104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lancelot1983
    Köszi szépen!
  • Rudee
    LTC_Editor_1.0.10.26

Ezzel lehet megnézni a tartalmát. Viszont csak egyenként lehet kimásolni, ha fordítani akarod valami programmal.
  • LasDen #84685
    húú...most néztem csak meg steamen, hogy hány órát raktam a játékba....nem túl sok, 539 óra...
    mellesleg a játék nem igényel internetet, csak az installnál, utána lehet offline is játszani vele steamen...
  • Lancelot1983
    Köszi, igen én is ott kerestem a nyelvi fájlokat, de nálam ott csak 5 nyelv volt angol német, meg a skandinávok, a többi például spanyol, olasz, cseh azok nem.
    Plusz én olyanra gondoltam, amikor a fordítok anno még küldték ki lefordítani a mondatokat, valahogy ők is kinyerték normálisan a fájlokat.
  • bakkerman
    Fm13 még nem jött ki,de elvileg nem kell majd hozzá internet továbbra se,bár a steam miatt bármi megeshet,majd kiderül

ltc a nyelvi fájlok kiterjesztése,nem tudom hogy normál TXT kezelővel meglehet-e nyitni őket. egyébként a data/languages mappában találod a nyelvi fájlokat
  • Lancelot1983
    Hi!

Lenne két kérdésem:

1. Szükséges internet kapcsolat, ahhoz, hogy játszani lehessen az FM2013-al?

2. Az angol, német stb nyelvű szövegeket, hol lehet megtalálni? Gondolom, mivel nem lesz magyarítás, így egyszerűbb egy txt fájlból kijelölni és fordító programba bemásolni.
    Mint beírogatni a játék képernyőjéről.

• szabii98
    azthittem nagyon befolyásolja. :D majd megnézem, de max a 13ban
  • zyndar
    Ez ha jól rémlik, akkor 1 csillag, de erre nem sokat kell adni szerintem, mert teljesen játszható, max a mentés tart kicsit sokáig.
  • zavbal
    a psg visszavett azért a költekezésből de egy egy 15-20 milliós igazolás becsúszik.A győztesek pedig 2011 óta:Monaco 1x, Marseille 2x, Bordeaux 3x, Lyon 8x, Psg 8x és Toulouse 9x, ebből 3-at még az én irányításom alatt
  • szabii98
    ja azt kifelejtettem hogy így max 25k játékosom van, viszont mentéseknél így is 1 perc egy space. nagyon idegesítő
  • szabii98
    hány csillagod van kezdésnél, amikor ilyen dolgot töltesz be? én mindig a magyart, a spanyolt/olaszt és az angolt töltöm be, magyar elsősorban mert érdekel.
  • zyndar
    Nekem személy szerint számít, hogy be legyen töltve más bajnokság is az enyémen kívül, mert így sokkal reálisabb eredmények születnek, valódi statisztikát kapnak a játékosok. Én általában 6-7 betöltött bajnoksággal játszok és olyan 75-80 ezer játékossal, de persze ez gépfüggő.
  • KaZsolt
    Igen,én is arra gondoltam hogy csak azt töltöm be amivel játszani is fogok,és inkább játékosokat töltök be.
  • bakkerman
    én bajnokságot csak azt töltöm be,amivel játszok is,menetközben úgyis lehet variálni,inkább játékosokat töltök be,európa afrika és dél amerikai első osztályú kluok járékosait töltöm be,az olyan 70 ezer player
  • KaZsolt
    Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy mennyi bajnokságot szoktatok betölteni?
    Ezen gondolkoztam,hogy az új részben mennyit lenne érdemes betölteni.
  • BBeno2
    azigen. PSG-nél látom még van pénz. lazán hozták mind2 bajnokságot. mennyit nyertek 2011 óta? :D 25-28 bajnoki címet kb..
  • szabii98
    seems legit :D
  • zavbal
    Nos akkor a beszámoló:
    Először is a 2041/42 második feléről: nos a szezon második fele lecsordogált nagyon beékelődtünk a 7.-8.-9. hely valamelyikére amiből a szezon végére a 7. hely lett.Itt a tabella.Csalódott nem vagyok 3. szezonnak perfekt volt.A kupából gyorsan kiestünk a régi ismerős Bordeaux csapott el minket.

