104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nono28 #84282 Sziasztok!
A játékhoz lelehet valahonnan tölteni olyan patchet ami beteszi a játék
ba a montenegro bajnokságot? -
Klassz dolog hogy egy magyar csapattal is el lehet ilyen eredményt érni. Én az Újpesttel a második évben oda jutottam hogy a vezetőség már fenyegetőzik hogyha nem lesz valami javulás akkor baj lesz :-)
Franc se gondolta hogy ilyen valósághű a játék hogy a kiesés ellen küzdünk :-)
(idáig mindig csak angol hatodosztályú csapatokkal voltam, ott még nem volt ilyen)
-
geo91 #84280 nekivágtunk a negyedik szezonnak és ezzel a kupatavasznak is. ugyebár tavaly a harmadik helyen végeztünk a bl csoportunkban, így most az európa ligában bizonyíthattunk. bizonyítottunk is, hiszen nem kis meglepetésre egészen az elődöntőig jutottunk, parádés meccseket játszva!
különösebb erőlködés nélkül vertük oda-vissza a twentét (nagyításhoz katt a képre)
lehet mondani hogy mocskosul nagy mákunk volt, de szerintem megérdemeltük, véletlenül nem lehet 2-0-ra vezetni a tottenham ellen mindkét meccsen. a visszavágó amúgy különösen izgalmas volt hiszen a 89. percben kiegyenlített a spurs, így 3-3-as állásnál hosszabbításra állt a meccs, ám 1 perccel később jött ismail és belőtte a győztes gólunk!
negyeddöntőbeli ellenfelünk az olympiakos volt. érthetetlen meccsen kaptunk ki tőlük itthon, de idegenben úgy elvertük őket hogy öröm volt nézni.
8-1 lett a vége.
az elődöntőben a dortmunddal kellett megküzdenünk. itthon sajnos 2-0-ra kikaptunk, így reményt vesztve utaztunk a visszavágóra németországba. papírformának megfelelően a dortmund szerezte meg a vezetést ami viszont utána jött az elképesztő. még a szünet előtt lőttünk két gólt és így már csak egyetlen gólra voltunk a továbbjutást jelentő 3-1-es eredménytől. a 65. percben jött is ismail és bevágta ezt a gólt! de sajnos nem tudtuk kivédekezni a hátralévő időt, bekaptunk egy gólt, így 4-3-as összesítéssel a németek jutottak be a döntőbe. ugyan nem jutottunk tovább, de ezt a parádés győzelmet senki sem veheti el tőlünk!
-
Solt #84279 Én úgy tudom, hogy kiismerheti a játékodat, és alkalmazkodhat hozzá. Ez főleg akkor jöhet elő, ha nincs nagy különbség játékosállományban a bajnokság többi csapatához képest. Ha messze kiemelkedsz a mezőnyből, akkor nyilván kisebb ennek a hatása... -
2021. augusztus : A Barcelona bejelenti kapcsolatát Ferencváros csapatával.
FC Porto és FC Barcelona között választhattam anyaegyesület ügyben. Remélem sokáig tart ez a fajta együttműködés. Milyen csodálatos lenne, ha ez a valóságban is létrejöhetne... Annak ellenére, hogy a Manchestert szeretem -
No:D
-
off to a good start?
-
Szerintem nem igazán. 10 éve vagyok a Fradi vezetőedzője, de talán 2x alakítottam apróságot a nyerő taktikámon. Bár BL-ben nagyon szoros meccseket játszunk, és elég sokszor jó játékkal esünk ki. Mióta volt a BL duplázás, nem talált vissza a csapat a sikerre vezető útra. Azóta volt egy Dortmund elleni elődöntő, ahol kiejtettek, ebben a szezonban meg a Manchester United buktatott meg a negyeddöntőben.
De legalább bővül a stadionom 9050 hellyel. Valamikor nekiugrok egy szezon összefoglalónak, vagyis a tavaszi idénynek, csak még letolom szeptemberig. -
Blum #84274 Letezik olyan a jatekban,hogy egy ido utan az ellenfelek kiismerik a taktikankat es emiatt rosszabbul szereplunk?
