104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Blum #84362 Csak sikerult tovabbvergodnom a csoportbol:
Egyik
Masik -
Szevasztok! Most lenne egy kis időm meg kedvem játszani, erre nem tudok. Ezt a kikúrt hibaüzenetet dobálja még mielőtt a főmenü bejönne. Ma 2x elindult a játék, csak még a kiegészítőket pakolgattam fel, aztán mire mindennel meglettem volna, meghülyült az egész. Leszedtem mindent, nem segített.
Neten SEMMI használhatót nem találtam. Valakinek volt már hasonló problémája, a rendszer újrahúzása nélkül megoldható?
Itt a hibaüzenet:
-
este én is jövök képpel ha elérem a szezon felét.Jól állunk de majd többit a pikcsörön.Grat az Interhez és a Milwallhoz is. -
Inter - Lazio
végülis jó meccs volt -
még 2 hely van a keretben a középpályára akarok játékosokat....támadóban is gondolkodtam, de most pillanatnyilag bízom a tavalyi gólvágómban...legfeljebb télen hozok valakit.... -
óó értem :D akkor látsz érdekes dolgokat,amikor én gyakorlatoztam,akkor a legérdekesebb dolog a nyers hús volt,szóval te valamivel izgalmasabb területen vagy :DD (én egyébként szakács vagyok,csak jelenleg munka nélkül) -
Blum #84356 Jelenleg sehol..gyakorlaton vagyok az ANTSZ-nel (tehat tanulok :D) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!laborban?
hát hol dolgozol te? :D -
na gratula,pár jó vétel azt meglesz a benntmaradás,kölcsönbe ellehet hozni simán nagyobb kluboktól pléjákat akikkel simaügy lesz :) -
geo91 #84353
-
tegnap este értem a szezon végére....Boron és Hullon meglepően könnyen léptem túl a playoffban. pedig a szezonba megszenvedtem ellenük még egy döntetlenért is...
Igazolgatások is megvoltak nagyrészt majd dobok képet arról is....
necces lesz a bentmaradás, de valahogy megoldjuk majd -
Blum #84351 Mire vegig szopok egy nap 7-8 orat a laborban,valahogy semmi kedvem FM-ezni. :DDD Tegnap este jatszottam 1 orat,ha minden jol megy akkor a BL csoportkorbol tovabbjutunk.
Amde a bajnoksagban most megszoptuk,Espanyol aztan Real,Valencia,Barcelona es Sevilla kombotol zsinorban kikaptunk :( -
ne szopassatok már,hogy csak én játszok egyedül,tudom suli meg miegymás,de akkoris,tessék szépen leülni az FM elé,és rakni ide a képeket! :DDDDDD
amúgy Moratti papa most adott 43 milliót átigazolásokra,pedig még csak november van,jó lesz az majd nyárra :D -
Inter - Mönchengladbach EL 3. csoportmeccs
IRL csípem a 'Gladbachot,de ebbe nagyon csúnyán belenéztek :| -
Inter - Juventus
az első félidő jó volt,a második is kiélezett,egyenlő csatát hozott,de a védelmünk egy kibaszott szögletnél elaludt,és már nem tudtunk felpörögni. hiányzik a padról egy olyan ember,aki feltudná pörgetni a csapatot,na majd a téli mercatoban -
Roma - Inter
első komoly erőpróán túl vagyunk,jó meccs volt,de sajnos Coutinhot lerúgták,3 hónap
a Zanetti-Gargano-Sneijder hármas 128 passzkisérletből 110 ment emberhez,hárman együtt 14 sikeres szerelést mutattak be,megölték a Roma támadásait. csak így tovább!
-
Janika114 #84346 Köszi! ;) -
parancsolj
ahogy olvastam belevan piszkálva a CA/PA-ba is,az tény,hogy eddig ebben a patchben nagyobb király Obi,mint az alap détbézzel. -
Janika114 #84344 Milyen patchet használsz? A CA/PA értékek is változtatva vannak vagy azok az erdetiek maradtak? Mert pl Obi alapjátékban sztem nem olyan jó mint szezon során kiderült h igen tehetséges. -
2 tétmeccsen vagyok túl a Herthával. A védelem nagyon gyenge, a támadó sor jónak jó , de sok gól nem termelődik. Gyakorlatilag nagyon nehéz lesz feljutni, ha nem találok egy jó taktikát.... -
Mario Santana #84342 ha rámész a csapatnál a squad registration-re akkor ott írja lent, hogy mikor tudod őket is beregisztrálni.