2042/43: a 4. szezonban pedig végre csúcsra értem a GFCO Ajaccio csapatával is.Először is a bajnokság.A remek kezdés hatására végéig elől álltunk sőt 5 fordulóval a vége előtt is még bajnoki címre is esélyesek voltunk.A kötelezőket hoztuk az esélyesek vertek minket az az élet rendje.Végül bronz lett belőle.Itt a tabella..Viszont a kupában mindenkit lemostunk.Szokás szerint könnyű csapatok amiket még a második csapat lépett le az első nagy falat a Toulouse volt a negyeddöntőben de őket 1-0ra vertük majd a Nice csapatát büntetőkkel szintén.A döntőben a mumus Lyon jött de nem adtunk esélyt..Nos a szezon rendkívül jól sikerült és a 3. hely miatt a Bl-ben fogok szerepelni.Pénz miatt nem rossz de úgy érzem pofozó gépek leszünk mert egyrészt 2 francia játékosom is elment így nem tudok mindenkit nevezni akit kéne.Mindegy idén a Bl egy kaland cél a bajnokság megnyerése.Kösz ha elolvastad
  • bakkerman
    ezen jót nevetek most köszi ASD:ASASDF
  • Huni92
    állítólag az EA fizetett, hogy (még) ne törjék fel a játékot :D
  • bakkerman
    alapból így van,mert amikor a játékot kiadták,akkor már elfogadták ezt az új rendszert,nem kell hozzá patch :)
  • Rudee
    Átáll az új rendszerre, legalábbis google kiadott egy blogot ahol valaki az orosz ligát tolta az Anzhi-val és a 2014/15ös szezonban már ősz-tavasz rendszerben voltak a meccsek.
    Azt nem tudom, hogy alapból is így van, vagy valamelyik későbbi patch után változik-e.
  • bakkerman
    jaja énis nagyon várom már!! ha már fm13...én már félretettem 10k-t a játékra,tavaly is elég necces volt a warez verzió(kb másfél hét után lett játszható,és a későbbi patchekhez már steam kellett),na meg az idei FIFA is megjelent már több mint egy hete,és mégse tudták feltörni,ezért én már most félretettem az FM-re a pénzt. 10 ezer forint nem kis összeg,de mérlegeltem magamban,és arra jutottam,hogy mivel úgyis több száz órát fogok beletenni ebbe a verzióba (is) egészen jövő októberig,ezért megéri a pénzét. Ez lesz a második FM amit eredetiben fogok tolni a 10 után. És a development videók meggyőztek arról,hogy megérdemli az SI ezt a 10 ezer forintot :) Persze még a demo változtathat a véleményemen.
  • LasDen #84664
    vááh...de szar...olvasgatom ezeket a taktikai elemzéseket zonal markingon, hathármon és ilyenkor iszonyat megjön a kedvem a játékhoz...de várnom kell :DDD
  • derley
    Szevasztok! Elég régen jelentkeztem be ide(2007 :D)...pár évig jegeltem a játékot, de nemrég újra elkezdtem. Lenne egy kérdésem, mert erre semelyik fórumban nem találtam választ. Az orosz bajnokságban akartam volna indítani egy új szezont, de láttam hogy a bajnokság rendszere még a régi. Ha jól tudom, most már ők is átálltak az európai rendszerre. Szóval magától átáll a játék 1szezon után erre, vagy van valalmi update erre? köszi a válaszokat előre is :)
  • The Sopranos
    Serie a-ban melyik a leggazdagabb klub? Fm10
    Köszi!
  • LasDen #84661
    az unokát pelenkázza az anyja v az apja...nekem nincs szükségem rá :DDD
  • bakkerman
    jajna ne legyel mar ilyen negativ, igenis fogunk ide irogatni,az unokák két pelenkázása között fogjuk rakni a képeket,és a beszámolókat ! ASD:SADA
  • LasDen #84659
    az hogy játszani fogsz szerintem nem kérdés....márha ugye lesz akkor még játék
    ide írkálni már kevésbé valószínű.....
  • bakkerman
    ez Miles Jacobsonon és bandáján múlik
  • Huni92
    Abba gondolt már bele valaki, hogy mi lesz mondjuk 30 év múlva? :D 50-60+ évesen is játszani meg írogatni fogunk ide? :D
  • bakkerman
    nekem az első a CM 03/04 volt,utána pedig sorban már az FM széria a 2005-től kezdve a legújabbig,kis túlzással a CM óta nem telik el úgy hét(ha gépközelben vagyok),hogy ne játsszak egy adott FM játékkal :) 8 éve függő vagyok nem tagadom :DD
  • Zenszkij
    Régen még egyetemista koromban, ugyanez az érzés fogott el október legelején egy dögunalmas előadáson. Akkor még nem volt netem nem tudtam semmit az aktuális rész érkezéséről, mely még a Championship Manager nevet viselte. Elmentünk a virágboltba haverrál oda, ahol ezzel foglalkoztak és kérdem a csávót mi a helyzet a CM-el, megjött-e már, mikor tudja kiírni. Erre közli, hogy kész van ki is írta cd-re. Mondom mi van? Valszeg nem nekem lett megcsinálva, de lecsaptam rá mint kerecsensólyom a pocokra, mert már egy napot se bírtam volna várni a hír tudatában. (500 kemény Ft volt) Este már a legújabb szezonnal toltuk. Régi szép emlékek :D:D.
  • Blum
    Elmesz 1 nap szabira ;)
  • Aries1984
    Sziasztok! Van egy olyan problémám FM2012-ben, hogy kivásároltam Ekdal játékjogának másik felét is és néha kétszer jelenik meg a keretben a neve. Ez akkor volt a legnagyobb gond, amikor beraktam a kezdőbe és írta hogy adjak neki mezszámot, és mindkét Ekdalnak adni kellett, de amikor a Submit numbers-re kattintottam, az egyiktől elvette a számot és újra kiírta hogy egy játékosnak nem adtam mezszámot, pedig adtam. Ilyenkor mit lehet tenni? Előre is köszönöm!
  • bakkerman
    true story ASD:asSDG
  • zorrobomber
    http://www.graingergames.co.uk/games/pc/cd10593-football-manager-2013
    19.99 GBP=7,134.21 HUF
  • Neoncsoves
  • LasDen #84649
  • bakkerman
    már elvonási tüneteim vannak,3. stádiumu FM hiányom van,jöhetne az új rész,a régivel már nem akarok kezdeni :/