104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #84322 FC HONKA ESPOO 2014
felemás szezon volt, legalábbis ami az európai kupákban elért eredményeinket illeti. kupatavasszal kezdődött a szezon és nem is lett vége egyhamar, az el-ben az elődöntőig jutottunk. erről bővebben itt: #84280 viszont a bl-ben hatalmas pofára esés lett a vége, négy pontot gyűjtve a negyedik helyen végeztünk... igaz ami igaz viszonylag nehéz csoportba kerültünk. itthon amúgy csak a ligakupát buktuk el, ahogy az első évben, a bajnokságot és a kupát viszont sorozatban már a negyedik alkalommal hódítottuk el.
csapat:
átigazolások (egy kivétellel generált ifisták, későbbi eladásra vagy nagycsapatba, fejlődéstől függően.)
keret 1, keret 2
ligakupa:
csoport
meccsek
finn kupa:
meccsek
döntő
bajnokság:
tabella
meccsek 1, meccsek 2
bl:
második selejtezőkör
harmadik selejtezőkör
playoff
csoport
egyetlen döntetlenünk
egyetlen győzelmünk
-
ateszegry #84321 én szerintem kezdek a szeretett hazám csapatával az Orosháza FC-vel:D:D -
Nálam nem túl gyakori az ilyen úgyhogy már csak azért is...Abdou összességében is 450 passzából 405-t sikeresen juttattot el a célponthoz, ami 89%-os sikeresség. emellett védekezni is jól tud mert 80% fölött szereli az ellenfeleket....
-
Nem rossz csoport, de a maxot kéne kihoznod otthon(lyon x, leverkusen-porto 3 pont), és idegenben is kéne 1 x, talán meglenne a 2. hely, de szerintem a 3.-ra jó esélyed van. Hajrá :D -
Blum #84318 Egy kis szezon eleji osszegzes,aztan mostmar tenyleg huzok jatszani :D
Megvalasztottak az ev managerenek a spanyol bajnoksagban,az en jatekosom lett az ev jatekosa is (Torje - aki csak kolcsonben szerepelt) es ezert a vezetoseg megjutalmazott ₤17m-al,ugyhogy erkezett par ember.
Nyari erkezok
Aztan jott a BL play-off,amit a Dinamo Kijevvel jatszottunk. Idegenben borzasztoan lebogtunk. Jott a visszavago,sok eselyt nem lattam meg csak a gyozelemre sem,nemhogy a tovabbjutasra. Aztan vegulis megcsinaltuk a lehetetlent. :O
Ugyhogy bejutottunk a csoportba,ahol ugyerzem ki fogunk esni :( Eleg huzos lesz.
Csoport -
Hosszabb kihagyás után visszatérek. Előző mentésem meghalt így kezdhetem újra. Viszont annyira megtetszett a West Brom játéka meg a kerete is, h úgy döntöttem kezdek velük újra. -
"Na kirúgtak az Újpesttől..."
"Pont az Újpestnél van egy üres állás :) jelentkeztem oda is :)"
ittál? ASD:ASSDG:asDSAGSGD -
Rudee #84315 Ha a saját helyedre jelentkeztél (ahonnan ugye elküldtek) akkor esélyed nincs.
Vagy kivársz egy megüresedő kispadra, vagy kezdesz újat. Ahogy érzed. -
Pont az Újpestnél van egy üres állás :) jelentkeztem oda is :) -
Na kirúgtak az Újpesttől, úgy jártam mint Détári Döme csak fordítva. Pont az első helyezett Fraditól kaptunk ki és ezt nem tudta a vezetőség megemészteni.
Most jelentkeznem kell állásokra? Vagy inkább kezdjek egy új játékot?
-
StillAwesome #84312 Üdv mindenkinek!
Nem igen vagyok új itt, ugyanis már a 2006-os széria óta olvasom a topikot, de csak most vettem rá magam a regisztrálásra. Én is a Videotonnal kezdtem, 2 év alatt mindent nyertem Magyar szinten, 1. évben BL főtábla. 2. évben Bl csoport 3., majd Metalist-ot kiverve a Lazio állított meg (aki később az EL-t is megnyerte). Jelenleg Bl csoportban Stuttgartban 1-1-es döntetlent játszottam, majd itthon vertem a Shaktart 3-1-re. Ezt a karriert kicsit szüneteltetem (írok róla nagy beszámolót, ha van igény), de most a Coventry Cityvel kezdtem.
