104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    ez valami újitás? Liverpoolnál vagyok,október vége van,és 12.-ek vagyunk,insecure a posztom,beszéltem az elnökkel,és volt ott egy olyasmi opció,hogy az idei szezonban nagyon nehéz lesz teljesíteni az elvártakat,de jövőre megigérem hogy sokkal jobbak leszünk valami ilyesmi,és az elnök ezt elfogadta,és hirtelen secure lett az állapotom :O az fm12-ben én ilyet nem tapasztaltam,ott ha október végén 12. voltam még egy Liverpoolal is,1-2 döntetlen után kibasztak,itt meg pont az van most,hogy megerősítettek a posztomon,és gyakorlatilag belement az elnök,hogy ezt a szezont sztornózzuk,és készüljünk a következőre :O
  • geo91
    lol
  • bakkerman
    quick start miatt dobálja a random eredményeket,demonál mindig ez van. Nálam a PSG a BL-ben halálcsoportba került,és 3 forduló után 2-10 gólkülönbséggel állnak,0 ponttal. A Chelsea otthon kapott ki 3-1-re a Kijevtől...ezek a quick start miatt vannak
  • Huni92
    Na, én abba is hagytam. 5-0-ra megcsapjuk a Gladbachot, majd jön egy Levante, és kettős emberhátrányban 2-1-re megver, de úgy, hogy a pályán sem vagyunk. Utána meg sima 3-0 a Bilbao ellen.

Remélem, hogy a teljes játék ennél jobb lesz.
  • bakkerman
    na ez gecijó kérdés,engem is baromira idegesít,hogyha egy előző meccs statisztikáit akarom megnézni,akkor kénytelen vagyok legalább 5 mp-t várni amíg feljön...a 12-be ez kb fél mp volt :S
  • BBeno2
    azt belehet valahol állítani hogyha én elmegyek szabira és látom hogy 3-0 lett a vége és rákattolok az eredményre mert szeretném tudni a statokat meg a gólszerzőket, hogy akkor ne töltsön mp-ket azzal hogy a highlights-ot megjelenítse meg a stadion adja képnek stb... tehát én nem a gólokat akarom megnézni csak a statot és nem akarok mp-ket várni amig megtudom.
  • bakkerman
    én nem is nézem a meccset,only commentary-val tolom
  • Huni92
    Szép.

CR a saját tizenhatosán belül, védők sehol, de ott van 4 támadó. Csúnya ez a meccsmotor eddig.
  • BBeno2
    eddig nagyon bejön az hogy ha el akarok adni egy játékost akkor ne foglalkozzak vele.

rábíztam zidane-ra hogy adja el kakát nyereségesen. beállítottam 20 millára. city vitte is. 12-ben egyszer sem tudtam eladni a magas fizuja miatt. most meg 240.000 ről leadta 160.000-ra a fizuját a cityben.
  • bakkerman
    ne parázz már annyit,ez csak béta,ott van a főmenü jobb alsó sarkában,ez a demo gyakorlatilag egy quick startos,időkorlátos változata az előző héten megjelent bétának. Ha a teljesben is előjönnek ezek a hibák,na majd akkor lehet parázni
  • DONGUBA
    Erdekes kovetkezo meccsen meg jo....mi tokom lehet?
  • DONGUBA
    Na valami okos segitsen....elso meccsen lattam a KEY beallitas alapjan a dolgokat....masodikon semmit hiaba allitom barmire hogy full match key....csak megy a kamera korben a lelaton es kozben megy a meccs.VALAKI?
  • Huni92
    Az előbb is megjelent a kérdésed, most is. Akkor is töröltem és most is. Szép pirossal ki van írva, hogy tilos a warez. 2-án jön a teljes játék, addig ott a demó, amelyet Steamen keresztül lehet letölteni ingyen.
  • karajjj
    :DDDDDD
  • Huni92
    Engem egyelőre az zavar, hogy a kapusok amatőr hibákat védenek. Nem is kaptam még olyan gólt amiben nem lett volna benne Casillas.
  • Piko888
    Érdekes, nekem szerencsére ilyen még nem jött elő.
    Reméljük kijavítják a teljesig.
  • DONGUBA
    erdekes beallitottam hogy ne az assistant jatsza es megis o jatsza...hmmmm
  • bakkerman
    fasza,elkiabáltam,meccs közben runtime error-al kidobott...utoljára a szuperkupa idején mentettem...8 bajnoki,2 BL meccs ment a levesbe ezzel a kis manőverrel
  • bakkerman
    a match engine az elég bugos amúgy,de én más szemmel látható hibákat nem találtam eddig,ti?
  • DONGUBA
    koszonom
  • webibebi
    staff responsibilities fülnél van egy csomó alfül és ott
  • bakkerman
    Sevilla-Barca 87. percben még 0-1,labdabirtoklás 32-68,kapuralövés 4-21

88. perc
    -Sevilla szöglet,kavarodás,Maduro valahogy belebotlik a labdába,1-1
    92. perc
    -saját térfelükről jönnek szabaddal,felívelik,elkeveredik a 16-osig a labda,ahonnan Song kifejeli az üreses lévő Trochowski elé,az meg valami bődületes erővel bebombázza a kapuba 2-1

Bizony bizony a kurvaanyját a szevillyának
  • DONGUBA
    akkor megkerdem ujra hol tom beallitani hogy a bari meccseket en jatszam,?
  • ateszegry
    honnan az istenből töltöttétek le?:D
  • bakkerman
    team policy nincs már
  • DONGUBA
    hol lehet beallitani hogy bari meccseket en jatszam?nem talalom a team policyt
  • szabii98
    hát tényleg sokat változott a felülete a játéknak, főleg a 11hez képest. De sztem baromi jó lett
  • geo91
  • Huni92
    Első győzelmem az FM13-ban. :D
  • geo91
    ügyi vagy Dönci :D tényeg tetszik!
  • szabii98
    máris az 1. az fm13 demó a népszerűségi listán steamen, az fm12 követi :D:D
  • Mor3llo
    hátő, nekem az edzés új felépítése tetszik, több opció van, ez egyértelmű...hát a meccsmotor...nekem néha lassúnak tűnik, a labda fizikája néha kurva jó, viszont a füvön eléggé érdekesen, hátő, gyorsan gurul! A beadások, a meccshelyzetek, szabadrúgások (végre normálisan el tudják csavarni, akár a sorfal felett is) eddig nekem okésak.
  • Neoncsoves
    furcsa a kezelőfelülete, de szerintem nagyon jó
  • Huni92
    Nem mondanám, hogy bejön ez az új FM.
  • LasDen #84974
    köszi :D
  • bakkerman
    banner
  • Piko888
    Grat a banner készítőjének.
  • Itsuki
    jó lett a banner:) hát a játék felülete tetszik,de azért van pár hiba,istentudja melyik játékosom sérült le,quick subot benyomtam és nem jelezte hogy ki is sérült le,így nem tudtam lehozni :D meg a meccs felülete,az nagyon nem jön be..
  • Mor3llo
    tényleg kurvajó lett, grat!
  • LasDen #84969
    bárki csinálta ezt a bannert...bazmeg nagy király lehet a csávó :DD