104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    4-2-2-2-re gondolsz? Megnézem a dolgot. Mondjuk Kanta klasszikus 10-esben érzi jól magát, de azon is gondolkoztam hogy kis haszonnal túladok rajta inkább. Jó a srác, csak sokat sérült és már 29-30 éves lesz, ráadásul ez a mostani AMC elég jól játszik
  • Rudee
    Akkor esetleg próbáld meg Busait és Kantát egymás mellé kk-nak. Egyik védekezik, másik támadgat. Mégse lenne akkor átjáróház a középpálya és kevesebb helyzetből kevesebbet is lőne az ellenfél.
  • kosheen
    Ezzel a felállással is hozom az eredményeket. Annyi a gond hogy ami kapura megy az be is akad :D A korábban használt letöltött taktika annyiból volt másabb hogy a két szélső egy sorral hátrébb szerepelt, meg nyilván az utasitások is mások voltak.
    Próbálgattam a 4-2-3-1-et korábban, de most szeretnék 2 csatáros játékot játszani és a 2 szélső, illetve irányitó poszton ez a szépnevű, illetve Kanta (most sérült le 2 hónapra) is kell a csapatomba, nem akarom kihagyni őket, ahhoz pedig be kéne áldozni valakit hogy Busai mellé hátravezényeljem
    Ezt a szezont szerintem már lehúzom igy, és féltávnál keritek valami épkézláb kapust.
  • Rudee
    Mivel steamen jelenteti meg a kiadó, így valószínű. Ilyenkor még nem lemezen rendeled elő a játékot, csak a letölthető verziót kapod. A kódért fizetsz tulajdonképpen.
  • Piko888
    FM Base-n rendelted elő és a Steamen szedheted le a bétát?
  • Rudee
    Szerintem egy Busai kaliberű játékos édes kevés egy ilyen felállásba egyedüli szűrőnek.
    Ennyi támadó kp-sal egyik csatárt raknám vissza kk-nak vagy Busai mellé talán mélységi irányítónak. Józsi vagy Gyömbér el lenne ott, talán együtt a kettő még inkább.
  • kosheen

Ezzel, meg az előző taktikával se volt a helyzetek kialakitása szempontjából gond. Egyszerűen csak annyi volt a gond, hogy náluk a kapus rengeteget kifogott, nálam meg ami kapura ment az be is akadt. Ezért gondolom hogy inkább kapus kérdés van, mintsem taktikai
  • Rudee
    Ha méretezted, akkor a Közvetlen link. Ha nem akkor meg Thumbnail fórumra.
  • kosheen
    dzsizsusz....hát itt meg melyik linket kell bemásolni kommentbe? :O
  • Solt
    Neeeem... egy kép magáról a felállásról, egy pedig a taktika rész beállításairól...

Szerintem olyan taktikát játssz egyelőre, ami nem piszkál bele az egyéni beállításokba... nagyon el lehet abban veszni, és nagyon hektikus játékot eredményezhet.
  • Rudee
    Pölö ide.
  • kosheen
    12 kép kellene akkor? Kicsit sok, de megoldom :D Hova lehet feltenni amúgy? noob nem megy asszem
  • Solt
    Azért tolj már egy képet a taktikádról, egyéni poszt beállításokról... kíváncsi vagyok.
  • webibebi
    én fmbase-ről rendeltem
  • Fyrex
    Steam.
  • Rudee
    Aki előrendelte csak annak elérhető. De biztos lesz belőle más változat is 1-2 napon belül.
  • kosheen
    hát pedig én csak benne látom a bűnbakot :D
    Végül is meccsenként 1-2-3 gólt mindig összehozok, de ami kevés kapura megy az ellentől az rögtön gól is lesz. Hiába szoritják le max 3-4-re a kapura lövések számát a védők, ami túljut rajtuk az be is akad. A téli szünetig mindenképpen kell egy sokkal jobb képességű kapus és a szezon második felében derül ki, hogy mire jutok. De még igy is, hogy a rangadókat elbuktam, még igy is ott tudok lenni az élmezőnyben
  • DONGUBA
    Honnan es mikent?Kosz.
  • Itsuki
    Ha van valaki aki megvette és bétázhat,az legyenszives az FC Ajka keretéről tegyen be 1 képet,már ha benne van (miért ne lenne?) köszönöm!:)
  • Piko888
    hol vetted meg? Steamen töltöd a bétát?
  • Fyrex
    lehet szedni a bétát, hajrá!
  • LasDen #84786
    az én kedvencem mostanában a 3-5-2 változó felállásban....hol wingbackekkel hol pedig sima szélsőkkel...
  • LasDen #84785
    :DDD a 4-2-4-gyeddel vezettem világsikerre a Genoát :DDD
  • geo91
    megtisztelő :D
  • Solt
    Én is azt szeretem, ha én építek fel mindent az alapoktól! :) Nekem a 3-4-3 a kedvencem, de ahhoz már nagyon jó csapat kell. Most a 4-3-3-t erőltetem, egyelőre egész jól megy... :)
  • Solt
    Klasszikusra van konvertálva...

Válassz ki egy alap taktikát ami illik a csapatodhoz, és a posztonkénti szerepeket is szabd személyre. Például a 8-s gyorsaságú erőcsatár ne poacher legyen...

