104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #84526
    húúú...megcsillogtathatom PS tudományom :DDD
  • Huni92
    Elnézést kérek a hágétól ( a dupláért, de:

Vállalkozó szellemű embert/embereket keresek, akik elkészítik a Football Manager 2013-as bannert a topiknak! Egy ember több munkát is küldhet, lehetőleg png formátumban. Az alkotásokat privátban kérném, és ha több verzió is érkezik, akkor szavazás útján dől majd el, hogy melyik kerül a bannerba. :) Jó munkát!
  • Huni92
    Hoztam nektek hírmorzsákat videókkal, lefordítva :)
  • Rudee
    Ja hogy az aktivátorra gondolsz. Abból nincs sok. Lett, feröeri, NB3-as, albán.
  • kosheen
    csak dán ligás cuccokat találtam meg. belinkelnéd megint az offba?
    ezer köszi
  • Rudee
    Egyben van mind.
  • kosheen
    jó ötlet, köszi :)
    néztem hogy csináltál több bajnoksághoz is frissitést. Ezeknél választani kell hogy melyiket használjam vagy lehet berakni többet is?
  • Rudee
    Rotálásba jó, ha ott van. Amúgy meg irányítsd a tarcsit az NB2-ben és ott képezd át jobb védőnek. Pár meccsen berakod az NB1-be és sírni se fog.
  • kosheen
    jaj értem a célzást :D
    amúgy Gyömbér is méga pápa tarcsiban nyomja nálam. na lecsekkolom a tiéd. Jovanovics mondjuk csak jobbhátvédbe férne be hozzám, mert én 4-2-3-1-et favorizálom és ott nincs helye elől
  • Rudee
    Mert alaposan meg van csinálva a frissítés

Ha érdekel az enyém akkor az off topikba adok linket, az naprakész, csak future transzferekkel. Tehát akkor megy az új játékos, amikor valójában is.

Egyébként Jovanovic nem is bekk, csak vissza szokott menni. Középpályán középen és jobb oldalon is jó volt nálam, igaz én nem 3 hanem 4 védős rendszerbe toltam velük, így nem kellett hátra tekintgetnie.
  • kosheen
    nem tudom, én most tettem fel a 12-t és firefly nb1-ét, de nálam pl Orosz nem tud balszélen játszani, Jovanovics meg nem tud jobbhátvédet.
    Ráadásul vmi kavar is van nálam mert egyszerre vannak meg azok a játékosok akik a játék megjelenésekor és azok akik 2 hete estek be, pedig csak az új nb1-es adatbázis volt bepipálva. Igy most van egy rakat játékosom, viszont érdekes módon pont Abdi nincs már ott aki tudna balszélsőt játszani, viszont ilyen Felix félék még ott vannak.
    Érdekes na :D
  • Sysfox
    Az FM2012 számomra az egyik legjobb verzió a 2006 után.
  • Rudee
    A 13 se lesz közelebb a 11-hez, mint a 12-höz :)

Esélyt kell adni a játéknak.
  • Rudee
    Nekem a Fradinál szinte mindenki el volt a posztján, de az egyéni utasításokat sokat váltottam mire meglett a megfelelő.
  • kosheen
    én meg a Fradival játszanék, de még véletlen se azokon a posztokon jók a játékosok ahol a valóságban játszanak, és igy nehééz egy jó kezdőt összehozni
  • Neoncsoves
    én azért szeretek a Real Madriddal lenni mert ismerem a játékosokat, de ha egy full idegen csapathoz elmegyek akkor át kell néznem egyenként minden játékost hogy ki milyen poszton lenne jó, milyen értékei vannak - ezáltal milyen utasításokat adjak nekik - illetve hogy milyen taktika alkalmas a csapatnak...
  • kosheen
    nagyon úgy tűnik hogy lehet hogy visszarakom én is a 11-et, abban van úgy is egy jó kis mentésem, ez a 12 kicsit nagyon más. Hátha majd a 13...

(ez nem csak neked :D)
    nem tudom ki hogy van vele, de nekem a legnyűgösebb rész az a szezonkezdet, pláne egy vadiúj csapatnál. Lehet csak azért mert még kevés mentésem volt, de nagy küszködést jelent mig beáll minden a rendes kerékvágásba, meg mire mindenhova embert találok

egy kérdés - az új adatbázisokat (most speciel firefly nb1-ére gondolok) lehet szerkesztgetni. Jópár játékosnál nem nagyon fedi a valóságot (posztok, CA például)
  • Rudee
    El mennek alapból szabira, a személyzet csak azok miatt figyelmeztet, akiknek nem volt elég az a pihenő.
  • Methylisocloro
    Nekem az FM12 még mindig tud újat mutatni. Idény végére elfáradtak a játékosok és nem regenerálódtak. Eddig mindig maguktól elmentek szabira, de most nekem kellett elküldenem a fiziók javaslatára őket egyenként. Még jó hogy nem a következő bajnokság elején vettem észre :-D
  • Neoncsoves
    Amióta megláttam az új training rendszert meg úgy az egészet, az FM12 engem se hoz lázba:D
  • Rudee
    Nyilván nincsen, azért írtam azt amit.

