104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    ahogy észrevettem kb ja csak nyaranta vagy nagy ritkán téli átigazolási időszakba nővelik
  • Darthmushroom
    2.szezonra alig erősítettünk be. Hernandezt felajánlotta a MU és úgy döntöttem annyiért kell ezért gyorsan elpasszoltam Bent-t h legyen hely neki
    igazolások
  • Darthmushroom
    Aston Villa első szezon. eredménnyel elégedett vagyok a védelemmel nagyon nem. két kupából hamar kiestünk de a bajnokság fontosabb volt.
    tabella
    igazolások:
    igazolások
    és jött az elnök váltás (eredménye elkezdték tervezni a stadion bővítést és fejlesztik az utánpótlás képzést, a fizetés keretet szinte megduplázták)
    hír
  • kosheen
    mennyire gyakran emelgeti a klub az edzők számát? A Fradival vagyok most és állandóan rágom az elnök fülét hogy engedjen még edzőket felvenni. Van értelem? Vagy majd következő szezon elején enged megint plusz egy embert aztán örüljek ennek?
  • Darthmushroom
    ekkora fos decembert zárni még talán soha nem sikerült.
    Norwich 0:2 Villa, Villa 0:1 Pool, Castle 3:3 Villa, Mu 3:0 Villa, Villa 3:3 Chelsea, Villa 4:3 Spurs.
    3.hely a tabellán így zárjuk az évet. de ez a kegyetlen sok kapott gól elég idegesítő. Eriksen+Grizmann még mindig sérült 3-4hónapig pedig már hónapok óta nem játszottak.
  • kosheen
    azt a ..........
    lepörgettem egy fél szezont vakációban, mert utol akartam érni a valós állapotokat, erre bedob egy crash dumpot. szuper
  • kosheen
    le lehet szedni valami előre elkészitett szabadrúgás, meg szögletvariációkat? a netbook skin miatt én nem tudom beállitgatni magamtól és gyalázat, hogy mennyiszer fejel kapura az ellenfél szöglet után
  • Darthmushroom
    hát ezaz fm soha nem fog megváltozni..-.- eddig szenvedő fulham ellenünk totálisan feltámadt
    fulham 5:1 Aston Villa
    vezetünk... utána 30ról gól, 11s, szöglet gól, minden...-.- 11fordulón át voltunk veretlenek. kapott gólok száma kegyetlen sok (20)
  • Darthmushroom
    arsenal is elverve. hiába vezettek kétszer, még az első félidőbe fordítottunk (4:2)
    Aston Villa 5:3 Arsenal
    Bent,Hooper,Hutton,Zaha (2)
  • Huni92
    Elhívtam a Realt barátságos meccsre. Nem akarnak jönni, nem is értem, hogy miért.
  • Darthmushroom
    shity
  • Darthmushroom
    :D és még 3kapufánk is volt :D
  • Darthmushroom
    ott ahol a saját neved van abba a menüpontba van alul
  • kosheen
    a 12-ben hol a fenében van az, hogy nyaralni mehessek? Vagy ebben is ott legfelül kell beállitani? Csak mert nekem a netbook skinnél nincs olyan csik fent mint a 11-ben
  • Darthmushroom
    Én most Aston Villával kezdtem egyet (irl elég gyengék mostanság), frissített db-vel. gyorsan el is költöttem majdnem 70m-t. 7bajnoki után 4gy 3d, bár még nagyobb csapattal nem játszottunk.
  • Huni92
    geológus, földrajztanár. :)
  • Mor3llo
    Nem, sajnos :D kicsoda ő?
  • Huni92
    Egy bizonyos Dr. Seer Mihály nevezetű úriemberrel nem kerültél kapcsolatba véletlenül? :D

gomba: bebiztosítottam magam, hogy ne vigyen el két hónap múlva valamelyik harmadosztályú csapat. :D
  • Mor3llo
    geológiai terepgyakorlat :)
    Nagy-Hagymásra túráztunk fel, onnan le a Gyilkos-tóhoz; 2 szakmai nap Orotvánál, illetve az Orotva-völgyében, 1 nap pedig Parajd, sóbánya, stb.
    A bázisunk, szállásunk volt Gyergyón. Nekem tetszett, a házak nagy része normálisan nézett ki (ugyebár 1-2 elrománosított település és egy székely falu/város között ég és föld a különbség...), kedves, beszédes emberek, ízbimbókat megmozgató csíki sör, de ezeket már megszoktam, ha Székelyföldön járok:) szóval pozitív az összkép, abszolút :)
  • Darthmushroom
    :D:D:D most nézem h kb életre szóló szerződés 2030ig :D
  • Huni92
    jóvan na, kicsit funolok :D amúgy valóban 5. osztály, itt van a Gyergyói Jövő.
    viszont nem igazolok senkit, az alap szürke játékosokkal csapatom végig a szezont. :D
  • Darthmushroom
    azért jó nagy cheaterre csináltad magad :D első osztályig 100 gól évente :D főleg ha tényleg 5.osztályba kezdted :D
  • szabii98
    LoL :D
  • Huni92
    szabad tudni, hogy mit csináltál? :) illetve vélemény a városról? gondolom nem sok pozitív dolog ragadott meg :D

btw újrakezdem, és saját magam főnöke leszek :D
  • Solt
    Nekem a nagypapám származott onnan... igazi bicskás székely volt az öreg! :DD Isten nyugosztalja... :S
  • Mor3llo
    váó, nem is tudtam, hogy ott születtél :)
    most nyáron voltam ott egy hetet terepgyakorlaton :D
  • Huni92
    most jutott eszembe, hogy bele kellett volna szerkesszem magam az adatbázisba :D
  • Huni92
    úgy 10 éven belül, igen :D
  • Blum
    Irany a BL,igaz? :D
  • Huni92
    Kezdtem egyet a román 5. ligában, szülővárosom csapatával, a Gyergyószentmiklósi Jövővel :D
  • BBeno2
    Zieler nem viccel :D 91% os passz rátája van :D
  • kosheen
    van valami lista ingyen játékosokról akik az nb1-be is jók lennének? Néztem ilyen wonderkid meg free playa listákat de cseszhetem őket ha heti 600-700 eurós fizut tudok kinálni a kulcsjátékosoknak is
  • Huni92
    Villarreal - 2013/2014