Gyors kérdés: A szezon kezdés előtti nevezés átlépés után még jött 2 igazolásom. Őket utólag mikor tudom nevezni? -
Blum #84311 Megoldva!
Kivettem egy nap szabit :D -
Blum #84310 Kene egy kis help!
Keretet kene regisztralnom a BL Play-Off-ba es van egy olyan kikotes,hogy kell regisztralnom minimum 4 olyan jatekost,aki 18-21 eves koraban nalam volt. (Vagy valami ilyesmi,tokom tudja..)
Szoval a lenyeg az,hogy akarmit nyomok,egyszeruen nem talalok ilyen jatekost. Nemhogy 4-et,1-et sem. Ranyomok arra,hogy automatikusan valasszon,de akkorsincs ilyen jatekosom. Termeszetesen a jatekban addig nem tudok tovabbmenni,amig nem csinalom ezt meg.
Valami otlet?
-
tudtok játékost, aki eljönne egy Herthába? védő-kp kellene, talán befejező csatár is, de túl sok pénzem nincs. Azaz semmi, mert hitelt törleszt a klub, és nem enged keretet állítani :D:D XD
így hogy fogok feljutni...a védelem elég gyenge, a nagyra becsült Raffael sem egy profi..hogyan játszassam, milyen poszton? most célemberen van, előtte tökéletes támadó volt -
na jó totál tancstalan vagyok. Sehogy se akarja látni a netbook skint a játék.
belementem ide - AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2012\settings és ott átirtam a skin.xml-t ahol gyárinak fm2012 skin volt h helyette netbook2012 legyeen. Azon az oldalon irták ezt amelyiket a skin készitője csinált. Ám ha frissitek egyet a játékban akkor visszaugrik a gyári skinre és az xml is átiródik.
kipróbáltam másik skinnel és azt se mutatja
nincs bepipálva a use skin valami, az alatta lévőt bepipálom, frissitek egyet, kilép a főmenübe aztán ha visszamegyek a beállistásokhoz akkor ismét csak a 2 gyári skint mutatja
mi a fenét lehet ezzel kezdeni? -
nono28 #84307 Nálam nem láthatóak a reklámtáblák.Mitől lehet ez? -
méééénem lehet szerkeszteni a hszt???
szóval beraktam az editor/data/skins mappába is a netbook skint, de a játékon belül egyszerűen nem mutatja hogy meglenne csak a 2 gyári skint mutatja. nit kellene csinálnom? -
nekem is van olyan skin amit nem lát. nem tudom miért, de ilyenkor egy másikat szoktam használni -
na még 1 kérdés
netbookon próbálnám nyomni de nem tudom átállitani a skint mert nem látja.
most rákötöttem egy rendes monitorra és úgy megnyitja de a skint nem tudom átállitani
a főkönyvtárban nem volt skins mappa, csináltam egyet és oda másoltam a skin mappáját. máshova kellett volna v mi lehet a baj? -
Én a 12.0.4-el viszem, semmi érdemleges buggal nem találkoztam. Lekopogom, még egyszer sem jött elő crash dump (persze tudom, hogy ez nem csak a patch hibája lehet, hanem bizonyos kiegészítők használata is magával vonzza). -
Most telepitem a 12-t. elég a legutolsó frissitést feltenni? Melyik az? -
8-a kornyeken lesz kb -
szerintetek mikorra várható egy fasza,végleges transfer update? ma lezárul a piac,jólenne ha jövőhét hétfő-kedd környékén lenne egy használható update :)) -
Nos, a Vidivel magyarországon mindent nyertem már, Szuperkupát, Kupát, ligakupát, bajnokságot(2 az 5 évből:() 2 2. hely, 2 3. hely.
Elég gyengék voltunk, de itt az ideje hogy új csapatot kezdjek.