Magyar nyelv a mentéshez nem nyúl, menni fog már akár héberül is.
  • Rudee
    A Puskás FC nem a Vidi tartalék csapata. Az maradt Videoton II és az NB3 Duna csoportjában játszanak. A Puskás FC az a felcsúti csapat lett elvileg.
  • kosheen
    de nem úúúúgy :D
    valami olyan kéne ami indul mittomén 2000 környékén, aztán az átigazolások és az új sztárok megjelenése úgy jönne évről-évre ahogy a valóságban is volt. Biztos macerás lehet egy ilyet megcsinálni, de bacca meg robotot küldtünk a Marsra, ez se lehet bonyolultabb :D

Amúgy ha a 12-re felteszem a magyaritást az nem cseszi el a mentést és nem kell újat kezdeni, ugye?
  • bakkerman
    olaszoknál eléggé zűrzavaros a nyári mercato,de eddig sikerült igényesen megcsinálni az SI-s szerkesztőknek,idén se lesz ez nagy probléma :) mindenki a helyén lesz!
  • Rudee
    Az FM 13-é se lesz 100%-os, sőt. Alapból olaszoknál a kölcsönadott játékosok kb fele végleg átigazoltnak van megcsinálva.
  • bakkerman
    október fele már nekem is eljön az az időszak,amikor nem tud lekötni a régebbi verza :/ se a transfer updatek nem hoznak lázba(úgyis hiányosak,100%-ig jót nem lehet csinálni),régi détbézzel meg már nincs értelme. jöjjön a 13 !!
  • szabii98
    2 meccs egymás után 3 nap szünettel... bayer leverkusen: első félidő 1-1, jobban játszunk, aztán 2-1 ide, 80. perc kiegyenlít, 91. perc 3-2 nyernek :D:D
    utána , lyon ellen bl csoportkör meccs, végig esélyesek vagyunk, a végére egy játékosom megsérül, le kell cserélni, egy Lyon indulás és a 91. percben elviszi Neuer és a védőm mellett egyszerre és belövi. totális vicc :D
  • Rudee
    Persze, CM 03-04-nek hívják :)
  • szabii98
    én meg 11-el játszom :D
    de lehet hogy a 13-at kipróbálom, ha lesz kedvem, most a Schalke-t tologatom, egész jól megy
  • LasDen #84497
    Én asszem befejezettnek tekintem az FM12-t. Már nem szándékozom jáccani vele. A Millwallal amúgy is kvázi lehetetlen kategória a bennmaradás, újat kezdeni nincs miért.
    Szóval marad a várakozás a következő részig....:D
  • zyndar
    Gratula, szépen felfuttatad a csapatot. Az pedig nem is olyan nagy verés, figyu ezen a BL döntőn mit műveltek velem :D

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1193922969&no=84417]#84417[/URL]
  • kosheen
    helló
    van olyan mod vagy peccs vagy nem tom mi, amivel meglehetne azt csinálni hogy egy kis időutázást csinálok és kezdek egy szezont 10-15 évvel ezelőtt?
    Mindig idegesitett minden ilyen focis játéknál hogy játszok pár szezont és nyugdijba megy mindenki, aztán egy idő után tele van generált emberkékkel
  • szabii98
    8-3 nem olyan nagy, 1-2 év és döntőt játszol :D
  • geo91
    nyolcaddöntőben a sevillát kaptuk, oda-vissza vertük őket. emlíésre méltó, hogy a visszavágón a második félidőt kilenc emberrel kellett lenyomjuk ugyanis a 45. percben kettős kiállítással súlytott minket a bíró. azonnali piros egy becsúszásért adel-nek és második sárga pimpong-nak (gondolom) reklamálásért.

a juvén ennél is könnyebben léptünk túl, megalázó vereséget mértük rájuk idegenben, aztán itthon is sikerült őket elpáholni!

az elődöntőben viszont hatalmas verést kaptunk a barcától...

a barca elleni meccsek egyetlen pozitívuma lahtinen szépítő gólja volt a visszavágón, a camp nou-ban. (az inter turku-től érkezdett idén 2 milláért. nem egy nagy szám, de kellenek a hazai nevelésű játékosok a bl-be nevezéshez.)

• geo91
    nekem nem gond, amennyit a 12-vel toltam, már úgyis hozzászoktam az angolhoz :D
  • Huni92
    Szolgálati közlemény.

Les Striker (tudjátok, a fordító) írta az FMHungary fórumában: Az izraeli fordító (szintén nem hivatalos) rákérdezett az SI-nél, hogy mire lehet számítani az FM2013-ban. Íme a válasz:

"I’m really sorry to say, despite your long email the response is somewhat shorter. Simply put after speaking to our Managing Director, he’s said that our legal department told us to remove the ability to allow third part languages in the game due to legal concerns.

I’m afraid there’s really no way around that, I know it’s really frustrating for you guys but the only way Hebrew can currently go into the game is if the sales figures increase in Israel. Apologies about that,"

Röviden és tömören ez azt jelenti, hogy szoftveresen letiltották a nemhivatalos fordításokat, így csak abban az esetben lesz a kívánt nyelven -a mi esetünkben a magyar- játszható a játék, ha az adott országban az eladási számok megnövekednek. Hogy mennyivel, arról nem szól a fáma, de nem kevéssel.
    Gyakorlatilag hivatalosnak tekinthető, hogy a Football Manager 2013-hoz semmiféle magyarítás nem lesz.
  • Huni92
    Remélem nem probléma, hogy senkit sem ismerek :D
  • Methylisocloro
    Hinckley igazolások
  • Methylisocloro
    Hinckley tabella
  • Methylisocloro
    Újra neki kezdtem a régi mániámnak hogy egy angol hatodosztályú csapattal minél feljebb jussak, remélem a Premier League+BL megnyeréséig :)
    Az első szezonban sikerült is a feljutás az ötödik osztályba, a Blue Square Bet Premier-be. A vége nehéz volt mert visszaesett a csapat és ha osztályozót kellett volna játszani azt szerintem nem éltük volna túl. Szerencsére a többi élcsapat is sokat botlott.
    Itt a tabella, még 2 forduló hátra van, de most dőlt el hogy bajnokok vagyunk.