A tavalyi 5. hely után idén a 4. volt a célkitűzés. Ennek elérése érdekében elköltöttem egy kis pénzt.

A szezont a Barca elleni Szuperkupával kezdtük, hazai pályán 2-2-t játszottunk, majd katalán földön egy izgalmas meccsen 3-3 lett a végeredmény, így idegenben lőtt több gólunknak köszönhetően megnyertük az év első trófeáját.
    A költekezés az eredménye az lett, hogy dobogón végeztünk, és csak 3 ponttal maradtunk el a bajnok Barcától a a bajnokságban. Llorente bronzcipős lett, Rossi osztotta ki a legtöbb asszisztot a statok szerint.

A tavalyi kupagyőzelmet nem tudtuk megismételni, az elődöntőben a Bilbao vert meg.

Vitézkedtünk az Európa Ligában is, ahol a Dortmund, Feyenoord, Lech Poznan trió mellé kerültünk a csoportban, és 2. helyen mentünk tovább a németek mögött. Innentől bemasíroztunk a döntőbe, ám ott tizenegyesekkel kikaptunk a Newcastle csapatától.

Ennek ellenére elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Lehetett volna rosszabb szezon is.
  • geo91
    9. szezon, bl, egyenes kieséses kör: a nyolcaddöntőjében a sportingot kaptuk, akiket simán vertük oda-vissza. a negyeddöntőben ennél már keményebb diót kellett feltörnünk, de nemcsak hogy vertük a bayern-t, mindenféle megerőltetés nélkül tettük ezt, őket is oda-vissza verve. az elődöntőben a barcát kaptuk. azt hittem idén is ez lesz a végállomás. egy fenét! itthon szanaszét vertük őket és idegenben sem kaptunk ki, egy döntetlennel kellett megelégedjünk. (szerencsénkre messi és fabregas is sérült volt, egyikük sem játszott egyik meccsen sem.) de minek is panaszkodjak, hiszen bejutottunk a bl döntőbe! jöjjenek a képek az eddig leírtakról, a döntőről pedig majd később.

nyolcaddöntő, sporting

negyeddöntő, bayern

elődöntő, barca

döntő, lyon

nem kezdődött jól a meccs, egész pontosan ember- és gólhátránnyal. előbbi a 4. utóbbi pedig a 25. percben következett be. a kiállításnál le kellett hoznom az egyik csatárom, hogy pótoljam a lyukat a középpálya közepén, így 4-2-3-ra álltunk át, mindkét szélsőmnek indside forward utasítást adva és támadóbb mentalitást beállítva folytattuk a meccset. eleinte úgy tűnt hogy nem jött be, hiszen a lyon szerezte meg a vezetést, az említett 25. percben. (0-1) ám még a szünet előtt sikerült kiegyenlíteni ismail lévén. (1-1) az egyetlen nem generált játékosom aki a döntőben játszott, amúgy ajánlom mindenkinek, zseniális a srác. a második félidőt mi kezdtük jobban és meg is szereztük a vezetést az 55. percben! (2-1) 10 perc sem volt hátra mikor egy teljesen váratlan gólt kaptunk, hiszen az emberhátrány ellenére mi domináltunk. (2-2) egyetlen perccel a rendes játékidő vége előtt pedig laib megszerezte a győztes gólunkat! (3-2) képtelenek vagyunk unalmas meccseket játszani. :)

döntősök: KA - VJ VK VK VB - KPK KPK - JSZ BSZ - CS CS (cserék: 4. perc, KPK, 45. perc, VJ, 45. perc, BSZ)

menedzseri statok és vitrin

a 9. szezon még éppen csak elkezdődött, a ligakupa és a bajnokság néhány fordulója és a bl egyenes kieséses köre ment még csak le. 8 teljes szezon alatt a következőket nyertem a csapattal:

8 bajnokság
    7 finn kupa
    6 ligakupa

+ 1 BL a 9. szezon elején.

• geo91
    letöröltem a gigafacepack-ot, takarítgattam a gépemen és sikerült kicsit gyorsítani a betöltésen, a játékmeneten és már meccs közben sem akadozik, így megjött a kedvem egy kis játékra. néhány perc és összedobom az összefoglalót.
  • Methylisocloro
    9-1-re nyertem az FA kupa meccsen! Nektek volt már ekkora győzelem?
  • LasDen #84611
    csúnya??? hol csúnya?? butta vagy te....:DD a skin más...:D
  • zavbal
    nem baj játszottam már annyit talán hogy nem lesz vele probléma.Plusz holnap jövök beszámolóval az elmúlt 1.5 szezonomról amit toltam míg be nem indul a zh időszak
  • Huni92
    Nem. Infók itt.
  • Juliano82
    Magyarítható lesz majd az FM13?
    Gondolom most még nem lehet tudni...de amint tud vki valamit leírhatná. Kösz.