Merthogy a Granadaval paradesan meneteltem egeszen a szezon feleeig,aztan azota meg egy X-et is nehezen huzunk be egy sokkal gyengebb csapat ellen is. Idegenben pedig teljesen mindegy ki az ellenfel,eselyunk sincs. Mar osszehoztam egy Team Meetinget is,mindenki k*rva motivalt lett,de eredmeny az semmi. :( -
Egyébként érdemes olyan játékost venni akit ügynök ajánl? Hozzám állandóan jönnek az ügynökök, vettem tőlük 3 afrikai játékost nyáron, a tulajdonságaik a legjobbak a csapatban (NB1 Újpest), állandóan kezdők, viszont a bajnokságban sokkal rosszabbul szereplünk mint tavaly. Jó kis erősítés volt mondhatom :( -
Rudee #84272 Nem eredeti a játék? Mert tavaly mintha lett volna gond a cserélendő fájllal, nem egy bugot okozott. -
nincs erőm újat kezdeni. A Fradin kívül ráadásul mással nem is igazán játszanék, szóval folytatom :D
Amúgy meg most grrrr de felhúztam magam. Kinéztem egy baromi jó brazil jobbszélsőt, mindenben megegyeztem vele, de a rohadt pióca menedzserének nem elég a 100k neki 180 kellett volna, és emiatt nem hajlandó tárgyalni a srác. Agyam eldobom...
Amúgy meg poén hogy jobb oldalra gyakorlatilag senkit se találok. Ezt a srácot is ügynök ajánlotta. Balszélsőből annyi van mint a szemét, a keretben is négyen is tudnak ott játszani, de jobbra meg csak egy hátvédből átnevelt kp-m van -
58. helyen áll a magyar nb1 nállam, mi pedig a 227. hely környékén a Vidivel...banyek, 5 év alatt 3 el playoff, 1 csoportkör meg 1 el 3. kör csak tőlem, a loki minden évben(kivéve első, akkor bl 3. kör, el play off) el play off, 1x nyert a dvtk ők is el play offba jutottak a bl után. Szóval, aki elindult külföldön, az 1 fordulót biztos nyert.. és ennyi?:D Hányadiknak kell lenni ahhoz hogy pl egyből bl play offba vagy 3. selejtezőbe tegyen?:( -
Zenszkij #84269 Én már rengeteget toltam a játékkal, de ilyet még életemben nem tapasztaltam! Hagyd a búsba. -
Casso7 #84268 nem rossz csapat ez a honka. lehet kezdek velük majd egyet.
jelenleg a red bull salzburgot irányítom.
grat geo! -
khhhm
a korábban tárgyalt "kosheenizmus" ismét előjött :D
az elnök eladta a téli szünetben az egyetlen játékosomat aki normálisan tud jobb oldalon játszani. 1,3 milláért jött, játszott 14 meccset, és egy a Valenciától jövő 2,3 millás ajánlat túúúúl jó volt hogy elutasítsuk. Volt pedig egy 30 millás kivásárlási záradék vagy micsoda a szerződésében. Ha a pénzeket átcsoportosítom akkor 2 millióm van átigazolásra, szóval nem is vagyok annyira rottyon, az egyenleg kezd rendbe jönni egyik hónapban kicsi minusz aztán kicsi plusz, szóval nem kellene feltétlen a pénz.
Érthetetlen -
crach dumpal kidobott a rohadék. :O
-
grat:) -
geo91 #84264 FC HONKA ESPOO 2013
megismételtük a tavalyi teljesítményünk, itthon megnyertük a bajnokságot, kupát és ligakupát is, ismételten bejutottunk a bl csoportkörébe ahol megint a harmadik, el-t érő helyen végeztünk.
a tavalyi bl szereplésnek köszönhetően elkezdődhettek a fejlesztések a klub háza táján és erősítésekre is jutott bőven. mellettük sok fiatal is érkezett akiket a scoutjaim ill. a játékosügynökök ajánlottak.
csapat:
átigazolások (g=generált)
keret 1, keret 2
ligakupa:
csoport
meccsek
döntő
finn kupa:
meccsek
döntő
bajnokság:
tabella
meccsek 1, meccsek 2
játékosstatok
bajnokok ligája:
most is a második selejtezőkörben csatlakozunk, ahol különösebb gond nélkül kiejtettük a macedón renovát. harmadik körben a svájci bajnok zürich volt az ellenfelünk. idegenben kezdtünk, ahol szépen el is páholtuk őket. így aztán a visszavágón egy döntetlen is belefért. a rájátszásban a wisla krakkóval kellett játszanunk akiktől lengyelországban sajnos kikaptunk 2-0-ra... ámde itthon mi páholtuk el őket, 3-0-ra. így pedig mi jutottunk a csoportkörbe.
a csoportkört (barca, schalke, ajax) elég rosszul kezdtük, egész pontosan három vereséggel. a harmadik meccsen már látszódott némi remény, hiszen 2-0-ra vezettünk a németek ellen itthon, ám sajnos a vége 3-2 lett oda... a következő három meccs viszont fantasztikus volt, hiszen a hazai meccs ellenére megvertük idegenben a schalkét, ikszeltünk itthon a barcával és egy kis szerencsével az ajax-ot elkaptuk hollandiában. jöjjenek a képek és videók ezekről.
