104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lancelot1983 #84687 Köszi szépen! -
Rudee #84686 LTC_Editor_1.0.10.26
Ezzel lehet megnézni a tartalmát. Viszont csak egyenként lehet kimásolni, ha fordítani akarod valami programmal. -
húú...most néztem csak meg steamen, hogy hány órát raktam a játékba....nem túl sok, 539 óra...
mellesleg a játék nem igényel internetet, csak az installnál, utána lehet offline is játszani vele steamen... -
Lancelot1983 #84684 Köszi, igen én is ott kerestem a nyelvi fájlokat, de nálam ott csak 5 nyelv volt angol német, meg a skandinávok, a többi például spanyol, olasz, cseh azok nem.
Plusz én olyanra gondoltam, amikor a fordítok anno még küldték ki lefordítani a mondatokat, valahogy ők is kinyerték normálisan a fájlokat. -
Fm13 még nem jött ki,de elvileg nem kell majd hozzá internet továbbra se,bár a steam miatt bármi megeshet,majd kiderül
ltc a nyelvi fájlok kiterjesztése,nem tudom hogy normál TXT kezelővel meglehet-e nyitni őket. egyébként a data/languages mappában találod a nyelvi fájlokat -
Lancelot1983 #84682 Hi!
Lenne két kérdésem:
1. Szükséges internet kapcsolat, ahhoz, hogy játszani lehessen az FM2013-al?
2. Az angol, német stb nyelvű szövegeket, hol lehet megtalálni? Gondolom, mivel nem lesz magyarítás, így egyszerűbb egy txt fájlból kijelölni és fordító programba bemásolni.
Mint beírogatni a játék képernyőjéről.
-
azthittem nagyon befolyásolja. :D majd megnézem, de max a 13ban -
Ez ha jól rémlik, akkor 1 csillag, de erre nem sokat kell adni szerintem, mert teljesen játszható, max a mentés tart kicsit sokáig. -
a psg visszavett azért a költekezésből de egy egy 15-20 milliós igazolás becsúszik.A győztesek pedig 2011 óta:Monaco 1x, Marseille 2x, Bordeaux 3x, Lyon 8x, Psg 8x és Toulouse 9x, ebből 3-at még az én irányításom alatt -
ja azt kifelejtettem hogy így max 25k játékosom van, viszont mentéseknél így is 1 perc egy space. nagyon idegesítő -
hány csillagod van kezdésnél, amikor ilyen dolgot töltesz be? én mindig a magyart, a spanyolt/olaszt és az angolt töltöm be, magyar elsősorban mert érdekel.
-
Nekem személy szerint számít, hogy be legyen töltve más bajnokság is az enyémen kívül, mert így sokkal reálisabb eredmények születnek, valódi statisztikát kapnak a játékosok. Én általában 6-7 betöltött bajnoksággal játszok és olyan 75-80 ezer játékossal, de persze ez gépfüggő. -
KaZsolt #84675 Igen,én is arra gondoltam hogy csak azt töltöm be amivel játszani is fogok,és inkább játékosokat töltök be. -
én bajnokságot csak azt töltöm be,amivel játszok is,menetközben úgyis lehet variálni,inkább játékosokat töltök be,európa afrika és dél amerikai első osztályú kluok járékosait töltöm be,az olyan 70 ezer player -
KaZsolt #84673 Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy mennyi bajnokságot szoktatok betölteni?
Ezen gondolkoztam,hogy az új részben mennyit lenne érdemes betölteni. -
azigen. PSG-nél látom még van pénz. lazán hozták mind2 bajnokságot. mennyit nyertek 2011 óta? :D 25-28 bajnoki címet kb.. -
seems legit :D -
Nos akkor a beszámoló:
Először is a 2041/42 második feléről: nos a szezon második fele lecsordogált nagyon beékelődtünk a 7.-8.-9. hely valamelyikére amiből a szezon végére a 7. hely lett.Itt a tabella.Csalódott nem vagyok 3. szezonnak perfekt volt.A kupából gyorsan kiestünk a régi ismerős Bordeaux csapott el minket.
2042/43: a 4. szezonban pedig végre csúcsra értem a GFCO Ajaccio csapatával is.Először is a bajnokság.A remek kezdés hatására végéig elől álltunk sőt 5 fordulóval a vége előtt is még bajnoki címre is esélyesek voltunk.A kötelezőket hoztuk az esélyesek vertek minket az az élet rendje.Végül bronz lett belőle.Itt a tabella..Viszont a kupában mindenkit lemostunk.Szokás szerint könnyű csapatok amiket még a második csapat lépett le az első nagy falat a Toulouse volt a negyeddöntőben de őket 1-0ra vertük majd a Nice csapatát büntetőkkel szintén.A döntőben a mumus Lyon jött de nem adtunk esélyt..Nos a szezon rendkívül jól sikerült és a 3. hely miatt a Bl-ben fogok szerepelni.Pénz miatt nem rossz de úgy érzem pofozó gépek leszünk mert egyrészt 2 francia játékosom is elment így nem tudok mindenkit nevezni akit kéne.Mindegy idén a Bl egy kaland cél a bajnokság megnyerése.Kösz ha elolvastad -
ezen jót nevetek most köszi ASD:ASASDF -
állítólag az EA fizetett, hogy (még) ne törjék fel a játékot :D -
alapból így van,mert amikor a játékot kiadták,akkor már elfogadták ezt az új rendszert,nem kell hozzá patch :) -
Rudee #84666 Átáll az új rendszerre, legalábbis google kiadott egy blogot ahol valaki az orosz ligát tolta az Anzhi-val és a 2014/15ös szezonban már ősz-tavasz rendszerben voltak a meccsek.