attól tartok, hogy csak az átigazolási időszak környékén -
ejj milyen út lehetett...:DDDDD -
Plzen - Inter EL selejtező 2. meccs
picit megvariáltam a csapatot,nem akartam felesleges sérüléseket,így középpályára beraktam két pelyhedző pöcsüt a nagy öreg mellé,persze az öltözőben figyeltem a nagy öreget,meg a román Chivut is,hogy nehogy megmoleszterálják a kis suhancokat,de nem lett baj belőle,és remekül helytálltak. Sneijdert bedobtam az uccsó pár percre,mondtam neki ne is öltözzön át,farmerbe meg pólóba berohant a pályára,adott pár jó passzt,meg se izzadt. Meccs után betértünk egy cseh kis kocsmába,ahol az ifjú titán Rodrigo Alborno elég szépen megünnepelte élete első felnőtt gólját,úgy berugott,hogy fekve kapaszkodott a padlóban. -
úgy legyen!
Inter - Plzen EL selejtező 1. meccs
Cassano bemutatkozott két góllal,Obi pedig állatkodott,2 asziszt 1 gól,9.4-es rating,nem rossz,Sneijder padon nézte végig a meccset,nem volt rá szükség
-
igen, akkor jön minden nyalánkság vele együtt....nagyon remélhetőleg egy megjelenési dátummal együtt... -
gondolom az első ingame képek is akkor kerülnek ki,kiváncsian várom -
A köv 2 hétben várható az első hivatalos Football Manager 2013 bejelentés -
ateszegry #84335 nekem se a játékosom:D csak igy kiirta..mondom mi a fasz -
Láttam már ilyet, bár nem a csapatomnál fordult elő. Hosszú ideig, szerződés nélküli játékosok hozzák ezt a döntést általában. -
ateszegry #84333 nektekis előfordult már,h "xy visszavonul,mivel már 16 éves"
EZMI??? -
Grat! ;) Elég komoly csoportba kerültél. Porto, Barca, Fiorentina... a mostani Fradimmal is kérdéses lenne, hogy ki jutna tovább. -
Szezonösszegző: http://bit.ly/PZjrT4 -
Számomra is szimpatikus csapat a Millwall. Annak idején sokat olvastam utánuk az interneten. Talán még 1-1 szezont is játszottam a csapat élén régebbi FM-ben. -
bocs h ide is beirom, de offban leirtam h vmiért nem tudom elinditani netbookon a játékot. nézzen már át oda aki ért hozzá, mert az ideg szétvet hogy nem tudok játszani majd -
Egész megekdveltem ezt a Millwallt....aszittem siker esetén majd simán otthagyom őket, de kezdenek a szívemhez nőni :D Nagyon jól passzol az egész csapat és bár helyzetkihasználás nem a legjobb, de nem is legszarabb...és kivételesen jól igazoltam, mert szinte mindegyik játékosom bevált. ami a legfurcsább, hogy az ügynökök is egész jó játékosokat ajánlanak figyelmembe, le is igazoltam kettőt, de csak télen tudom reggelni őket, így kicsit szűkösen vagyunk.
Ami a legjobb (nem az, de jó így is), hogy folyamat ott vagyunk a tűz közelében, így végig meglesz az esély a feljutásra, mégha csak playoffon keresztül is...:D -
Nos akkor belekezdtem az első Ligue 1 szezonomba.Az első 3 meccsen féltem hogy nagyon lelépik a csapatot de szerencsére nem.Itt a tabella.A 3 ellenfél eddig a PSG Lens Sochaux volt.Nem a góllövésünkről vagyunk híresek inkább a stabil védelemről.Cél a bent maradás. -
punkers #84326 oké köszi -
szia! letölti a steamed automatikusan az eredeti gémedre. warezra meg ugye ott az offtopik! :) -
punkers #84324 Sziasztok!
A 12.2.0-ás updatet honnan tudom megszerezni?Csak azért kéne mert az adatbázis updateknél azt írják hogy csak ezzel működnek helyesen -
grat...elég fölényesen vezeted a bajnokságot....