Posztonként játékosok akkor is lehetnek szarok, ha jók a képességeik, de a taktikával gond van. Nem feltétlenül azért szar a kapusod mert gyenge a képessége.
  • kosheen
    ehhh igy se az igazi...csak a kapussal volt a bibi
    Most is a Loki ellen úgy 2-0 nekik hogy 3 kaput eltaláló lövésük volt, én pedig se közelről se távolról nem tudtam begyötörni a labdát a kapuba
  • Piko888
    Honnan rendeleted?
  • kosheen
    én a leszedett taktikánál találtam egy olyat hogy sárga nyillal be volt rajzolva hogy hova mozogjon el az ember, de mikor csinálom a taktikát ilyet nem találtam. Pedig meg kéne csinálnom (a leszdett taktikánál bevált) hogy mondjuk Kanta lépjen fel időnként csatárnak, vagy hogy a szélsők húzódjanak vissza olyankor, meg hasonló nyalánkságok. Ezt hol kell megcsinálni?
  • LasDen #84778
    én sose alkalmaztam külsős taktikát csak 1x, az is geoé volt :D de amúgy szeretem kidolgozni a sajátomat. mondjuk nem mindig megfelelően csinálom, sokszor inkább csak érzésre dolgozom...van amikor bejön, van amikor nem...

és legtöbbször ragaszkodom a 2 csatáros játékhoz. nem tudom, ált akkor sokkal biztosabbnak érzem az előrejátékot. persze vannak helyzetek mikor az egycsatáros játékra van lehetőség. a másik, hogy nem szoktam az alap taktikákat használni (max backupnak), hanem inkább saját ötleteket kidolgozni. néha nagyon radikális vagyok és hajlamos átesni a lótúloldalára (mint amikor Ghánával 3 védős játékban 1 középső védőm volt ( #80277 ) ) :DD
  • kosheen
    nem mostanában tudok játszani a 13-al, szóval ezt viszem még egy kicsit :D

Solt - Dibuszt nézegettem. Én anno midig Agyei-t vettem meg, de most lemaradtam róla és most már 6 ezres fizuja van másik csapatnál
  • szabii98
    inkább várd meg a kövi részt, ezt pedig add fel :D
  • Solt
    Ne csillagok alapján igazolj, hanem értékek alapján... a csillagok elég becsapósak lehetnek.

Én az MTK-val például a Dibuszt igazoltam le... nekem bevált.
  • kosheen
    Valamit tényleg ideje változtatni. Bár most szerintem már csak a kapussal van gond. Most is Pápa-Fradi 3-3 úgy hogy 3 lövése volt a Pápának. Jó a keretem, a támadók veszélyesek, sok a kaput eltaláló lövés, nem csak tüzelnek a vakvilágba.
    De most már poénból is megnézem hogy mit tudok alakitani egy másik taktikával. Igazából igazolgatni se nagyon kell már, max cserélgetni 1-1 csillaggal jobbra az emberkéket ahol szükséges.
    Tényleg kiváncsi vagyok hogy mire lesz képes a csapat a szezon hátralévő részében egy új taktikával, plusz téli szünetben egy normális kapussal.
    (ha van tipp akkor szivesen veszem egy jó kapusra aki eljön nb1-be és nem kér csilliárd eurókat fizura)
  • Solt
    Leszedett taktikát én nem javaslom. Egyrészt pont a lényegét veszíti így a játék, másrészt ezek a taktikák általában kialakult játékoskerettel működnek igazán jól...

Az, hogy mennyi kapura lövésed van semmit nem jelent. A ziccerek száma a mérvadó, ugyanis a kapura lövések száma jelezheti a kapu előtti tehetetlenséget is... nem tudnak helyzetbe kerülni, így lőnek ahonnan csak lehet...

Azt javaslom, hogy TE dolgozz ki egy taktikát a keretedhez. Nézd meg, hogy kik a legjobb játékosaid, és azok köré építsd fel a taktikádat, majd amikor megvan a gerinc, akkor kezdj el igazolni a lyukas posztokra.

Meccs közben meg élj együtt a játékkal... nézd meg mit írogat a asszisztens, nézd meg van-e olyan játékos aki nincs játékban ( kevés labdát kap ), aki nagyon rossz százalékban passzol, rosszul szerel, stb... és reagálj ezekre.

Elemezd ki milyen gólokat kapsz... ha sokszor passzolják ki a védőidet, akkor valószínűleg túl agresszív a letámadás. Ha sok gólt kapsz pontrúgásból, akkor variálj a pontrúgás beállításokon...

Reggelig lehetne ezeket sorolni kezdve a jó edzés beállítástól, egészen az ellenfél játékának a kielemzéséig...

A fent felsoroltak sem jelentik azt, hogy mindent megnyersz ütőkkel is, viszont az biztos, hogy így kiegyensúlyozottabb játékot lehet produkálni, és el lehet kerülni az ilyen pofonokat... nem tudom hányadik évben vagy, de 5 gólt egyik NB1-s csapattól sem szabad kapni a Fradival... valamit nem jól csinálsz...
  • webibebi
    nekem most küldték meg a kódot. de még nem lehet szedni :D szal valszeg holnap már igen :)
  • Itsuki
    Most aki előrendelte a játékot,holnap bétát már játszhatja? bár biztos nem fogom most megvenni...
  • kosheen
    egy leszedett taktika van most, ami eddig végül is bevált. A lövések megvannak, van hogy 20 kapura lövésem is van meccsen, egyszerűen csak nem mennek be.
    Most is Vidi-FTC 5-1, a lövések aránya meg kb megegyezik. A loki meg az újpest is ennyire elvert, és ott se voltam lefocizva. (Klein rúgta ismét a gólt)
    Inkább egy jó kapust ajánlj az nb1-be :D
    Ranilovicsot védettem, aztán most Jova kapott lehetőséget de egyik se élt vele.
    Előző meccsen Soroksárt ejtettem ki a kupából, volt 2 kapura lövésük és naná hogy az egyik gól lett.
  • Darthmushroom
    WTF??? gép meg veszett. (egyik csapat se én vagyok)
    7-6
  • Solt
    Csak arra akartam célozni, hogy valós jelenség az, hogy a nemzetközi meccsekre jobban koncentrálnak...