-
na kicsit lehiggadva neki ugrottam az igazolásoknak és végül is 12 millió euró értékben adtam el embereket .Leginkább ingyen pótolgattam pénzért egy kapus jött de érte megadtam volna mindent hiszen francia válogatott.Így csak 3.5 milliót költöttem és legalább az egyenlegem is plusszos.A rajt nehéz lesz első két forduló Lens és Bordeaux.Többivel félévkor -
ligakupa megvan, végre első meccs az bővített stadionban ami teltház, még a kupadöntő hátravan, a bajnokin még esélyesek vagyunk egy 2. helyre -
afrikai játékosokra mértnem tudok kölcsönszerződést kötni??
tök gáz így, remek játékosokat találnak a scoutjaim... -
rpeti5 #84260 Vki online?? -
Blum #84259
-
Szezon végére csak egy El hely jött össze, de nem vagyok elégedetlen főleg ha megnézem az előttem lévő 5 csapat keretét akkor egy szavunk se lehet. Talán majd jövőre.
-
nézd meg játékon belül a verziószámát -
nono28 #84256 Melyik a legújabb patch? -
Na most felcseszte az agyam a mentés.Kuporgatom a pénzecskémet hű de fasza már 12 millió euró pluszban voltunk gondoltam az úgyis jó lesz erősíteni kell ki ne essünk.Erre jön az üzenet hogy nekünk most rohadt gyorsan fel kell építenünk egy 21000 helyes arénát holott egy büdös szóval nem kértem mert 6000 az átlag néző szám. Mondom semmi baj majd a jogdíjjakból.Azt meg hiába írja hogy kapok 16.27 milliót nem jelenik meg a számlámon.Szóval csődközeli a helyzet hullik a csapat a tavalyi gólkirályom eladtam és ment egy középpályásom is.Igazolási keret 0 fizu keret maxra ki van használva.Kedvem lenne lemondani a bús francba -
Féltáv
-
Blum #84253 Akkor nemtudom nalam mi nem stimmel :/ -
én is leírás szerint raktam be. Nálam rendesen működik. -
Blum #84251 Kerdes: Magyaritast hogy raktad fel a jatekhoz? Mert en megcsinaltam a leirtak szerint,de nem hajlando mukodni. Mit-hova masoltal? -
nekem még nem ajánlottak fel semmit. Szeretnék is itt maradni a Vidinél, de a csapatújításban béna vagyok..érkezik 1 srác nyáron, 1 jött télen is, ilyen 20 éves játékosokat néztem ki magamnak de eléggé gázban vagyok..már-már majdnem konkrét csapatot kellene újjáépítenem. -
nekem felajánlották az állást és ott írták hogy 7 milla a pénz meg vmi 70 ezres a fizu keret -
Most fogtam a csávót. Sztetek lehet meghatározó ember idővel??
-
szép eddig:)
-
Blum #84246 Garanada,1. szezon,felev.
Jobb ha nem is irok semmit,beszeljenek helyettem a kepek:
Eddigi meccsek
Tabella [Hat...kiesni mar talan nem fogunk :D]
Real Madrid elleni meccs
Ha ev vegeig sikerul tartani ezt a teljesitmenyt es kapok egy kis lovet,akkor a vedelmet es a kozeppalyat kell erositenem. A tamadasaink azok pengek,ahhoz meg 2-3 evig nem fogok nyulni.
Szerk.: Copa del Rey-t iden ugy dontottem,hogy leszarom,ezert egy megye4-es csapattal alltam ki es ezert kaptunk ki olyan csunyan az Espanyoltol. -
hol lehet megnézni hogy mennyi átigazolási pénzt kap? 7 milkó az kemény :D -
hehe...kis reménysugár felcsillant. Felajánlották a 7. helyen szerencsétlenkedő Loki padját, elutasítottam ofkorsz (7 millájuk van átigazolásra, annyi mint nekem a 4 év alatt összesen), és az első helyezett Győr edzőjét Bozsikot (pffff :D) vitték el.
Hátha az hogy elment az edzőjük összeroppantja őket egy kicsit. Csak annyira kéne hogy megelőzzem őket :D -
Rudee #84243 Az meg nem működik vele, úgyhogy felejtsd el az egyiket.