Azt nem tudom, hogy alapból is így van, vagy valamelyik későbbi patch után változik-e. -
jaja énis nagyon várom már!! ha már fm13...én már félretettem 10k-t a játékra,tavaly is elég necces volt a warez verzió(kb másfél hét után lett játszható,és a későbbi patchekhez már steam kellett),na meg az idei FIFA is megjelent már több mint egy hete,és mégse tudták feltörni,ezért én már most félretettem az FM-re a pénzt. 10 ezer forint nem kis összeg,de mérlegeltem magamban,és arra jutottam,hogy mivel úgyis több száz órát fogok beletenni ebbe a verzióba (is) egészen jövő októberig,ezért megéri a pénzét. Ez lesz a második FM amit eredetiben fogok tolni a 10 után. És a development videók meggyőztek arról,hogy megérdemli az SI ezt a 10 ezer forintot :) Persze még a demo változtathat a véleményemen. -
vááh...de szar...olvasgatom ezeket a taktikai elemzéseket zonal markingon, hathármon és ilyenkor iszonyat megjön a kedvem a játékhoz...de várnom kell :DDD
-
Szevasztok! Elég régen jelentkeztem be ide(2007 :D)...pár évig jegeltem a játékot, de nemrég újra elkezdtem. Lenne egy kérdésem, mert erre semelyik fórumban nem találtam választ. Az orosz bajnokságban akartam volna indítani egy új szezont, de láttam hogy a bajnokság rendszere még a régi. Ha jól tudom, most már ők is átálltak az európai rendszerre. Szóval magától átáll a játék 1szezon után erre, vagy van valalmi update erre? köszi a válaszokat előre is :) -
Serie a-ban melyik a leggazdagabb klub? Fm10
Köszi! -
az unokát pelenkázza az anyja v az apja...nekem nincs szükségem rá :DDD -
jajna ne legyel mar ilyen negativ, igenis fogunk ide irogatni,az unokák két pelenkázása között fogjuk rakni a képeket,és a beszámolókat ! ASD:SADA -
az hogy játszani fogsz szerintem nem kérdés....márha ugye lesz akkor még játék
ide írkálni már kevésbé valószínű..... -
ez Miles Jacobsonon és bandáján múlik 
-
Abba gondolt már bele valaki, hogy mi lesz mondjuk 30 év múlva? :D 50-60+ évesen is játszani meg írogatni fogunk ide? :D -
nekem az első a CM 03/04 volt,utána pedig sorban már az FM széria a 2005-től kezdve a legújabbig,kis túlzással a CM óta nem telik el úgy hét(ha gépközelben vagyok),hogy ne játsszak egy adott FM játékkal :) 8 éve függő vagyok nem tagadom :DD -
Zenszkij #84655 Régen még egyetemista koromban, ugyanez az érzés fogott el október legelején egy dögunalmas előadáson. Akkor még nem volt netem nem tudtam semmit az aktuális rész érkezéséről, mely még a Championship Manager nevet viselte. Elmentünk a virágboltba haverrál oda, ahol ezzel foglalkoztak és kérdem a csávót mi a helyzet a CM-el, megjött-e már, mikor tudja kiírni. Erre közli, hogy kész van ki is írta cd-re. Mondom mi van? Valszeg nem nekem lett megcsinálva, de lecsaptam rá mint kerecsensólyom a pocokra, mert már egy napot se bírtam volna várni a hír tudatában. (500 kemény Ft volt) Este már a legújabb szezonnal toltuk. Régi szép emlékek :D:D. -
Blum #84654 Elmesz 1 nap szabira ;) -
Aries1984 #84653 Sziasztok! Van egy olyan problémám FM2012-ben, hogy kivásároltam Ekdal játékjogának másik felét is és néha kétszer jelenik meg a keretben a neve. Ez akkor volt a legnagyobb gond, amikor beraktam a kezdőbe és írta hogy adjak neki mezszámot, és mindkét Ekdalnak adni kellett, de amikor a Submit numbers-re kattintottam, az egyiktől elvette a számot és újra kiírta hogy egy játékosnak nem adtam mezszámot, pedig adtam. Ilyenkor mit lehet tenni? Előre is köszönöm! -
true story ASD:asSDG -
http://www.graingergames.co.uk/games/pc/cd10593-football-manager-2013
19.99 GBP=7,134.21 HUF -
Neoncsoves #84650
-
-
már elvonási tüneteim vannak,3. stádiumu FM hiányom van,jöhetne az új rész,a régivel már nem akarok kezdeni :/