,roberto carlos) kétszeeres bl gyöztes vagyok(cimvédéssel egybekötve),kétszeres europai szuperkupa gyöztes,spanyol kupa,klubvilágbajnokság..stb:D és most jön a magyar válogatott akit elkezdtem irányitani a real mellett:D -
és téleg.. -
Wolfswinkel góljával legyőztük a Portót is idegenbe. -
Egy nagy eredmény a Bajnokságba.
-
a descriptionbe van írva...:D -

am én nem látok semmi fm11 kiírást, merre kellene? -
Hát nem sokszor lövök ollózásból gólt, így ez megér egy megosztást:)
Senki ne tévesszen meg alul a kiírás, h FM11...ugyanis a 12-vel játszom!
-
ha senki nem írogat akkor én kipanaszkodom magam :D
most vettem egy 18 éves csatárt, baromi jó statjai vannak és még fejlődhet is. Ahogy betettem ontotta a gólokat. 500 ezerért vettem erre jön a Lyon hogy 800 ezer és a b.zi elnök el is engedte a fejem fölött. 300 ezret kerestünk csak rajta, pedig simán gólkirály lehetett volna belőle és most még talán a bajnoki cím is összejön idén. Idióta vezetés -
ez is milyen már ...
a 2 hónapja sérült játékosom végre meggyógyult, direkt beraktam a tartalék csapatba míg teljesen rendbe nem jön erre egy sprint során lesérül 1 hónapra megint. -
Zenszkij #83926 ez óriási mez, legszívesebben rendelnék belőle -
00mate #83925 Nekem az a gondom hogy jól teljesit nálam nayjából mindenki, de megy
szépen le az értékük. -
ja, másik nagy örömöm, hogy vettem anno részletre 1,3 millióért egy csatárt hogy ő elvileg húdefasza játékos lesz. Rúgdossa is úgy-ahogy a gólokat de msotmár csak fél millát ér, szezon végén lejár a szerződése és a rohadék nem akar hosszabbítani -
ejjj de fasza. A nagy nehezen megvásárolt jobbhátvédem lesérült a felkészülés alatt, most meggyógyult erre elment U20-as válogatottba, le is sérült 2 hónapra. Qva jó -
-
nem lesznek kiugró értékei de cseszett jó csatár lesz belőle.Erick Torressel brutális párost tudnak alkotni.És az elején jó occó -
-
Carlos Fierro mennyire lesz jó játékos???