A Hertha BSC lesz az, mivel a 2011es alap játékkal játszom, így cél a feljutás. Még nemtudom mit tartogat a játék, majd meglátjuk :P
Minél hamarabb, tehát olyan 3-4 év múlva szeretnék bl induló is lenni. Majd meglátjuk :D -
ááá,törököknél vagyok a Galataval,most fog jönni majd a championship playoff szakasz,jólenne megnyerni a bajnokságot...:DDD -
Blum #84297 :DDDDDD
Serie A-ban lehet,hogy van valami hasonlo bug. Vagy az nem bug,hanem feature
-
van egy kis felesleges pénzem a klub kasszában,egész véletlenül nincs olyan opció,hogy "bíróküldés manipulálása"? jól jönne pár plusz pont -
Blum #84295 Granada CF 1. szezon vege:
Tabella
Meccseink
Hazi golkiraly
Barcelona 2-3 Granada
/me buszke most magara :D
Kar,hogy nem elobb leptem meg ezt a taktika valtast,siman meglehetett volna a 3. hely is. De mindegy,igy is hihetetlen hogy itt vegeztunk,plane annak fenyeben,hogy a media biztos kiesonek vart minket. Ami kicsit elszomorit,hogy csupan 3.4m fontot kaptunk a vegen,ami szerintem nagyon keves. Szerettem volna venni egy uj kapust,mert Roberto ha leserul,akkor nincs ki potolja. Ez az utolso meccs eredemenyen is jol latszik,olyan potya golokat kaptunk,hogy az hihetetlen. A fizetesi keret is minuszban van,hiaba beszeltem a vezetoseggel,tobbet nem hajlandoak rajta emelni. Mostmar igy visszanezve,a Copa Del Rey-bol valo szandekos kieses bizony nagy butasag volt.
Na de nem panaszkodok tovabb,ez tenyleg egy nagyon jo teljesitmeny volt es remelem,hogy jovore ezt tovabb fogjuk fokozni. -
Hát igen, addig lehet pár kupát nyerni még a 12-vel. :)
Köszönöm az infót! -
Blum #84293 Talalgatasok szerint Novemberben erkezik a 2013 (fm-base.co.uk) szoval szerintem siman ellehet kezdeni.. A 2012-hoz meg szerintem jopar adatbazis frissites fog jonni. -
Üdv az Uraknak!
Szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e még belevágni egy hosszabb karrierbe a 2012-es játékkal? Mikorra várható a 13-as kiadás?
-
Rudee #84291 Az oka feltehetően:
Játék sebessége: gyors (kisebb realitás)
Nálam is voltak durva dolgok, de inkább töltsön kicsit tovább. -
lehet kiszoptunk (a hosszabbításban), de ez akkor is keci nagy gól volt...:D
-
Össze is jött! :P
Gyönyörű védelem, tökéletes kiugratások, kihúztuk, bejött! Csak így tovább, remélem ezzel fejlődni fog a magyar foci is! -
Nálam is rendre ezek a csapatok jutnak fel és ragadnak is meg általában :D
PL.: BKV Előre, Mezőkövesd, Mosonmagyaróvár, Gyirmót, Szeged, Budaörs...
Amúgy hajrá Videoton! Bízom a csoportkörbe jutásban! Ha ma nem, akkor sosem: remek közönség, fantasztikus hangulat, verhető ellenfél, továbbá minden összejön a Vidinek, csak a gól nem. -
Én 2015öt írok most, de szégyen. Egyre több a nevenincs csapat, csődközelben a klub, így nemtudok bajnokságot nyerni :D
olyanok jutnak fel hogy orosháza, cegléd, kozármisleny, meg tököl...vicc
a honvéd 3, a vasas 5 éve esett ki(első évem végén), a pápa 4 éve..azóta hír sincs róluk, visszajutni nem akarnak...2x jött vissza a Siófok, most ismét kiestek, 1x a Fradi, ő első évben kiesett a Vasassal de másodikban vissza jött -
Solt #84286
-
Blum #84285 Igazad lett!
Atvaltottam egy teljesen mas taktikara es ismet elkezdtek jonni az eredemenyek! :) -
Szép eredmény! Nagy élmény volt számomra is, amikor a Fradival először szerepeltem az európa liga kieséses szakaszában. De látom te is a Dortmund ellen buktál. Tavalyi BL elődöntőben én is. Meg egyik évben a szuperkupa döntőt is bebuktam ellenük. Nagyon erősek a játékban még 2020 körül is. -
Az Újpestnek sajnos megint nem sikerült a feljutás nálam. 2014. szeptemberétől az NB2-ben szerepelnek. Most 2021. augusztust írunk. Előző részekben én is angol sokadosztályban vitézkedtem, többek között a York Cityvel, Nottingham Forrestel, Leedsel és a WBA-val amikor még 2. osztályban szerepeltek.
Azt vettem észre, hogy 3-4 kulcsjátékosomnak köszönhetem, hogy stabil, évről évre fejlődő tendenciát mutatott a csapat és ott tartok, ahol. Klasszis csatárom, az argentin Navarro megkapta 8 év után a magyar állampolgárságot + Bazán is a papírokra vár. :)